HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#1681 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 22. 09:42

Én már olyat is aminél otthon vettem észre nuku táp a házba,pedig kellett volna lenni.Na vissza is vittem szerencsére eléggé ismernek a nagykerbe már.Na kinemtalálnátok, ebböl a típusból az ottlévő több százas készletből mint kiderült csomóba hiányzott a táp.Szóval itt akármi előferdülhet.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1682 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 22. 09:44

Idézet

valószínűleg nem véletlenül nem megy az oda be.

Ezt szoktam emlegetni. Szerintem a legnagyobb találmáy a PC-ben (personal Computer), hogy olyan csatlakozórendszert találta ki, hogy ha valami komolyabb erőszakoskodás nélkül bedugható valahova, akkor ugyan nembiztos, hogy jó helyen van, de legaklább rossz helyen nincs. (mert azért sikerült pár egyforma csatit összehozni)
Láma júzer vessen magára, ha elcseszi a gépét.

u.i.: Normális informatikus utoljára a manualt csomagolja ki :D ha egyáltalán kicsomagolja ...

Szerkesztette: Tron65 2008. 03. 22. 09:44 -kor

Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1683 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 09:44

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 2:17

Fenét. Gondolod 100-asával kicsomagolják a házakat, leveszik az oldalát, kiveszik a csavart, aztán visszacsomagolják?

vitatkozhatnánk naphosszat ezen a témán. fölösleges. velem megtörtént hogy nem voltak tartozékok, veled nem. mondjuk az is igaz hogy én nem raktam bele az alaplapot távtartó nélkül.
a magyar nyelvű leirást meg mellékelni kell! a törvény az törvény az áthágásért büntetés jár.
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1684 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 03. 22. 10:18

Idézet: pappas - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 9:44

vitatkozhatnánk naphosszat ezen a témán. fölösleges. velem megtörtént hogy nem voltak tartozékok, veled nem. mondjuk az is igaz hogy én nem raktam bele az alaplapot távtartó nélkül.
a magyar nyelvű leirást meg mellékelni kell! a törvény az törvény az áthágásért büntetés jár.

Ezt a Codegennek is meg kéne mondani. Meg a Gigabyte dezska mellé is csak francia manual volt az angolon kívül, hát ilyen dolog ez. Megintcsak a hozzárétő informatikusra mutogatok, aki egyrészt tud angolul legalább annyira, amiegy PC mellé kell, másrészt tud olvasni a színes-szagos ábrákból.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1685 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 11:33

Idézet: pappas - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 9:44

velem megtörtént hogy nem voltak tartozékok, veled nem.

Havi mekkora nagyságrendben veszel új házakat, szerelsz új gépeket? :) Nekem ez most úgy tűnik, hogy egyszer kimaradtak a csavarok, aztán ebből arra következtetsz, hogy mindenhol távtartókat tolvajolnak.

#1686 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 12:35

Idézet: debaj - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 11:33

Nekem ez most úgy tűnik, hogy egyszer kimaradtak a csavarok, aztán ebből arra következtetsz, hogy mindenhol távtartókat tolvajolnak.

Vagy észre sem vette, csak kihajította a csomagolással  :Đ
Make love not Wor.

#1687 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 14:10

Idézet: pappas - Dátum: 2008. márc. 21., péntek - 23:07

nem kimarad a csavar meg a távtartó, hanem kiveszi onét a nagyker vagy épen a bolt, persze ez most nem érvényes mindenkire, de szoktam házat venni és általában kérnem kell csavarokat hozzá mert bizony nincs benne. A leirást meg magyar nyelven kell közölni még akkor is ha van hozzá képregény. most tök mind1, hogy mi nem volt mellékelve, a csavar vagy a távtartó.

Olyan házat mgé nem sikerült vennünk, amiben nem voltak benne a szükséges alkatrészek. Lehet, hogy nem jó helyen vásárolsz, ha Veled ez rendszeresen előfordul.

A ház nem teljes termék, mondhatni csak alkatrész, így nem vagyok benne biztos, hogy érvényes-e egyáltalán rá, hogy kötelező hozzá bármit is adni. A komplett gép, ill. a perifériák már más lapra tartoznak.

#1688 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 15:21

Idézet: pappas - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 10:44

Azonnal zarjuk be az orszag osszes szamtechboltjat ;) Kivetel nelkul ;)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1689 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 15:25

Idézet: asdf - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 15:21

Azonnal zarjuk be az orszag osszes szamtechboltjat ;) Kivetel nelkul ;)

Meg sok mást is. A kólásdobozhoz miért nem kell használati útmutató?
Make love not Wor.

#1690 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 16:28

Ahhoz nem kell ;) De most mar neha a quick setup le van forditva magyarra, par vga-nal meg deszkanal mar volt ilyen, de mondjuk az eloirasok szerint ez nem eleg, mert megyezo reszletessegunek es terjedelmunek kell lennie a magyar hasznalatinak, mint az eredetinek. Tehat a nyomtatok es a monitorok kivetelevel kb. minden szamtech termek bukos e tekintetben :).
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1691 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 17:00

Idézet: asdf - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 16:28

Ahhoz nem kell ;) De most mar neha a quick setup le van forditva magyarra, par vga-nal meg deszkanal mar volt ilyen, de mondjuk az eloirasok szerint ez nem eleg, mert megyezo reszletessegunek es terjedelmunek kell lennie a magyar hasznalatinak, mint az eredetinek. Tehat a nyomtatok es a monitorok kivetelevel kb. minden szamtech termek bukos e tekintetben :).

+ TV-k, + Telefonok, + Haztartási gépek, + Klimák, + DVD-k és egyéb szórakoztató termékek. Soroljuk fel amihez biztos, hogy van az a tégla, falazó elemek, és olyan cucok amiket szinte kizárólag csak szakemberek használnak. A nagy közönségnek kiadott cucok közül 80% -nak nincs magyar leírása!
Az informatika atok de jo hogy van.

#1692 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 21:38

Idézet: szaki - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 17:00

+ TV-k, + Telefonok, + Haztartási gépek, + Klimák, + DVD-k és egyéb szórakoztató termékek.

Klímát kötelezően klímás telepíti, leírás van, nyomkodom a távrinyálót, ha kijön a gáz, akkor hívom a supportot. TV meg hasonló az out of the box, abban sem állunk neki nagyfesztrafót cserélni.

De nézzünk meg egy alaplapot:

http://download.intel.com/products/motherb.../dg35ec/tps.pdf

Mondjuk a 37. oldalát majd biztos el fogja olvasni a júzer, valamint elég szerteágazó dolog, hogy hova milyen HDd-t, mit merre, ha meg out of the box kiveszünk egy PC-t a dobozból, akkor milyen alapvető dolgot adjak hozzá, vagy ha felrakom az OpenOfficét, meg még 3 utilt, akkor az összes doksiját kinyomtatva adjam a kezébe?

Dell az ilyenek miatt ad fél tonna CD-t, meg dokumentációt hozzá, vagy 20 nyelven. Esőerdők miatt meg rinyálunk, közben én heti pár 10ezer oldalt csak a szemétbe vágok. Igazából nekem jók az OEM kivitelek, mikor VGa is ott van zacskóban, amiből egy karton annyi, mint egy mai átlag VGA egy szép nagy cosmagolásba. Alaplapok ugyanígy, aztán kész, majd összelapátolja az, aki ért hozzá, ha doksi kell, akkor a csomagban van pár CD, de úgyis találunk neten is.

Aki gányol, az a tudatlanságát nemár a cucc leírására fogja, vagy akkor ne törölközőt hazsnáljon, hanem malacperkelőt baze, csak hagyjuk már a kivitelezhetetlen hülyeséget, amitől csak később jön be az országba a cucc, vagy éppen megvesszük máshol magyar leírás nélkül, de a fordítás áránál olcsóbban :-)
Make love not Wor.

#1693 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 22:05

ráadásul a digitális kézikonyvbe lehet keresni. a papirosba nem.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1694 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 22:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 21:38

Dell az ilyenek miatt ad fél tonna CD-t, meg dokumentációt hozzá, vagy 20 nyelven. Esőerdők miatt meg rinyálunk, közben én heti pár 10ezer oldalt csak a szemétbe vágok.

Vajon miért ad a Dell hozzá ilyet?

Van ám olyan, hogy papir újra hasznositás.
már M-on is kivannak helyezve az erre megfelelő gyüjtőhelyek. :think:
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1695 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 22:52

Idézet: pappas - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 22:08

Vajon miért ad a Dell hozzá ilyet?

Van ám olyan, hogy papir újra hasznositás.
már M-on is kivannak helyezve az erre megfelelő gyüjtőhelyek. :think:

Azt nem tudom miért ad hozzá, de eleve a bill be van csomagolva, az egér 2szer, akkor a doksik, papírok, minden még becsomagolva, mindenen fólia, ez egyben bent egy kartonban a gép mellett, egész pakk egy még nagyobb kartonban. Majd egyszer megnézem mi van benne, aztán kitalálom miért rakják bele :-D

Szelektívről meg majd akkor mondjad, ha ilyenekre a gyakorlatban ráérsz, van a közeledben gyűjtődőbőz, meg nem heti X kukányi anyagot kell szikével szétvagdosnod, aztán levinni a köbmétereket. elméletben igen jól meg lehet oldani mindent, csak nem mindig lehet átültetni a gyakorlatba. Legalábbis nálam bonyásabb a tényállás, most vittem vissza az üvegeket is a Tecsóba, külön kör volt a megmaradtakat is elvinni szelektívbe (ráadásul voltak közte betétdíjasok is), mert a visszaváltónál nincs pár bazi nagy kuka, amibe beleszórhattam volna.
Make love not Wor.

#1696 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 23:20

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 22:52

Azt nem tudom miért ad hozzá, de eleve a bill be van csomagolva, az egér 2szer, akkor a doksik, papírok, minden még becsomagolva, mindenen fólia, ez egyben bent egy kartonban a gép mellett, egész pakk egy még nagyobb kartonban.

Ez a Hp-nél is igy van karton a kartonba, mégis mikor kibontom a gépet az sérült. a csomagolás miatt lekopott a festék.

Kép

:think:

#1697 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 23:26

Idézet: pappas - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 23:20

Ez a Hp-nél is igy van karton a kartonba, mégis mikor kibontom a gépet az sérült. a csomagolás miatt lekopott a festék.

Pffff, így kopik a telefonom, ami jó 3 éve a zsebemben van, oszt használom is  :think:
Make love not Wor.

#1698 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 23. 02:16

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 23:26

Pffff, így kopik a telefonom, ami jó 3 éve a zsebemben van, oszt használom is  :think:

nem ezt kikérem magamnak én ezt nem raktam zsebre :Đ

#1699 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 24. 21:10

Idézet: pappas - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 0:07

nem kimarad a csavar meg a távtartó, hanem kiveszi onét a nagyker vagy épen a bolt, persze ez most nem érvényes mindenkire, de szoktam házat venni és általában kérnem kell csavarokat hozzá mert bizony nincs benne. A leirást meg magyar nyelven kell közölni még akkor is ha van hozzá képregény. most tök mind1, hogy mi nem volt mellékelve, a csavar vagy a távtartó.

Milyen tételben vásároltál az elmúlt 4-5 évben? Csak azért kérdezem, mert még egyetlen házból sem hiányoztak a csavarok és a távtartók, amiket szervízes pályafutásom alatt beszereztünk, pedig volt ott óccsó Mercury-tól elkezdve drága Thermaltake-ig minden.
Aki meg hülye a számítógépekhez meg nincsen legalább egy kicsi angol nyelvtudása, az hívjon szakembert.
Manapság, már alap dolog legalább angolul makogni valamit.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1700 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 24. 23:32

Idézet: lordrolee - Dátum: 2008. márc. 24., hétfő - 21:10

Milyen tételben vásároltál az elmúlt 4-5 évben? Csak azért kérdezem, mert még egyetlen házból sem hiányoztak a csavarok és a távtartók, amiket szervízes pályafutásom alatt beszereztünk, pedig volt ott óccsó Mercury-tól elkezdve drága Thermaltake-ig minden.
Aki meg hülye a számítógépekhez meg nincsen legalább egy kicsi angol nyelvtudása, az hívjon szakembert.
Manapság, már alap dolog legalább angolul makogni valamit.

ez már lefutott téma ;)  :offtopic:

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.