HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 28. 21:17

Csak annyit, hogy amikor először nyitották meg újra, akkor még nem voltál moderátor.
Ellenben, ha azt mondod, én készséggel elhiszem neked, hogy nem te nyitottad ki másodszor is.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#362 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 21:59

idézet:
Ezt írta Zebrafish:
Miért kellett bezárni a topicomat?
Ezt ni:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=19&t=020922"]Kamuhirdetések az apron[/url]

Azon lehet vitatkozni, hogy való-e ez a bolhára, viszont eleve az egyik kedves moderátor rakta át oda... Tehát sehol nincs helye effajta topicnak? Ez is csak egy fórum, talán még haszna is lett volna...
No mindegy, megyek megnyitom a prohardveren...
:)
[/quote]

Tudod a lovaknak is fel van téve a forgalomban a szemellenző, hogy meg ne ijjedjenek :D és ennyi, már soxor mondtam, hogy fusera. Ott ahol emberek megfordulnak, neki nem szabadna, mert ahogy írta: "Sorry, nem ide való"

ahogy Ő sem, csak Krinyónak kell még vagy nyolcöz kör táncöz mire ráébred, hogy a ló amit futtat, hályogos :cool:

De mondok valamit, csak így rövid lére eresztve. Már sokan jelezték, ha ebbe az irányba tendálnak, akkor nem a várt, hanem a nem várt eredményt érik el.

Mindenki a maga kárán.

#363 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 28. 22:03

Figyejjémán Fuptika! Há nem aszontad vagy két körrel elébb, hogy te a moderátorokkal vagy :confused: :D most meg nekiállsz moderátorokat nevelni a saját szájad íze szerint :confused: :cool: höhhhnyeee.

Nekem nem gond, mert nem képviselek senkit, de mostanában, mint ha böködnéd őket yóól :cool: :D

Yóóvan fel ne szídd a magadba, nnyekmáinnen :D

#364 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 01:09

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Csak annyit, hogy amikor először nyitották meg újra, akkor még nem voltál moderátor.
Ellenben, ha azt mondod, én készséggel elhiszem neked, hogy nem te nyitottad ki másodszor is.
[/quote]

Nem én zártam be (ugyanis akkor még nem tudtam ilyet) és nem is én nyitottam ki, de úgy tudom, hogy a fórummotor logolja az ilyen megoldásokat is (legalábbis az új biztosan), így kérdezd meg Krinyot, ha nekem nem hiszel!
Tyraan - Artum Inferniti

#365 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 06:25

idézet:
Ezt írta FakeJack:
Így már jobban hangzik. :) Rendben, elfogadom, hogy Te így gondolod. Végülis úgy néz ki más is. :)[/quote]

Köszi :)
Üdv

#366 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 06:30

idézet:
Ezt írta guga:
a ló amit futtat, hályogos :cool: [/quote]
Mint a viccbeli lo jellemzese a kupec szerint:
-Nem vak az, hanem bator!

#367 Felhasználó inaktív   Lino 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 29. 07:44

-Nem vak az, hanem vakmerő! :)
Blogom: www.szakmunkas.freeblog.hu

#368 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 07:58

Valaki mondja meg mi az a MOST-olás :confused: ez valami tiltott tevékenység? Biztos gáz, hogy a gameware szekciót nem látogatom, amióta olvasok a MOST-olásról, azóta kéccer-néccer benéztem, hátha megértem, de nulla :D

Öregszem?

#369 Felhasználó inaktív   debi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 08:02

Hát ...., ha úgy érzed. :D
"Az embert becsülni kell, nem sajnálattal megalázni!"

#370 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 09:07

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Tudtommal Vortex már többször kérte az illetőket, hogy inkább privát üzenetben írjanak egy házigazdának, hogy ilyen topic van, mint hogy feleslegesen "felmostolják".

Itt is jó lenne talán megegyeznetek, hogy mi kívánatos: szólni a zárásra váró témáról, vagy felhozni mindig, hogy felül legyen, amig be nem zárja egy mod !
[/quote]

jó lenne ha a homlokodhoz kapnál és beugrana hogy már leírtam hogy megbeszéltük, egyébként én sosem kaptam egy ilyen privát üzenetet sem hogy most topic van, ellenben a mostolás miatt nem egyet már észrevettem

ez van

én jóval később lettem mod mint jareth, de akkor mikor a nyitás-zárás történt akkor már mindketten azok voltunk

egyezkedni meg nem itt fogunk, arra gondolom időközben rájöttél...

----atyuska----

#371 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 10:30

idézet:
Ezt írta caratyuska:
én jóval később lettem mod mint jareth, de akkor mikor a nyitás-zárás történt akkor már mindketten azok voltunk[/quote]

Igaz... Nekem is beugrott, hogy még Krinyoval egyeztettem, hogy mi legyen vele, mert "valami miatt" kinyílt újra a topic!
Tyraan - Artum Inferniti

#372 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 11:03

idézet:
Ezt írta guga:
Figyejjémán Fuptika! Há nem aszontad vagy két körrel elébb, hogy te a moderátorokkal vagy :confused: :D most meg nekiállsz moderátorokat nevelni a saját szájad íze szerint höhhhnyeee. [/quote]

Ha olyan igaztalan "palotaforradalmak" törnek ki, mint anno a jogosan moderált HALF-LIFE 2. topic kapcsán, vagy amit a múltkorjában Macska indíott el, akkor természetes, hogy támogatom a moderatúrát. Mert egyezett a véleményünk a konkrét esetekkel kapcsolatban.
De ha nincs igazuk egy adott dologban, nem fogom azt írni, hogy márpedig igazuk van, csak mert moderátorok.
De ez nem csak "mod kérdés", mert minden fórumtaghoz így viszonyulok és szerintem ez természetes. Nagyon ritka, hogy adott ügyben mindenki egyformán egyetértsen. És ez szintén így természetes, mert nem vagyunk -hála Istennek- egyformák.

idézet:
Ezt írta guga:

Nekem nem gond, mert nem képviselek senkit, de mostanában, mint ha böködnéd őket yóól :cool: :D
[/quote]

Mert én most alapvetően azt sérelmezem, hogy itt ez a topic, amelyet egy házigazda nyitott. Igaza is van, mert szvsz is kell egy ilyen topic.
Ennek ellenére nem ez a MOST téma az egyetlen olyan dolog, amelyre nem történik érdemi reagálás a házigazdák részéről.
Ha valami probléma itt fel van vetve, akkor egy-két mod esetleg hozzászól, de jellemzően a saját és nem a fórum vezetőségének véleményét tükrözve az adott esettel kapcsolatban.

Például a mai napig nem kaptunk választ arra sem, hogy RICS miért a SZIGET-re rak át mindent.

De mondom, most a konkréttémáktól elvonatkoztatva általánosságban van így. És ezért írtam, hogy akkor meg mi értelme ennek a topicnak ?

idézet:
Ezt írta guga:

Yóóvan fel ne szídd a magadba, nnyekmáinnen :D
[/quote]

Én nem szíttam. :)

Egyébként yól beszélsz ! 'nnyémáinnen gigerli ! :p :D

#373 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 11:03

idézet:
Ezt írta guga:
Valaki mondja meg mi az a MOST-olás :confused: ez valami tiltott tevékenység? Biztos gáz, hogy a gameware szekciót nem látogatom, amióta olvasok a MOST-olásról, azóta kéccer-néccer benéztem, hátha megértem, de nulla :D

Öregszem?
[/quote]

Leírom a történetet, ez nem tiltott, csak nem kívánatos tevékenység. Nem is tudom kb fél évvel ezelőtt lett divat. A lényeg, hogy a zárásra ítélt témákban, néhányan elkezdtek azzal szórakozni, hogy beirkálták, hogy "most zárható". Aztán, olyan játék kerekedett belőle, hogy aki utolsónak írta be a most szót a témába, zárás előtt, azzal nem tudom mi lett, de kcsnek érezte magát :D

#374 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 11:04

idézet:
Ezt írta Jareth:

Nem én zártam be (ugyanis akkor még nem tudtam ilyet) és nem is én nyitottam ki, de úgy tudom, hogy a fórummotor logolja az ilyen megoldásokat is (legalábbis az új biztosan), így kérdezd meg Krinyot, ha nekem nem hiszel!
[/quote]

És ki mondta, hogy nem hiszem ? :eek:
Én csak választ vártam egy igen egyszerű, a modoknak feltett kérdésre.

#375 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 11:11

idézet:
Ezt írta caratyuska:

jó lenne ha a homlokodhoz kapnál és beugrana hogy már leírtam hogy megbeszéltük,
[/quote]

Kép

Én sem emlékezhetek mindenre. Sorry !

idézet:
Ezt írta caratyuska:

egyébként én sosem kaptam egy ilyen privát üzenetet sem hogy most topic van, ellenben a mostolás miatt nem egyet már észrevettem
[/quote]

Hát lehet, hogy neked nem írtam privit, de mivel Vortex anno mindenkit megkért, ha dupla topic van, akkor írjon privit, ne MOST-oljon (igaz én soha nem is mostoltam), így én ezt szoktam tenni.
De most akkor nem mindegy, hogy melyik modnak írok, ha ilyen van ? Vagy ilyenkor minden GAMEWARE-os modnak írjon az ember egy privit ? Mert ha nektek úgy jó, akkor úgy lesz.

Szóval mielőtt összeesküvéselméletre számítanál, nem szándékosan maradtál ki ilyen esetben. Sőt én arra sem emlékszem, hogy neked nem írtam ilyen ügyben, mert Krinyonak, Vortexnek és Jarethnek már igen, ebben biztos vagyok.
Most, hogy mondod... lehet, hogy Etelének sem... Kép

De mindegy. A lényeg, hogy valamelyik GW-es mod tudjon róla, nem ? ;)

#376 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 11:13

idézet:
Ezt írta Mumia:

Leírom a történetet, ez nem tiltott, csak nem kívánatos tevékenység. Nem is tudom kb fél évvel ezelőtt lett divat. A lényeg, hogy a zárásra ítélt témákban, néhányan elkezdtek azzal szórakozni, hogy beirkálták, hogy "most zárható". Aztán, olyan játék kerekedett belőle, hogy aki utolsónak írta be a most szót a témába, zárás előtt, azzal nem tudom mi lett, de kcsnek érezte magát :D
[/quote]

:D végre, thx :cool:

Akkor ez a téma is zárható :D s, hogy mikor :confused: :cool: hát moooooost :D

Asszem mostantól többet fogom olvasni azt a szekciót, hátha én is kcs leszek.

#377 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 19:08

idézet:
Ezt írta guga:

Öregszem?
[/quote]
Tőlem kérded?
Én se tudtam, mert szintén nem oda járok.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#378 Felhasználó inaktív   vodi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 19:56

idézet:
Ezt írta Öregszem:

Tőlem kérded?
[/quote]

:) :D ;)
vodi.4shared.com

Asus TA-211 @ DFI Infinity NF4 SLI   AMD A64 X2 @ 2600Mhz   ATI RADEON HD4870 512Mb   1GB Kingmax Hard-Core 500    Seagate ST31500341AS   Plextor 5224A   Tagan 480-U1 Samsung 2243NW   Trust MI-6970C Laser + X-RayPad Thunder8

"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."

#379 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 05:48

idézet:
Ezt írta Öregszem:

Tőlem kérded?
[/quote]

Bazz ez telitalálat, nem is tudtam, hogy ilyen nickkel is van itt valaki :D :cool: legközelebb majd tekintettel leszek rád és úgy írom, hogy öregednék?

De tuti, hogy addigra már olyan nick is lesz :confused: :D

#380 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 06:27

idézet:
Ezt írta guga:
Bazz ez telitalálat, nem is tudtam, hogy ilyen nickkel is van itt valaki :D :cool: [...][/quote]
miutan nick-et valtott: kisbetu --->> Öregszem

hm, mire erre rajottem....

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »