Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 21:33
Tényleg lameXpert simán lebunkózik valakit, mert az a szokása.... szóval tényleg álljon meg már a lovasmenet, nem gondolod?
Nyugodtan jelezhetted volna, hogy Locutus beléd kötött, de Te inkább belementél a (még durvább) személyeskedésbe. Az a szomorú tény, hogy magasról kakilsz arra, hogy Neked is be kellene tartanod bizonyos szabályokat - ellenben ha valaki Neked szól be, akkor rögtön jön a hiszti. A nickneved kifacsarását fel se vetted volna, ha nem lehet itt a Visszabeszélőben jól meglovagolni a moderáció elleni hangulatkeltéssel. Egy másik fórumozó jelezte (és nem Te), hogy Wizard a nickneveddel tréfált, neki annak rendje és módja szerint megválaszoltam itt, hogy szerintem ez nem üti azt a mércét, amiért szankcionálnom kellene az elkövetőjét, legyen az akár mod, akár nem. Ellenben amit beírtál Locutusnak, már elég volt ahhoz, hogy a sértett fél jelzést köldjön személyeskedés miatt. De ezt nem én fogom elbírálni, nehogy megint gestapo ruciban ébredjek az elfogultság bilincsében vergődve. Hiába igyekszel úgy összeollózgatni a korábbi hozzászólásaimból, hogy beleerőltess olyasmit, amit nem mondtam, vagy hogy meghazudtolj, tőlem itt variálhatsz és nyomathatod az izzadságszagú QUOTE tageket reggelig.
Jelen pillanatban így állunk:
LameXpert nevének Wizard által történt "kicsúfolása" ügyében nem léptem és nem is szándékozok semmit tenni, mert szerintem nem támadó, nem sértő hozzászólás volt, és marha messze állt a személyeskedéstől.
LameXpert Vs. Locutus ügyben, hogy ki mennyire személyeskedett és ki mit érdemel, majd holnap egy másik moderátor dönt, én a mai nap után nem tartanám szerencsésnek, ha LameXpert kapcsán moderátori döntést kellene hoznom.
Wizard valóban lehülyézett valakit egy szakmai topikban, ez ügyben már küldtem privátot neki és meg fogom tenni a megfelelő lépéseket, hogy ez ne fordulhasson elő.