HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#1081 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:57

ismerös mondja nem megy az X game...kérdezem nah mi történt?erre ő.. nem tudom pedig  AMD-N!! néztem.....

otthagytam..

:smoker:

Szerkesztette: thomasfox 2006. 11. 21. 00:02 -kor

#1082 Felhasználó inaktív   miNimAL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 21. 14:22

Háj,

Két diplomás, IQ-fighter „öltönyös” munkakörben dolgozó kolléganő panaszosan hív, hogy nem játsza le a „sz@r” munkahelyi gépe a DVD lemezt, amit Ő írt az otthoni gépén EGYEDÜL (mert ő olyan ügyes ám!).
No, megnéztem a DVD lemezt, íme a tartalma:

Sok-sok 44 byte-os TrackXX.cda fájl :pokeas:

Ehhehehhehehhe, ez ám a logika! :pokeas2:
"Legnagyobb istenáldása a kukoricagombóc!"

#1083 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 25. 01:28

Ez inkább szomorú volt:

Nagyanyó vett az unokájának egy Laptopot, behozza telepíteni. Táska kinyit, rákukkant... És akkor ott szemben áll velem egy tetris kijelzős játék noti  :eek:

Másik:
Srác vesz új gépházat,alaplapot de nem kéri régi konfigjának óradíjas konfig ápgrédelését, ő majd megoldja. Másnap visszahozza az egészet, mert xar. Az alaplapot becsavarozta távtartók nélkül a házikóba.  :omg: :D

Valahol persze ezt is el kell kezdeni... :) 
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#1084 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 17:27

Idézet: WEbshark - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 23:40

160-as az IQ-ja (szerinte)

Osztán melyik skálán és mégis mivel mérik, amikor még a Raven (aminek az elolszlása olyan hogy magasabb pontszámokat szokott termelni, mint a szokásos) legmagasabb eredménye is 155+ ?

#1085 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 26. 17:54

Pfff, júzernél nem megy az internet. Végigkérdeztem a kábeleket, dobozokat, kihúz bedug, lámpa világít-e, estébé. Persze minden világított, frnkaó, meg fasza. De net nincs.

Én meg le nem varázslom, hogy mit húzzon ki a routerből, meg gépen próbáljunk egy tesztADSL-t, mert csak, hanem szépen kimentem. Lámpák sötétek, cuccnak amperszaga van. Persze van nálam tartalék, de aki pár zöld/piros bigyót nem fog fel, azzal akkor hogyan tovább?
Make love not Wor.

#1086 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 19:23

Mi ezen a kerdes?
Kiszallas+router+1 ora munkadij kiszamlaz...

Igy legkozelebb nem teged fog boldogitani, vagy ha igen, akkor is fizet, mint a katonatiszt.

Szerkesztette: nyunyu 2006. 11. 26. 19:26 -kor

#1087 Felhasználó inaktív   Vicoo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 28. 19:09

NAh itt egy láma(?)

Egy hete kb eljött haverom hozzám mert fel akarta rakni a képeit csak nem jó a gépe(vettek neki 1 laptopot kb 1 éve az hogy hogyan  használta 1 másik tészta,majd leírom)erre meglátja az új gépemet:fekete ház semmi felirat rajta(mármint márka) és "aszongya":Ez meg milyen gép már?Noname? Megnézi nagy hozzáértéssel az egér dobozát:Eelkezd vihogni "PS2höz való?Vagy miért van ez  ráírva?" Hallod jó gép lehet...    Nem tudtam megüssem vagy elmagyarázzam a dolgokat ezért a könnyebbik utat választottam:a lényeg hogy mi van belül. (Neki konfig:vmi Toshiba laptop 1,6Ghz P4 448mb ram 60v40Gb hdd 64mb VGA,azé1 ez lett mert a MMbe aszonták olcsó meg jó)XD
Gigabyte EP31-DS3L ,E2180@2,8 ,2*1GB Kingmax 800mHz,Sapphire Radeon 3870 Lite,SAMSUNG HD160JJ  (160 GB, 7200 RPM, SATA-II),TSSTcorp CD/DVDRW SH-S182D,FujitsuSiemens 17"TFT

#1088 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 22:29

Nem tudtad, hogy az MM-es gép az occsó és jó, oan mint a teszkós  :omg:
Akkor még ígyis jól bírtad idegekkel. Ez a PS2-es duma nagyon jó. Biztos tudja is hogy mijaza péesssskettőőőő.

Nekem van egy kedvenc vásárlótípusom, akit szinte kivétel nélkül mindig kiröhögök.
Olyan emberek ezek, akik akkor akarnak patront vagy tonert venni a nyomtatóba, amikor az már a Szaharánál is szárazabb, és csodálkozik rajta ha azt mondom neki, hogy sorry meg kell rendelnem, kb 1-2 nap, és fel van háborodva, hogy sehol sem kap rögtön az ezeréves nyomtatójába patront.
Ezeket, és sok más társukat, szoktam a helyi nagy tecsóba elküldeni, hogy böngésszenek a polcok között kedvükre.

Szerkesztette: lordrolee 2006. 11. 28. 22:31 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#1089 Felhasználó inaktív   Vicoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 07:24

Nah uonnan még 1 :Ha majd kimegyek Kanadába ott is meg tudom nézni a magyar oldalakat?
Gigabyte EP31-DS3L ,E2180@2,8 ,2*1GB Kingmax 800mHz,Sapphire Radeon 3870 Lite,SAMSUNG HD160JJ  (160 GB, 7200 RPM, SATA-II),TSSTcorp CD/DVDRW SH-S182D,FujitsuSiemens 17"TFT

#1090 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 07:47

Attól függ, milyen magyar oldalt. A HWSW-t biztos meg tudod nézni, de amelyiknek a szolgáltatója szűkösen méri a külföldi sávszélt, az már nyögvenyelőseb lesz.

#1091 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 08:36

Idézet: Vicoo - Dátum: 2006. nov. 29., szerda - 7:24

Nah uonnan még 1 :Ha majd kimegyek Kanadába ott is meg tudom nézni a magyar oldalakat?

Ez egyáltalán nem láma kérdés. Pl. a Dániában élő ismerősöm nem tudja megnézni a kepfeltoltes.hu linkjeit.

#1092 Felhasználó inaktív   Vicoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 18:31

+1                Mér akadozik a Vájszszitti a gépemen??(konfig fentebb)

#1093 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 18:35

Vájszszittinek azon jól kéne futnia, sógorom 800 megaherzes KELERONNAL, 256 mega rammal meg 32 megás, nóném Geforce 2 kártyával játszott vele, mindenféle kínlódás nélkül. :)

#1094 Felhasználó inaktív   Vicoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 19:18

jav:GTA Viktor's City(mod tele nagy felbontású textúrákkal + kocsikkal amik fizikai modellje átlag 3Mb szemben a gyári 470kbtal)nem akartam nekiállni magyarázni hogy ehhez túl */-*+ a gép...Meg hogy az enyém miér lenne jobb mikor nm is márkás...XDXD

#1095 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 09:18

Idézet: Vicoo - Dátum: 2006. nov. 29., szerda - 17:31

+1                Mér akadozik a Vájszszitti a gépemen??(konfig fentebb)

Mert Intel! :D Bocs, de geci vagyok ma reggel! :cool:
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1096 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 18:58

Tegnap delutan, "kedvenc" alternativ nemi identitasuakat kiszolgalo ejszakai szorakozohelyunkon installaltam valami ujfajta blokknyomtatot tesztelni, hogy kideruljon, hogy mennyire birjak a gyurodest rendkivul mostoha korulmenyek kozt.

Be is lottem, hogy szepen, magyarul nyomtasson, mutatom az uzletvezeto helyettes csavonak, hogy hol kell bekapcsolni, papircsere. Tobbit mar ugyis tudja.

Elso verkomoly, gyakorlatias kerdes:
-Hogyan kell kipucolni belole a kolat?

Elozmenyekhez persze hozzatartozik, hogy 2 honapja az egyik reszeg vendeguk levert egy viszkikolat a pultrol, pont az egyik szamitogepre, meg a mellette allo nyomtatora.
Vegeredmeny egy halott Epia, meg egy leegett elektronikaju nyomtato.
Akkor meguntak, hogy valamelyik nyomtatojuk mindig szervizben van, es vettek 4 uj Star TSP600-at, mert eddig az bizonyult naluk a legtartosabb konstrukcionak. Na, azota ketto Star-t mar hazavagtak...
Pedig a pultosok a Veszhelyzetben megszokott tempoval szoktak alkalmazni a torlest, ha dol valamilyen le a gep fele.

Szerkesztette: nyunyu 2006. 12. 09. 19:01 -kor

#1097 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 18:59

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 18:58

Elozmenyekhez persze hozzatartozik, hogy 2 honapja az egyik reszeg vendeguk levert egy viszkikolat a pultrol, pont az egyik szamitogepre, meg a mellette allo nyomtatora.

Tanulság: pénztárgépet, miegyebet sosem szabad a veszélyzónába tenni. :)

#1098 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 19:23

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 18:59

Tanulság: pénztárgépet, miegyebet sosem szabad a veszélyzónába tenni. :)

Muszaj a kiszolgalas helyszinen rogziteni a vendegek fogyasztasat, mert akkora a tomeg, hogy a pultosoknak nincs idejuk vendegenkent 2m-t megtenni a gepig, meg vissza.
Emiatt van most mar minden pultosnak sajat gepe.

Egyebkent szoltunk nekik 2 eve, hogy jo lenne a pultok aljahoz csavarozni a gepet, meg a nyomtatot, es csak a vizallo erintokepernyot hagyjak elol. (Annak az sem kottyant meg, amikor a tisztelt vendeg vegigkopte a pulton az ego B52 koktelt :) )

Csak sajnos olyan a pultjuk, hogy nem fer be alaja a miniITX gep, mert oda az ipari huto van beepitve. :(
De legalabb a gepek/nyomtatok tapegyseget mar sikerult elrejteni a pultba, ugyhogy azok nem kapnak vizet/kolat/sort/viszkit.

Mindenesetre a masik ilyen pesti "intezmeny" mar eleve vizallo gepeket fog kapni.

#1099 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 00:50

Idézet

Kössze a feltöltést :),jó és tiszta a hangminőség, dinamikus és nem halk, ami arra utal,hogy a hangkártyád jó (tán Creative ?).

:)

#1100 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 00:55

Idézet: Vicoo - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 19:09

NAh itt egy láma(?)

Egy hete kb eljött haverom hozzám mert fel akarta rakni a képeit csak nem jó a gépe(vettek neki 1 laptopot kb 1 éve az hogy hogyan  használta 1 másik tészta,majd leírom)erre meglátja az új gépemet:fekete ház semmi felirat rajta(mármint márka) és "aszongya":Ez meg milyen gép már?Noname? Megnézi nagy hozzáértéssel az egér dobozát:Eelkezd vihogni "PS2höz való?Vagy miért van ez  ráírva?" Hallod jó gép lehet...    Nem tudtam megüssem vagy elmagyarázzam a dolgokat ezért a könnyebbik utat választottam:a lényeg hogy mi van belül. (Neki konfig:vmi Toshiba laptop 1,6Ghz P4 448mb ram 60v40Gb hdd 64mb VGA,azé1 ez lett mert a MMbe aszonták olcsó meg jó)XD

Nekem is mondtak már olyat, hogy XY gépem milyen jó, az ám a fasza olyat kell venni. Unokatesómék gépet akartak venni, és egy igazi szakértő ajánlott nekik egy jó gépet, mert olyan van a barátnőjének is.
-Na és pontosabban milyen gépük van?
-Epszontarga!

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »