idézet:
Ezt írta k0SZ:
2004. február, HWSW "szakmai" fórum...[/quote]
Ha már így benne vagyunk, akkor bátorkodlak kijavítani
szakmaji![]()
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak
Elküldve: 2004. 02. 28. 14:03
Elküldve: 2004. 02. 28. 14:04
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 02. 28. 14:10
idézet:
Ezt írta guga:
szakmaji[/quote]
nnyémáinnen focizni (megyek én is)![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 02. 28. 14:17
idézet:
Ezt írta k0SZ:
nnyémáinnen focizni (megyek én is)![]()
![]()
[/quote]
Én még melózom egy darabig, azért lófrálok ezen a tájékon, de egy gőzfürdőt beiktatok yóól![]()
Elküldve: 2004. 02. 28. 15:26
Elküldve: 2004. 02. 28. 17:19
idézet:
Ezt írta zoli62:
Bevallom őszintén, nekem is sok gépelési hibám van. Valószínű azért is, mert elég sokáig angol billentyűzetet használtam.[/quote]
Az új fórummotor lehetőséget ad arra, hogy a 'hozzászólás előnézete' gomb segítségével még az elküldés előtt megjelenítsd a hozzászólásodat, így át tudod nézni, mielőtt elküldöd! Ezt érdemes lesz használni, hiszen szerkesztési limit lesz bevezetve, ami később már lehetetlenné teszi a hozzászólás módosítását!
Elküldve: 2004. 02. 28. 18:31
idézet:
Ezt írta Jareth:
Ezt érdemes lesz használni, hiszen szerkesztési limit lesz bevezetve, ami később már lehetetlenné teszi a hozzászólás módosítását![/quote]
Amit én pl egyáltalán nem üdvözlök, talán az egyetlen dolog, az "új" fórumban, ami nem pozitív változás. Hiába kötöd be a zsák száját, ha az alja is lyukas![]()
Elküldve: 2004. 02. 28. 18:38
Igazán én sem értek egyet a limitált szerkesztéssel, mert hozzáfűzne az ember a hozzászólásához néha egy-egy gondolatot pár perc múlva. Nem lehetne időben limitálni inkább a hozzászólás szerkesztését. Mondjuk 20 perc??? :confused:
Üdv
macska
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 02. 28. 19:35
idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv Jareth
Igazán én sem értek egyet a limitált szerkesztéssel, mert hozzáfűzne az ember a hozzászólásához néha egy-egy gondolatot pár perc múlva. Nem lehetne időben limitálni inkább a hozzászólás szerkesztését. Mondjuk 20 perc??? :confused:
Üdv
macska[/quote]
Valamennyi limit lesz, nem tudom most mennyi a megállapodás. De velem gyakran van, hogy napokkal később találok hibát a hozzászólásomban, avagy valamit hozzá szeretnék tenni, ezekre nincs lehetőség.
Elküldve: 2004. 02. 28. 20:01
idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv Jareth
Igazán én sem értek egyet a limitált szerkesztéssel, mert hozzáfűzne az ember a hozzászólásához néha egy-egy gondolatot pár perc múlva. Nem lehetne időben limitálni inkább a hozzászólás szerkesztését. Mondjuk 20 perc??? :confused:[/quote]
Lesz egy bizonyos idő, amin belül még tudod szerkeszteni a hozzászólásodat! Igazából ez azért is jó (a szerkesztési limit), mert sajnos volt már rá példa, hogy a moderátori szerkesztést utólag kiszedte a felhasználó vagy éppen "törölte" a hozzászólását, miután aktualitását vesztette! Mellesleg nincs probléma, mert amennyiben később szerkeszteni szeretnéd a hozzászólást, jelzel a moderátor(ok)nak és meg lehet majd velük beszélni a dolgot!
Elküldve: 2004. 02. 28. 20:09
Remélem nem lettem "leszúrva" általad??? :confused:
Üdv
macska
Ui: Már csak a (!) jelek miatt bátorkodtam megkérdezni.
Egyébként semmi gond.
[ 2004. február 28.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 02. 28. 20:19
idézet:
Ezt írta Jareth:
Mellesleg nincs probléma, mert amennyiben később szerkeszteni szeretnéd a hozzászólást, jelzel a moderátor(ok)nak és meg lehet majd velük beszélni a dolgot![/quote]
Ezzel kapcsolatban azt hallottam, hogy csak marhára indokolt esetben lehet ilyennel zaklatni modokat, szóval egy , hiba miatt nem. Ha meg hozzá szeretnék valamit fűzni, akkor úgyis egyszerűbb új hozzászólást írni, az átfutási idő miatt. Szóval ez csak amolyan formaság lehet max, gyakorlatban úgysem fog élni senki vele.
Elküldve: 2004. 02. 28. 23:31
idézet:
Ezt írta Macska:
Ui: Már csak a (!) jelek miatt bátorkodtam megkérdezni.[/quote]
Nézd csak meg a többi hozzászólásomat is, észre fogod venni, hogy más írásjelet nem nagyon használok! Na de elég ennyi belőlem, folytatódjon a téma!
Elküldve: 2004. 02. 29. 00:33
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ezzel kapcsolatban azt hallottam, hogy csak marhára indokolt esetben lehet ilyennel zaklatni modokat....[/quote]
Értelemszerűen.
Ki örülne annak, ha napi 50-60 privit kapna, hogy "te figyejjé mán, aztatat az elipszilont cseréjjed már ki pontosjére!".![]()
![]()
Elküldve: 2004. 02. 29. 00:55
idézet:
Ezt írta Mumia:
Akkor meg egyeztess Jarethel, hogy ne terjessze az ellenkezőjét[/quote]
Ezt írtam én:
idézet:
Mellesleg nincs probléma, mert amennyiben később szerkeszteni szeretnéd a hozzászólást, jelzel a moderátor(ok)nak és meg lehet majd velük beszélni a dolgot![/quote]
Nem látom itt azt, hogy a moderátornak minden esetben át kell szerkesztenie a hozzászólást, sem azt, hogy minden apró kis ügyben hozzájuk kell fordulni! Értelemszerűen a "komolyabb" megoldásokra gondoltam, nem a kisebb helyesírási hibákra, hiszen arra ott lesz az 'előnézet' funkció, valamint erre kitér az új fórumszabályzat is! Mindenesetre Krinyo ezügyben sokkal tájékozottabb, mint én, így megvárjuk azt, hogy neki mi az álláspontja erről!
Elküldve: 2004. 02. 29. 10:25
Napokkal kesobb miert akar valaki a hozzaszolasahoz barmit is hozzafuzni illetve javitani? Tegye meg egy uj hozzaszolasban. Foleg akkor, ha azota mar 20-an hozzaszoltak a temahoz. IMHO.
Krinyo
Elküldve: 2004. 02. 29. 10:38
idézet:
Ezt írta Mumia:
Akkor meg egyeztess Jarethel, hogy ne terjessze az ellenkezőjét[/quote]
Akkor meg értelmezd hogy mit írt ő és mit írtam én.![]()
![]()
![]()
![]()

Súgó
A téma zárva.