idézet:
Ezt írta Jareth:
Mi a problémád a moderálással?
[/quote]
Inkább neked mi a bajod?Felhívta a figyelmet egy olyan beírásra, ami nem kicsit volt durva, és ott állt már jó ideje moderálás nélkül, ha meg csak most nézted a linket, akkor ne szólj, mivel törölve lett a hozzászólás amire eredetileg mutatott.
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak
Elküldve: 2003. 11. 20. 14:22
Elküldve: 2003. 11. 20. 14:33
idézet:
Ezt írta Mumia:
Inkább neked mi a bajod?Felhívta a figyelmet egy olyan beírásra, ami nem kicsit volt durva, és ott állt már jó ideje moderálás nélkül, ha meg csak most nézted a linket, akkor ne szólj, mivel törölve lett a hozzászólás amire eredetileg mutatott.[/quote]
Nekem nincsen bajom (senkivel és semmivel) és ha megnézed, akkor annak a topicnak a második fele szinte végig "moderálásra szorult", mert elég problémás hozzászólások születtek ott! Sajnos senki sem hibátlan, bárkinek elkerülheti a figyelmét egy post, valamint nem vagyok a nap 24 órájában online, így például az éjszakai hozzászólásokra csak reggel tudok reagálni! De nem vagyok egyedül...
Elküldve: 2003. 11. 20. 15:45
idézet:
Ezt írta Mumia:
csak azért merte megjegyezni, mert egyéb dolgok ugyanazon témában már modeárálsra kerültek, ez meg ott maradt érintetlenül.[/quote]
Igyekszünk mindenre figyelni, de "a legjobbaknak is megremeg a keze..."![]()
Elküldve: 2003. 11. 20. 15:57
Nem tetszik hogy bezárnak egy topikot és nem írják oda miért illetve ki.(kicsit olyan le**om dolog)
Tehát van ez a [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=8&t=000602&p=4"]topik[/url]
És lett volna [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=8&t=001600"]ez[/url]
Ami egy segítésg kérése lényegében.Bezárták szó nélkül pedig ha picit hagyták volna kiderült volna hogy lenne értelme.
Az első említett topiknak ugyanis semmi köze a marketinghez leginkább anyázás megy mostanság...(semmi segítséget nem fog kapni az aki kérte)
Na ezért nem szeretem ha valaki beböfögi használd a keresőt aztán rögtön bezárják.
Kérem elgondolkozni az ügyön.
[ 2003. november 20.: Litium szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 20. 16:19
idézet:
Ezt írta Litium:
Tisztelt Házigazdák!!!
Nem tetszik hogy bezárnak egy topikot és nem írják oda miért illetve ki.(kicsit olyan le**om dolog)[/quote]
A magyarázat tényleg nagyon fontos dolog! Ha megnézed a 'GAMEWARE' rovatot, ott nemigen látsz minden ok nélkül bezárt témákat, mindig van egy utalás, link vagy néhány sor, amiért bezárásra került a topic!
Elküldve: 2003. 11. 20. 16:30
idézet:
Ezt írta Jareth:
A magyarázat tényleg nagyon fontos dolog! Ha megnézed a 'GAMEWARE' rovatot, ott nemigen látsz minden ok nélkül bezárt témákat, mindig van egy utalás, link vagy néhány sor, amiért bezárásra került a topic![/quote]
Igen-igen más moderátor is mondta hogy ő sem zárná be utalás link nélkül.....
Ezekután jó lenne ha az aki bezárta jelentkezne....
Elküldve: 2003. 11. 21. 01:16
idézet:
Ezt írta special:
Visszaadta a moderátori jogosultságait. Ja, önszántából.Viszont nem jókedvéből...[/quote]
Nem akarok pesszimista lenni, de ez...![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 11. 21. 01:17
idézet:
Ezt írta nyunyu:
[/quote]
Ez kinek szolt es miert? :confused:
Elküldve: 2003. 11. 21. 01:22
idézet:
Ezt írta Litium:
Tisztelt Házigazdák!!!
Nem tetszik hogy bezárnak egy topikot és nem írják oda miért illetve ki.(kicsit olyan le**om dolog)
Tehát van ez a [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=8&t=000602&p=4"]topik[/url]
És lett volna [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=8&t=001600"]ez[/url]
Ami egy segítésg kérése lényegében.Bezárták szó nélkül pedig ha picit hagyták volna kiderült volna hogy lenne értelme.
Az első említett topiknak ugyanis semmi köze a marketinghez leginkább anyázás megy mostanság...(semmi segítséget nem fog kapni az aki kérte)
Na ezért nem szeretem ha valaki beböfögi használd a keresőt aztán rögtön bezárják.
Kérem elgondolkozni az ügyön.
[ 2003. november 20.: Litium szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
A topic indoklas nelkuli bezarasa miatt erzett felhaborodasodat osztom, de igen hatarozottan szeretnem felhivni a figyelmed ra, hogy a "masik" topicban zajlo vita -melynek igen aktiv resztvevoje vagyok- meg csak meg sem kozeliti az anyazas szintjet, es jopar HWSW-s moderator is hozzaszolt mar a vitahoz, de nem rendreutasitaskent, hanem ok is elmondtak a velemenyuket a temaval kapcsolatban. Se torolve nem lett hozzaszolas, se figyelmeztetve nem lett senki. Ne csusztassunk, na
[ 2003. november 21.: szabinar szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 21. 08:03
idézet:
Ezt írta szabinar:
A topic indoklas nelkuli bezarasa miatt erzett felhaborodasodat osztom, de [qb]igen hatarozottan szeretnem felhivni a figyelmed ra, hogy a "masik" topicban zajlo vita -melynek igen aktiv resztvevoje vagyok- meg csak meg sem kozeliti az anyazas szintjet, es jopar HWSW-s moderator is hozzaszolt mar a vitahoz, de nem rendreutasitaskent, hanem ok is elmondtak a velemenyuket a temaval kapcsolatban. Se torolve nem lett hozzaszolas, se figyelmeztetve nem lett senki. Ne csusztassunk, na
[ 2003. november 21.: szabinar szerkesztette a hozzászólást ][/QB][/quote]
Rendben bár szerintem a vita értelmetlen kicsit erősen fogalmaztam.....Viszont el kell ismerned hogy a másik topik teljesen másról szólt volna........
Elküldve: 2003. 11. 21. 08:51
Udv,
Krinyo
Elküldve: 2003. 11. 21. 09:00
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ja, azt a temat en zartam, mivel 2 hozzaszolassal feljebb Jim belinkelt ket hasonlo temaju topikot, ahol ezt is meg lehetett volna vitatni. Ennyi magyarazat nem eleg?
Udv,
Krinyo[/quote]
Olvass bele és döntsd el magad.Szerinted mi lett volna az egyik mi a másik témája?
Ezentúl ha új topik nyílik belinkelek valamit és rögtön zárd be légyszi nehogy véletlenül segíthessünk......
Elküldve: 2003. 11. 21. 10:44
idézet:
Ezt írta szabinar:
Ez kinek szolt es miert? :confused:[/quote]
Aspecial hozzaszolasara vonatkozott, aminek tartalmanak te sem orultel.
idézet:
Ezt írta special:
Visszaadta a moderátori jogosultságait. Ja, önszántából. Viszont nem jókedvéből...[/quote]
Elküldve: 2003. 11. 21. 11:18
idézet:
Ezt írta Litium:
Olvass bele és döntsd el magad.Szerinted mi lett volna az egyik mi a másik témája?[/quote]
Nem a "Dohanyzas pro es kontra"? Dehogynem.
Krinyo
Elküldve: 2003. 11. 21. 11:20
idézet:
Ezt írta Litium:
Olvass bele és döntsd el magad.Szerinted mi lett volna az egyik mi a másik témája?
Ezentúl ha új topik nyílik belinkelek valamit és rögtön zárd be légyszi nehogy véletlenül segíthessünk......[/quote]
Ne csesztesd mar. Rola tudom a legkevesbe elkepzelni, hogy jo indok nelkul bezarjon egy topicot. Balesetek pedig mindig tortennek![]()
Elküldve: 2003. 11. 21. 11:24
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Nem a "Dohanyzas pro es kontra"? Dehogynem.
Krinyo[/quote]
Ez szerinted annak tűnik?
"Marketing órára egy előadást készítünk a dohánytermékek reklámozásával kapcsolatban. Szükségünk lenne a témával kapcsolatban minél több véleményre! Ha tehát van véleményetek a dologról, ne fogjátok magatokat vissza! Mindenféle érdekességet, az előadást színesítő adatot szívesen látunk!"
No mindegy .....
Elküldve: 2003. 11. 21. 11:30
idézet:
Ezt írta Litium:
Ez szerinted annak tűnik?
"Marketing órára egy előadást készítünk a dohánytermékek reklámozásával kapcsolatban. Szükségünk lenne a témával kapcsolatban minél több véleményre! Ha tehát van véleményetek a dologról, ne fogjátok magatokat vissza! Mindenféle érdekességet, az előadást színesítő adatot szívesen látunk!"
No mindegy .....[/quote]
abban a topikban a dohányzásról vannak vélemények...
szóval mi is a probléma????![]()
![]()
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 11. 21. 11:38
idézet:
Ezt írta jordan6:
abban a topikban a dohányzásról vannak vélemények...
szóval mi is a probléma????![]()
[/quote]
Ha marketing szempontból nézzük meg a támát teljesen más kérdésekről beszélgettünk volna.Mi ezen a nem érthető?????
![]()
Elküldve: 2003. 11. 21. 11:50
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"

Súgó
A téma zárva.