HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#2281 Felhasználó inaktív   Scae [Edgar] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 27. 16:56

Meg tudná nekem egy házigazda/moderátor mondani h miért fogynak a hozzászólásaim? :confused:

Az amit számol a motor ott minden oks, de a bolhás hozzászólásaim egyre csökkenek. Voltam 800felett aztán 76x most meg 73x... Volt vagy 62 oldalnyi hozzászólásom,most meg 59 van.

:confused:  :think:

#2282 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 27. 16:56

Idézet: Renwick - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 16:38

Keziccsókolom, tessék mondani miért kell nekem a fantasztikus információértéket hordozó

Karácsonykor elrontottam a gyomrom, de Szilveszterkor rendbehozom!

aláírást ebben a formában olvasgatnom a sorok között?

üdv

R.

Idézet: userContent.css

td > div.signature, td > div.signature * {
  font-size: 2.2mm !important; color:gray !important;
}

#2283 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 16:59

Idézet: Scae [Edgar] - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 16:56

Meg tudná nekem egy házigazda/moderátor mondani h miért fogynak a hozzászólásaim? :confused:

Az amit számol a motor ott minden oks, de a bolhás hozzászólásaim egyre csökkenek. Voltam 800felett aztán 76x most meg 73x... Volt vagy 62 oldalnyi hozzászólásom,most meg 59 van.

:confused:  :think:

A bolhát is ki szoktuk takarítani időnként, azaz a már lejárt, nem aktuális, régóta elsüllyedt topikokat is betesszük a tématemetőbe. Ami pedig oda kerül, az nem számolódik senkinél.

#2284 Felhasználó inaktív   Scae [Edgar] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 17:05

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 16:59

A bolhát is ki szoktuk takarítani időnként, azaz a már lejárt, nem aktuális, régóta elsüllyedt topikokat is betesszük a tématemetőbe. Ami pedig oda kerül, az nem számolódik senkinél.

Értem,köszönöm  :respect:
Most már nyugodt vagyok  :D

#2285 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 19:55

Idézet: Renwick - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 16:38

Keziccsókolom, tessék mondani miért kell nekem a fantasztikus információértéket hordozó

üdv

R.

:look:

Fogadjunk, csak szívatod a népet, nem-e-he-e-he---he  :think:  :reszeg:  :box:

#2286 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 09:02

Idézet: Renwick - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 17:38

üdv

R.

Én voltam, elnézést!

Mivel azonban már megelőztek abban, hogy eltávolítsam, csak annyi maradt, hogy nyilvánosan beismerjem a hibámat, bár még keresem, hogy hol szegtem meg a fórumszabályzatot....

Annak viszont kimondottan örülök, hogy nem kaptam érte warning-ot.... :rolleyes:

notaricon

Szerkesztette: notaricon 2004. 12. 28. 09:04 -kor

"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."

#2287 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 09:35

Idézet: notaricon - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 9:02

Mivel azonban már megelőztek abban, hogy eltávolítsam, csak annyi maradt, hogy nyilvánosan beismerjem a hibámat, bár még keresem, hogy hol szegtem meg a fórumszabályzatot....

Oktober 5.-en kerult a forumszabalyzatba, a nagybetus alairasokat visszaszoritando.

Szerkesztette: nyunyu 2004. 12. 28. 09:35 -kor

#2288 Felhasználó inaktív   notaricon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 10:31

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 10:35

Nincs gond. Ha zavaró is volt, már vége. A Fórumszabályzat nem rendelkezik kimondottan a nagybetűkről, de így is világos, hogy az - egyébként elég tág - megfogalmazás mit takar.

Tanultam belőle és ennyi. Nem lázadok, inkább megköszönöm.

:respect:
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."

#2289 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 13:23

Volt rola errefele eleg nagy diskurzus, mielott belekerult a szabalyzatba ez a kitetel, hogy megis mi a zavaro.

#2290 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 10:39

Idézet

hadd kérdezzem meg: Nincs elég autós topic? Nem hinném, hogy el kéne kezdeni először autómárkánként, majd típosonként, aztán meg színenként, majd pedig árnyalatonként külön topicot indítani. Téma zárva.

Hadd kérdezzem meg, mi alapján szelektáljátok a témákat? Ha egy témához mielőtt észrevennéd jön 2 oldalnyi hozzászólás, akkor annak igenis van létjogosultsága. Ha az alaplap témában lehet minden típushoz külön téma, itt miért kell azonnal zárni? Mi lenne, ha az összes alaplapról egy témában kellene társalogni? Káosz.

#2291 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 10:47

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 10:39

Hadd kérdezzem meg, mi alapján szelektáljátok a témákat? Ha egy témához mielőtt észrevennéd jön 2 oldalnyi hozzászólás, akkor annak igenis van létjogosultsága. Ha az alaplap témában lehet minden típushoz külön téma, itt miért kell azonnal zárni? Mi lenne, ha az összes alaplapról egy témában kellene társalogni? Káosz.

Az ünnepek alatt nem nagyon voltam a fórumon. A szakmai témákat ne hasonlítsuk össze a Sziget/Társalgó témáival. Ha minden autótípusnak lehet(ne) külön topicja, akkor minden motornak, minden bringának, hajónak, helikopternek, szánkónak, sílécnek, hódeszkának, jetskinek, sorolhatnám.

#2292 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 13:39

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 10:47

Az ünnepek alatt nem nagyon voltam a fórumon. A szakmai témákat ne hasonlítsuk össze a Sziget/Társalgó témáival. Ha minden autótípusnak lehet(ne) külön topicja, akkor minden motornak, minden bringának, hajónak, helikopternek, szánkónak, sílécnek, hódeszkának, jetskinek, sorolhatnám.

Ne sarkítsd a példákat, mert nincs értelme. Kötve hiszem, hogy egy bizonyos síléc típusról nyitott témába pár nap alatt 100-as nagyságrendű válasz érkezne. Hacsak nem off kategóriában.

#2293 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 14:14

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 13:39

Ne sarkítsd a példákat, mert nincs értelme. Kötve hiszem, hogy egy bizonyos síléc típusról nyitott témába pár nap alatt 100-as nagyságrendű válasz érkezne. Hacsak nem off kategóriában.

Tökéletesen igaza van pedig, zavaró, amikor 3-4-5 autós topic össze-vissza floodolja a Szigetet. Akkor is, ha sokat írok beléjük.
Meg enyhén áttekinthetetlen a kismillió autós topic.

Egyébként az alaplapoknál is van gyűjtőtopic: NF7, IC7, stb... :rolleyes: Márpedig az sokkal specializáltabb témakör.

Szerkesztette: Carmaged 2005. 01. 03. 14:15 -kor

#2294 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 14:19

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 13:39

Lehet, de az Opel Astra mellé ilyen erővel a Vectráról, a Calibráról, a Fronteráról, a Meriváról, a Zafiráról, az Omegáról is lehetne külön topic és nem kétlem, hogy mindegyikbe összejönne az a 100 post. Rögtön utána a Fiat Puntóról, a Bravoról, a Bravaról, az Ulyssee-ről, a Marearól, ezekben is összejönne. Meg a Volkswagennél a Poloról, a Golfról, a Boráról, a Passatról, a Transporterről is lehetne külön topic, tuti biztos, hogy összejönne a 100 post 1-2 nap alatt. Most nem sarkítottam, de az eredmény ugyanaz.

#2295 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 14:23

Az alaplap egy szakmai fórum, a Sziget nem. Én sem vagyok híve annak, hogy  a Sziget átstruktúrálásával kvázi bátorítsunk az újabb topikok nyitására.

Egyfelől lehet sarkításnak tekinteni amit Drumm mondott, másfelől viszont a moderátorok pontosan tudják, de az öregebb fórumozók számára sem újdonság, hogy itt precedens-alapon működik minden. Minden második tiltakozásban, sőt, nem is, a 90 százalékban az szerepel, ha ennek annak vagy itt és itt lehetett ezt csinálni, akkor nekem/amott miért nem? Lásd Carmaged példáját (ami csak azért nem volt jó érv, mert egy szakmai fórumot hasonlított egy nem szakmai fórumhoz). Tehát Drumm jól érzi, hogy milyen következménye lesz annak, ha hagyjuk elszaporodni a hasonló tematikájú topikokat.

Én úgy vettem észre egyébként, hogy egyetlen moderátor sem támogatta eddig tiszta szívvel és észérvekkel a sziget átalakítását, így nem bátorítok senkit sem, hogy higgyen ebben...

szerk: szóismétlés
szerk: hisz, hisszük, higgyük, higgyen :)

Szerkesztette: ratonyi 2005. 01. 03. 14:43 -kor

#2296 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 18:55

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 14:14

Egyébként az alaplapoknál is van gyűjtőtopic: NF7, IC7, stb... :rolleyes: Márpedig az sokkal specializáltabb témakör.

Éppen ezaz, hogy van, annak ellenére, hogy sokkal specializáltabb témakor. Ez alapján, ott még kevésbé kéne, hiszen alaplap alaplap, minek külön téma?

#2297 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 18:57

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 14:19

Lehet, de az Opel Astra mellé ilyen erővel a Vectráról, a Calibráról, a Fronteráról, a Meriváról, a Zafiráról, az Omegáról is lehetne

De nincs. Innentől kezdve, pedig a teljes okfejdésed szimplán értelmét veszti.

Nem is a zárás a legnagyobb baj, hanem, hogy mindez akkor történt, amikor már több napja futott a téma és majd 100 hozzászólás érkezett bele. Legalább azt megtehetted volna, hogy hozzáfűzöd a meglévő témához, nem pedig simán zárod. Mert így a 100 hozzászólás mind az enyészeté lett.  :rolleyes:

#2298 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 19:01

Idézet: ratonyi - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 14:23

Az alaplap egy szakmai fórum, a Sziget nem. Én sem vagyok híve annak, hogy  a Sziget átstruktúrálásával kvázi bátorítsunk az újabb topikok nyitására.

Miféle átstruktúrálás? A másik, hogy talán elmondhatom magamról, hogy régebb óta fórumozok itt, úgyhogy nem kellene az öregebb fórumozók példával jönni. Precedens alapon meg nem tudom mit értesz. Megértem, ha nem akarjátok a külön témát, de akkor nem akkor kellett volna zárni, amikor már napok óta ment. És nem Drummaster az egyetlen mod a szigeten, hanem sokkal többen vannak, akik már korábban is láthattták a témát, mégsem zárták ezek szerint ők másképp gondolták.

#2299 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 19:10

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 18:57

.......nem pedig simán zárod. Mert így a 100 hozzászólás mind az enyészeté lett.  :rolleyes:

Egy esetleges törléssel igen, de zárással?  :think:
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2300 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 19:37

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 19:10

Egy esetleges törléssel igen, de zárással?  :think:

Ki fogja megtalálni (keresni), az ott levő hozzászólásokat, ha már leszorul az aktuális témák közül, a zárt téma? És főleg ki fog válaszolni az ott feltett kérdésekre?

Szerkesztette: Mumia 2005. 01. 03. 19:38 -kor

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.