HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#861 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 02. 19:45

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 19:05

[szerk:]Hasznaltam a keresot, es itt kiderult a jelzes funkcio nagy hibaja: privi helyett email-t kuld a modoknak.

Ugyanez jó lenne, ha az értesítés ha hozzászólnak a témához nem mail-t küldene, hanem privit. Vagy mind2-t, vagy lehetne választani :)

#862 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 19:45

Idézet: Renwick - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 17:57

Privátot sem küldött RiCS?

üdv

R.

Természetesen nem, odáig nem süllyed, hogy szóba álljon velem :D

#863 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 20:18

Idézet: Renwick - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 17:57

Privátot sem küldött RiCS?

üdv

R.

Üdv Renwick

A szabályzat erről az értesítésről, mintha szólna pár szót. Remélem, az ott leírtak, a moderátorokra kötelező érvényű. Más nevében nem beszélhetek, de.... a szabályzat az szabályzat, a tagok és moderátorok részére egyértelműen kötelező érvényű. Idézni nem óhajtok, ott van, el lehet olvasni, és egyértelműen meg van fogalmazva. ;)

Üdv
     macska ;)

Ui: A szabályzat egyértelműen kimondja, hogy adott esetekben értesítést kell küldeni, függetlenül attól, hogy ez a Visszabeszélő adott topikjában is megjelent vagy sem. Ez így helyes, hiszen az egyéni értesítéskor a moderátor olyan dologra is felhívhatja a tag figyelmét, mely csak a 2 személyre tartozik, másra nem.

Szerkesztette: Macska 2004. 05. 02. 20:34 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#864 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 21:40

Sugoban mar le van irva, mire szolgal a "Jelzes" gomb, sot itt az eles forumon is megtargyaltuk.

Az akkori velemenyemet, miszerint ezzel a legegyszerubb kerni a mar elkelt cucc topikjanak zarasat, azota is fenntartom.

[szerk:]Hasznaltam a keresot, es itt kiderult a jelzes funkcio nagy hibaja: privi helyett email-t kuld a modoknak.

RICS topicjából nem az derül ki, hogy ez lenne a "nagy hibája". Inkább az, hogy nem értik a népek a felszólíáés (jelentsd, ha gáz van) ill. a kijelentő mód (jelentem, bajom van) közötti diffit. Na, mind1, ebben a témában nem írok többet, láthatólag értelmetlen. Végülis nem én kapom, ha nekik megfelel....
Business as usual. We fucked up everything.

#865 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 03. 16:13

Idézet

Nagyon erdekesnek tartom, hogy a harmadik levelben is velem foglalkozol es nem a Te es a tobbi forumozo kozti viselkedessel, melynek _emberi_ iranyaba orientalni probaltalak.

Szeretném felhívni igen tisztelt modulátor urak figyelmét arra, hogy ha valaki engem - vagy bárkit - magánlevélben felkeres, talán tegye le azt az önjelölt hitét, hogy ő most valami rettenetesen személyiség és neki nem kell betartani azokat az udvariassági szabályokat, amelyeket oly fennen számon kíván kérni. Talán orientálja először saját magát, hogy ki és mit akar, használjon ehhez megfelelő hangnemet, mert ő kér bebocsájtást és semmi oka-joga követelni vagy betartatni bármit, amit ő saját maga nem ad meg elsőnek.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#866 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 18:01

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. máj 3, hétfő - 17:13

Szeretném felhívni igen tisztelt modulátor urak figyelmét arra, hogy ha valaki engem - vagy bárkit - magánlevélben felkeres (...)

Fórumszabályzat

Idézet

7. (...) Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy magánüzeneteket (pl: e-mail, privát üzenet) részben vagy egészében közzétenni csak a másik fél beleegyezésével lehet.
Annak, aki (...) jogosulatlanul tett közzé (...) magánlevelet, kifejezetten súlyos szankcióval kell számolnia.

#867 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 19:40

Szerk: bocs, figyelmetlen voltam.

Samott

Szerkesztette: Samott 2004. 05. 03. 19:43 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#868 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 03. 19:45

Idézet: Samott - Dátum: 2004. máj 3, hétfő - 20:40

Szerk: bocs, figyelmetlen voltam.

Samott

Nem mondod? :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#869 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 19:51

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 16:29

RiCS!

Engem miért fenyegettél meg figyelmeztetéssel?  :think:

(Azért nem privátban, mert ő sem privátban írta.)

Szerk.: most nézem, nem is figyelmeztetéssel, hanem egy hét tiltással.  :eek:
Tudod te mi az a jogos önvédelem?  :confused:

Nem írtam neveket, de ha magadra vetted biztos volt rá okod. :)

#870 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 19:52

Sugoban mar le van irva, mire szolgal a "Jelzes" gomb, sot itt az eles forumon is megtargyaltuk.

Az akkori velemenyemet, miszerint ezzel a legegyszerubb kerni a mar elkelt cucc topikjanak zarasat, azota is fenntartom.

egyrészt túl közel van a válasz gombhoz, másrészt a "feljelentés" tényszerűbb felirat lenne.
amikor az egeret ráhúzod a gombra és rajta hagyod, akkor (pl. explorer alatt) megjelenik a felirat:

Idézet

Hozzászólás jelzése a házigazdáknak

más kérdés, hogy addigra már kattintottál is  :D

#871 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 19:52

Idézet: guga - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 16:37

Ha már szóbajött RICS, tegnap nyitott egy kiemelt témát a bolhán, a második hozzászólás az enyém volt, semmi sértő, semmi off, de törölte. Az okát csak sejtem, mert közben be is zárta a topikot. De azt már elfelejtette, hogy a moderátori bejelentésekben közzé tegye, hogy mit is csinált. Szal vannak dolgok, amik csak egyes moderátorokra kötelező érvényűek, mások pedig jóval moderátorabbak vagy mi :think:  :confused:  :D

Másrészt a megnyitott topik csak félinformációkkal szolgál, gondosan kiadva magából az összes bosszúságot, amit eddig lenyelt, de alkalmat már nem ad arra, hogy megvitassák/lereagálják.

Semmi személyes nem volt benne csak nem topikot akartam nyitni hanem egy figyelmeztetést.

#872 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 05:05

Idézet: RiCS - Dátum: 2004. máj 3, hétfő - 20:52

... nem topikot akartam nyitni hanem egy figyelmeztetést.

Ugye inkább tájékoztatást akartál írni :think:  csak nem találtad a szavakat. Valahogy csípőből jön ez a figyelmeztetés fíling. Ráadásul egyszerre az összes fórumozót :confused:

Ráadásul ha végigolvasod a hozzászólásodat, nulla figyelmeztetés van benne, s hogy miért :confused: hogy a te szavaidat idézzem onnan "hát, mert csak" :D

#873 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 08:47

Idézet

Szeretném felhívni igen tisztelt modulátor urak figyelmét arra, hogy ha valaki engem - vagy bárkit - magánlevélben felkeres, talán tegye le azt az önjelölt hitét, hogy ő most valami rettenetesen személyiség és neki nem kell betartani azokat az udvariassági szabályokat...

Mi lenne ha az illetot keresned meg ezzel privatban? Miert altalanositasz? Miert kavarod a ...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#874 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 04. 08:52

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. máj 4, kedd - 9:47

Mi lenne ha az illetot keresned meg ezzel privatban? Miert altalanositasz? Miert kavarod a ...

Krinyo

Talán azért, mert a szar kavarodik, anélkül, hogy én kavarnám.

Talán ez az eshetőség nem is olyan hihetetlen, mint ahogy szeretnéd magaddal és másokkal elhitetni.

Talán éppen azért, mert annyira szeretitek magatokat festeni, hogy rövidesen a vakolat alatt lelitek halálotokat...... :)

Talán azért, mert a probléma ti magatok vagytok.
¤

#875 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 09:02

Hat persze, mindenrol mi tehetunk. Te meg helikopter vagy. :rolleyes:
Tovabbi jo forumozast...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#876 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 04. 09:09

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. máj 4, kedd - 10:02

Hat persze, mindenrol mi tehetunk. Te meg helikopter vagy. :rolleyes:
Tovabbi jo forumozast...

Krinyo

Köszönöm Krinyó, élni fogok vele........ :) Neked sem ártana.
¤

#877 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 10:29

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. máj 4, kedd - 10:09

Köszönöm Krinyó, élni fogok vele........ :) Neked sem ártana.

Mivel? A fórumozással vagy kipróbálod milyen helikopternek lenni? :D  ;)
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#878 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 17:08

Idézet: guga - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 6:05

Ugye inkább tájékoztatást akartál írni :think:  csak nem találtad a szavakat. Valahogy csípőből jön ez a figyelmeztetés fíling. Ráadásul egyszerre az összes fórumozót :confused:

Ráadásul ha végigolvasod a hozzászólásodat, nulla figyelmeztetés van benne, s hogy miért :confused: hogy a te szavaidat idézzem onnan "hát, mert csak" :D

:)
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#879 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 10:50

Ejnye no, nézzétek meg mindannyian a másik szemszögéből, hogy miről vitatkoztok.

#880 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 10:18

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 8:41

de mikor minden autostopic a NFS sorozat egyes reszeinek a fikazasaval kezdodik az ugye nem baj? :D :p

Ahelyett, hogy törölnéd az offot kötekszel, és még több offot generálsz, gratula. Az inkompetens moderáció csúcsa.

Előkerül egy új autós program témájában az, hogy az NFSUGnak nem egy követendő példának kellene lennie. Ez egy dolog, nem hiszem, hogy ez OFF lenne.

Viszont ha az NFSUG topikjában valaki elkezdené kérdezgetni, hogy az NFS3-ban miért nem van ezmegaz, meg amaz, és hogyan lehet megcsinálni, az vaskos offtopic.

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.