HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#2691 Felhasználó inaktív   Tompeeka 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 27. 14:57

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 22:25

Szerintem arra utalni a nicknevének játékos kifacsarásával, hogy LameX néha, hmm, kiveszi a részét a flame kirobbantásából (noha általában az álláspontja legtöbb esetben vitathatatlan), szerintem abszolút nem olyan mértékű személyeskedés, mint amivel te hoztad párhuzamba Wizard nevének erőltetett és meglehetősen alpári kiforgatásával. Egy kicsit még dolgozz rajta, de csak akkor, ha mindenképp unatkozol...

bocs én ezt nem tudtam és elnézést Wizardtól. :)

#2692 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 15:00

Idézet: Tompeeka - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 14:57

bocs én ezt nem tudtam és elnézést Wizardtól. :)

szerintem nem kell elnézést kérni, jogosan cselekedtél..
JóSebesség

#2693 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 15:12

Nyugalom legyen a pálmafák alatt. (Végigolvasva az utolsó pár oldal postot. )
"Légy szerény mint én..."

#2694 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 16:14

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 14:46

Bomlasszuk belülről a céhet? :D  :nevet2:  :nevet2:

A dehogy.

Arra ertettem, hogy mindig mindent jobban tud, mint masok, igy valoszinuleg feldobna, a hogy is mondjam, helyenkent lagymatag moderalasi szinvonalat. (ugysem mer neki senki visszaszolni...)

Azt mar korabban megtanultam, hogy nem szabad leallni vele flamelni, mert siman hulyet csinal...

...beloled.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 02. 27. 16:20 -kor

#2695 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 19:22

no, hadd osztok észt én is. igaz csak keveset, maradjon is valami.  :)
1.Ha jól emléxem a nép az, amit nem lehet leváltani... ritkítani, na igen..
2.Valamiért a számomra értelmesebb modok néha olyan vitába mennek bele a mundér becsülete, stb. miatt, ami ab-ovo veszett fejsze nyele, de ugy érzik, hogy ők egy csapat, pedig egy fenét, mindíg a főnöknek kell kiállni a csapattagokért,  a középcsatár ne nyilatkozzon a balhátvéd helyett, pláne ha az a balhátvéd 3 öngólt lőtt.
telefon....
Business as usual. We fucked up everything.

#2696 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 19:36

Mondjuk, ha egy mod úgy érzni, hogy a másik modnak igaza van, miért ne írhatná le ide? Mint ahogyan elvárjuk a modoktól, hogy emberi hangon szóljanak hozzánk, talán ennek visszafele is működnie kéne, még akkor is, ha valakinek 40K+ postja van.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2697 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 19:44

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 13:49

Édes vagy, de nem is vártam mást. Ha egy jelentéktelen ügyben - óh, halálra sértették LameXpert fórumozót, ráaásul egy moderátor - nem intézkedünk, akkor jössz, hogy igenis tartsuk be a szabályzatot. Ha meg valakit seggbebillentünk egy hasonló apróságért, akkor jössz, hogy nem vagyunk elég rugalmasak, túlkapás, fasizmus, gestapo :nevet: :nevet2:  Mintha rád tartozna, mintha Te mondhatnád meg, mikor milyen reakció lenne az elvárható. Nagyon unalmas, de már megszoktam. Tisztában vagyok vele - a múltkor már említettem -, hogy semmi más célod nincs, mint hogy nyilvánosan és folyamatosan megpróbálj rávilágítani a moderáció kudarcára, de épp ezért rendkívül ellentmondásos és sokak szemében már hiteltelen a fórum keretei között űzött világmegváltó missziód. És nem azt mondtam, hogy azért nem teszek semmit, mert más is csinálja, hanem azért, mert szerintem nem történt olyan mértékű személyeskedés a nicked kicsavarásáaval, ami intézkedést kívánt volna. Az általad említett papírárut meg a saját szádon kenegesd.

Köszönöm. Megvilágosodtam. Én mindenesetre tőled mást vártam. De, tudom hiteltelen vagyok... és azt kell mondjam igaz. Embernek hittelek.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2698 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 19:45

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 14:44

Megérdemelné  :D  :p

Tudod, sok mindenbe keveredtem már életemben. Szarba még nem. :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2699 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 19:49

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 19:44

Köszönöm. Megvilágosodtam. Én mindenesetre tőled mást vártam. De, tudom hiteltelen vagyok... és azt kell mondjam igaz. Embernek hittelek.

Nem veszem személyeskedésnek az utolsó beírásaidat, de arra kérlek, hogy ne folytasd tovább. Köszönöm.

#2700 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:05

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 19:36

Mondjuk, ha egy mod úgy érzni, hogy a másik modnak igaza van

Ebben az esetben elég baj, ha úgy érzi.
Vagy egyáltalán olvastad, miről van itt nagyba szó? Mert szerintem fórumszabálysértésben modnak nem lehet igaza. De én is értetlen és elfogult vagyok.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#2701 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:17

Idézet: Öregszem - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 20:05

Ebben az esetben elég baj, ha úgy érzi.
Vagy egyáltalán olvastad, miről van itt nagyba szó? Mert szerintem fórumszabálysértésben modnak nem lehet igaza. De én is értetlen és elfogult vagyok.

Persze hogy olvastam. 40K-tól túl sokat is. Emiatt persze lehet, hogy én is "elfogult" vagyok.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2702 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:29

Akkó jóvan vazze.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#2703 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:32

Wizard az alábbi hozzászólást írta:

Idézet

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 18:57

Az autós betartotta a KRESZT. Szerintetek ilyen a jó vezető???

szerintem nem.
többiekkel, és flamex/t agyával gondolkozva tökéletes, hisz nem okozott veszély helyzetet, nem ment gyorsan, és betartotta a kreszt :Đ

Erre rohant ide - nem LameXpert, hanem - egy másik fórumozó, hogy micsoda szabálysértés történt Wizard részéről. Most őszintén, ez a hozzászólás és a "flamex/t" poénkodás most akkor személyeskedés vagy sértés lenne? Történik mindez ugyanabban a topikban, ahol kicsivel lejjebb vagy feljebb LameX simán lebunkózik valakit (az ügyben kaptam jelzést a sértettől, de mivel nem akarom - az itt történtek fényében -, hogy elfogultsággal vádoljon bárki is, egy másik moderátorra bízom az ügyet). Szóval álljon már meg a lovasmenet, mert ez itt a bolhából elefánt tipikus esete.

#2704 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:46

lameXpert nem tette szóvá....., ez esetben talán ő lett volna az illetékes személy.

Ui: Moderátortól ez picit talán illetlenség, ezt  azért hozzátenném. A moderátor is ember, de jobban oda kell figyelnie mit is mond, egyszóval ne lehessen "belekötni" a szavaiba. Tegyen meg mindent, hogy "ne is súrolja a lécet", azaz  szabályzatot. 
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2705 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:51

Idézet: Macska - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 20:46

lameXpert nem tette szóvá....., ez esetben talán ő lett volna az illetékes személy.

De nem tette, mivel valójában fel se vette, csak amikor ideszaladt valaki árulkodni, akkor meglovagolta keményen.

Idézet

Ui: Moderátortól ez picit talán illetlenség, ezt  azért hozzátenném. A moderátor is ember, de jobban oda kell figyelnie mit is mond, egyszóval ne lehessen "belekötni" a szavaiba. Tegyen meg mindent, hogy "ne is súrolja a lécet", azaz  szabályzatot. 

Én sem azt mondtam, hogy hűű, de jópofa. De ha egy ilyen vétségért valakinek felelnie kellene, akkor pont az az illető, akinek itt a legnagyobb arca van ma, már rég ki lenne tiltva a fórumról.

#2706 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:06

PPeter. LameXpert a te reagálásodra reagált. Természetesen a moderátort semmiképp nem kell szankcióval sújtani, csak kicsit jobban kell odafigyelni. Egy moderátori "szabály súrolás" sokkal szembetűnöbb mint egy tagé, (egy tag hibája esetén a moderátorok döntenek). , ez pedig természetes dolog. A moderátorok döntéseit, tetteit, szavait  nagyobb figyelem kíséri.
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2707 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 21:24

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 20:51

De nem tette, mivel valójában fel se vette, csak amikor ideszaladt valaki árulkodni, akkor meglovagolta keményen.

Idézet

Én csak arra kérlek, ha valami gond van, valaki felrúgja a házirendet, akkor jelezd valami modnak, és nem kell .....

¤

#2708 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 21:33

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 20:32

Történik mindez ugyanabban a topikban, ahol kicsivel lejjebb vagy feljebb LameX simán lebunkózik valakit (az ügyben kaptam jelzést a sértettől, de mivel nem akarom - az itt történtek fényében -, hogy elfogultsággal vádoljon bárki is, egy másik moderátorra bízom az ügyet). Szóval álljon már meg a lovasmenet, mert ez itt a bolhából elefánt tipikus esete.

Idézet

Idézet

Idézet (lameXpert @ 2005. febr. 26., szombat - 15:56)
Ige, mindegyik azt mondja: "Ki, ha én nem?"

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 17:01

Most ezt minden ellenségeskedés nélkül kérdezem:

Téged nem törölt még pofán senki, az idióta megjegyzéseidért? Igen unalmas vagy már  :rolleyes:

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 17:33

Minden ellenségeskedés nélkül: Megint elfelejtetted megkérdezni édesapádat, tényleg ekkora bunkó parasztot akart a fiából?

Tényleg lameXpert simán lebunkózik valakit, mert az a szokása....  szóval tényleg álljon meg már a lovasmenet, nem gondolod?
¤

#2709 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:43

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=2534015 - itt egy elég komoly minősítés egy mod tollából, különösebb következmények nélkül. A "gyorshajtós" topikban történtek nem érdemelnek szerintem különösebb törődést, a fenti viszont elég erős.

#2710 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:50

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 21:33

Tényleg lameXpert simán lebunkózik valakit, mert az a szokása....  szóval tényleg álljon meg már a lovasmenet, nem gondolod?

lameX, kérdlek tisztelettel, szerinted helyes (indokolt, érthető) lépés-e egy vitatható modorú hozzászólásra egy másikkal válaszolni (akár a konkrét esetben is)? Nekem inkább egy gyakran ismételt frázis ("én csak visszaütöttem") jut eszembe, ha jól látom. Jól látom?

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.