HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:09

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 18:28

A fórumozók hiánya részemről itt elsősorban a legjobb nős topik kapcsán merült fel (vagyis az oda linkelők egyes ide is írók szerint :) kisajátították és gusztustalanná tették a topikot), illetőleg abban a tekintetben, hogy ha nem tetszik nekik, ami a "nős topikban" folyik, miért nem írják le ide, hogy mit kellene máshogy csinálni... Vagymi. :D

1. De örülök, hogy már legalább ketten vannak, akik szerint jó az, ha nem nevez meg Drummaster konkrét képeket és linkelőket. :up: Az mondjuk nem derült ki, hogy az "Ízléses nős" topikkal kapcsolatban neked mi is a véleményed.

2. Ha megengedsz egy megjegyzést: a választások és a HWSW fórumának ezen topikja között párhuzamot vonni több mint bátor dolog... :think:

3. Definiálnád? Hogy esetleg okuljunk is belőle...

1. 2-en? Akkor nem értetted meg a példámat. :(
2. Bátor vagyok. :)
3. Kösz, de nem kérek ebből a liberális 'definiáld' dumából. Te is tudod, hogy mire gondoltam. Ha nagyon akarod, keresek Neked gusztustalan képeket, bár sok kedvem nincs hozzá. Meg gondololom törölve is lett a nagy részük.

A véleményem az Ízléses nők topikról ennyi: Nem szeretném, ha Izéléses nők témává alakulna át. :)
Pont ez a baj az internettel, hogy nehéz úgy szép képeket nézegetni, hogy ne botlanék bele enyhéz szólva rondákba. A HWSW fórum kulturált hely, ezért is 'járok' ide, de a nős topic sajna eddig nem sikerült túl jóra.

#242 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 04. 19:14

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 19:09

3. Kösz, de nem kérek ebből a liberális 'definiáld' dumából.

Ez most ugye dicséret akart lenni?  :think:
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#243 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:23

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 19:14

Ez most ugye dicséret akart lenni?  :think:

Egyszerűen csak elegem van ebből a 'definiáld' szóból. Azért írja ezt, mert tudja, hogy úgyse fogom tudni úgy megfogalmazni, hogy neki is tetszen.
Emlékszem, régen megkért valaki, hogy definiáljam, hogy mi a rossz és jó... No comment. :omg:

#244 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:36

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 19:09

1. 2-en? Akkor nem értetted meg a példámat. :(
2. Bátor vagyok. :)
3. Kösz, de nem kérek ebből a liberális 'definiáld' dumából. Te is tudod, hogy mire gondoltam. Ha nagyon akarod, keresek Neked gusztustalan képeket, bár sok kedvem nincs hozzá. Meg gondololom törölve is lett a nagy részük.
...

1. Lásd 2-es pontodat. De csak egymást közt: értelmetlen volt a példád, mert teljesen más szituáció a választások, és teljesen más ez a topik.
Egyébként - ha már szigorúan a példádnál maradunk - akkor az "egyetértők" 3/4-e már írt ide - ergo valóban nem ketten vagytok, felkerekíthetjük - egy kis jóindulattal - 3 főre. :omg:  :D

2. Azt látom. :D

3. ????
Mi a liberális neked abban, hogy megkérnek, definiáld, te mit tartasz gusztustalan képnek? :think:
Szerintem te nem vagy tisztában a liberális szó jelentésével...

Idézet

A véleményem az Ízléses nők topikról ennyi: Nem szeretném, ha Izéléses nők témává alakulna át.

Ez nem vélemény, hanem kívánság. :omg:  :D

Idézet

Pont ez a baj az internettel, hogy nehéz úgy szép képeket nézegetni, hogy ne botlanék bele enyhéz szólva rondákba. A HWSW fórum kulturált hely, ezért is 'járok' ide, de a nős topic sajna eddig nem sikerült túl jóra.

Ismételten kérdezem: miért? Írd már le, hogy mi bajod van vele, ne csak kerülgesd a forró kását kérlek!

#245 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:40

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 19:23

Egyszerűen csak elegem van ebből a 'definiáld' szóból. Azért írja ezt, mert tudja, hogy úgyse fogom tudni úgy megfogalmazni, hogy neki is tetszen.

Közben elküldted ezt a hozzászólásodat, és válaszolnék rá, mert engem is érint.

Honnan tudod, hogy miért kérdeztem?
Az eszedbe sem jut, hogy esetleg azért kérdeztem, mert tényleg érdekel, hogy milyen, nőkről készült képet tartasz te gusztustalannak? :omg:

Idézet

Emlékszem, régen megkért valaki, hogy definiáljam, hogy mi a rossz és jó... No comment. :omg:

Valóban, egy kategória: definiáld, mi a jó és a rossz, illetve definiáld, hogy te milyen képet tartasz gusztustalannak.. :eek:  :omg:

#246 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:46

Még mindig nem érted?
Vegyük mondjuk a Te esetedet (:p): Dolgozol a munkahelyeden, van egy kis szabad időd, benézel a topicba. Ha csak olyan képek lennének ott, amiken a lányon legalább alsónemű van, akkor OK, de így rádhúzzák, hogy meztelen néniket nézegetsz szabad idődben. (bocs, hogy téged vettelek bele, de én még iskolába járok)
Amúgy nem szeretnék veszekedni, csak leírtam a véleményem, hogy Drummaster tudja, hogy nem mindenki utálja módszereit.

#247 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:51

Érdekes stílusod van, nagyon tudsz hergelni.
De én esem a csapdádba, nyugodt vagyok.

#248 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:51

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 19:46

Még mindig nem érted?
Vegyük mondjuk a Te esetedet (:p): Dolgozol a munkahelyeden, van egy kis szabad időd, benézel a topicba. Ha csak olyan képek lennének ott, amiken a lányon legalább alsónemű van, akkor OK, de így rádhúzzák, hogy meztelen néniket nézegetsz szabad idődben. (bocs, hogy téged vettelek bele, de én még iskolába járok)
...

Te most tulajdonképpen miről is beszélsz? :think:

Hogy jön az ízlésesség ahhoz, hogy a munkahelyen miért szólnak és miért nem?

Szerkesztette: Etele 2005. 01. 04. 19:55 -kor

#249 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:54

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 19:51

Érdekes stílusod van, nagyon tudsz hergelni.
De én esem a csapdádba, nyugodt vagyok.

Hát ha szerinted azért válaszoltam, mert "hergelni" akarlak, akkor tényleg nincsen miről beszélnünk.

Csapdámba? Miért akarnálak én téged csapdába ejteni? :omg:

Már látom, hogy tényleg azért háborodtál fel azon, hogy megkérdeztem, mit tartasz te gusztustalan képnek, mert eleve rosszindulatot feltételezel. :eek: 

Szerkesztette: Etele 2005. 01. 04. 19:56 -kor

#250 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:59

Nyugi.
Én inkább a helyedben elgondolkoznék azon, hogy miért kapod fel ilyen gyorsan a vizet mindenen. Leírtam a véleményem, aztán nekem ugrottál. Vegyél be valami erős nyugtatót.
Na mostmár csinálok értelmesebb dolgot, nincs kedvem veled beszélgetni. Ugyanis Te nem tudod, hogy mi az, Te csak veszekedni tudsz.
Pá.

#251 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 20:10

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 18:20

1. Akkor nem értem, miért engem szólítottál meg, én már az oldal elején is leírtam:

2. Szóval én nem várok semmiféle állásfoglalásra a moderatúra részéről.

1. Mert te voltál kéznél. Bármelyikőtöket megszólíthattalak volna a topicban, aki a "modokon túli oldalon" van. :Đ

2. Azt mondtam, ti, nem azt, hogy te. Egyébként azt éreztem ki, hogy vársz valamit, hiszen tanácstalanok vagytok. De ha nem, hát nem. :)

#252 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 20:11

:bolond:

Hol kaptam fel a vizet? Azt hiszem itt egyedül te háborodtál fel, mégpedig azon, mert merészeltem kérdezni valamit...
Veszekedtem? :think: Nem hinném. Ha veszekszem, azt észre fogod venni. Beszélgetni próbáltam, de hát akivel nem lehet... :omg: 

Még hogy vegyek be egy erős nyugtatót. :D

#253 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 20:13

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 20:10

1. Mert te voltál kéznél. Bármelyikőtöket megszólíthattalak volna a topicban, aki a "modokon túli oldalon" van. :Đ

Perszeeeeeeeeeeee, könnyű mindig a kisebbet bántani! :D

Idézet

2. Azt mondtam, ti, nem azt, hogy te. Egyébként azt éreztem ki, hogy vársz valamit, hiszen tanácstalanok vagytok. De ha nem, hát nem. :)

Igazából nem várok semmit. :(
A tanácstalanságot viszont aláírom, még mindig nem tudom (hiszen nincsenek megnevezve) hogy mely képeknél rezeg/rezgett a léc Drummaster-nél. :think:

Szerkesztette: Etele 2005. 01. 04. 20:16 -kor

#254 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 04. 20:14

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 20:13

Igazából nem várok semmit. :(
A tanácstalanságot viszont aláírom, még mindig nem tudom (hiszen nincsenek megnevezve) hogy mely képeknél rezeg a léc Drummaster-nél. :think:

Őszintén: nem értem, miért feszegeted már megint a témát, ha nem várod, hogy megnevezze... :think:

#255 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 20:18

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 20:14

Őszintén: nem értem, miért feszegeted már megint a témát, ha nem várod, hogy megnevezze... :think:

Neked válaszoltam, nem feszegettem én semmit.

#256 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 20:24

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 20:18

Neked válaszoltam, nem feszegettem én semmit.

Ja, jó. :)

Akár egy időre el is lehetne szívni ebben a topicban a békepipát, ha már ilyen szépen megmerevedtek az álláspontok, nemde?

Aztán, aki akar, holnap kereshet más ütközőfelületet. :)

#257 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 20:29

Én halál békés vagyok már tegnap óta. :smoker: 
Viszont mikor Drummasterrel összevesztem, akkor egy kicsit kijöttem a sodromból, elismerem. :D

Viszont amiatt a fejemet kicsit beleverdestem az asztalba :) , hogy délután sikeresen elcsesztem a Pop, csajok, satöbbi menüjét, és már visszaadtam cimbinek az eredeti DVD-t, kérhetem el újra. :(

Szerkesztette: Etele 2005. 01. 04. 20:29 -kor

#258 Felhasználó inaktív   palpatine 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 21:06

:reklamacio:

ratonyi irta:

Idézet

...
Ha valakit zavar egy ilyen kép, az szóljon, kitörli a moderatúra, de a kép belinkelőjét nem figyelmeztetjük. Másrészt viszont aki eleve nem csípi az ilyen jellegű képeket, az ne nézegesse a topikot, tehát olyan üzenetet ne küldjetek, hogy az egész topik egy fertő.

ezt is:

Idézet

Tehát ha valaki a fórumszabályzatot betartva postol képeket, annak nem lesz következménye. Ha valaki feltesz egy kétes képet, azt akkor vesszük ki, ha egy fórumtársunk magánlevélben panaszt tesz és megindokolja, hogy miért zavarja az adott kép - ekkor sincs következmény. Ha valaki olyan képet tesz ki, ami nem felel meg a fórumszabályzatnak, akkor figyelmeztetés és egy hét kényszerű szünet.

Javasolhatom, hogy ezt tartsuk be? Es akkor a terhelt forum megszabadulhatna ettol az ertelmetlen topictol (aka'r). Azt ugyanis senki nem fogja kozmegegyezesnek orvendve megallapitani, hogy mi az izleses, viszont mindenki tudja kinek a kezeben van a torles joga, igy vegeredmenyben az o szava fog donteni es pont.
Nincs itt arrol szol, hogy mi az izleses! Egyedul arrol van szo, mit hajlando torolni a moderatura. Eddig semmit, csak dumaltak foloslegesen. Szerintem a moderatoroknak nem is kene hozzaszolniuk a topicokhoz, csak deus ex machina jelleggel lecsapni a hozzaszolasokra.

hitvallas  :D  :
Nekem tetszik a nenis topic, mondjuk nem artott neki a gatyaba razas, de ha mar korabban kovettek volna a moderatorok a fenti elveket, akkor nem kellett volna uj neven csinalni topicot a temanak.

ennyi
Johet a deus ex...  :pokeas:

#259 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 18:37

Mielőtt bárkiben megerősödne az az illúzió, hogy ez egy csettopik, gyorsak kiszedtem egy rakat hozzászólást.

#260 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 22:40

Idézet: ratonyi - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 18:37

Mielőtt bárkiben megerősödne az az illúzió, hogy ez egy csettopik, gyorsak kiszedtem egy rakat hozzászólást.

gg

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.