HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 21. 08:46

Üdv

Én nem láttam az esetet, de véleményem az, ha egy moderátor már beavatkozott, akkor nem kellene egy másiknak is. Én meghagytam volna az első moderációt, úgy ahogy van, és privátban egyeztettem volna az adott moderátor társsal, hogy ilyen esetben az egészet törölni kell, azért , hogy a felülbírálásra ne kerüljön sor más esetben.A moderátoroknak is egyeztetni kellene, hogy adott szituációban "mi a helyes moderálás" egy adott szekcióban."Felűlbírálni" egy moderálást, nem szerencsés dolog. ;)

A személyeskedés, vagy egy másik tagtárs "minősítésének" olyan szintű formája, melyet egyes tagtársak megengednek maguknak bizonyos szituációkban, az új fórumon valószínű megszünik majd.A szabályokban egyértelműen le van írva.Vagy megszokik, vagy megszökik. ;)

Üdv
macska ;)

Ui:Nem vagyunk egyformák, így bizonyos eseteket a moderátorok sem egyformán ítélnek meg.Moderátornak lenni nem egyszerű dolog, és célszerű egyeztetni az adott szekcióban a moderálási elveket "egymás" között.A lényeg az szerintem, hogy a fórum életébe csak akkor avatkozzanak be, ha feltétlenül szükséges, és a "problémát" jelezzék az adott moderált tag felé, hogy többet ne kövesse el.

[ 2004. március 21.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#662 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:14

Nos, egy moderátor döntését felülbírálni tényleg nem szerencsés dolog, de volt már olyanra is példa, hogy egy user szerkesztette ki azt, amit kijavítottam!

Mellesleg szerény véleményem szerint az ominózus topicban én voltam a hibás és Vortex07 cselekedett jól, de ezt nem az én tisztem eldönteni!
Tyraan - Artum Inferniti

#663 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 11:39

Szeretném kritizálni Wizard topicbezárását az underclocking témával kapcsolatban, mert egyrészt az is tuning, másrészt egyáltalán nem értelmetlen, hisz minimum vicces.
Egyébként meg annyi topic van amire rá lehetne aggatni az "értelmetlen" jelzőt, ez igazán maradhatott volna.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#664 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 15:38

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ja, azt láttam.[/quote]

Vortex szerint én csak a fórum és a modok tekintélyét akarom rontani. Pedig éppen ezt szerettem volna elkerülni, azzal, hogy szóltam, ha gúnyosan is, hogy nem nyilvánosan kellene egymást felülbírálni.

Nagyon sajnálom, hogy ezt hiszi.

#665 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 15:55

Üdv Mumia

Én nem hiszem, hogy ez "tekintély rombolás" lenne. Azért mondom ezt, mert te is láttad, Piftuka is látta, mások is látták. (Én személy szerint nem.) Felhívtad a figyelmet arra, hogy ezt az esetet többen látták, és nem szerencsés dolog, pontosan a tekintély megtartásának érdekében. ;)

Üdv
macska ;)

Ui: Én így látom. ;) Csak ebben a topikban jelezni jobb lett volna, de szerintem ez "korrigálva" lett részedről. ;) Nem vagy rosszindulatú szerintem, azaz a "probléma" felvetését jószándék vezette. ;)

[ 2004. március 21.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]

#666 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 22. 22:54

Krinyo , te itt is? :) [url="http://"http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/member.php?action=viewpro&member=Krinyo"]web page[/url]
"Légy szerény mint én..."

#667 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 03:57

Up. Gondolom egy kis tolerancia szükséges az átállás ideje alatt a modoktól, amíg mindenki rá nem jön, minek hol a helye, ez az én szerény véleményem.
"Légy szerény mint én..."

#668 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 02. 19:05

A videókártya szekcióban: Az első három kiemelt témát megértem, hogy azok, de az R500 és NV40 pletykatémáknak miért kell kiemeltnek lenniük :confused:

#669 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 19:34

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 2, péntek - 20:09

A videókártya szekcióban: Az első három kiemelt témát megértem, hogy azok, de az R500 és NV40 pletykatémáknak miért kell kiemeltnek lenniük   :confused:

Üdv

Erre én is kíváncsi lennék.

Üdv
    macska ;)

Ui: Eme dolgok eldöntése szubjektív. Látszik is. :D

#670 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 19:35

Nekem az Egyeb Hardver/Chieftec Hazak kiemelese tunt fel, holott az utobbi idoben meglepoen pangott a topik, voltak nala sokkal porgosebb temak is. (mar amennyire egy Egyeb Hardver porgos tud lenni :D )

Most meg nagyon uj az egesz, majdcsak kialakul a vegleges forma par heten belul.

#671 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 19:58

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 2, péntek - 20:09

A videókártya szekcióban: Az első három kiemelt témát megértem, hogy azok, de az R500 és NV40 pletykatémáknak miért kell kiemeltnek lenniük   :confused:

A TV-outos pedig odaférne helyettük. Azok ugyan remélhetőleg egy hónapon belül már nem csak pletykatémák lesznek, de aki beléjük akar írni, az talán megtalálja lentebb is.

#672 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 20:11

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. április 2, péntek - 20:39

Nekem az Egyeb Hardver/Chieftec Hazak kiemelese tunt fel, holott az utobbi idoben meglepoen pangott a topik, voltak nala sokkal porgosebb temak is. (mar amennyire egy Egyeb Hardver porgos tud lenni :D )

Most meg nagyon uj az egesz, majdcsak kialakul a vegleges forma par heten belul.

Hát ja, nem is győzzük a moderációt... ;) Még alakulgat, szal egyátalán nem végleges a kiemelés... :smoker:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#673 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 22:10

Hát ez kész, ratonyi fogta és átszerkesztette egy hozzászólásomat, mondván, hogy a két link egymás mellett széthúzza az oldalt.

Csakhogy link nem is volt benne, csak kép, rébuszokban beszél és nem hajlandó leírni, mi volt a probléma vele. Én a kis tyúkeszemmel arra következtetek, hogy valami olyan módon fórumozik, ami a képeket linkként jeleníti meg, és a két képre mutató link egymás mellett már túl széles volt vagy nem tudom, és neki széthúzta az oldalt.

De kérdem én: Miért kell 10 ezer embernek egy valakihez alkalmazkodnia, aki ilyen speci beállításokkal fórumozik?

Normál helyzetben nem szólnék semmit, de direkt tettem a két képet egymás mellé, mert esztétikailag nagyon sokat jelentett, nagyon jól nézett ki, erre szétbarmolja  :reklamacio:

OFF: Egy érdekes bug, vagy nem tudom mi, ha képek nélkül nézem a hozzászólást, akkor 2 link hiányzik, miért? Hová tünteti azokat a motor? ez a hozzászólás

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 05. 22:11 -kor

#674 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 06. 12:15

Ő, izéééé...  :think: Nem úgy van, hogy a modoknak nem szabad hozzászólásba beleszerkeszteni? :confused:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#675 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 12:20

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 6, kedd - 13:19

Ő, izéééé...  :think: Nem úgy van, hogy a modoknak nem szabad hozzászólásba beleszerkeszteni? :confused:

Most hogy így mondod, tényleg volt valami olyasmi, hogy csak törölhetik, de nem írhatják át.

De ez most nem lényeges, szép is lett volna, a ha törli az egészet :eek:

#676 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 12:32

Mondjuk, ha Rátonyi a liknek miatt szerkesztett, akkor az technikai moderálás, azt pedig szabad tudtommal.

De én tudom, miért nem szabad a modoknak a hozzászólásba szerkeszteni. Ez a hülye törvény a szerzői jogokkal kapcsolatban...  :rolleyes: Ugye?

Azért rossz ez, mert ha most valaki anyáz egy topicban, akkor nem lehet a nyomdafestéket nem tűrő szavakat csillagozni, hanem a hozzászólást törölni kell (vagy a mod szól a hozzászólás gazdájának, hogy ugyan legyen szíves már kimoderálni saját magát; ami nonszensz, mert nem egy hatékony eszköz).

Ellenben így akár hasznos információ is kerülhet kukába. Arról nem beszélve, hogy ugyebár a szerzői jogok miatt nem szerkeszthet bele mod a hozzászólásba, de külső szemlélő számára, ha azt látja, hogy XY hozzászólásában ott az a bizonyos sor, hogy "Fix Ipszilon MODERÁTOR szerkesztette ezt a hozzászólást", akkor ugyan ki és hogyan dönti el, hogy ott most technikai moderálás történt, avagy nem.

Nem beszélve arról, hogy itt a HWSW-n a palotaforradalmak nem abból szoktak lenni, ha egy mod beleszerkesztett valaki hozzászólásába, hanem törölte azt.

Szóval baromság szvsz ez az egész törvény, vagy rendelet, így ebben a formában. Én tőlem nyugodtan beleszerkeszthetnek a hozzászólásomba, ha szükséges.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#677 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 12:44

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 6, kedd - 13:36

Mondjuk, ha Rátonyi a liknek miatt szerkesztett, akkor az technikai moderálás, azt pedig szabad tudtommal.

Ez az én bajom, hogy linkek miatt szerkesztett de képek voltak a hozzászólásban, nem linkek, csak az ő egyéni nyavajája, hogy ő linkként látja a képeket is.

Mi lenne, ha az összes mod elkezdené átszerkesztgetni a hozzászólásokat, ha valami nem tetszik neki, mert 320x200-ban fórumozik, és széthúzza neki az oldalt.  :rolleyes:

Szerintem csak azt kellene írtani, ami általánosan zavaró, és nem csak 1-2 embernek a 10ezer fórumozóból.

#678 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 13:20

Es ezt miert nem irod meg neki?

Krinyo

PS: apr 9-ig mintha fel lenne mentesitve mindenki a szerkesztesi tilalom alol...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#679 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 14:10

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 6, kedd - 14:24

Es ezt miert nem irod meg neki?

Krinyo

PS: apr 9-ig mintha fel lenne mentesitve mindenki a szerkesztesi tilalom alol...

Azért jöttem ide, mert ő részéről lezártnak tekintette a dolgot:

Idézet

Maradjunk annyiban, hogy szétnyomta az oldalt a két link.

És még mindig linkről beszél  :think:

Azt hittem ez a téma erre való, hogy ha valami bírálat van, akkor ide írjam, ezek szerint mégsem?

PS: ennek mi köze, ehhez?

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 06. 14:12 -kor

#680 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 15:02

Oké, már rájöttem mi volt a baj. Én tényleg két linket láttam, képet nem, és eszembe sem jutott, hogy oda bárki is képet akart tenni, és nem linket. A két link pedig tényleg szétnyomta az oldalt, azért törtem meg a sort.

Hanem azóta rájöttem, hogy mégis nálam volt ellszúrva a dolog, mivel én nem szeretem ezeket a szmájli ikonokat, le is tiltottam, hogy lássam őket, csak azt nem vettem észre, hogy ezzel az összes képet is letiltom, tehát én néztem "rosszul". Most, hogy itt újból felmerült a téma, megnéztem a beállításokat még egyszer és akkor szembesültem azzal, hogy nem azt látom, amit a többiek.

Úgyhogy bocs. Visszacsináltam.

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.