Idézet: Niceday - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:57
... hát amíg nem mondja meg valaki, hogy a 2 és fél óra miért gyors, addig ezt nem nagyon tudom elfogadni.
Nem hiszem, hogy ilyet is mondtam volna!
Azzal hogy nyitottam egy topicot, nagyjából a kétszeresére nőtt az esélyem, hogy segíteni tud valaki. Alapul véve azt, hogy nVidia vs. ATI! Nyílván egy fanatikus ATI-s nem fog benézni, egy nVidia-s topicba, miért tenné.
Azt meg engedd meg nekem, hogy én mit minősítek sürgősnek és mit nem! Már mondtam... ülj te úgy a moncsid előtt, hogy bármikor kikapcsolhat és nem tudod az okát! És igenis a péntektől még sürgősebb ... szerintem!
A 2 és fél óra, hogy miért gyors: mert csak páran postoltak abba a topicba órák alatt. Biztos lettek volna többen is, ha tudnak segíteni. De attól, hogy újra megkérded, nem teremnek itt. A hétvége pedig hétvége marad akkor is, ha a pápa gondjairól van is szó.
Nem mondtad, de ha nem tudsz vele a következő munkanapig várni, akkor azért valamennyire csak sürgősnek tartod...
Ha hiszed, ha nem, én is ültem már üzembizonytalan gép előtt. Ha nincs életbevágóan sürgős munkád, akkor bizony túl lehet élni.
Lehet, hogy az a bajom, hogy egy olyan fokú türelmet mertem elvárni, amilyet én tanúsítottam, amikor valamilyen gondommal topicot nyitottam. Mindenféle mögégondolás nélkül tessék ezt értelmezni!
Szerkesztette: Carmaged 2005. 02. 22. 16:15 -kor