Idézet: debaj - Dátum: 2010. 10. 27. 11:43
Élne, ha éltetné!

Aztatat kívánja kend, hogy legyek totyikmotor?
Van a világméretű multinál elég láma júzer, de a többségük fennakad a helpdesken.

A 2nd level supporthoz (hozzánk) már csak néhány ticket (hibajegy) érkezik, na jó, ezekből egy-kettőt ami eszembe jut idetojok

:
Az első, ami a cégnél kultikus és legendás lett, a következő címmel érkezett:
- "LaserGun funkzioniert nicht" - azaz " A lézerágyú nem működik ". Magamban, Mifaszvan? Csillagok háborúja a reptéren?
Nem mertem a ticketbe azt visszaírni, ami hirtelen eszembe jutott, mert az "escalation management" - amit csak ejakulációs menedzsmentnek hívok - baromi gyorsan tudja szabadságolni az embert a customer reklamációja miatt, így csak annyival küldtem vissza, hogy "Need more info."

De azért emailben körbeküldtem a hivatkozási számot a következő workaround-dal: "Use your Atomic Annihilation Disintegrator instead!" (Használja helyette az Atomannihilációs megsemmisítőt!).

No, emailben jöttek a következő megoldások is: "Activate the shield! Activate the shield!", "Recalibrating transzporter rays." "Spook. Launch twoo protontorpedoes to the given coordinates!"
(A LézerGánról utólag kiderült, hogy valami nagyteljesítményú címkenyomtató.)
- Windózosokhoz érkezett: Az ügyfél (JÚÚÚÚZER !!!) nem tud színesben nyomtatni." Válasz tömör angolsággal(?): "The mentioned network printer is not an HP Color Laserprinter."
- Megint hozzánk érkezett, ezúttal a (német) helpdesk határozott javaslatával: "User needs execution."
Igen, mi is így gondoltuk, már csak a helyszínt, időpontot és a díjazást az elvégzett "munka után" kellene megbeszélnünk. ( Kézigránáttal, plasztikbombával, lőfegyverrel, vagy 300 megatonnás kobaltbombával - ami köztudomásúlag 300 mérföldes sugarú körben mindent problémát megold az elkövetkezendő 300 évre - hajtsuk végre. )
Namajdméghaeszembejut.