Elküldve: 2005. 01. 04. 16:33
Tisztelt moderátorok / házigazdák!
Ismét szeretném "globális" mod v. házigazda, vagy "sima" moderátor / házigazda felülvizsgálatát kérni, ugyanis nem érzem jogosnak, hogy mai napon anélkül, hogy megbántottam volna mást, anélkül, hogy gondot és veszteséget okoztam volna bárkinek is, anélkül, hogy a fórum tisztaságát veszélyeztettem volna, ismételten 20% warningot kaptam, szerintem túlkapás miatt ismételten. Több okból kifolyólag szeretném a kérdéses warning levételét kérvényezni:
- a szóban forgó topicban a 6 képen kívűl, amit én raktam be, még nem szerepel kép!
- a szóban forgó topicban a warning magyarázatával ellentétben nem szerepel 3MB-nyi kép, megszámoltam letöltés után.
- a szóban forgó topicba nem .bmp-ket szúrtam be, hanem etikusan .jpg képeket, amik tömörített mérete eltörpül (töredéke) a .bmp képek mellett.
- a szóban forgó topicban még egyetlen kép sincsen, ezért nem hiszem, hogy akkor, amikor a HWSW-fórum látogati nagy részének boradband (DSL, CATV, bérelt vonal, etc.) internet-kapcsolata van, megerőltetést jelentene az a 6, azaz 6 darab kép.
- a szóban forgó topicot tavaly!!! május 8-án nyitottam, és mivel az AOE3-ról azóta összesen ez a 6-7-8 kép jelent meg, nem hiszem, hogy az első képbeszúrásomat 20% figyelmeztetéssel kéne honorálni!!!
- a szóban forgó topicban töredék-méretű és darabszámú kép van, mint a szigeten v. a társalgóban lévő "neked ki a legjobb nő" című topicban... érdekes módon, ott senki nem kap 20% warningocat amiatt, hogy egy oldalra nem 6, hanem 20 képet szúr be, és nem 2.09 MB méretben, hanem 5-6 MB méretben.
- főleg ez utóbbi indok figyelembevételével szerintem indokolatlan és etikátlan húzás ez, de ezt nem nekem kell eldöntenem.
Szeretném a felülvizsgálatot és a warning levételét kérni ismételten!
Köszönöm!
Bepe