Idézet: fcbferi - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 21:45
A Végvári Viadalok most is fenn van a Vaterán 3.500 Ft fixért. Ez elég jó ár (a vevő szempontjából) az eredeti Novoplast játékokért.
Ez valóban jó árnak tűnik!
Idézet
Pl. kb. 2 hónapja 10.000 Ft-tal sem érte el a minimálárat a vevő az Esüst tó kincséért, bár ez szerintem már irreális ár.
Hát ez nézőpont kérdése. Szerintem is borzasztóan drága, de ahogyan elnéztem jópár mai társasjáték árát, nehezen találhatsz a táblás játékok között 8.000 ft alattit.
Én mondjuk használt társasjátékért (ritkaság ide, vagy oda) nem fizetnék pár ezer forintnál többet, az biztos.
Idézet
Én két hete 3.700 Ft-ért (postaköltséggel együtt) vettem meg a Skála Rally-t. Ez is egy egy régi 1986-os Novoplast klasszikus. Gyűjtő vagyok, de ettől függetlenül valószínű jövő héten felteszem a Vaterára. Nézelődj, mert érdemes!
Skála Rally... tényleg!

Jönnek vissza gyermekkorom emlékei.
Ha már egy ilyen nagy társasjátékszakértő/gyűjtő is regisztrált ide... Fel tudnád sorolni a NOVOPLAST gondozásában megjelent társasjátékokat, kérlek?
Illetve az még a kérdésem, hogy valaha láttál-e eladósorban NOVOPLAST Star Wars társasjátékot?