HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#2701 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:17

Idézet: Öregszem - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 20:05

Ebben az esetben elég baj, ha úgy érzi.
Vagy egyáltalán olvastad, miről van itt nagyba szó? Mert szerintem fórumszabálysértésben modnak nem lehet igaza. De én is értetlen és elfogult vagyok.

Persze hogy olvastam. 40K-tól túl sokat is. Emiatt persze lehet, hogy én is "elfogult" vagyok.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2702 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:29

Akkó jóvan vazze.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#2703 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:32

Wizard az alábbi hozzászólást írta:

Idézet

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 18:57

Az autós betartotta a KRESZT. Szerintetek ilyen a jó vezető???

szerintem nem.
többiekkel, és flamex/t agyával gondolkozva tökéletes, hisz nem okozott veszély helyzetet, nem ment gyorsan, és betartotta a kreszt :Đ

Erre rohant ide - nem LameXpert, hanem - egy másik fórumozó, hogy micsoda szabálysértés történt Wizard részéről. Most őszintén, ez a hozzászólás és a "flamex/t" poénkodás most akkor személyeskedés vagy sértés lenne? Történik mindez ugyanabban a topikban, ahol kicsivel lejjebb vagy feljebb LameX simán lebunkózik valakit (az ügyben kaptam jelzést a sértettől, de mivel nem akarom - az itt történtek fényében -, hogy elfogultsággal vádoljon bárki is, egy másik moderátorra bízom az ügyet). Szóval álljon már meg a lovasmenet, mert ez itt a bolhából elefánt tipikus esete.

#2704 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:46

lameXpert nem tette szóvá....., ez esetben talán ő lett volna az illetékes személy.

Ui: Moderátortól ez picit talán illetlenség, ezt  azért hozzátenném. A moderátor is ember, de jobban oda kell figyelnie mit is mond, egyszóval ne lehessen "belekötni" a szavaiba. Tegyen meg mindent, hogy "ne is súrolja a lécet", azaz  szabályzatot. 
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2705 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:51

Idézet: Macska - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 20:46

lameXpert nem tette szóvá....., ez esetben talán ő lett volna az illetékes személy.

De nem tette, mivel valójában fel se vette, csak amikor ideszaladt valaki árulkodni, akkor meglovagolta keményen.

Idézet

Ui: Moderátortól ez picit talán illetlenség, ezt  azért hozzátenném. A moderátor is ember, de jobban oda kell figyelnie mit is mond, egyszóval ne lehessen "belekötni" a szavaiba. Tegyen meg mindent, hogy "ne is súrolja a lécet", azaz  szabályzatot. 

Én sem azt mondtam, hogy hűű, de jópofa. De ha egy ilyen vétségért valakinek felelnie kellene, akkor pont az az illető, akinek itt a legnagyobb arca van ma, már rég ki lenne tiltva a fórumról.

#2706 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:06

PPeter. LameXpert a te reagálásodra reagált. Természetesen a moderátort semmiképp nem kell szankcióval sújtani, csak kicsit jobban kell odafigyelni. Egy moderátori "szabály súrolás" sokkal szembetűnöbb mint egy tagé, (egy tag hibája esetén a moderátorok döntenek). , ez pedig természetes dolog. A moderátorok döntéseit, tetteit, szavait  nagyobb figyelem kíséri.

#2707 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 21:24

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 20:51

De nem tette, mivel valójában fel se vette, csak amikor ideszaladt valaki árulkodni, akkor meglovagolta keményen.

Idézet

Én csak arra kérlek, ha valami gond van, valaki felrúgja a házirendet, akkor jelezd valami modnak, és nem kell .....

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2708 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 21:33

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 20:32

Történik mindez ugyanabban a topikban, ahol kicsivel lejjebb vagy feljebb LameX simán lebunkózik valakit (az ügyben kaptam jelzést a sértettől, de mivel nem akarom - az itt történtek fényében -, hogy elfogultsággal vádoljon bárki is, egy másik moderátorra bízom az ügyet). Szóval álljon már meg a lovasmenet, mert ez itt a bolhából elefánt tipikus esete.

Idézet

Idézet

Idézet (lameXpert @ 2005. febr. 26., szombat - 15:56)
Ige, mindegyik azt mondja: "Ki, ha én nem?"

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 17:01

Most ezt minden ellenségeskedés nélkül kérdezem:

Téged nem törölt még pofán senki, az idióta megjegyzéseidért? Igen unalmas vagy már  :rolleyes:

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 17:33

Minden ellenségeskedés nélkül: Megint elfelejtetted megkérdezni édesapádat, tényleg ekkora bunkó parasztot akart a fiából?

Tényleg lameXpert simán lebunkózik valakit, mert az a szokása....  szóval tényleg álljon meg már a lovasmenet, nem gondolod?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2709 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:43

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=2534015 - itt egy elég komoly minősítés egy mod tollából, különösebb következmények nélkül. A "gyorshajtós" topikban történtek nem érdemelnek szerintem különösebb törődést, a fenti viszont elég erős.

#2710 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 21:50

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 21:33

Tényleg lameXpert simán lebunkózik valakit, mert az a szokása....  szóval tényleg álljon meg már a lovasmenet, nem gondolod?

lameX, kérdlek tisztelettel, szerinted helyes (indokolt, érthető) lépés-e egy vitatható modorú hozzászólásra egy másikkal válaszolni (akár a konkrét esetben is)? Nekem inkább egy gyakran ismételt frázis ("én csak visszaütöttem") jut eszembe, ha jól látom. Jól látom?

#2711 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 22:13

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 21:50

lameX, kérdlek tisztelettel, szerinted helyes (indokolt, érthető) lépés-e egy vitatható modorú hozzászólásra egy másikkal válaszolni (akár a konkrét esetben is)? Nekem inkább egy gyakran ismételt frázis ("én csak visszaütöttem") jut eszembe, ha jól látom. Jól látom?

Annyit tudok mondani, látod...

Szép dolog a pártatlanság, főleg "moderátori" vállvonogatással, esetleg "alámondással" megtámogatva. :)

Annyit azért megkérdeznék, nevezetes  - és azért valld be őszintén, bőven eufemisztikus megnevezéssel - "vitatható modorú" hozzászólás(ok) valóban a végtelenségig tolerálhatók-e vagy talán mégis illene mást is megkérdezni bizonyos szabályok betartásának igénye felől?
¤

#2712 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:31

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 22:13

Szép dolog a pártatlanság, főleg "moderátori" vállvonogatással, esetleg "alámondással" megtámogatva. :)

Általában értelek, de most nem vagyok 100%-ig biztos ebben. Ha ugyanarra gondolunk, akkor a válaszom: tartom magam annyira önálló gondolkodásúnak, hogy nem befolyásol engem a PPeterrel vívott csörtétek a véleményalkotásban. A pártatlanságomat én nem vitatom, tévedni hamarabb tévedek, minthogy elfogult legyek.

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 22:13

Annyit azért megkérdeznék, nevezetes  - és azért valld be őszintén, bőven eufemisztikus megnevezéssel - "vitatható modorú" hozzászólás(ok) valóban a végtelenségig tolerálhatók-e vagy talán mégis illene mást is megkérdezni bizonyos szabályok betartásának igénye felől?

Jogos.

Ahhoz viszont továbbra is ragaszkodom, hogy nem tartom helyesnek egy - nevezzük nevén a gyereket - tuskóságra egy másik tuskósággal való válaszolást. A kérdés számomra semmiképp sem az, hogy ha megdobnak szarral, milyen állagút dobsz vissza, hanem inkább az: hogyan mosod le magadról, ha egyáltalán érdemes mosakodni...

#2713 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:38

Idézet: fram - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 1:51

Liti, beszedtél egy ilyen pirulát vagy mi? :D
:idea:  Vagy lecsúszott a torkodon 1-2 Guantanamera  :reszeg:

Jah, és Wizard kapott egy s@ggbetrafit, szal gondolom, h nem annyira nyugodt a gyorshajtással kapcsolatos témában. Kis szurka volt, lejátszották. Nem fajult tovább.

Liti is csak szurkapiszkált. Mondjuk Guantanamot nem értem, de nem is tudok hispánul ...

Kétlem, h ez is tovább fajulna :)

Oh nem csak olyan jól elvagytok hogy én hozzá akartam szólni....

#2714 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:42

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 21:33

Nyugodtan jelezhetted volna, hogy Locutus beléd kötött, de Te inkább belementél a (még durvább) személyeskedésbe. Az a szomorú tény, hogy magasról kakilsz arra, hogy Neked is be kellene tartanod bizonyos szabályokat  - ellenben ha valaki Neked szól be, akkor rögtön jön a hiszti. A nickneved kifacsarását fel se vetted volna, ha nem lehet itt a Visszabeszélőben jól meglovagolni a moderáció elleni hangulatkeltéssel. Egy másik fórumozó jelezte (és nem Te), hogy Wizard a nickneveddel tréfált, neki annak rendje és módja szerint megválaszoltam itt, hogy szerintem ez nem üti azt a mércét, amiért szankcionálnom kellene az elkövetőjét, legyen az akár mod, akár nem. Ellenben amit beírtál Locutusnak, már elég volt ahhoz, hogy a sértett fél jelzést köldjön személyeskedés miatt. De ezt nem én fogom elbírálni, nehogy megint gestapo ruciban ébredjek az elfogultság bilincsében vergődve. Hiába igyekszel úgy összeollózgatni a korábbi hozzászólásaimból, hogy beleerőltess olyasmit, amit nem mondtam, vagy hogy meghazudtolj, tőlem itt variálhatsz és nyomathatod az izzadságszagú QUOTE tageket reggelig.

Jelen pillanatban így állunk:

LameXpert nevének Wizard által történt "kicsúfolása" ügyében nem léptem és nem is szándékozok semmit tenni, mert szerintem nem támadó, nem sértő hozzászólás volt, és marha messze állt a személyeskedéstől.

LameXpert Vs. Locutus ügyben, hogy ki mennyire személyeskedett és ki mit érdemel, majd holnap egy másik moderátor dönt, én a mai nap után nem tartanám szerencsésnek, ha LameXpert kapcsán moderátori döntést kellene hoznom.

Wizard valóban lehülyézett valakit egy szakmai topikban, ez ügyben már küldtem privátot neki és meg fogom tenni a megfelelő lépéseket, hogy ez ne fordulhasson elő.

#2715 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:46

A továbbiakban pedig itt nincs helye  :offtopic: -nak (akine nem inge, ne vegye magára), ha törölgetnem kell, minden elmozgatandó post után figyelmeztetést fogok adni.

#2716 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:56

Idézet: Tompeeka - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 21:28

ha nem is kell teljes egyetértés szalonnázással hadd engedtessen meg hogy egy linket közzétegyek
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...dpost&p=2550379

személyeskedés moderátor részéről

és?
moderátor vagyok. húha. azt azért nézd majd meg, hogy hol vagyok moderátor. (elárulom, nem a szigeten) a saját témakörömön kívül pont olyan vagyok mint az összes többi halandó.

amúgy se érzem olyan durva személyeskedésnek. szerintem ennyi bőven belefér. és hidd el, lamex van annyira felnőtt hogy ezt el tudja intézni velem vagy akármelyik helyi moddal, hogy ne szoruljon a segítségedre.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2717 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:58

Idézet: Tompeeka - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 14:57

bocs én ezt nem tudtam és elnézést Wizardtól. :)

semigond.
tudni kell nem foglalkozni az ilyesmivel...

Szerkesztette: WiZARD 2005. 02. 27. 22:59 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2718 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 23:02

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 22:56

és?
moderátor vagyok. húha. azt azért nézd majd meg, hogy hol vagyok moderátor. (elárulom, nem a szigeten) a saját témakörömön kívül pont olyan vagyok mint az összes többi halandó.

Hhiába vagy Házigazda "csak" egy vagy két szekcióban, attól még mindeütt másutt is úgy kell(ene) viselkedni, ahogy az elvárható egy moderátortól.  De ezt nem itt tárgyaljuk meg.

Idézet

amúgy se érzem olyan durva személyeskedésnek. szerintem ennyi bőven belefér. és hidd el, lamex van annyira felnőtt hogy ezt el tudja intézni velem vagy akármelyik helyi moddal, hogy ne szoruljon a segítségedre.

Abban egyetértünk, hogy ez valóban nem volt személyeskedés, súlyos sértés.

#2719 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 23:17

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 23:02

Hhiába vagy Házigazda "csak" egy vagy két szekcióban, attól még mindeütt másutt is úgy kell(ene) viselkedni, ahogy az elvárható egy moderátortól.  De ezt nem itt tárgyaljuk meg.

Abban egyetértünk, hogy ez valóban nem volt személyeskedés, súlyos sértés.

WIZARD. PPeter minden egyes szavával egyetértek.Házigazda vagy, tehát viselkedned mindenütt úgy kell, ami ehhez méltó. A szóban forgó sértés pedig súlyos.

Szerkesztette: Macska 2005. 02. 27. 23:20 -kor

#2720 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 23:18

WIZARD személyeskedő hozzászólásait a Tématemetőbe mozgattam.

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.