Idézet: thomasfox - Dátum: 2007. nov. 15., csütörtök - 16:38
user, gép megrendel,oké telefonon lesz eggyeztetés,megmondom naggyából mikor.
hivás-> ki van kapcsolva,aznap végig.másnap ugyanezt játszuk/miközbe lenne 1-2 kérdésem.../
3.nap hiv miért nem hivom?mérgesen mondom ekkor és ekkor hivtalak ba*ol felvenni.
Jaaa igen,ki vagyok kapcsolva,engem ugyse keres senki soha....
Ugyanez,imélre megbeszélve.Első elmegy második elmegy.Válasz zéro.Ok gondolom biztos "gondolkozik rajta" pár napra hiv,mi van??? Mondom imél?jaaaa nem olvasom van benne vagy 200 szemét.egyáltalán nem olvasok imélt
és igen,ezek nem egyszer fordultak elő .
Most a héten volt egy,most kissé megborultam idegileg...
En attol vagyok kiakadva aki felhiv hogy ezt es ezt latta a weboldalon megvenne jon delutan, mondom neki ezek megrendelesre szallitjuk cimre. Erre felhaborodik hogy mitkepzelek es hogy kepzelem es neki marpedig most kell. Mondom elnezeset kerem de a weboldalon is kint van mindenhol rendelesre cimre szalitunk. Erre tovabb szid es egyre idegesebb. En meg sohajtok milyen erdekes emberek vannak. Vegen leteszi. Aztan erdekes modon 2-3 nap mulva telefon megrendelne. Milyen furcsa most mar nem azonnalra kell? Persze mert mas nem tart 200e eszkozt sem raktaron egy egy vasarlo kedveert.
Amugy a tapasztalatom szerint az ilyen telefonos keresesek 20% lukra fut 40% valaszt sem kuld hogy nem toled vette meg, aztan van 1% aki korektul jar el a maradek meg elfelejti meg huzza mint a retestesztat de neked azonnal kell mindenre valaszolni.
Ilyen az elet, szelavi
Tessek redszeresiteni egy boksz zsakot nagyon jo szolgalatot tesz.

Súgó
A téma zárva.