HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 28. 13:30

idézet:
Ezt írta Drummaster:

Nem szeretem (sőt utálom), mikor a legfontosabb részeket kihagyják a hozzászólásom idézésénél, és csak arra reagálnak, amire akarnak. Vagy amire tudnak. A moderációs ELVEK egységesek, a SZEMPONTOK szekciónként változók LEHETNEK és ez így van jól. Téma részemről lezárva.
[/quote]

Ne legyen lezárva, mert érdemi válasz a kérdésre még nem hangzott el.
Mellesleg nagyon kiváncsi vagyok, hogy melyek azok az eltérő SZEMPONTOK !
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#342 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 13:40

idézet:
Ezt írta FakeJack:
Hmm... milyen érdekes. [...gAkkor hol voltatok, nagy poltopicellenzők? :eek:[/quote]

Hogy a poltopicellenzők hol voltak, arról gőzöm nincs.
Én ugyanis nem a poltopicok ellen szólaltam fel, hanem a következetlen moderálás ellen ! Nagy különbség.

S ha már itt tartunk az zavar a legjobban, hogy jellemzően, ha az ilyen témában megemlítésre kerül egy probléma, akkor a LEGRITKÁBB esetben történik érdemi reagálás rá.

Nem kell messzebb menni, mint a Satriani és általam említett MOST topicokig, mert akkor sem történt semmi. Etele éppen olyan tanácstalanul állt a dolgok mögött, mint mondjuk én.

Arra a kérdésre sem volt hajlandó senki válaszolni, hogy ugyan ki és miért nyitotta meg kétszer is a már bezárt MOST topic-okat. Pedig a GAMEWARE-ben nincs sok mod. Nem Vortex, Krinyo és Etele volt. Marad három, ebből Castort kizárhatjuk szvsz, mert én az életben nem láttam még moderátorkodni (azt hiszem, egyszer csak).
Szóval vagy Atyuska volt a tettes, vagy Jareth. De egyikőjük sem válaszolt a kérdésre.

Engem pedig zavar, ha ennyire nem néznek partnernek (de egymást sem, hiszen a többi mod sem tudott a dologról).

És most lehet azt mondani, hogy megy a szarkeverés, pedig messze nem arról van szó. Mindössze itt ez a topic, amelynek lenne funkciója, csak éppen akkor ezt minden házigazdának tudomásul kellene vennie ! Vagy pedig zárjátok be, mert nincs értelme !

#343 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 14:05

szerintem egy kicsit pihenj piftuka, kibírnál 2 napot hwsw nélkül?

úgylátom lassan beszív a mátrix....

teljesen nevetséges amit itt csinálsz az igazság bajnokaként minden titok ismerőjeként, amit pedig nemismer kideríti tűzön vízen át, a most topicoknál nagyon ügyesen mondasz itéletet, de mi alapján is?

higgadj le kicsit

----atyuska----

#344 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 14:21

idézet:
Ezt írta caratyuska:
teljesen nevetséges amit itt csinálsz az igazság bajnokaként minden titok ismerőjeként, amit pedig nemismer kideríti tűzön vízen át, a most topicoknál nagyon ügyesen mondasz itéletet, de mi alapján is?

higgadj le kicsit
[/quote]

Lehet, hogy túlzásba viszi mostanában amit csinál, de ebben nincs igazad, nem ítéletet mondott, hanem tényeket közölt:

1: a Most-olásnak nincs keresnivelója a fórumon
2: Valaki visszanyította akkor, azt a témát
3: Máig nem derült ki ki nyitotta vissza és miért.
4: És úgy látszik senki nem is tudja, a modok közül ki lehetett az, ebből pedig már az látszódik, hogy nem igazán van csapatmunka.

Ezek tények nem ítéletek. Jó az első az vélemény, de elfogadott álláspont (remélem).

#345 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 14:34

FakeJack, azt akartam elérni, hogy a Sziget friss oldalán ne kelljen 3 haláltopic-ot átscroll-oznom. Köszönöm a gratulációt ;)

Háttérinformáció a gondolataimból:
Ha visszanézed, először próbáltam finoman célozgatni, aztán picit rámenősebben (lakat képének linkelése), majd aludtam rá egyet... és sorban mind a hármat UP-oltam a szemléltetés kedvéért.

Nem örülök neki, hogy ilyen érzelmeket véltottam ki Belőled... nem ez volt a szándékom.

#346 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 15:08

idézet:
Ezt írta Omega:
FakeJack, azt akartam elérni, hogy a Sziget friss oldalán ne kelljen 3 haláltopic-ot átscroll-oznom. Köszönöm a gratulációt ;)

Háttérinformáció a gondolataimból:
Ha visszanézed, először próbáltam finoman célozgatni, aztán picit rámenősebben (lakat képének linkelése), majd aludtam rá egyet... és sorban mind a hármat UP-oltam a szemléltetés kedvéért.

Nem örülök neki, hogy ilyen érzelmeket véltottam ki Belőled... nem ez volt a szándékom.
[/quote]

Így már jobban hangzik. :) Rendben, elfogadom, hogy Te így gondolod. Végülis úgy néz ki más is. :)

#347 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 15:17

szerintem nincs is azóta most-olás, a modok ezt a dolgot megbeszélték egymás között

----atyuska----

#348 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 15:32

idézet:
Ezt írta caratyuska:
szerintem nincs is azóta most-olás, a modok ezt a dolgot megbeszélték egymás között[/quote]

Külön téma már nincs, de azért 1-1 zárásra ítélt témában még előfordulgat.

#349 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 15:51

ha azt mondod, hogy ezt is véglegesen meg lehet szüntetni, akkor kiváncsi vagyok rá hogyan tennéd, tennétek, engem (szigorúan csak engem) azokban a topicokban nem feltétlenül zavar egy egy elejtett "jelző"

----atyuska----

#350 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 16:59

Engem sem a jelző zavar, hanem az, hogy ezzel uppolják a témát aminek az lenne a legjobb ha mihamarabb eltűnne.

#351 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 17:10

annyi előnye lehet esetleg a dolognak, hogy ha éppen egyikünk sem tud időben benézni, akkor is "fennt van" a topic, és könnyebben észrevesszük, és zárhatjuk, linkelhetjük

----atyuska----

#352 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 17:18

Szóval szerinte(tek)d, még hasznos is? :eek:

#353 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 17:27

1 mondtam hogy az én véleményem, másét nem is tudom hogy mondhatnám el

2 ne forgasd ki, tudod jól mire gondoltam

[ 2004. január 28.: caratyuska szerkesztette a hozzászólást ]

----atyuska----

#354 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 17:51

Mit forgattam ki?

#355 Felhasználó inaktív   Zebrafish 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 28. 19:15

Miért kellett bezárni a topicomat?
Ezt ni:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=19&t=020922"]Kamuhirdetések az apron[/url]

Azon lehet vitatkozni, hogy való-e ez a bolhára, viszont eleve az egyik kedves moderátor rakta át oda... Tehát sehol nincs helye effajta topicnak? Ez is csak egy fórum, talán még haszna is lett volna...
No mindegy, megyek megnyitom a prohardveren...
:)

#356 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 20:09

Bazz, ezt a marhát, most már én is kezdem megérteni miért van mindnekinek tele a töke vele. PEdig engem nem érint.

amíg nem volt aktív moderátor, addig az ilyen és ehhez hasonló témák tök jól elvoltak a bolhán, és nem zavartak senkit, az átverés, is hozzátartozik a bolhapiachoz, ezt ő még nem tudja?

[ 2004. január 28.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]

#357 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 20:15

Ez tényleg egy égbekiáltó f********. Már bocsánat. :(

Szerkesztettem, mert egy jóbarát ;) azt mondta, hogy tőlem ez szokatlan.

[ 2004. január 28.: FakeJack szerkesztette a hozzászólást ]

#358 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 20:47

idézet:
Ezt írta caratyuska:
szerintem egy kicsit pihenj piftuka, kibírnál 2 napot hwsw nélkül?

úgylátom lassan beszív a mátrix....
[/quote]

Én ki, de nem tudom, mi köze ennek a topichoz !

idézet:
Ezt írta caratyuska:

teljesen nevetséges amit itt csinálsz az igazság bajnokaként minden titok ismerőjeként, amit pedig nemismer kideríti tűzön vízen át,
[/quote]

Hát ebben semmi "tűzön vízen át" nem volt. Megnyílott a már bezárt MOST topic én pedig Krinyo-tól megkérdeztem, hogy miért lett kinyitva. Nem tudta az okát és zárta. Vortex-el is beszéltem és ő sem tudta mire vélni a dolgot. Etele itt a topicban mondta, hogy őt is meglepte a dolog.
Maradt három ember. Közülük senki nem válaszolt itt a topicban a feltett kérdésre, melyikük zárta be és miért.
Ennyi a történet.

Látva az indulatodat és a véleményedet a MOST-olásról... Azt hiszem, megkaptam a választ is a kérdésemre.

idézet:
Ezt írta caratyuska:

a most topicoknál nagyon ügyesen mondasz itéletet, de mi alapján is?

higgadj le kicsit
[/quote]

Szerintem kettőnk közül neked kell lehiggadni és elszámolni tízig. :)
Ítéletet nem mondhatok, legfeljebb csak véleményt. Mint ahogyan azt tettem is. Nem írom le mégegyszer, miért nem való a fórumra ez a MOST-olás.
Az, hogy a MOST-olás létének tekintetében a házigazdák nem értenek egyet (szemmel láthatóan), úgy gondolom, nem az én hibám.

#359 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 20:50

idézet:
Ezt írta caratyuska:
annyi előnye lehet esetleg a dolognak, hogy ha éppen egyikünk sem tud időben benézni, akkor is "fennt van" a topic, és könnyebben észrevesszük, és zárhatjuk, linkelhetjük[/quote]

Tudtommal Vortex már többször kérte az illetőket, hogy inkább privát üzenetben írjanak egy házigazdának, hogy ilyen topic van, mint hogy feleslegesen "felmostolják".

Itt is jó lenne talán megegyeznetek, hogy mi kívánatos: szólni a zárásra váró témáról, vagy felhozni mindig, hogy felül legyen, amig be nem zárja egy mod !

#360 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 20:53

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Hát ebben semmi "tűzön vízen át" nem volt. Megnyílott a már bezárt MOST topic én pedig Krinyo-tól megkérdeztem, hogy miért lett kinyitva. Nem tudta az okát és zárta. Vortex-el is beszéltem és ő sem tudta mire vélni a dolgot. Etele itt a topicban mondta, hogy őt is meglepte a dolog.
Maradt három ember. Közülük senki nem válaszolt itt a topicban a feltett kérdésre, melyikük zárta be és miért.
Ennyi a történet.
[/quote]

Én csak annyit tudok mondani, hogy amikor az aminózus topicot bezárták és újra kinyitották, akkor még nem voltam moderátor!
Tyraan - Artum Inferniti

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.