Én nem láttam az esetet, de véleményem az, ha egy moderátor már beavatkozott, akkor nem kellene egy másiknak is. Én meghagytam volna az első moderációt, úgy ahogy van, és privátban egyeztettem volna az adott moderátor társsal, hogy ilyen esetben az egészet törölni kell, azért , hogy a felülbírálásra ne kerüljön sor más esetben.A moderátoroknak is egyeztetni kellene, hogy adott szituációban "mi a helyes moderálás" egy adott szekcióban."Felűlbírálni" egy moderálást, nem szerencsés dolog.
A személyeskedés, vagy egy másik tagtárs "minősítésének" olyan szintű formája, melyet egyes tagtársak megengednek maguknak bizonyos szituációkban, az új fórumon valószínű megszünik majd.A szabályokban egyértelműen le van írva.Vagy megszokik, vagy megszökik.
Üdv
macska
Ui:Nem vagyunk egyformák, így bizonyos eseteket a moderátorok sem egyformán ítélnek meg.Moderátornak lenni nem egyszerű dolog, és célszerű egyeztetni az adott szekcióban a moderálási elveket "egymás" között.A lényeg az szerintem, hogy a fórum életébe csak akkor avatkozzanak be, ha feltétlenül szükséges, és a "problémát" jelezzék az adott moderált tag felé, hogy többet ne kövesse el.
[ 2004. március 21.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.