idézet:
Ezt írta jordan6:
egyszerű véleményekre volt kiváncsi semmi egyébre...
[/quote]
Számomra nem ez jött le.......privátban sem ezt írta .....
Mindegy tényleg hagyjuk.
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak
Elküldve: 2003. 11. 21. 11:54
Elküldve: 2003. 11. 21. 12:13
idézet:
Ezt írta Litium:
Ha marketing szempontból nézzük meg a támát teljesen más kérdésekről beszélgettünk volna.Mi ezen a nem érthető?????
[/quote]
De kapcsolodott volna a beszelgetes a dohanyzassal kapcsolatos altalanos temahoz, vagy nem? Idezlek: "Mi ezen a nem ertheto?????"
Krinyo
Elküldve: 2003. 11. 21. 12:25
idézet:
Ezt írta Litium:
Ha marketing szempontból nézzük meg a támát teljesen más kérdésekről beszélgettünk volna.Mi ezen a nem érthető?????
[/quote]
Én személyesen is ismerem Danikokát, úgyhogy nem támadólag mondom, de: hogyan néznek a fórumozók marketing szempontból bármit? Lehet, hogy bennem (vagy az iskolámban) van a hiba, de marketing specesként sem jutott eszembe semmi épkézláb gondolat az alapján, amit Danikoka leírt. Az általános vita pontosan az emberek attitűdjét mutatja meg, kiváló megfigyelési lehetőség. Ezenkívül mit lehet elvárni? Senki nem fogja azt mondani, hogy az ilyen meg olyan színeket és formákat szeretem, ilyen és ilyen tartalma van számomra az egyes márkáknak. Mert egy átlagember ilyet nem mond magától, marketingesek pedig felmérésekből kizárva.
Szóval egy kicsit konkretizálni kellett volna a célt.
Elküldve: 2003. 11. 21. 12:45
idézet:
Ezt írta special:
Én személyesen is ismerem Danikokát, úgyhogy nem támadólag mondom, de: hogyan néznek a fórumozók marketing szempontból bármit? Lehet, hogy bennem (vagy az iskolámban) van a hiba, de marketing specesként sem jutott eszembe semmi épkézláb gondolat az alapján, amit Danikoka leírt. Az általános vita pontosan az emberek attitűdjét mutatja meg, kiváló megfigyelési lehetőség. Ezenkívül mit lehet elvárni? Senki nem fogja azt mondani, hogy az ilyen meg olyan színeket és formákat szeretem, ilyen és ilyen tartalma van számomra az egyes márkáknak. Mert egy átlagember ilyet nem mond magától, marketingesek pedig felmérésekből kizárva.
Szóval egy kicsit konkretizálni kellett volna a célt.[/quote]
Ha ismered kérdezd meg tőle hogy tudtam-e neki segíteni....
Szerintem nekem volt pár jó ötletem ez privátban át is küldtem neki! (ahogy nekem lehetett talán a többieknek is lehetett volna)
A koknkretizálásra meg ne maradt ideje.....
Nu mindegy.
[ 2003. november 21.: Litium szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 21. 12:49
idézet:
Ezt írta Krinyo:
De kapcsolodott volna a beszelgetes a dohanyzassal kapcsolatos altalanos temahoz, vagy nem? Idezlek: "Mi ezen a nem ertheto?????"
Krinyo[/quote]
Nem ugyanaz segítséget kérni egy úgymond friss topikban mint egy régiben ahol már a vita túlzottan egysikú.A lényeg szerény véleményem szerint nagyobb segítség lett volna számára ha nyitva hagyod mintha feltette volna a kérdést a másik topikban.....(nem is tette fel)
Elküldve: 2003. 11. 21. 12:50
Elküldve: 2003. 11. 21. 12:57
idézet:
Ezt írta omega81:
Végigolvastam a szóban forgó (bezárt) témát. Ahogy én látom: a pro és kontra topic- ban, nem a "dohánytermékek reklámozásával kapcsolatos" hozzászólások vannak, hanem dohányzással kapcsolatos vélemények találhatók. Azonban az új, bezárt téma, nem igazán olyan hozzászólásokkal gyarapodott, mint amilyet az indító várt: egy az egyben a prokontra tartalmi és stíluselemei jöttek át. Szóval határeset, a bezárás ízlés kérdése. No, ezzel segítettem, mi?[/quote]
Nem. Viszont én is bedobnám a véleményem: egy új, hasonló témájú topic (főleg egy ilyen, meglepően erős érzelmeket keltő darab) első jónéhány hozzászólása ugyanolyan vita lesz, mint a régi topic...akkor meg nyugodtan lehet használni a régit, ott már legalább csitultak az indulatok...
![]()
Elküldve: 2003. 11. 21. 13:09
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Nem. Viszont én is bedobnám a véleményem: egy új, hasonló témájú topic (főleg egy ilyen, meglepően erős érzelmeket keltő darab) első jónéhány hozzászólása ugyanolyan vita lesz, mint a régi topic...akkor meg nyugodtan lehet használni a régit, ott már legalább csitultak az indulatok...
[/quote]
Hm. Mind2 véleményben van igazság![]()
Elküldve: 2003. 11. 21. 13:44
Krinyo
Elküldve: 2003. 11. 21. 13:55
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Szerintem az az egysiku, aki csak azert leir egy adott temat, mert "regiek benne a hozzaszolasok", es emiatt nyit egy ujat...
Krinyo[/quote]
Jaj Krinyocska!Szándékosan értesz félre?A hozzászólások olyan irányba mentek el ami szerintem nem tette volna lehetővé volna a téma megvitatását.
Elküldve: 2003. 11. 21. 14:06
Krinyo
Elküldve: 2003. 11. 21. 14:14
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Nem vagyok Krinyocska, errol legyszives szokj le. Segitsek elolvasni a nickemet? A tema iranyat a hozzaszolo(k) iranyitjak, nem egy hozzaszolas...
Krinyo[/quote]
Nehéz rávilágítani akármire is ha az ember nem nyitott.
Tőlem.
Krinyo (csak szigorúan kimértem katonásan)
Elküldve: 2003. 11. 21. 14:40
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Viszont én is bedobnám a véleményem: egy új, hasonló témájú topic (főleg egy ilyen, meglepően erős érzelmeket keltő darab) első jónéhány hozzászólása ugyanolyan vita lesz, mint a régi topic...akkor meg nyugodtan lehet használni a régit, ott már legalább csitultak az indulatok...[/quote]
A lényeg (idézet a fórumszabályzatból):
"Továbbá tiltott az azonos témák vagy azonos hozzászólások ismételt felvetése!"
Ez szerintem pontot is tehet a vita végére!
Elküldve: 2003. 11. 21. 16:34
idézet:
Ezt írta Jareth:
Ez szerintem pontot is tehet a vita végére![/quote]
Jólvanna...egyeseknek nem elég rendezett az elméje, hogy felfogja ezt a katonás rendet, ezért próbáltam némi rózsaszín köddel fedett ideológiát csempészni mellé, hogy könnyebb legyen lenyelni az egészet...de ha neked így jobb...![]()
(Mekkora képzavar, figyelitek?)
(És ha már rend, akkor bármelyik programozási nyelv 'FALSE' értéket adna, hogyha a fent szereplő két topicot összehasonlítaná, mivel csak hasonlítanak, de nem ugyanazok...ergo...)
(Nem beszélek ám komolyan...)
Elküldve: 2003. 11. 21. 23:43
idézet:
Ezt írta Jareth:
Ez szerintem pontot is tehet a vita végére![/quote]
Be is kene tartatni.
Videokartyak szekcioban tarthatatlan az allapot, utobbi 10 napban csak 10 TV-kimenetes hiba topic volt aktiv...
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=17&t=005342"]Ez a 10.[/url]
Elküldve: 2003. 11. 22. 00:00
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Be is kene tartatni.
Videokartyak szekcioban tarthatatlan az allapot, utobbi 10 napban csak 10 TV-kimenetes hiba topic volt aktiv...
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=17&t=005342"]Ez a 10.[/url][/quote]
Mivel a fő moderátor meglépett nem nagyon van, aki felügyelje most a témát![]()
Elküldve: 2003. 11. 22. 00:03
idézet:
Ezt írta Mumia:
Hová lett a "kérések és segítségek" - vagy hasonló nevű, téma? törölve lett, a kereső makkant meg, vagy csak én vagyok béna?[/quote]
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=8&t=001290"]Erre[/url] gondolsz?![]()
Elküldve: 2003. 11. 22. 19:01
idézet:
Ezt írta Mumia:
Aha, szóval e-vel volt írva. Ki gondolta volna. köszönöm,[/quote]
'Keresek és segítek', nem pedig 'Kérések és segítségek'.![]()
![]()
![]()
![]()

Súgó
A téma zárva.