Elküldve: 2004. 12. 21. 16:40
[quote name='Drummaster' date='2004. dec. 21., kedd - 12:36']Én már leírtam. Többször is.[/quote]
Átnyálaztam a topikot, de nem találtam a Neked feltett [quote][quote] (cyberde @ 2004. dec. 21., kedd - 10:27)
Csendben megjegyzem, az elmúlt héten ezen kívül nem indult szavazás.
...
Ennek fényében, ez a topik csak öncélú fingfűrészelésnek tűnik , bár én szívesen olvasgatom. [/quote]
Mi a véleményed Cyberde hozzászólásaval kapcsolatban bővebben? [nem csak a fingköszörülésre hagyatkozva ...] [/quote] kérdésemre adott válaszodban a saját véleményed.
Amit találtam:
- szavazási lehetőségek:
[quote]Létrehozva: 2004. dec. 17., péntek - 8:28
... a fórummotor lehetőségei bizonyos keretek közé szorítják (értelemszerűen) a szempontokat ...[/quote]
[quote]Létrehozva: 2004. dec. 17., péntek - 10:42
Hát, az "egyéb" nevű opció aztán marhára megmutatja, hogy ki mit szeretne. Olvasd már el kérlek a szavazás-nyitó hozzászólásomat. Benne van, hogy miért csak ezek a választási lehetőségek vannak, de tudod mit? Leírom neked itt is, kicsit bővebben. A fórummotornak megvannak a maga lehetőségei és korlátai. Ezek a lehetőségek és korlátok szabják meg, hogy mit lehet technikailag kivitelezni és mit nem. Ezen lehetőségek és korlátok tükrében lehetett a szavazási opciókat meghatározni. Ezért azok azok az opciók, amik. [/quote]
-- 1. és 2. pont:
[quote]Létrehozva: 2004. okt. 25., hétfő - 7:30
Ki az öreg? Nem hinném, hogy hozzászólásszám, vagy regisztráció dátuma alapján lehetne jogosultságokat adni, no meg értelmét sem látom. Szerintem. [/quote]
[quote]Létrehozva: 2004. dec. 17., péntek - 8:57
Valóban van jópár fórumozó, akiknek több ezer hozzászólásuk van, de a fórum szakmai részéhez nem tettek semmit hozzá, viszont nagyobb részük a jellemükkel, a hozzáállásukkal, a kiváló személyiségükkel és széles látókörükkel összességében mégiscsak emelték a színvonalat. Kisebb hányaduk, akik a többezer postjuk ellenére is idióták, beilleszkedésre képtelenek.
[/quote]
[quote]Samott: Létrehozva: 2004. dec. 16., csütörtök - 15:13
145-en vagyunk 2000 hozzaszolas felett... [/quote]
-- 3. és 4. pont:
--- Egyéni elbírálás:
[quote]Létrehozva: 2004. dec. 16., csütörtök - 15:50
... egyetlen mod sincs napi 24 órát a fórumon. ...
... Ha már egy szavazásra 20-40-60-akármennyi voks érkezett, akkor teljesen unfair még egy opciót betenni, vagy meglévőt módosítani. A már voksot leadókkal szemben unfair. Resetre meg technikailag nincs lehetőség. ...[/quote]
[quote]Létrehozva: 2004. dec. 17., péntek - 9:53
... Azért ha nagyon szeretnénk, a moderátorok által elbírált és indított szavazásnál is lehet hibát találni, ugyanis pl lehet, hogy a szavazás-javaslat témája az illető modot érdekli, de rajta, meg a javasló fórumozón kívül senkit. Akkor megint jönne a kritika, hogy hülyeségről lett szavazás indítva. Vagy pl xy fórumozó szavazása elindításra érdemesnek találtatik, vw fórumozóé pedig nem. Akkor meg marakodás, meg "akasszuk fel a modokat" kampány lesz, mert "az enyém miért rosszabb, mint az övé". Érted ugye, hogy mire szeretnék kilyukadni? [/quote]
[url="https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=26326&view=findpost&p=2312775"][quote]Jareth: Létrehozva: 2004. dec. 21., kedd - 15:00 [quote](Macska @ 2004. dec. 21., kedd - 13:44)
A moderátor (ok) dolga, hogy intézkedjen (nek). Ehhez neki (k) van joga (uk). Ő (k) majd közbelép (nek) ha szükséges. [/quote]
...és ha éppen van idejük a gép előtt ülni!
Sokszor van az, hogy a melóhelyről bekukkantok a fórumra, esetlegesen látom, hogy gázos postok vannak, de időm nincs a moderálásra, maximum egy 'Jelzés' erejéig...
Sajnos nem tudjuk a nap 24 órájában a fórumot figyelni! [/quote][/url]
--- Csoportos elbírálás:
[quote]Létrehozva: 2004. dec. 17., péntek - 10:16
Először is nincs mindíg minden mod a fórumon. Másodszor: Ritka, hogy egyidőben mindíg ugyanazok a modok vannak a fórumon. Harmadszor: Nem csekély adminisztráció meg levelezés (PÜ) - no meg idő - árán lehetne döcögve-akadozva működtetni a dolgot. [/quote]
[quote]Létrehozva: 2004. dec. 17., péntek - 11:03
Szerintem a többség most is tudja, hogy merre kell menni. A problémák pedig azért vannak, hogy megoldjuk őket. Közösen. [/quote]
Ezen utolsó idézet/gondolat szellemében várom válaszod:
[quote][quote] (cyberde @ 2004. dec. 21., kedd - 10:27)
Csendben megjegyzem, az elmúlt héten ezen kívül nem indult szavazás.
...
Ennek fényében, ez a topik csak öncélú fingfűrészelésnek tűnik , bár én szívesen olvasgatom. [/quote]
Mi a véleményed Cyberde hozzászólásaval kapcsolatban bővebben? [nem csak a fingköszörülésre hagyatkozva ...] [/quote]
udv fram
Ciciman is on borda