Idézet: PPeter - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 13:03
Privátban is megkerestél, de úgy gondolom jobb, ha itt (is) válaszolok. Egyeztettünk a házigazdával, aki az ominózus figyelmeztetést kiosztotta Neked, de korábban jómagam is felfigyeltem rá, amikor a Gameware szekcióban többszörösen semmibe vetted a házigazdák kéréseit. Eddigi "tevékenységed" tükrében szerintem hálás lehetnél, hogy mindezidáig csak egyetlen figyelmeztetést kaptál. A figyelmeztetésed nem csupán és nem kimondottan az említett szöveges anyag beszúrásáért járt, hanem az általános magatartásodért, amivel folyamatosan rombolgattad/rombolgatod a Gameware szekció rendjét. A házigazdának nem csupán az említett szöveget, de sok más postodat (amivel az aktuális warez tevékenységekre utalgattál: "megjelent, letöltés alatt, stb.") is törölgetnie kellett. Álljunk is meg egy szóra: a fórum házirendjét nem csak direkt módon lehet megszegni, nem csak direkt módon lehet a rendet felborítani. Indirekt módon, folyamatos hangulatkeltéssel, és burkolt, ügyeskedő módszerekkel is lehet operálni, mint ahogy azt meg is tetted napról-napra, ahogy a többszöri kérések ellenére folyamatosan beírogattad a gyerekes warez információkat - szeretnélek megkérni rá, hogy ezt fejezd be! Ugyanez vonatkozik a a hozzászólásaid formai követelményeire is: számtalan alkalommal kellett a képeket törölgetni utánad, és minden egyes törölt hozzászólás, szerkesztésre szorult topik után jogosan kaphattál volna egy-egy figyelmeztetést - könnyen lehet, hogy mára már hozzászólni sem lenne jogod, ha teljes szigorral kezeltek volna a házigazdák. Kérlek nézz magadba és gondold át, vajon van-e különösebb értelme az eddig felmutatot magatartásnak? Kinek az előnyére szolgál, ha továbbra is folytatod a nyílt, vagy kissé burkolt warez információk értelmetlen beírogatását? Remélem, hogy ezentúl sokkal inkább hasznos és értelmes hozzászólásokkal fogod gazdagítani a fórumot nemcsak a magad, hanem mások örömére, hasznára is.
Üdv PPeter!
Még ha egyet is értenék azzal, amit mondassz, a következő megjegyzésedet abban az esetben is elég ocsmánynak (hogy ne éljek más, durvább szóval) lehetne minősíteni:
"...a fórum házirendjét nem csak direkt módon lehet megszegni, nem csak direkt módon lehet a rendet felborítani. Indirekt módon, folyamatos hangulatkeltéssel, és burkolt, ügyeskedő módszerekkel is lehet operálni, mint ahogy azt meg is tetted napról-napra..."
Az ilyen beteges teóriák bogozgatásai okoznak szerintem egyes embereknek elfoglaltságot. Nagyon elkeserítő, ha Te ezt így látod, vagy így éled meg, mert semmiféle burkolt ügyeskedésről nem tudok. Aki ilyen elméletet gyárt, lehet, hogy annak kéne néha kicsit magába néznie. Biztosíthatlak, hogy nem folytatok semmilyen burkolt, züllesztő tevékenységet, és nem is fogok, amíg a HWSW fórum látogatója vagyok.
Azért a gyors válasz köszönetre méltó!
Köszönettel és tisztelettel,
Bepe

Súgó
A téma zárva.