idézet:
Ezt írta [-Lulu-]:
Nem, ez mai[/quote]
Akkor nem szóltam.![]()
Bár a múltat se lenne jó hánytorgatni.
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak
Elküldve: 2004. 03. 02. 21:23
Elküldve: 2004. 03. 02. 21:23
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Azt küldted neki, amire én gondolok? Vmi régen elfeledett dolog?[/quote]
Mire gondoltál? Írj privit...![]()
Elküldve: 2004. 03. 02. 21:26
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Mire gondoltál? Írj privit...[/quote]
Nekem is
PS: nem azt mondtam, hogy 'ki', hanem azt, hogy 'át'![]()
Elküldve: 2004. 03. 02. 22:01
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Mire gondoltál? Írj privit...[/quote]
Írtam.![]()
Elküldve: 2004. 03. 02. 22:40
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Írtam.[/quote]
Re.![]()
Elküldve: 2004. 03. 02. 23:03
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Re.[/quote]
Jessz szőr jessz.![]()
Elküldve: 2004. 03. 02. 23:22
Elküldve: 2004. 03. 03. 06:31
idézet:
Ezt írta Jareth:
Mintha az utolsó néhány hozzászólás nem igazán passzolna a témába...[/quote]
Te (is) javítsd az aláírásod, ha időd engedi.![]()
Elküldve: 2004. 03. 03. 15:09
idézet:
Ezt írta [-Lulu-]:
Te (is) javítsd az aláírásod, ha időd engedi.[/quote]
Kijavítottam a linket, köszönöm!
Elküldve: 2004. 03. 04. 01:44
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Rendbem: Etele és jordan6, akik elsőre eszembe jutnak. Remélem nem orrolnak meg rám emiatt, mert szó sincs ellenszenvről (részemről), sőt csípem őket...
Csak anno humoros, jófej emberkéknek ismertem meg őket, mostanra "megkomolyodtak" (inkább megkomorodtak) és érzésem szerint picit nagyobb lett a mellényük. De, mint írtam, ez bármelyikünkkel megtörténhetett volna. És szerintem múlandó dolog.
És részemről tényleg csak egy gondolat volt ez, nem flame-indító.[/quote]
Jééé,név nélkül persze, de én is őrájuk gondoltam. Frankóra bírom mindkettőt, csakis itt akadtak problémáink, amit aztán mindkettejükkel igyekeztem rendezni, több kevesebb sikerrel. Bár erről még annyit, hogy elsősorban az al-pr, aztán a tun és a vga topicokban vagyok aktív, tehát velük ütközhetek elsősorban. Bár evozók, felhsw,bolházok, 1ébb hwzek is, de kevesebbet. Bár bolhán jordan által áttett topicom azt sem tudom ki; törölte. Mert kíváncsi voltam hol lelhetek Winbond ramra...(többek közt, tudom, rossz szokásom "csapongani", de ha több hozzá kapcsolódó kérdésem van, akkor mit csináljak
)
A mellénnyel nem értek 1et személy szerint, a komorodás, és inkább fáradásnak nevezném, a azzal igen.
Ez olyan, mint mikor publikáltam. Volt lendület... az elején. Aztán az emberek koordinálásában(magyar morál <morál? by Pató Pál> szerinti szükségek kikényszerítette rugdosásában), munkában szépen elfásul az ember
! Ez van, emberek vagyuk. De még az alkatrészek is fáradnak
! Rendelünk nekik masszázs lányokat(persze az asszonyaik bele1ezésével
), hogy néha frissítsük őket
! Nem irígylem őket! Sz... meló. Csak sok kitartással megy. Meg b**** sok idővel. Ha valamelyik épp nem 100% elég,...akkor ez van.
Főleg a vga topicban sajnálom a népeket. Én nyitnék 1 milyen vgat vegyek ->25/->50/->80/80+ pénzből könyvtárat is alá! Olyan fárasztó ezt nekünk kis olvasni... Erre tényleg lehetne vmi megoldás,mert tényleg szörnyű! Vagy külön vásárlási/konfig/alkatrész ajánló könyvtár, lap, proc-cooler, vga, 1ébb alkönyvtárakkal. Na mind1, szóval nem irígylésre méltók, és ha szegények néha fáradtak, meg én is, akkor jön az mikor nyűgös/mérges vagyok, és legszívesebben tehetetlenségemben szétverném szerencsétlen kolink csukl.támaszos naturális billentyűzetet. De hát a lelkem akkora darab, hogy elmegy a kedvem tőle, inkább írok ilyenkor...
//corrected...Sorry a +szokás 6alma!
[ 2004. március 04.: MC Pite szerkesztette a hozzászólást ]
[Konfig] [Hűtéstechnika] [Képeim] [Bringa]
Elküldve: 2004. 03. 04. 04:05
Itt nincs 160 karakteres korlat, hogy sporolni kelljen a vesszo utani szokozokon, meg 1ebb marhasagokon.
Elküldve: 2004. 03. 04. 09:04
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Muszaj ilyen ...--... stilusban gepelni? Total attekinthetetlen.
Itt nincs 160 karakteres korlat, hogy sporolni kelljen a vesszo utani szokozokon, meg 1ebb marhasagokon.[/quote]
:confused: Csak a csúnya szavakat csillagoztam ki, meg három pontot használtam, meg esetleg az 1,5,6,7,+et lehet,hogy nem betűkkel írtam ki,de amúgy tagolt,nem?Szóközökkel nem spóroltam...(vagy nem direkt!)
Elküldve: 2004. 03. 04. 09:10
idézet:
Ezt írta MC Pite:
:confused: Csak a csúnya szavakat csillagoztam ki, meg három pontot használtam, meg esetleg az 1,5,6,7,+et lehet,hogy nem betűkkel írtam ki,de amúgy tagolt,nem?Szóközökkel nem spóroltam...(vagy nem direkt!)[/quote]
Az írásjelek (vessző, pont, stb.) után is érdemes (van, ahol kell) szóközöket tenni, egyrészt szövegformázási célból, másrészt külalaki szempontból.
Elküldve: 2004. 03. 04. 09:15
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Az írásjelek (vessző, pont, stb.) után is érdemes (van, ahol kell) .......[/quote]
Vagyis mindenhol![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 04. 09:29
Üdv
Elküldve: 2004. 03. 04. 10:08
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Vagyis mindenhol[/quote]
A "van, ahol kell"-t földrajzi/területi értelemben mondtam, nem text format szempontból...Egész pontosan: ITT pl nem KELL de érdemes, viszont ha pl a CV-dben nincs szóköz ahol kellene, már nem is foglalkoznak veled.
Elküldve: 2004. 03. 04. 10:35
idézet:
Ezt írta Drummaster:
A "van, ahol kell"-t földrajzi/területi értelemben mondtam, nem text format szempontból...Egész pontosan: ITT pl nem KELL de érdemes, viszont ha pl a CV-dben nincs szóköz ahol kellene, már nem is foglalkoznak veled.[/quote]
CV,CV... loading ... ... Szabad a gazda!
Elküldve: 2004. 03. 04. 11:11
Nincs tobb kerdesem.
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 04. 11:56
idézet:
Ezt írta Krinyo:
...[/quote]
Árulkodó, mint öltönyhöz a makkos cipő és a teniszzokni![]()
Elküldve: 2004. 03. 04. 12:02
Krinyo

Súgó
A téma zárva.