idézet:
Ezt írta steven7:
Halihó!
Aludtam egyet.
Na, akkor hol a magyarázat a "fordított" topictörlésre ?
Nekem egyébként tényleg mindegy, hogy honnan értesülök a hírekről, de akkor ezt tekinthetjük úgy, hogy mostantól nyugodtan nyithatunk új topicot egy meglévő témában és Te törlöd a régitHa igen, miért nem ?
[/quote]
Nah, látom kicsit nyugodtabb vagy. Ez jó.
Az indok rém egyszerű; mire feleszméltem az új topikba több hozzászólás érkezett, mint a régibe, amit ha Bilux nem hoz fel valószínűleg szépen elsüllyed.
Hogy ne legyen később kavarodás, bezártam a régebbi (és rövidebb) topkot...
Ebből nem lesz rendszer természetesen, ha hamarabb kapcsolok tuti, hogy T2k topikján kattan a lakat.
üdv
R.
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak
Elküldve: 2003. 05. 14. 20:32
Elküldve: 2003. 05. 14. 21:48
idézet:
Ezt írta R.:
Nah, látom kicsit nyugodtabb vagy. Ez jó.
Az indok rém egyszerű; mire feleszméltem az új topikba több hozzászólás érkezett, mint a régibe, amit ha Bilux nem hoz fel valószínűleg szépen elsüllyed.
Hogy ne legyen később kavarodás, bezártam a régebbi (és rövidebb) topkot...
Ebből nem lesz rendszer természetesen, ha hamarabb kapcsolok tuti, hogy T2k topikján kattan a lakat.
üdv
R.[/quote]
Halihó!
Rendben van, látom, hogy egy mod is ember valahol![]()
Elküldve: 2003. 11. 10. 21:02
T. Czaki Hazigazda,
minimalis kovetkezetesseget szeretnek kerni Toled.Tovabba javaslom az EVO temaban harom topik letrehozasat(Hordozható számítógépek, mobiltelefonok, digitális kamerák), egyuttal a tobbi azonnali bezarasat, torleset, stb.
Elküldve: 2003. 11. 10. 22:00
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Én meg kérek egy kamerát/fényképezőt![/quote]
![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 11. 10. 22:04
PS: Ha sikerülne megnyomnom az End Task gombot, kapnék egy kamerát? :confused:
Elküldve: 2003. 11. 11. 08:31
idézet:
Ezt írta suham:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=20&t=001462"]https://www.hwsw.hu/...c&f=20&t=001462[/url]
T. Czaki Hazigazda,
minimalis kovetkezetesseget szeretnek kerni Toled.Tovabba javaslom az EVO temaban harom topik letrehozasat(Hordozható számítógépek, mobiltelefonok, digitális kamerák), egyuttal a tobbi azonnali bezarasat, torleset, stb.[/quote]
Én speciel ezzel egyáltalán nem értek egyet.
Miért kell minden fotós, telefonos... topikot egyetlen helyre préselni?
- Hogy senki ne találhasson meg benne semmit a keresővel?
- Hogy heteken belül gigantikussá duzzadjon, így folyton újakat kelljen nyitni?
- Hogy aki kiváncsi valamire, és rákérdez, az kapjon email-ben értesítőt az őt nem érdeklő 86 másik témáról is?
Mire jó ez? Azt hittem ez egy fórum, nem egy egyetlen szálon futó levelezólista. Bár ott legalább én döntöm el, hogy milyen leveleket olvasok el, míg itt mindnek utána kell néznem, ha a kérdésemre a válasz el akarom olvasni.![]()
Elküldve: 2003. 11. 11. 10:32
idézet:
Ezt írta Mumia:
Én meg egyúttal kérek egy olyan fórummotort, amivel megtalálom a bizonyos kamerákról/fényképezőkről szóló részeket a 60+ oldalas egyvelegekben.
[ 2003. november 10.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Hamarosan...
Krinyo
Elküldve: 2003. 11. 12. 10:30
idézet:
Ezt írta MisterY:
Miért kell minden fotós, telefonos... topikot egyetlen helyre préselni?
[/quote]
A jelek szerint nem kell.Azonban a fent emlitett kulonosen demoralizalo, felforgato jellegu topikra szerencsere meg idoben sikerult lecsapni.
![]()
Elküldve: 2003. 11. 12. 11:33
idézet:
Ezt írta suham:
A jelek szerint nem kell.Azonban a fent emlitett kulonosen demoralizalo, felforgato jellegu topikra szerencsere meg idoben sikerult lecsapni.
[/quote]
Lemaradtam valamiről?
Mi volt benne demoralizáló (mármint a kényszeres bezárási és összevonási hajlamtól eltekintve)
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:39
idézet:
Ezt írta suham:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=20&t=001462"]https://www.hwsw.hu/...c&f=20&t=001462[/url]
T. Czaki Hazigazda,
minimalis kovetkezetesseget szeretnek kerni Toled.Tovabba javaslom az EVO temaban harom topik letrehozasat(Hordozható számítógépek, mobiltelefonok, digitális kamerák), egyuttal a tobbi azonnali bezarasat, torleset, stb.[/quote]
T. Suham fórumtárs!
T. Czaki házigazda túltett a kéréseden, mert maximálisan következetes volt, holott Te csak minimális következetességet kértél töle.![]()
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:53
idézet:
Ezt írta Drummaster:
T. Suham fórumtárs!
T. Czaki házigazda túltett a kéréseden, mert maximálisan következetes volt, holott Te csak minimális következetességet kértél töle.[/quote]
Valoban?Azert fusd at kerlek az EVO tema elso oldalanak topikcimeit. Nekem, csekelykepessegu usernek alkalomadtan majd magyarazd el, hogy mifele kovetkezetessegrol is vagyon szo.En csak a massziv csordaszellemet latom e vegtelen kovetkezetesseg kapcsan.
Elküldve: 2003. 11. 12. 14:32
idézet:
Ezt írta suham:
Valoban?Azert fusd at kerlek az EVO tema elso oldalanak topikcimeit. Nekem, csekelykepessegu usernek alkalomadtan majd magyarazd el, hogy mifele kovetkezetessegrol is vagyon szo.En csak a massziv csordaszellemet latom e vegtelen kovetkezetesseg kapcsan.[/quote]
Valóban. Mivel az illetö hozzászólásodban példaértékü linket szúrtál be, a reakcióm arra vonatkozott.
Elküldve: 2003. 11. 12. 14:38
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Valóban. Mivel az illetö hozzászólásodban példaértékü linket szúrtál be, a reakcióm arra vonatkozott.[/quote]
Bizonyara igazad van.Van meg egy rakat peldaerteku linkem.Egy talalomra bezart topikban semmifele kovetkezetesseget nem latok, de majd onvizsgalatot tartok.
Elküldve: 2003. 11. 12. 18:56
idézet:
Ezt írta suham:
majd onvizsgalatot tartok[/quote]
Csak arra vigyázz, nehogy magadhoz nyúlj.
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 11. 12. 23:21
idézet:
Ezt írta kisbetu:
Csak arra vigyázz, nehogy magadhoz nyúlj.[/quote]
LOL![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 11. 13. 09:45
idézet:
Ezt írta MisterY:
Én speciel ezzel egyáltalán nem értek egyet.
[/quote]
Csatlakozom.
Ha az alaplapoknal, procoknal, vidkariknal majdnem minden tipusnak van kulon topikja (ami szvsz teljesen jo igy), akkor nem ertem hogy miert kell az osszes digifenykepezot beleeroltetni 1-be. :confused:
Ofkoz nem kell 1024X768 topic ugyanarrol a geprol, szoval a masodikat, harmadikat, xediket mar lehetne zarni azzal a felkialtassal, hogy mar van a gepnek sajat topikja.
Sot meg a "globalis" topicot sem kellene eltorolni, mivel a hattertaraknal is gyonyoruen megfer egymas mellett a "Beszelgetes a DVD-R/RW...." topik es az egyes DVD irokrol szolo topikok.
Szerk: De ha mar a kovetkezetesseg kerult szoba, akkor szvsz lehet zarni az osszes topikot az evoban, es lehet nyitni 4 ujat:
1; Notebookokkal kapcsolatos kerdesek
2; Palmtopokkal kapcsolatos kerdesek
3; Digicamekkel kapcsolatos kerdesek
4; Mobiltelefonokkal kapcsolatos kerdesek
[ 2003. november 13.: KennyMcCormick [Gyoker] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 13. 10:23
idézet:
Ezt írta KennyMcCormick [Gyoker]:
1; Notebookokkal kapcsolatos kerdesek
2; Palmtopokkal kapcsolatos kerdesek
3; Digicamekkel kapcsolatos kerdesek
4; Mobiltelefonokkal kapcsolatos kerdesek
[/quote]
Ne túlozzunk, nem kell ilyen sok!
Elég egy hardver, egy szoftver és egy egyéb topik az egész fórumra.
És máris elértük a hix.guru szintjét.
Kicsit irónikus lennék, hmmmm.
[ 2004. február 28.: MisterY szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 13. 11:16
idézet:
Ezt írta KennyMcCormick [Gyoker]:
Sot meg a "globalis" topicot sem kellene eltorolni, mivel a hattertaraknal is gyonyoruen megfer egymas mellett a "Beszelgetes a DVD-R/RW...." topik es az egyes DVD irokrol szolo topikok.[/quote]
Haaat, szerintem meg a "Beszelgetes a DVD-R/RW...." topikkal kene valamit csinalni, mert ebben a formaban mar total attekinthetetlen.
Szet kene bontani tobb reszre:
- DVD irokkal kapcsolatos dolgok, technikai cuccok, lemezek, stb.
- DVD-Video eloallitasa, menuszerkesztes, feliratozas, stb.

Súgó
A téma zárva.