Idézet: PPeter - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 11:41

Bevallom őszintén néha én magam is winfosként emlegetem - de mivel a cégnél 3, itthon 2 hivatalos MS operációs rendszer birtokosa vagyok, tehát fizettem értük (nem is keveset), valamint nemcsak Windows, hanem más operációs rendszerek alatt is dolgoztam életem során (tehát felhasználói tapasztalatnak híján nem vagyok), bizony úgy érzem, hogy időnként joggal fosozom le, ami persze csúnya és illetlen dolog, és persze dádát is kapok érte

Azért azok a winfosozók, akiket qnadam is említ, inkább az a kategória, akiktől ilyesmit hallani: "rohatt winfos, mert múltkor is fölraktam a frissen letöltött Doom3-mat aztán az kérdezett valamit, hogy föl akarok-e még telepíteni egy kis programot ami mindig pontosan tartja majd az órát és mutatja mellette az időjárást is és mondom persze, ezt tök jó és elfér az egyéb ilyen programok mellett, amik úgyse okoznak hibát ez a szar winfos meg öt indításból egyszer lefagy, meg ezzel a rohatt vírusirtóval üzenget valamit, amit nem értek, biztos elrontotta a saját rendszerfájljait", meg ilyesmik

.