HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#2681 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 26. 23:47

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 22:25

Szerintem arra utalni a nicknevének játékos kifacsarásával, hogy LameX néha, hmm, kiveszi a részét a flame kirobbantásából (noha általában az álláspontja legtöbb esetben vitathatatlan), szerintem abszolút nem olyan mértékű személyeskedés, mint amivel te hoztad párhuzamba Wizard nevének erőltetett és meglehetősen alpári kiforgatásával. Egy kicsit még dolgozz rajta, de csak akkor, ha mindenképp unatkozol...

Á nem, ő soha, már miért is, hogyan is juthatott eszünkbe ilyesmi. Lehet azért, mert posvány balkániak vagyunk.

#2682 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 00:33

qvantara méra arévraéva qvantara méra

#2683 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 00:38

PánPéter
Rémexpert
Wizard of war
Mu-miau 

Kis hülyék vagytok ezt én mondom nektek a gyógyszeres pirulas

#2684 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 01:51

Liti, beszedtél egy ilyen pirulát vagy mi? :D
:idea:  Vagy lecsúszott a torkodon 1-2 Guantanamera  :reszeg:

Jah, és Wizard kapott egy s@ggbetrafit, szal gondolom, h nem annyira nyugodt a gyorshajtással kapcsolatos témában. Kis szurka volt, lejátszották. Nem fajult tovább.

Liti is csak szurkapiszkált. Mondjuk Guantanamot nem értem, de nem is tudok hispánul ...

Kétlem, h ez is tovább fajulna :)

Szerkesztette: fram 2005. 02. 27. 02:04 -kor

Ciciman is on borda

#2685 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 07:06

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 23:21

Nyugodtan szólhatsz. Miért, most mit kellett volna megakadályoznom? Iderohant valaki, hogy személyeskedés történt. Szerinted ha ez személyeskedés volt és meg kell akadályozni, akkor mondd azt - de hetente legalább kétszer te is kaphatnál figyelmeztetést a (sokszor nem is annyira bújtatott) sértő beszólásaidért, és azért, hogy pusztán csak a heccelés kedvéért be-beírsz valami elméset egy-egy amúgyis forrongó topikba. Csak az álljon a napra, akinek nincs vaj a füle mögött. Imádom az ilyen vihar a biliben cirkuszokat.

Én is imádom - figyelj, most a tőlem szokásos sértés jön, ami ugye flame - amikor valaki nem tudja mit beszél, de teljes önérzettel szájal.

És most nem tudod, mit beszélsz, vagy nem akarod tudni. A szabályzatot tele pofával logbogtatjátok, de az elsők között a házigazdák szegik meg, nem beszélve arról, amikor tele pofával bűncselekményre biztatnak. Ennek megfelelően a "szabályzatotok" seggtörlő papír, a szátok meg a hozzávaló...

És a kedvenc erkölcsi példabeszéded, hogy más is csinálja. Hát én is imádom, amikor olyan vagy, mint az egyszeri rendőr:

Idézet

- Biztos úr, itt lopnak!
- Hát, én most mit csináljak?
- Biztos úr, itt a rendőrök lopnak!
- Tudom, más is csinálja!

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2686 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 13:49

Édes vagy, de nem is vártam mást. Ha egy jelentéktelen ügyben - óh, halálra sértették LameXpert fórumozót, ráaásul egy moderátor - nem intézkedünk, akkor jössz, hogy igenis tartsuk be a szabályzatot. Ha meg valakit seggbebillentünk egy hasonló apróságért, akkor jössz, hogy nem vagyunk elég rugalmasak, túlkapás, fasizmus, gestapo :nevet: :nevet2:  Mintha rád tartozna, mintha Te mondhatnád meg, mikor milyen reakció lenne az elvárható. Nagyon unalmas, de már megszoktam. Tisztában vagyok vele - a múltkor már említettem -, hogy semmi más célod nincs, mint hogy nyilvánosan és folyamatosan megpróbálj rávilágítani a moderáció kudarcára, de épp ezért rendkívül ellentmondásos és sokak szemében már hiteltelen a fórum keretei között űzött világmegváltó missziód. És nem azt mondtam, hogy azért nem teszek semmit, mert más is csinálja, hanem azért, mert szerintem nem történt olyan mértékű személyeskedés a nicked kicsavarásáaval, ami intézkedést kívánt volna. Az általad említett papírárut meg a saját szádon kenegesd.

#2687 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 14:28

Mi lenne, ha bevennetek Lamex-et a moderatori csapatba?

#2688 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 14:29

szerintem jó lenne.
JóSebesség

#2689 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 14:44

Megérdemelné  :D  :p

#2690 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 14:46

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 14:28

Mi lenne, ha bevennetek Lamex-et a moderatori csapatba?

Bomlasszuk belülről a céhet? :D  :nevet2:  :nevet2:

#2691 Felhasználó inaktív   Tompeeka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 14:57

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 22:25

Szerintem arra utalni a nicknevének játékos kifacsarásával, hogy LameX néha, hmm, kiveszi a részét a flame kirobbantásából (noha általában az álláspontja legtöbb esetben vitathatatlan), szerintem abszolút nem olyan mértékű személyeskedés, mint amivel te hoztad párhuzamba Wizard nevének erőltetett és meglehetősen alpári kiforgatásával. Egy kicsit még dolgozz rajta, de csak akkor, ha mindenképp unatkozol...

bocs én ezt nem tudtam és elnézést Wizardtól. :)

#2692 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 15:00

Idézet: Tompeeka - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 14:57

bocs én ezt nem tudtam és elnézést Wizardtól. :)

szerintem nem kell elnézést kérni, jogosan cselekedtél..
JóSebesség

#2693 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 15:12

Nyugalom legyen a pálmafák alatt. (Végigolvasva az utolsó pár oldal postot. )
"Légy szerény mint én..."

#2694 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 16:14

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 14:46

Bomlasszuk belülről a céhet? :D  :nevet2:  :nevet2:

A dehogy.

Arra ertettem, hogy mindig mindent jobban tud, mint masok, igy valoszinuleg feldobna, a hogy is mondjam, helyenkent lagymatag moderalasi szinvonalat. (ugysem mer neki senki visszaszolni...)

Azt mar korabban megtanultam, hogy nem szabad leallni vele flamelni, mert siman hulyet csinal...

...beloled.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 02. 27. 16:20 -kor

#2695 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 19:22

no, hadd osztok észt én is. igaz csak keveset, maradjon is valami.  :)
1.Ha jól emléxem a nép az, amit nem lehet leváltani... ritkítani, na igen..
2.Valamiért a számomra értelmesebb modok néha olyan vitába mennek bele a mundér becsülete, stb. miatt, ami ab-ovo veszett fejsze nyele, de ugy érzik, hogy ők egy csapat, pedig egy fenét, mindíg a főnöknek kell kiállni a csapattagokért,  a középcsatár ne nyilatkozzon a balhátvéd helyett, pláne ha az a balhátvéd 3 öngólt lőtt.
telefon....
Business as usual. We fucked up everything.

#2696 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 19:36

Mondjuk, ha egy mod úgy érzni, hogy a másik modnak igaza van, miért ne írhatná le ide? Mint ahogyan elvárjuk a modoktól, hogy emberi hangon szóljanak hozzánk, talán ennek visszafele is működnie kéne, még akkor is, ha valakinek 40K+ postja van.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2697 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 19:44

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 13:49

Édes vagy, de nem is vártam mást. Ha egy jelentéktelen ügyben - óh, halálra sértették LameXpert fórumozót, ráaásul egy moderátor - nem intézkedünk, akkor jössz, hogy igenis tartsuk be a szabályzatot. Ha meg valakit seggbebillentünk egy hasonló apróságért, akkor jössz, hogy nem vagyunk elég rugalmasak, túlkapás, fasizmus, gestapo :nevet: :nevet2:  Mintha rád tartozna, mintha Te mondhatnád meg, mikor milyen reakció lenne az elvárható. Nagyon unalmas, de már megszoktam. Tisztában vagyok vele - a múltkor már említettem -, hogy semmi más célod nincs, mint hogy nyilvánosan és folyamatosan megpróbálj rávilágítani a moderáció kudarcára, de épp ezért rendkívül ellentmondásos és sokak szemében már hiteltelen a fórum keretei között űzött világmegváltó missziód. És nem azt mondtam, hogy azért nem teszek semmit, mert más is csinálja, hanem azért, mert szerintem nem történt olyan mértékű személyeskedés a nicked kicsavarásáaval, ami intézkedést kívánt volna. Az általad említett papírárut meg a saját szádon kenegesd.

Köszönöm. Megvilágosodtam. Én mindenesetre tőled mást vártam. De, tudom hiteltelen vagyok... és azt kell mondjam igaz. Embernek hittelek.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2698 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 27. 19:45

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 14:44

Megérdemelné  :D  :p

Tudod, sok mindenbe keveredtem már életemben. Szarba még nem. :)
¤

#2699 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 19:49

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 19:44

Köszönöm. Megvilágosodtam. Én mindenesetre tőled mást vártam. De, tudom hiteltelen vagyok... és azt kell mondjam igaz. Embernek hittelek.

Nem veszem személyeskedésnek az utolsó beírásaidat, de arra kérlek, hogy ne folytasd tovább. Köszönöm.

#2700 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 20:05

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 19:36

Mondjuk, ha egy mod úgy érzni, hogy a másik modnak igaza van

Ebben az esetben elég baj, ha úgy érzi.
Vagy egyáltalán olvastad, miről van itt nagyba szó? Mert szerintem fórumszabálysértésben modnak nem lehet igaza. De én is értetlen és elfogult vagyok.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »