idézet:
Ezt írta Etele:
Szóltam nekik, folytatták.[/quote]
Mondjuk, ha![]()
![]()
<--- ilyen smilie-k kíséretében szólsz, akkor nem csodálkozz !
Melletted legyen mondva, hogy én emlékszem arra, amikor teljesen komolyan, sőt mérgesen lett rájuk szólva, amikor már vagy az ötödik felszólítás után sem hagyták abba, de az sem számított.
idézet:
Ezt írta Etele:
Töröltem.
[/quote]
Mondjuk nem mindet.
idézet:
Ezt írta Etele:
De ez a 2-3 figura egyszerűen nem képes felfogni, hogy nincsen létjogosultsága a MOSTozásnak, az általad is említett okokból.[/quote]
Hát azért azt kétlem, hogy ne lehetne őket jobb belátásra téríteni ! Minden tekintetben egetértek Satriani hozzászólásával. A kezdetektől mondom (már az első MOST topicba írtam), hogy milyen primitív ez az egész MOST-olás, de a kutya nem bagózott rá. Abszolút lehúzza a GAMEWARE színvonalát az SG szintjére.
Persze az is jó lenne, ha a GAMEWARE házigazdái egyeztetnének ezügyben, mert emlékszem arra, hogy kétszer megnyitotta valaki a már bezárt MOST topicokat !
Aztán nem csoda, hogy nyitottak egy harmadikat is (megjegyzem mindenféle következmény nélkül) !
Szóval jó lesz, ha valamit tesztek végre ez ellen !
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak
Elküldve: 2004. 01. 20. 13:00
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 01. 20. 13:04
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Mondjuk, ha![]()
![]()
<--- ilyen smilie-k kíséretében szólsz, akkor nem csodálkozz !
...
[/quote]
Nem lehet mindig véresen komolynak lenni, szvsz.
Barátságosan szóltam, ennyi az egész:
idézet:
Ezt írta Etele:
Majd megértitek, ha törlöm a mostozó hozzászólásokat.![]()
![]()
Azonnal abbahagyni, de iziben.![]()
[/quote]
És azért nem mindet töröltem, mert később szóltam.
[ 2004. január 20.: Etele szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 20. 13:18
idézet:
Ezt írta Etele:
És azért nem mindet töröltem, mert később szóltam.[/quote]
Ezt nem értem.
No mindegy, nem magyarázatra vagy magyarázkodásra voltam kívácsi, sőt, számonkérni sincs jogom, egyszerűen úgy gondolom, hogy ennek a baromságnak egy bizonyos színvonalról induló és annak eléréséért küzdő fórumon egyszerűen nincs helye. Talán ezért sem értem a fenti, tőled beidézett mondatot.
Elküldve: 2004. 01. 22. 17:54
idézet:
Ezt írta Satriani:
Ezt nem értem.
[/quote]
Ezt én sem.
Elküldve: 2004. 01. 22. 18:22
Nincs ezen mit nem érteni, nem valami misztikus oka vót' neki (valamikó').
Elküldve: 2004. 01. 22. 22:37
idézet:
Ezt írta Etele:
Nincs ezen mit nem érteni, nem valami misztikus oka vót' neki (valamikó').![]()
![]()
[/quote]
Na, így már teccemérteni!és semmi többet nem tudok elmondani!
![]()
Elküldve: 2004. 01. 22. 23:16
idézet:
Ezt írta Etele:
Nem akartam visszamenőleg törölni, ennyi.Csak a figyelmztetés utáni esetleges rendetlenkedést.
Nincs ezen mit nem érteni, nem valami misztikus oka vót' neki (valamikó').![]()
![]()
[/quote]
Még mindig te nem érted. A "visszamenőleg törlendő" hozzászólásokat is már megelőzte vagy 10 moderátori kérés, felszólítás, figyelmeztetés (ebben a sorrendben)... hasztalanul.
Ellenben arról még mindig nem nyilatkozott egy házigazda sem, hogy érdemben lesz-e téve valami a dolog ellen.
Elküldve: 2004. 01. 22. 23:40
Elküldve: 2004. 01. 22. 23:49
idézet:
Ezt írta Mumia:
Én úgy érzem, hogy nincs túl nagy összhang a modok között, és senki sem mer komoly kérdésekben dönteni egyedül. Egyeztetni, meg nem mindig van idő, be kell avatkozni azonnal, viszont egyeztetés nélkül, komoly retorzióra/intézkedésre, meg senki sem vállalkozik.[/quote]
Mégis, mit vársz?
Aki most-ozik, azonnal legyen kitiltva??? Én ezt nagyon dúrva retorziónak érzem.
Mást nem tudunk tenni, mint szólunk. Esetleg az új fórummotorban figyelmeztetést adunk.
Ennyi.
Az meg, hogy nincsen összhang a modok között, nem érzem jogosnak.
De hát neked ez a véleményed, tiszteletben tartom.
Elküldve: 2004. 01. 23. 00:00
idézet:
Ezt írta Etele:
Aki most-ozik, azonnal legyen kitiltva??? Én ezt nagyon dúrva retorziónak érzem.
.[/quote]
Mondtam én ilyet? Általánosságban beszéltem, és létezik felfüggesztés is, akár 1 órára is fel lehet valakit függeszteni, nem rögtön kitiltani. Amúgy a most-ozás nem tűnik túl nagy bajnak, de ha megszámolnád, hogy hányszor szóltak nekik már modok, és nem modok is ezért, akkor szerintem te is de én is meglepődnék.
Az összhangot meg nem látom, ha van, akkor jól titkoljátok
[ 2004. január 23.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 23. 07:50
idézet:
Ezt írta Etele:
..........Az meg, hogy nincsen összhang a modok között, nem érzem jogosnak.....[/quote]
Pedig nem csak vélemény......
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 01. 23. 11:44
De még egyszer mondom: ha ti így látjátok, akkor így látjátok. Mindenesetre mi igyekszünk...
Bár azért "We are tho borg!"-mentalitást nem lehet várni szvsz a moderatúra részéről. SZVSZ.
[ 2004. január 23.: Etele szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 23. 11:48
idézet:
Ezt írta Mumia:
...Általánosságban beszéltem, és létezik felfüggesztés is, akár 1 órára is fel lehet valakit függeszteni, nem rögtön kitiltani...[/quote]
Khm... te a felfüggesztést a tempban szinonímájaként használod, azt hiszem.
Értekezz Krinyoval, hogy (mivel csak neki van joga bármiféle bant adni) egy órára adjon tempbant azoknak majd, akik most-oznak. Biztosan örülni fog a plusz munkának...![]()
Mivel a fent vázolt lehetőség nem annyira reális, ezért mondtam azt, hogy az új motorban a figyelmeztetés funkció használatával lehet valamiféleképpen gátat vetni ennek a dolognak. (Tudod, ha sok figyelmeztetést kap, automatikusan tempbant kap x időra a delikvens.)
Elküldve: 2004. 01. 23. 12:02
idézet:
Ezt írta Etele:
ahogy az enyém is, miszerint nincsen baj összhang terén.
[/quote]
Akkor, hogy a konkrét példánál maradjunk...
Ha van összhang, akkor hogyan forudlhatott elő, hogy a bezárt MOST! topic kétszer is ki lett nyitva ?
Ráadásul, amikor rákérdeztem sem Krinyo, sem Vortex nem tudta megmondani, melyik házigazda és miért nyitotta ki.
A másik, amivel kapcsolatban még mindig kevered a dolgokat.
A házigazdák legalább 10-szeri kérése, utasítása, figyelmeztetése (ismétlem: ebben a sorrendben) utáni retorzió, az szerinted "azonnal" ?
Elküldve: 2004. 01. 23. 12:14
ehh ha már összhang akkor azért sincs mert némelyikük kimondottan jó érzékkel csinálja, lehet hogy a kirívó esetekből általánosítunk ? :confused:
Asus TA-211 @ DFI Infinity NF4 SLI AMD A64 X2 @ 2600Mhz ATI RADEON HD4870 512Mb 1GB Kingmax Hard-Core 500 Seagate ST31500341AS Plextor 5224A Tagan 480-U1 Samsung 2243NW Trust MI-6970C Laser + X-RayPad Thunder8
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."
Elküldve: 2004. 01. 23. 12:41
idézet:
Ezt írta Etele:
Hát, pedig maximum a tiéd is csak vélemény, LameX, ahogy az enyém is, miszerint nincsen baj összhang terén.[/quote]
Csak tudod, az egyiket tények alapján alkotják, a másikat pedig hasraütéssel. Ez utóbbit akár nyegleségnek is lehetne mondani........
No, tippelj, melyik melyik?
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 01. 23. 12:44
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Akkor, hogy a konkrét példánál maradjunk...
Ha van összhang, akkor hogyan forudlhatott elő, hogy a bezárt MOST! topic kétszer is ki lett nyitva ?
Ráadásul, amikor rákérdeztem sem Krinyo, sem Vortex nem tudta megmondani, melyik házigazda és miért nyitotta ki.
A másik, amivel kapcsolatban még mindig kevered a dolgokat.
A házigazdák legalább 10-szeri kérése, utasítása, figyelmeztetése (ismétlem: ebben a sorrendben) utáni retorzió, az szerinted "azonnal" ?[/quote]
Hogy miért lett zárva/újra nyitva a MOST topik, sajna nem tudom.![]()
![]()
Azt tudom, hogy ha látjuk a most-ozást, igyekszünk tenni ellene.
Értem én (és tudom), hogy sokszor szóltunk a most-ozás miatt, és nemcsak a házigazdák.
És azt is értem, hogy miért kéritek a tempbant azoknak, akik ezt forszírorozzák.
De ahogy írtam, a megoldást én a "figyelmeztetés-rendszerben" látom. Hogy miért, lásd feljebb.
Még egyszer mondom: egyetértek abban veletek, hogy a most-mizéria elítélendő, és nincsen helye a Gameware-ben. De attól, hogy Krinyo kioszt egy-két pár órás tempbant, nem oldódik meg a dolog. Szerintem.
De ez (is) magánvélemény.![]()
Elküldve: 2004. 01. 23. 12:45
Elküldve: 2004. 01. 23. 12:47
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Csak tudod, az egyiket tények alapján alkotják, a másikat pedig hasraütéssel. Ez utóbbit akár nyegleségnek is lehetne mondani........
No, tippelj, melyik melyik?[/quote]
A tiéd a nyegleség?![]()
![]()
/Viccőtem, mielőtt megmérgesedsz.
/
Ahogy mondtam: én úgy érzem (és azt látom), hogy az összhang megvan a modok között.
Persze, van egy-két eset, ahol nem mindig következetes a moderáció. De ezt az összhang hiányának tulajdonítani - túlzás.
RE: például a tesztfórumon a Mod szekcióban (amit ti nem tudtok olvasni, ezért el kell hinned amit mondok) gyönyörűen tapasztaltam, hogy egy irányban képzeljük el a moderációt. És igyekszünk egy irányban cselekedni is.
Na jó, most már abbahagyom, mert kezd raklámszaga lenni.![]()
![]()
Elküldve: 2004. 01. 23. 12:55
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Azért az nem gyenge, hogy az elmúlt pár hónapra jellemző eszement és pofátlan mod-ellenes aktivitás után még azt is számon kéritek, hogy miért is lett a többség visszafogott, miért kerülik a konfrontációt, miért reagálnak lassan...[/quote]
Ahogyan elnézem az adott témához (MOST! Topicok és azzal kapcsolatos moderáció) hozzászólókat, ezt itt most nagyon rossz helyre címezted !

Súgó
A téma zárva.