(nekem az angol excel 2000 egyebkent tenyleg 1-et csinal belole. de hat azt se varjuk el, hogy a kulonbozo excelek ugyanugy mukodjenek! mi ez az orultseg, hogy ilyet felteteleztek roluk??
Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol
Elküldve: 2006. 07. 05. 12:20
(nekem az angol excel 2000 egyebkent tenyleg 1-et csinal belole. de hat azt se varjuk el, hogy a kulonbozo excelek ugyanugy mukodjenek! mi ez az orultseg, hogy ilyet felteteleztek roluk??
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."
Elküldve: 2006. 07. 05. 12:21
Idézet: bogdan - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 13:20
angol és magyar windowson futó excel mást és mást tekint ezres ill. tizedes elválasztónak.
Elküldve: 2006. 07. 05. 12:39
Idézet: bogdan - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 13:20
Nem, az az SAP sara.
Elküldve: 2006. 07. 05. 14:17
Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 13:21
Az excel nem magától tudja, megnézi a géped lokalizációs beállításait (Control panel, Regional options, szám és pénzformátumok).
Nem az lenne a megoldás, hogy beállítod a gépednek azokat a "kőbe vésett" paramétereket, amiket az SAP-d használ? Ezrespont, tizedesvessző, stb. Szerintem ettől megoldódna automatikusan, mert az excel is úgy értelmezné, mint az SAP. Más kérdés,hogy így az excel minden esetben ezeket a beállításokat fogja alkalmazni.
B.
Elküldve: 2006. 07. 06. 13:06
Haverom baratnojenek az apja mondta a sracnak hogy nem megy a windows a gepen. Azt mondta haverom, hogy akkor ujra kell telepiteni. Eltelik 2 nap csaj apja mondja: Hat Mikikem en mar ujratelepitettem a gepet a haloszobabol a konyhaba, a gyerekszobaba, de meg mindig nem jo a windows
Elküldve: 2006. 07. 28. 09:11
Idézet: Advocat - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 13:06
Haverom baratnojenek az apja mondta a sracnak hogy nem megy a windows a gepen. Azt mondta haverom, hogy akkor ujra kell telepiteni. Eltelik 2 nap csaj apja mondja: Hat Mikikem en mar ujratelepitettem a gepet a haloszobabol a konyhaba, a gyerekszobaba, de meg mindig nem jo a windows
Hát nem semmi az tuti.Ittvan mégegy gyöngyszem.
Haverom egyik délután falfehér arccal átjön,hogy berakta a saját vinyóját egy harmadik ember gépébe,és azóta nem bootol a windows stb...
Átmentem megnézni mi a gond.Mikor átértünk srác rögtön mutatja ,hogy melyik 2 vinyóról van szó.mondtam neki mutassa meg mit csinált,hátha attól okosabbak leszünk.Fogta 2 vinyót,rendesen jumpolta,berakta,adatkábelt rányomta,és benyomta a gépet... Azt hittem ott helyben fekszek meg röhögéstől.Aztán szóltam neki,hogy húzza ki a 230-at a gépből,és legyen szíves a táp kábelt is bedugni a 2 vinyóba...
De,hogy ez ne legyen elég,ugyanezt egyszer még én is megcsináltam otthon,csak akkor vinyó+dvd író nem akart sehogyse működni.Nekem muterom szól akkor
Szerkesztette: Acél 2006. 07. 28. 09:11 -kor
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc
Elküldve: 2006. 07. 31. 11:53
Na. Az ismerős. Mondom a megoldást. De előtte mese. Volt úgy, hogy elmenvén üffélhez vasárnap, csapot-asszonyt otthagyva irtani egy trójai által behozott, kémprogrameltávolító program reklámprogramját, kell frissíteni a nav-ot. mert az van és neki bevált. Oké, cédé betesz, elkezd telep, rájön, hogy van 2005 alatta, kérdi, a beállításait mettarcsae. Mondom ja, mert igen. Erre települ, közben elkezdem kicsomagolni az sp2-t is, ha már ott vagyok. nav elszáll, hogy hibába ütközött, kapjam be, ő most adatokat gyűjt a hibáról (hátralévő idő fél óra). Mondom, nem kell adat, lépj ki. Kilép. SP2 települne, de ekkor már nem talál fájlokat, gyanús. újraindul, asztali ikonok, gyorsindítás kétharmada ikon nélkül, alapért ikonnal jelenik meg. Néznék be könyvtárba, hát nem enged. De véletlenszerűen!!! Windows management console működik, de pl. a users.cpl már nem...
No és akkor a megoldás: C: meghajtó saját tulajdonba vétel, saját magadnak jog osztása, elcseszett policy helyrerakása. Ehhez először magadnak újra tejhatalmat kell adni s aztán lehet tulajdonba venni (logikus, nem?
QA. NAV nem megy, mert nem akar felmászni (2005 sem indul el). SP2 ezután már felment, de addig meg nem volt elérhető a progik telepítése-törlése lista sem... Registry 160.000 bejegyzésében 1200 hiba volt a regcleaner szerint.
Még nem vagyok készen, de legalább nem kellett újrarakni az egész hóbelevancot, mert ott aztán van olyan programáradat, hogy ihaj
Ja, adalék: HP nyominger telepítője. Indul win, faxkezelő msi-vel jelentkezik. Mondom anyád. Erre ő is. Cd-t odaadom neki, hurrá, bódottá, elindul a telepítő és végzetes hiba: A C:/progfiles/hp/digitalimaging könyvtárat nem tudja létrehozni, mert már létezik. Há ember, te hüe, ha eccer létezik, minek akarod újra létrehozni és mé kritikus hiba ez egy telepítőben?? Bzui HP. Hogy tudnának azok is programozni, hogy ne kellene egy tetves nyomingerillesztőprogicsomagra negyed órát várni a gép előtt ülve, mire a sok nyavajás xart, bejegyzést, fájlt elintézi. De neki kell az, mert csak így teljes a HP funkciógazdag világa. A Canon meg fapados, mert fél perc alatt végez, mi?
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2006. 07. 31. 12:56
Idézet: didyman - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 12:53
...
Igyék kend valamit, hátha az segít.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?
Elküldve: 2006. 07. 31. 13:27
Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 13:56
...Sört?
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2006. 07. 31. 13:39
Idézet: didyman - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 12:53
sörcsapot?
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2006. 07. 31. 15:23
oszt jónapot
Elküldve: 2006. 07. 31. 16:28
Uffel telefonal, hogy sipol a gep, aztan kikapcsol.
Kollega kisetal, biztos ramhiba, ram kicserel, memtest indit, gep tenyleg lekapcsol.
Jo, gep el az irodankba.
Ott erdekes modon tokeletesen mukodik, gep honaala csap, uffelhez vissza.
Be sem kapcsol.
Kollega nezegeti, UPS-on az osszes led villog, mint a karacsonyfan, mert nincsen benne delej.
Valaki kihuzta.
Elküldve: 2006. 07. 31. 19:06
Hátigen előfordul!
Egyébként amikor az ember kiérkezik egy ilyen hibához, ilyen apróságokra nemis gondolna, hogy nincsen zaft.
Szerk: a Mariskanéni mikor takarított biztos odébblökte a kábelt. Még anno szakközépben volt ilyen, hogy a takarítónő minden este szétcseszte a hálózatot a felmosójával.
Szerkesztette: lordrolee 2006. 07. 31. 19:07 -kor
Elküldve: 2006. 07. 31. 19:26
Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 17:28
Jaaaj, mar megint telefonaltak, most a masik gepet nem lehet bekapcsolni.
Plusz a konyhan nem nyomtatodnak a rendelesek. (ha a gep amire van kotve nincs villanyra dugva, akkor jo hogy...)
Kollega meg mar hazament, csak en vagyok olyan szerencsetlen, hogy az irodaban tartozkodom.
Sebaj, dolgom vegeztevel leverek rajtuk egy korso Kilkenny-t.
Elküldve: 2006. 07. 31. 19:35
Elküldve: 2006. 07. 31. 20:42
Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 20:26
Plusz a konyhan nem nyomtatodnak a rendelesek. (ha a gep amire van kotve nincs villanyra dugva, akkor jo hogy...)
Na, igy legyen otosom a lotton.
Odebbraktak a rendelesfelvevo gepet a pulton, csak a madzag nem engedte.
Aztan egy ido utan engedte, utana csodalkoztak, hogy nem megy.
5 perc alatt elmagyaraztam a pultos csajnak, hogy a gep orran levo power led 3 allapotu:
-nem vilagit=nincs villany. Nezze meg, hogy be van-e dugva a konnektorba. (be volt)
Ha be van, akkor nezze meg, hogy a gep hatuljabol nem csuszott-e ki a kabel, IGY dugja vissza.
-pirosan vilagit=van villany, de nincs bekapcsolva a gep. Nyomja meg a Power gombot.
-zolden vilagit=van villany, es be van kapcsolva a gep. Nem kell semmit extrat csinalni, csak hasznalni.
Aztan ratertunk arra, hogy megszomjaztam e komoly feladat megoldasaban, mit iszok.
Bakker, milyen ir pub ez, hogy a 8 fele csapolt sorbol pont a Kilkenny fogyott el??? (Hja, mult honapban eladtak ~1100 korsoval...)
Kenytelen voltam Edelweiss-szel lehuteni magamat... (Volt Guinness is, de az nem izlik.)
Ja, persze arra a gepre voltak radugva a konyhai nyomtatok is, ugyhogy amint bekapcsoltam, utana jott orditva a szakacs, hogy meseljek mar el neki, hogy amit kapott most par meter papirt az arcaba, abbol mi a valos rendeles, meg mi volt mar korabban megcsinalt tetel.
Szerkesztette: nyunyu 2006. 07. 31. 20:52 -kor
Elküldve: 2006. 07. 31. 22:17
haverom hív hogy nem tudja feltelepíteni a játékot mert nem fogadja el a kódot. kód: dfgd-dfgs-tetz-fdgd és ezt nem tudja beírni. mondom miaz hogy nem jó. odamegyek írom be a kódot dfgd- és ekkor megkérdi hogy melyik gombbal csináltam - jelet. mert ő mindegyikkel próbálta és egyikkel se ment
karácsony másnapján hív a helyi vodafone üzlet tulaja, hogy a testvérétől (számtech bolt tulaj) kapott egy gépet és nem megy fel rá a winfos mert kékhalálba belehal. odamegyek, először mondom elkezdem telepíteni megnézem mit ír ki. tényleg kékhalálba belehal. mondom minden jól rá van dugva? mondják tuti mert a testvére rakta össze és ő ért hozzá. megfogom a gépet, fordítom meg hogy lecsavarom az oldalát erre látom hogy a cpu cooler kanóca lóg ki hátul a gépházból és persze hogy nincs rádugva... rádugom, azóta megy. no comment.
most több nem ugrik be.
Elküldve: 2006. 08. 01. 22:59
t-onlájn
Sztar Warsz dzsedi Knigth
Néró
Modzsilla
Szkájpi
5 perc néma röhögés,majd távozás után további 5perc röhögés a kocsiban!
Elküldve: 2006. 08. 02. 06:31
Csatolt fájl:
-
asztal.jpg (0byte)
Letöltések:: 0
Elküldve: 2006. 08. 02. 09:58
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Súgó
A téma zárva.