HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#2581 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 21. 18:28

Idézet: [-Lulu-] - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 18:26

Akkor ess neki mégegyszer...

Erre gondolsz?

Idézet

Kerüld ugyanazon téma több fórumszekcióban történő felvetését.

Ez nagyon messze áll a flood teljes fogalmától.

#2582 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 21. 18:29

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 18:16

Miert, feltetlenul benne kellene lennie? Vannak iratlan szabalyok is...

Krinyo

Jaj, ne legyél már hülye! Hogy lenne már íratlan? :p :pokeas:

Idézet

3. A fórum szerkezete a legtöbb esetben lehetővé teszi, hogy kérdéseidet a maga helyén tudd feltenni, ezért kérjük figyelj rá, hogy a témát a megfelelő fórumszekcióban nyisd meg. Ha tévedésből rossz helyen nyitottál topikot, fordulj a téma házigazdájához!

Kerüld a témába nem vágó megnyilvánulásokat (offtopic), illetve hagyj szóhoz jutni másokat is. Kerüld ugyanazon téma több fórumszekcióban történő felvetését. Ilyen esetben a hazigazdák belátásuk szerint bezárhatják/törölhetik a duplázott vagy a témakörhöz nem illeszkedő témát.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#2583 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 02:31

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 17:50

Nem akarok célozgatni, de azért 10k+ hozzászólással akár illene is tudni, hogy mi a dörgés flood-ügyben.

10k+? hehe. a legtöbb hozzászólása a szigeten volt, a második legtöbb(kikerestem) a társalgóban. A szólánc-ban nem lehet netikettet tanulni. no offense, de tényleg nem volt lehetősége a szakmai részekben netikettet tanulni.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2584 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 22. 03:17

Idézet: freeone - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 2:31

10k+? hehe. a legtöbb hozzászólása a szigeten volt, a második legtöbb(kikerestem) a társalgóban. A szólánc-ban nem lehet netikettet tanulni. no offense, de tényleg nem volt lehetősége a szakmai részekben netikettet tanulni.

Igazából nem tudom eldönteni, hogy ez a hsz-ed most az én támadásomra irányul, vagy az én védelmemet szolgálja, de elmondom még1x:
Nem látom be, hogy flood lenne az, amit betettem egy videókártyás topicba és nem kaptam rá megoldást, ezért nyitottam egy topicot melynek címe maga a probléma, gondolván, hogy itt esetleg nem csak nVidia-s fórumtársak látják, hanem esetleg ATI-sok is!
Arról nem beszélve, hogy megkértem a T.Házigazda urat, hogy amennyiben ő(k) mégis annak látják, akkor törölje a hsz-emet az említett videókártyás topicból és nyissa ki az általam nyitott "problémacímes" topicot, "helyrehozva" ezzel az én nagy bűnömet! Idáig erre sem válasz, sem lépés nem érkezett...
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#2585 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 07:41

Idézet: Niceday - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 3:17

Igazából nem tudom eldönteni, hogy ez a hsz-ed most az én támadásomra irányul, vagy az én védelmemet szolgálja, de elmondom még1x:
Nem látom be, hogy flood lenne az, amit betettem egy videókártyás topicba és nem kaptam rá megoldást, ezért nyitottam egy topicot melynek címe maga a probléma, gondolván, hogy itt esetleg nem csak nVidia-s fórumtársak látják, hanem esetleg ATI-sok is!
Arról nem beszélve, hogy megkértem a T.Házigazda urat, hogy amennyiben ő(k) mégis annak látják, akkor törölje a hsz-emet az említett videókártyás topicból és nyissa ki az általam nyitott "problémacímes" topicot, "helyrehozva" ezzel az én nagy bűnömet! Idáig erre sem válasz, sem lépés nem érkezett...

Akkor nem flood, ha nem pár óra, hanem pár nap után nyitod a topicot. Ennyi idő alatt a kompetensek nem feltétlenül veszik észre, ez nem a Társalgó...

#2586 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 08:04

Átraktnátok a topikot a Háttértárak közé, lehet inkább oda kellett volna nytinom.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#2587 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 08:37

Idézet: mikike - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 8:04

Átraktnátok a topikot a Háttértárak közé, lehet inkább oda kellett volna nytinom.

Átraktam.

#2588 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 10:25

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 7:41

Akkor nem flood, ha nem pár óra, hanem pár nap után nyitod a topicot. Ennyi idő alatt a kompetensek nem feltétlenül veszik észre, ez nem a Társalgó...

A Tarsalgora is ugynazok a szabalyok ervenyesek, mint pl. a Szigetre, vagy barmelyik mas topikra.  Nem hiszem, hogy le kene szolni azt, aki csak vagy nagyreszt a Tarsalgoban fordul elo.  Ahogy vegiolvastam a szokasos fikazast, marakodast, nekem ugy tunik, hogy a flood es az ismetelt temafelvetes fogalmai nem tisztak.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2589 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 11:54

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 10:25

A Tarsalgora is ugynazok a szabalyok ervenyesek, mint pl. a Szigetre, vagy barmelyik mas topikra.  Nem hiszem, hogy le kene szolni azt, aki csak vagy nagyreszt a Tarsalgoban fordul elo.  Ahogy vegiolvastam a szokasos fikazast, marakodast, nekem ugy tunik, hogy a flood es az ismetelt temafelvetes fogalmai nem tisztak.

Akkor nem voltam érthető: nem lenézem a társalgót, egyszerűen tény, hogy ott lazábbak a szabályok, kevésbé kemény a moderálás pontosan a témák sokfélesége és "szabadon futása" ért/miatt.
Ez nem rossz, ez ott úgy helyes, de ha a lazább szabályokhoz szok hozzá valaki, kellemetlennek érezheti a szakmai szekciók szigorát. Szvsz most is ez történt, nem több.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2590 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:09

Idézet: Niceday - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 3:17

Amennyiben bele kellene nyúlnom a Gef4TI topikba, ahogy kéred, akkor az utánnad követő post (ami egyben egy válasz is volt) elvesztené a "kiindulópontját", pedig tapasztalati tényként hasznos/érdemleges információval szolgálhat másoknak is.

Számomra egyértelműen ismételt témafelvetésről van szó továbbra is. A szemléletet, hogy mi miatt tekinthető ismételt témafelvetésnek, az én elkézelésemmel megegyezően irta le pár sorral feljebb Freeone és Carmaged.
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#2591 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:17

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 7:41

Ülj úgy órákat a monitorod előtt péntek délután, hogy bármikor kikapcsolhat és nehogy kétszer merd megkérdezni, hogy mi a baj... persze ez nálad nem fordulhat elő!
Pont az ilyenek miatt nem járok a szakmai részbe segítséget kérni. Erről már pár éve leszoktam, inkább csak segíteni megyek, ha tudok! Ha bajom van, azt megkérdezem a Sziget-en, vagy a Társalgó-ban és fikázás meg ilyen beszólások nélkül segítenek.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#2592 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:21

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 13:09

Amennyiben bele kellene nyúlnom a Gef4TI topikba, ahogy kéred, akkor az utánnad követő post (ami egyben egy válasz is volt) elvesztené a "kiindulópontját", pedig tapasztalati tényként hasznos/érdemleges információval szolgálhat másoknak is.

Számomra egyértelműen ismételt témafelvetésről van szó továbbra is. A szemléletet, hogy mi miatt tekinthető ismételt témafelvetésnek, az én elkézelésemmel megegyezően irta le pár sorral feljebb Freeone és Carmaged.

A szemléletet, hogy mi miatt nem az - persze csak szerintem - leírtam itt is, meg máshol is! Ha nem hát nem...
Ne nyúlj bele, Isten mentsen!
Akkor most nyitok egy topikot - persze szóról szóra ugyanazt - az már nem lesz flood!?!?!? Érdekes...

/André Gide/

#2593 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:36

Idézet: Niceday - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 13:21

A szemléletet, hogy mi miatt nem az - persze csak szerintem - leírtam itt is, meg máshol is! Ha nem hát nem...
Ne nyúlj bele, Isten mentsen!
Akkor most nyitok egy topikot - persze szóról szóra ugyanazt - az már nem lesz flood!?!?!? Érdekes...

Az már "200%-os" flood lenne.

Viszont én is kérdezznék valamit: amikor a TI topikban leirtad a problémádat, miért azt a topikot választottad?
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#2594 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 13:59

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 13:36

Az már "200%-os" flood lenne.

Viszont én is kérdezznék valamit: amikor a TI topikban leirtad a problémádat, miért azt a topikot választottad?

- Miért lenne az? Te hivatkoztál Carmaged-re, aki ezt írta:

Idézet

Akkor nem flood, ha nem pár óra, hanem pár nap után nyitod a topicot.

- Le van írva a problémámban! ... mert GF4 Ti4200-es van.

És megragadnám az alkalmat arra, hogy megkérjelek, mint Házigazda írd le nekem légyszíves a flood definícióját.

/André Gide/

#2595 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:07

flood: ugyanolyan tartalommal gyorsan ismetelt hozzaszolasok, temak, "aradat" eppenseggel szo szerint. Az meg hogy valaki nem ismeri a netikettet, nem mentseg. Ha nem is ismered a torvenyt, a valo eletben sem mentesit a felelossegrevonas alol.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2596 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:25

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 14:07

flood: ugyanolyan tartalommal gyorsan ismetelt hozzaszolasok, temak, "aradat" eppenseggel szo szerint. Az meg hogy valaki nem ismeri a netikettet, nem mentseg. Ha nem is ismered a torvenyt, a valo eletben sem mentesit a felelossegrevonas alol.

Krinyo

Azt hiszem nem említettem azt, hogy bármiféle mentességet kérnék, bármi alól is!!!
A kulcsszó, tehát a gyorsan!?
Akkor egy szakmai fórumban a 2 és fél óra az gyors!?
Vagy Ti értelmezitek rosszul, vagy rossz a netikett ezen része! Szerintem előbbi!

Szerkesztette: Niceday 2005. 02. 22. 14:26 -kor

/André Gide/

#2597 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:18

Idézet: Niceday - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 14:25

Azt hiszem nem említettem azt, hogy bármiféle mentességet kérnék, bármi alól is!!!
A kulcsszó, tehát a gyorsan!?
Akkor egy szakmai fórumban a 2 és fél óra az gyors!?
Vagy Ti értelmezitek rosszul, vagy rossz a netikett ezen része! Szerintem előbbi!

Inkább te értelmezed rosszul...

Egyébként pénteken délután azt várod, hogy mindenki itt nyüzsögjön? Legalább hétfő délutánig várhattál volna vele. Az pedig, hogy nagyon sürgős a problémád, nem igaz (habár ez relatív): "Ez eddig a két nap alatt 3x fordult elő.". Másrészt ettől még nem fognak hamarabb visszajönni a munkából hazamentek és csak melóból fórumozók. Szóval nem tudom, mit vársz.

Ezen kívül (mert valaki felvetette): a Társalgót nem pejoratív értelemben használtam, csak arra akartam utalni, hogy a szakmai szekciókban nem történnek olyan gyorsan a dolgok, mert lazább, nagyobb közösség van, ami éppen ezért szigorúbb moderatúrát is igényel. Őszintén szólva el lehetne viselni, ha néhány másik szakmai szekcióban is hasonló lenne.

#2598 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:57

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:18

Inkább te értelmezed rosszul...

... hát amíg nem mondja meg valaki, hogy a 2 és fél óra miért gyors, addig ezt nem nagyon tudom elfogadni.

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:18

Egyébként pénteken délután azt várod, hogy mindenki itt nyüzsögjön? Legalább hétfő délutánig várhattál volna vele. Az pedig, hogy nagyon sürgős a problémád, nem igaz (habár ez relatív): "Ez eddig a két nap alatt 3x fordult elő.".

Nem hiszem, hogy ilyet is mondtam volna!
Azzal hogy nyitottam egy topicot, nagyjából a kétszeresére nőtt az esélyem, hogy segíteni tud valaki. Alapul véve azt, hogy nVidia vs. ATI! Nyílván egy fanatikus ATI-s nem fog benézni, egy nVidia-s topicba, miért tenné.
Azt meg engedd meg nekem, hogy én mit minősítek sürgősnek és mit nem! Már mondtam... ülj te úgy a moncsid előtt, hogy bármikor kikapcsolhat és nem tudod az okát! És igenis a péntektől még sürgősebb ... szerintem!

/André Gide/

#2599 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 16:13

Idézet: Niceday - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:57

... hát amíg nem mondja meg valaki, hogy a 2 és fél óra miért gyors, addig ezt nem nagyon tudom elfogadni.

Nem hiszem, hogy ilyet is mondtam volna!
Azzal hogy nyitottam egy topicot, nagyjából a kétszeresére nőtt az esélyem, hogy segíteni tud valaki. Alapul véve azt, hogy nVidia vs. ATI! Nyílván egy fanatikus ATI-s nem fog benézni, egy nVidia-s topicba, miért tenné.
Azt meg engedd meg nekem, hogy én mit minősítek sürgősnek és mit nem! Már mondtam... ülj te úgy a moncsid előtt, hogy bármikor kikapcsolhat és nem tudod az okát! És igenis a péntektől még sürgősebb ... szerintem!

A 2 és fél óra, hogy miért gyors: mert csak páran postoltak abba a topicba órák alatt. Biztos lettek volna többen is, ha tudnak segíteni. De attól, hogy újra megkérded, nem teremnek itt. A hétvége pedig hétvége marad akkor is, ha a pápa gondjairól van is szó.

Nem mondtad, de ha nem tudsz vele a következő munkanapig várni, akkor azért valamennyire csak sürgősnek tartod...

Ha hiszed, ha nem, én is ültem már üzembizonytalan gép előtt. Ha nincs életbevágóan sürgős munkád, akkor bizony túl lehet élni.

Lehet, hogy az a bajom, hogy egy olyan fokú türelmet mertem elvárni, amilyet én tanúsítottam, amikor valamilyen gondommal topicot nyitottam. Mindenféle mögégondolás nélkül tessék ezt értelmezni!

Szerkesztette: Carmaged 2005. 02. 22. 16:15 -kor

#2600 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 02. 22. 16:57

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 18:16

Miert, feltetlenul benne kellene lennie? Vannak iratlan szabalyok is...

Krinyo

Na nehogymá! :reklamacio:

Egyébként aláírás ügyben jöttem hozzászólni, mégpedig az érdekelne, hogy miért kell belekötni 4-5 soros, az avatar magasságát nem meghaladó aláírásokban, amikor bárki szíve szerint kikapcsolhatja azok megjelenését? :think:
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.