ennyi hülyeséget kevesen tudnak összehozni
Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol
Elküldve: 2005. 04. 06. 00:59
ennyi hülyeséget kevesen tudnak összehozni
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Elküldve: 2005. 04. 06. 08:53
Szerkesztette: NeoPampalini 2005. 04. 06. 08:53 -kor
Elküldve: 2005. 04. 06. 08:58
Vagy nem így van?
Elküldve: 2005. 04. 06. 10:05
Idézet: zsber - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:58
Vagy nem így van?
És ha valaki az autója oldalát húzza meg?
Elküldve: 2005. 04. 07. 10:38
Amugy, a Tuning+moddingra amugy is csak röhögni járok, a fórum legbüdösgyökerebb lámagyűjtője, a sok okostónival. Mikor leirja a csóka, hogy forraszd szerteszét a nagyfater fanyelű tüzipákájával a 30 rókás lapot +5% sebességért, vagy nyugodtan húzd a heroinárban kapható csempész OCZ-k 3,6 Volton a gyári 2.6 helyett, közröhej. De a modding a csúcs, mikor betolja a paraszt a kalapácslakkal feketére kent codegent egy darab plexivel, hogy megyek a moddingversenyre mert mekkora überrull különdijas. Az én házam mindenki nézzen be topikban olyan hulladékok vannak, hogy ha a fél kezemet a seggembe dugnám, akkor is jobbat csinálnék 2 délután alatt pucér lemezből, mint ezek a luzerek egy zsák CM, TT és másegyébb hulladványok ragaszgatásával több10k-ért.
Elküldve: 2005. 04. 07. 12:38
Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 11:38
Amugy, a Tuning+moddingra amugy is csak röhögni járok, a fórum legbüdösgyökerebb lámagyűjtője, a sok okostónival. Mikor leirja a csóka, hogy forraszd szerteszét a nagyfater fanyelű tüzipákájával a 30 rókás lapot +5% sebességért, vagy nyugodtan húzd a heroinárban kapható csempész OCZ-k 3,6 Volton a gyári 2.6 helyett, közröhej. De a modding a csúcs, mikor betolja a paraszt a kalapácslakkal feketére kent codegent egy darab plexivel, hogy megyek a moddingversenyre mert mekkora überrull különdijas. Az én házam mindenki nézzen be topikban olyan hulladékok vannak, hogy ha a fél kezemet a seggembe dugnám, akkor is jobbat csinálnék 2 délután alatt pucér lemezből, mint ezek a luzerek egy zsák CM, TT és másegyébb hulladványok ragaszgatásával több10k-ért.
Én a 3K-s acorp tornyomból csináltam házat, és mattfekete lakkos festékkel fújtam be több rétegben, plexit meg útálom:-)))
De igazad van, teljesen. Könnyű boltban kapható 10K-s cuccokat összeberhálni. Neonok, világítós ventik, ilyenek.
Elküldve: 2005. 04. 07. 12:44
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 12:38
akkor mi a nehéz?
Elküldve: 2005. 04. 07. 12:50
Leülni, és kitalálni egy koncepciót, hogy mit akarunk csinálni, mi az amit meg tudunk csinálni, és az jó lesz e vagy sem.
Nézd meg a Black Mesa Projekt-es PCt, és hasonlitsd össze a "nézzed meg a zén házamat" topikban felvonuló hulladékokkal szemben.
Elküldve: 2005. 04. 07. 12:59
Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 13:50
Leülni, és kitalálni egy koncepciót, hogy mit akarunk csinálni, mi az amit meg tudunk csinálni, és az jó lesz e vagy sem.
Nézd meg a Black Mesa Projekt-es PCt, és hasonlitsd össze a "nézzed meg a zén házamat" topikban felvonuló hulladékokkal szemben.
Na hát ez az. Alkotni. HP-Compaq gépeket alkotok újra. Kívül nem látszik semmi, belül sem látszik semmi, csak kb. két évig sem kell hozzájuk nyúlni itt a "bányában".
(Kicsit lelkiismeretesebben újraösszerakom és újrateepítem "őket".)
Meg fogom nézni azokat a "hulladékokat.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?
Elküldve: 2005. 04. 07. 13:00
Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2005. ápr. 2., szombat - 10:10
ircneten... de aki azt nyilatkozza, hogy a mirc halott, igen, M-mel, amikor a mirc egy kliensprogram csupán, annak eleve bíborfingja sincs arról hogy mi az ircnet, efnet, és a többi irchálószerverközösség...
ha meg oda sem megy, honnan tudja, hogy halott?
Elküldve: 2005. 04. 07. 13:04
Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 13:44
Egyrészt 2-more leírta. Másrészt kevés pénzből SAJÁT dolgokat megvalósítani.
Én pl fogtam egy szar acorp nagytornyot, kivágtam a gombokat, megcsináltam felnyithatóvá az oldalát flexxel meg zsanérral, csináltam a scsi vinyóknak hűtést, hangfalráccsal, meg ilyesmik. Nem vettem bele semmi filrefrancot. Az összes gomb, poti, led, mind saját, saját készítésű panelben.
És ebben még nem is volt sok ötlet . Max annyi hogy 3-4 éve még nem sok ilyen volt.
Mai TUNNErek meg megveszik a chieftec házat, tesznek bele thermaltake panelt, plexi oldalat szintén készen kapva, stb.
Elküldve: 2005. 04. 07. 14:46
'98-ban raktam össze egy AT-s házat. Semmi különleges nem látszik rajt. Úgy néz ki, mint egy mezei AT ház. Két hetembe került, és 10-15 külön-külön működésképtelen házból raktam össze. Az összes kapcsolót, LED-et, halk ventit, rezesgombot, TURRRBÓ kapcsolót, MHz jelző panel alkatrészeket, miegymás bizbackot egyesével válogattam, kipróbálgattam. Otthon működik kifogástalanul egy 733-as celivel, zenére filmnézésre.
No meg a vállalati Compaqom is egy szép darab. Semmi nem látszik rajt, de három különböző sorozatú Compaqból raktam össze.
Az is egyfajta modding, amin az égadta egy világon semmi sem látszik.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?
Elküldve: 2005. 04. 07. 14:59
Pedig az igazi az, amikor hónapig keres az ember megfelelő microATX, FlexATX lapot, vagy valamijen spéci compaq, hp lapot, agyal hogy hogy fér el a procihűtő, a táp, honnan szerezzen az ember microATX tápot, és a többi és a többi.
Nekem jelenleg egy amolyan netezős gép lett összedobva egy ismerősnek valami 500as cerbona+128 ram felállásban egy vakarcs Shuttle 810es microATX lappal, kibelezett táppal, idő és megfelelő alapanyag hiján halál igénytelenül, egy szimpla lefűzős mappába, Kivülről semmi se látszik, de a belseje eléggé gáz lett. A másik amiből most akarok épitkezni, egy Asus TUSI-M, 1200es cerbona, csak egy a gáz vele, egy 10 colos TFTt kellene ráhergeljek, de mivel a TUSIn csak a helye van meg az LVDS meghajtónak, törött, ép meghajtós monitort meg még nem leltem, ez egyelőre még csak a levegőben lóg de nagyon. Pedig nem lenne rossz, van egy hozzávaló touchscreenem is, slim cd se akadály, nagyjából az ötlet is megvan, csak az idő... Nnameg az LVDS meghajtó nélkül felesleges nekikezdeni.
Elküldve: 2005. 04. 15. 05:35
Idézet: hlander - Dátum: 2004. nov. 29., hétfő - 14:34
Máris adom .
És mi van azzal, aki nem tölti a fél életét a számítógép előtt?És azt tudtátok kedves kompujter boltosok, hogy törvény előírja, hogy minden külföldről érkezett terméket (1 db ruszki ceruzaelemet is) csak úgy szabad forgalomba hozni, hogy magyar nyelvű tájékoztatót mellékelnek mellé?Ehez képest képesek egy acsiban hozzámvágni egy videókártyát, vagy akár egy alaplapot is.Ha mondjuk én feljelenteném az xxxxx compújterboltot a Vám és pénzügyőrségen, hogy ott valszeg csmpészett árut árulnak, másnap az egész bolt be lenne tekerve "ZÁROLVA" feliratú piros szalaggal, mert semmihez nem adnak használati útmutatót a kedves boltos szakemberek, sőt nyoma sincs, hogy honnan van, max a boltosnak van egy printelt papírja a termékről, azt meg ugye egy egyszerű paraszt is , mint én tudok csinálni.Ja és nem tudom mit villogtok, hogy vágjátok itt a szakmátokat.Én is tudnék mesélni a kedves ügyfelekről, csak már kinőttem abból, hogy "hehe röhögjük ki a Pistit, mert fordítva vete fel a pulóverjét" Szép napot!
Elküldve: 2005. 04. 15. 05:43
Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 6:35
Azt el is felejtetem írni, hogy a mai napig nem tudom én egyszerű paraszt, hogy a számítógép ház usb-kivezetését hogyan tudnám ráobrákolni az alaplapra, mert az (angolnyelvű) kézikönyv ír ugyan jelzéseket, de azok mind színben, mind feliratban eltérnek egymástól, mert az okoska számítógépzsenik nem képesek egy szabványt kitalálni, mint az audiónál, hogy "piros kábel jobbhangcsatorna, feketekábel bal hangcsatorna".A számítógépzsenik már et is megbolondítoták.A hangkártyán lévó 5.1 hangkivezetés színeire gondolok.Két hangkártyámon teljesen másképp van jelölve kedves zsenik.És tudjátok mit?Nem fogom fél életemet a gép előtt tölteni, hogy a neten megtaláljam az usb megoldást, hátul van 6 usb csati, fosok az első kivezetésre.Inkább iszom egy sört.Majd ha vénember leszek és nem bírok mozogni, majd olvasgatok a neten.Tanulni sose késő.Ti meg kedves 10-en, huszonévesek üljetek, kapjatok gerincferdülést és sugárzást a monitortól, ha az tetszik, azért nem kell mást fikázni, mert nem ezt teszi, csak mer venni egy gépet, mert a nélkül már állást se talál.
Elküldve: 2005. 04. 15. 06:22
Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 6:43
Kedves ulzana2!
Ha csak egy kicsit is vetted volna a faradsagot annak, hogy valaminek utanna nezzel akkor tudnad ra a valaszt. A lenyeg az USB csatik mar szabvanyosak es szinkoddal is megjeloltek oket, mondok jobbat hazakban mar a kabelre is oda van irva, hogy mi mit takar. Ennyit errol. A masik hozzasszolasorol csak annyit. kepzeld van zacskos termek is amit a hivatalos forgalmazo igy add a kiskernek:D Ha nem hiszed jarj utanna.
Szerkesztette: pike.killer 2005. 04. 15. 06:34 -kor
Elküldve: 2005. 04. 15. 08:12
Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 6:35
megsugom neked, de csak neked azt amit a másik topicodba is irtál, amit zártak
A te szavaddal irom
A büdös komcsik miatt van
Amugy az USB-ét nagyon könnyü rátenni.
Egy mezei láma user meg ne szereljen gépet., itt a pont.
Én se szerelek autot, meg se probálom. Sőőt amikor tanultam Tv szerelő voltam, de már nem nyulok a tv-ékhez se.
Amugy ha valamit nem tudsz , nyugodtan jöhetsz ide a forumra
Elküldve: 2005. 04. 15. 08:48
Köszönöm.
Elküldve: 2005. 04. 15. 09:08
Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 6:43
Nem kéne vérig sértődnöd!
Én jót nevettem rajta és a többi ember is aki elolvasta azt a "extrém alkatrész kérést"
Ez a forum arra szolgál, (ha nem olvastad volna) hogy ezeket és az ehez hasonló dolgokat leírjuk.
Ha nem ért hozzá az a megoldás hogy utánna olvas vagy kérdez! (vesztére utobbit tette)
Senki nem ugy született hogy ért akármihez is!
Szerintem az ember holtig tanul!
Pontosan ez az a szakma ahlol a legjobban up to datenak kell lenni erre nem igaz az, hogy sosincs késő tanulni! Az nem baj ha megtanulod csak lehet már nem érsz vele semmit!
A kábelkötözéshez + annyit, hogy ezrét vannak az eladók, hogy ezt megcsinálják helyetted ez az ő munkájuk! (ők vesződnek vele nem te már ha megfizeted).
OEM termékek ezért olcsóbbak, azoknak a felhasználókank vannak kitalálva akik értenek hozzá és kis pénzt szeretnének sporolni. Ha biztosra szeretnél menni és magyar leírást is szeretnél válasz dobozos terméket!
Ha értenél hozzá neked is sokkal murisabb lenne ez a forum!
Szerkesztette: Satu 2005. 04. 15. 09:11 -kor

Súgó
A téma zárva.