HWSW Informatikai Kerekasztal: miniDV kamera tulajok IDE! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

miniDV kamera tulajok IDE! Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   Zsigabá 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 05. 17:29

Idézet: Luigi.hu - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 22:27

Köszi az alapos választ, most már minden tiszta, azt hiszem, vhogy kihúzom majd e funkció nélkül. :-)

Ma voltam a MM-ban és teszteltem az összes kamerát, néztem a szolgáltatásaikat (zoom, képstabilzátor, AF reakcióideje, gombok és menü kezelése, ... ), és sajnos az a helyzet, hogy a Sonyt és Canon 830 társait a legjobb kézben tartani, mert nem nehezek és nem olyan szélesek, mint pl. a Panasonic - ami a kezedet rendesen balra húzza. Hiába szoritom meg a szijat, kényelmetlen tartani, nincs igazán kiegyensúlyozva.
Ti hogyan tartjátok a kezetekben az ilyen szélesebb és nehezebb kütyüket, nem kell nagyon ellen tartani és nem fárad el tőle a kezed x idő után?

Úgy látszik, az egybegyűlteknek a Canonról nincs tapasztalata (vagy csak nagyon visszafogottak :-) ), és mivel nem kaptam más tippet hasonló szolgáltatású modellre, akkor szivem szerint ennél a tipusnál maradnék, de sajnos ez sem igazán ergonómikus, olyan széles és 'nehéz' mint a fenteb leirtak, és félek tőle, hogy hamar elfárad az ember keze és hosszabb kamerázás során emiatt jobban be is remeg majd a kép.?

A MM eladója szerint a Sony érintőképernyős kezelése nem túl jó megoldás, mert amikor nyomogatod, akkor NAGYON látszik az érintés helye (és tényleg), emiatt nem lesz tartós az LCD. Van PDA-m, de annál nem nyomódik és 'hullámzik' igy be az LCD.
Ja, a Sonynál van egy docking station-szerű talp, amin keresztül lehet kommunikálni és tölteni, ami akár jó ötlet is lehetne, de sajna ez még több helyet foglal el az utazó holmiban és ez az ami nem teccik.

Néhány oldallal korábban vki ajánlott utángyártott aksikat, erről nektek mi a tapasztalatotok? Nekem vannak fenntartásaim ezekkel kapcsolatban, bár lehet, hogy utángyártottak között is van olyan 'márka', amit messzire kerülni kell, ill. olyan ami megbizható?
Mondjuk a gyártók oldalain azt irják, hogy eredetit kell használni, mert attól nem megy tönkre a cucc és kezedben sem robban fel az aksi, de ennek erősen beijesztés hangulata van, és igazából ezzel csak a zsiros üzletüket védik. Tapasztalat?

Üdv !

Nemrég cseréltem le a régi Sony v8-as kamerám egy Canon MV750i kamerára.
Az első néhány felvétel után csalódást okozott.
A világos foltok hamar beégnek, miközben nincs rendes feketéje.
Minden felvétel kicsit olyan, mintha szürkés-vöröses fátyol lenne rajta.
A szobai felvételek ( panelház 3,5m-es faltól-falig ablak, fény rogyásig ) életlenek, homályosak, színtelenek, a mozgások elhúzottak. Talán a 3d-s zajcsökkentés miatt.
A Sony képe ilyenkor egy kicsit zajos volt, de mivel mozifilmeken nőttem fel az nem zavart annyira.
Éjszakai üzemmódban darabos a kép.
A fejmotor 6,5 KHz körnékén belefütyül a hangba. Bár motorhangot hallottam más DV kameránál is.
A hangrendszere hangosabb beütéseknél ( szél, kiabálás ) hajlamos a torzításra.
A keresőkben a kép vörösbe hajlik.
A fényviszonyok változására az elektronika "rángatva" reagál.
Fontos és idegesítő: A zoom gombnak alig van ellenállása, nem tervezhető a zoom sebessége !
( Szerintem jobb egy kétsebességű határozott valami, mint egy lesz ami lesz. )

Azért vannak pozítívumok is.
Ergonómiailag nagyon eltalált, a kukucskás kereső kihúzható és felhajtható, vastagabb aksiban sem akad el az orrom. ( Pedig elég nagy ! )
Az autofókusz kicsit lassú, de nem rángat mint más kameráknál.
A képstabilizátora szinte tökéletes.

Én utángyártott aksit használok, eddig minden rendben volt. Az ára is elfogadható volt. ( 10e körül )

Az érintő képernyőről:
Napsütésben mit lehet látni rajta ? Legalább a man.fókuszt tették volna ki egy nyamvadt kapcsolóra vagy nyomógombra. Én ezért nem vettem Sony-t.

Manapság egy 3 ccd-s kamerára fáj a fogam. De más rendszer más problémákkal.

Érdemes itt körülnézni.
http://www.camcorderinfo.com/
Kamerák és felvételek, gyártók, forgalmazók, programleírások, egyéb hasznos dolgok

Nem stimmel a parittyásbit !

"Amíg nincs kamerád sírsz. Amint meglesz lapítasz" Kínai közmunkás.

#522 Felhasználó inaktív   Zsigabá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 17:45

Idézet: wpepi - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 13:30

Normál DV esetén is azaz a hagyományos miniDV kameráknál is jól jön a 3 CCD

Üdv !

Az előző hozzászólásomban írtam egy 1 ccd-s kamera nyűgjeiről, meg arról is, hogy egy 3 ccd-s kamerára fáj a fogam.
De más rendszer más problémákkal.

Kérdéseim: Ebben az árkategóriában mennyire jellemző, hogy a fejmotor belezajong a hangba ? Érdemes mirofonbemenetes kamerát választani ? ( Szerintem ez költői kérdés volt ! )
A 3 ccd miatt a fénymennyiség is 3 felé oszlik. Ráadásul több az optikai elem a fény útjában ( szűrők, prizmák ). Ez nem csökkenti az érzékenységet ?
A 3 ccd együttfutása mennyire korrekt ? ( Konvergencia, fényerő függő színelhajlások stb. )
Gyors mozgású fényes felületek húznak-e szines csóvát ? ( Színcsatornánként eltérő regenerálódási idő )
Kamerák és felvételek, gyártók, forgalmazók, programleírások, egyéb hasznos dolgok

#523 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 18:57

Idézet: Zsigabá - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 18:45

Üdv !

Az előző hozzászólásomban írtam egy 1 ccd-s kamera nyűgjeiről, meg arról is, hogy egy 3 ccd-s kamerára fáj a fogam.
De más rendszer más problémákkal.

Kérdéseim: Ebben az árkategóriában mennyire jellemző, hogy a fejmotor belezajong a hangba ? Érdemes mirofonbemenetes kamerát választani ? ( Szerintem ez költői kérdés volt ! )
A 3 ccd miatt a fénymennyiség is 3 felé oszlik. Ráadásul több az optikai elem a fény útjában ( szűrők, prizmák ). Ez nem csökkenti az érzékenységet ?
A 3 ccd együttfutása mennyire korrekt ? ( Konvergencia, fényerő függő színelhajlások stb. )
Gyors mozgású fényes felületek húznak-e szines csóvát ? ( Színcsatornánként eltérő regenerálódási idő )

Természetesen a 3 CCD már önmagában javít a képminőségen hiszen a 3 alapszínnek nem effektív 400.000 pixelen kell osztozniuk hanem alapszínenként minimum 340.000 pixel áll rendelkezésre. De ez önmagában még nem elég mivel a jó minőségű DV felvétel a kamera többi egységén is múlik. Itt is ugyanaz van mint az 1 CCD-s kameráknál azaz itt is vannak az olcsó gyengébbek, drágább jobbak és a méregdrága profik (persze a gyengébbnek is jobb a képe mint egy effektív 400.000 pixelt használó 1 CCD-s kamerának).

Idézet

Itt nagyobb az objektív fényereje. Viszont az objektív márkája igen meghatározó a minőség szempontjából (célszerű olyan kamerát venni melyben márkás az objektív).

Minden olyan kameránál ahol a kameratestben van beépítve a mikrofon valamennyi mechanikai zaj mindig beszűrődik. Azoknál típusoknál ahol a kamera tetején a házon kívülre helyezik a mikrofont ott már nincs beszűrődő mechanikai zaj.

#524 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 20:06

Idézet: Zsigabá - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 18:45

jellemző :( persze kérdés, hogy mennyire zajos környezetben használod. de jobb kamerákon nem véletlenül van a mikrofon kívülről rögzítve, ha van a kamerádon tartozékpapucs és mikrofonbemenet is, akkor érdemes venni hozzá egy felszerelheő mikrofont
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#525 Felhasználó inaktív   Luigi.hu 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 05. 22:14

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 22:50

a kamerát, ha csak lehet, két kézzel szokás tartani. nagyon vagány dolog félkézzel, viszont gyorsan kiderül, hogy sokat ront a dolog a felvétel minőségén :)

ja, ezért nem hülyeség a vállra helyezhető kamera sem ;)

Egy kicsit most összedőlt bennem 1 világ, most jövök rá, hogy én tényleg azt hittem, hogy olyan lazán, 1 kézzel, mosolyogva kamerázgatok majd - pontosan úgy, mint a kamerákat reklámozó fotókon. Hűha! :-)

Mondjuk eddig csak 1db 2 éves, 3 CCD-s Sony-t használtam a nyaralások során, de azt tényleg csak 2 kézzel tudtam tartani, mondjuk azt már nem szeretném többet elkérni, inkább legyen 1 sajátom.

A vállról inditható megoldás nem rossz, és az az igazán vagyány, de ha majd eladom a házat, kocsit, nyaralót, meg az asszonyt bérbeadom rabszolgának, akkor talán meg is tudom venni, igaz akkor már csak azt kell kitalálni, hogy én, mint a szén amatőr mire is tudnám azt használni, max vagánykodnék vele a faluban. :-)
Persze, azért szivesen fognék a kezembe egy ilyen kütyüt, tuti csorogna a nyálam közben. :-)

#526 Felhasználó inaktív   Luigi.hu 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 05. 22:19

Idézet: Sheen - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 8:27

Ehhez csak a Puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot!  :D

És ki az a Puffin? Asszem mi nem őriztünk együtt libát... :-)

#527 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 22:43

Idézet: Luigi.hu - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 23:14

A vállról inditható megoldás nem rossz, és az az igazán vagyány, de ha majd eladom a házat, kocsit, nyaralót, meg az asszonyt bérbeadom rabszolgának, akkor talán meg is tudom venni, igaz akkor már csak azt kell kitalálni, hogy én, mint a szén amatőr mire is tudnám azt használni, max vagánykodnék vele a faluban. :-)
Persze, azért szivesen fognék a kezembe egy ilyen kütyüt, tuti csorogna a nyálam közben. :-)

150ért láttam használt vállravehető hi8 kamerát ;)

#528 Felhasználó inaktív   r2r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 23:04

Hozzászólásokat várom!  ;)
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   
r2r   ty

#529 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 05. 23:53

Idézet: XC-biker - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 12:24

Canon digitális videokamera
MV700i, 800 000 képpont, 18 x optikai és 360x digitális zoom, képstabilizátor, 16:9 képarány, éjszakai mód, analóg és digitális ki- és bemenet, 18 digitális effektus
119990 Ft / db.

Szia.

Csak annyit mondanék, hogy nekem egy Canon MV500-asom van és nagyon meg vagyok vele elégedve. A gyors "pörgös" eseményeket is kiválóan veszi fel! Még a keresője is szines, tehát (legalábbis az én szememet) nem bántja a szemet. Én vettem még tavaly 65 ezerért használtan alig fél évesen. Még annyit tennék hozzá, hogy egy DV kamerát szivesebben veszek használtan mint egy 8mm-est vagy egy Hi8-ast.
Még annyit, hogy a Pana kamerák sem szarok, az biztos! De én valszeg hamarosan lecserélem vagy eladom s veszek egy másik kamerát. Nem mert nem vagyok megelégedve hanem azé me' egy DVD-s Pioneer-t szeretnék venni. Most mintha a Mediában láttam volna alig 125 péncé'. Szerintem az egy elég jó minőséget produkálhat. Inkább azt vegyél.

Szerkesztette: dolorez 2005. 08. 05. 23:56 -kor

#530 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 05. 23:54

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 23:43

150ért láttam használt vállravehető hi8 kamerát ;)

Hi8-as? Bocs, nem fikázni akarok, de kend a hajadra a hájnyolcasokat.  :D

#531 Felhasználó inaktív   Luigi.hu 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 06. 00:01

Idézet: Zsigabá - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 18:29

Üdv !

Nemrég cseréltem le a régi Sony v8-as kamerám egy Canon MV750i kamerára.
Az első néhány felvétel után csalódást okozott.
A világos foltok hamar beégnek, miközben nincs rendes feketéje.
Minden felvétel kicsit olyan, mintha szürkés-vöröses fátyol lenne rajta.
A szobai felvételek ( panelház 3,5m-es faltól-falig ablak, fény rogyásig ) életlenek, homályosak, színtelenek, a mozgások elhúzottak. Talán a 3d-s zajcsökkentés miatt.
...

Érdemes itt körülnézni.
http://www.camcorderinfo.com/

Szeva,

Egy kicsit leültem a leirásodtól, komolyan elgondokodtam azon, hogy akarok-e egyáltalán videokamerát venni, vagy várjak még vagy 20 évet, amig nagyon jó minőségű cuccok lesznek nagyon kedvező áron. :-)
Örülök persze a leirásodnak, mert ez nem derül ki abból a tesztelési lehetőségből, amikor az Elektro Worldben a Lego család hétköznapjaira zoomolgatok oda + vissza a rögzitett állványról. :-)

Köszi a linket, múltkor idetévedtem, de mivel más néven futottak itt a modellek, ezért nem akartam kibogozni azokat, de most jobb review-t találtam itt, mint korábban a Cnet-en.
Persze ezekben a tesztekben sem irják le úgy azt, amit te, pl. a képminőségről, bár beszólnak a Canon gyenge megvilágitásnál készitett felvételeinek.
Tulajdonképpen van egyáltalán olyan mai miniDV kamera, ami jó felvételeket készit ilyen körülmények között? A digitális fényképezőgépek is itt hasalnak el nagyon, főleg az egyszerűbb modellek.

#532 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 05:43

Idézet: Luigi.hu - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 1:01

Egy kicsit leültem a leirásodtól, komolyan elgondokodtam azon, hogy akarok-e egyáltalán videokamerát venni, vagy várjak még vagy 20 évet, amig nagyon jó minőségű cuccok lesznek nagyon kedvező áron. :-)

Tulajdonképpen van egyáltalán olyan mai miniDV kamera, ami jó felvételeket készit ilyen körülmények között? A digitális fényképezőgépek is itt hasalnak el nagyon, főleg az egyszerűbb modellek.

Mint már említettem a kameráknál is ugyanaz a helyzet mint az összes szórakoztatóelektronikai terméknél azaz a legolcsóbb belépőszintű eszközöktől senki ne várjon el olyan minőséget mint amit a sokkal drágább eszközök tudnak.
A legjobb példa erre az asztali DVD felvevők. A belépőszintű olcsó készüléktől ott se várjon el senki olyan minőséget mint amit a Pioneer HDD-s valamint a JVC HDD-s készülékei adnak.
Szóval a kameráknál is ez van. Az olcsó kamerák se rosszak (sőt van pár típus mely az árához képest igen jó minőséget ad) de ezektől nem lehet elvárni, hogy felvételi minőségben ugyanazt tudja mint a drágább modellek (persze a drága is lehet gyengébb minőségű).
Digitális fényképezőgépben is van jó csak nem a 2M pixel-es CMOS érzékelős kategóriában  :)

#533 Felhasználó inaktív   Zsigabá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 06:39

Szeva,

Örülök persze a leirásodnak, mert ez nem derül ki abból a tesztelési lehetőségből, amikor az Elektro Worldben a Lego család hétköznapjaira zoomolgatok oda + vissza a rögzitett állványról. :-)

Köszi a linket, múltkor idetévedtem, de mivel más néven futottak itt a modellek, ezért nem akartam kibogozni azokat, de most jobb review-t találtam itt, mint korábban a Cnet-en.
Persze ezekben a tesztekben sem irják le úgy azt, amit te, pl. a képminőségről, bár beszólnak a Canon gyenge megvilágitásnál készitett felvételeinek.

Hali !

Szóval ez van.
A v8-as Sony egy 8 éves darab. Én is azt hittem, hogy az elmúlt 8 évben történt valami előrelépés, de csalódnom kellett.
Az tény, hogy a rögzítési módszer javult, miniDV ill. DVD, de maga a képbontó rendszer szerintem nem sokat változott az elmúlt 8 évben.
Ha lejátszáskor nem zavart volna annyira a v8 szalagzaja, jelkiesése és színelcsúszása a világosságjelhez képest, akkor nem váltottam volna. Érdekes, hogy közvetlenül TV-re dugva a két kamerát felbontásban a v8 kis túlzással vetekszik a 750i-vel ! színei barátságosabbak. Bár annak idején a v8-asom a jobbak közé tartozott.
Vásárlás előtt én is szinte bent laktam a MM-ban, de nem lettem okosabb az ottani próbálkozásaim során. A próbafelvételeket egyenesen megtagadták. A kihelyezett monitorokon meg szinte semmit nem lehetett látni annyira fagó volt a monitorok képe.

Egy ismerősömnek DVD-re írtam néhány  Sony DCR-HC17E-vel készült kazettát. Volt közötte esti sütödézés, állatkert, téli havas túra, sőt barlangászás is. Ha nem lenne az a fránya tapiképernyő szívbaj nélkül lecserélném a 750i-t !

#534 Felhasználó inaktív   Zsigabá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 11:03

Idézet: wpepi - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 6:43

Digitális fényképezőgépben is van jó csak nem a 2M pixel-es CMOS érzékelős kategóriában  :)

A Sony-nak van egy 3 CMOS érzékelős kamerája. A zársebesség 1/2 - 1/500 ig terjed.
Egy normál CCD-s kameránál ez az érték 1/2 - 1/3500 körül van. Ez gondolom a CMOS érzéketlensége miatt van így.

A Sony DCR-HC90E "Jelenetfényképező" módban 2048 k képpontot használ. Ez a megfogalmazás az effektív képpontok számával azonos ?
Ha igen, akkor egy 1 CCD-s kamerától szép teljesítmény.

#535 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:02

a nagyobb és drágább darabok ilyen téren jobbak, de a profik nem véletlenül világítanak, ahol csak lehet :)

#536 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:17

Idézet: dolorez - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 0:54

Hi8-as? Bocs, nem fikázni akarok, de kend a hajadra a hájnyolcasokat.  :D

ne az home-kategóriás hi8asok minőségéből indulj ki, azért pl egy ilyen cserélhető optikás Canon Ex1 más minőséget képvisel, akkor is ha az történetesen csak hi8as :)

Kép

Szerkesztette: qnadam 2005. 08. 06. 13:27 -kor

#537 Felhasználó inaktív   Jozi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:49

Sziasztok

Kamera vásárlás elött állok, de nem tudok dönteni melyiket vegyem.
A Canonokrol eddig nem sok infot talaltam. CANON MVX 250i-t nézegetem, tudása megfelelne, de érdekelne hogy mennyire jol tudja azt amit tud.
Másik jelölt a Sony DCR-HC42 , erröl sok jót olvastam már, de azért érdekelne ki melyiket ajánlja.

150000 a max rászánt összeg.

Üdv: Jozi

#538 Felhasználó inaktív   Sheen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 17:54

Idézet: Luigi.hu - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 23:19

És ki az a Puffin? Asszem mi nem őriztünk együtt libát... :-)

Ha már a filmezésnél tartunk kimondottan szégyen nem ismerni Bud Spencer és Terence Hill "Kincs ami nincs" cimü filmjét. Aki látta annak nem kérdés ez a kérdés.  :p
Kissé kimaradozva és utólag visszaolvasva látom hogy a beégett életlen stb felvételek, amiről sikertelenül próbáltam véleményt kifejteni (wpepi mesternek hála, aki szerint csak túlzottak az igényeim  :respect: ), másoknak is feltüntek. Némiképp igazolva érzem saját kritikáim jogosságát ezek után.
Addig, amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek, mintha jól dolgoznék.

#539 Felhasználó inaktív   Sheen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 18:26

Idézet: wpepi - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 6:43

Mint már említettem a kameráknál is ugyanaz a helyzet mint az összes szórakoztatóelektronikai terméknél azaz a legolcsóbb belépőszintű eszközöktől senki ne várjon el olyan minőséget mint amit a sokkal drágább eszközök tudnak.

Ne vicceljünk már, irisz van a legolcsóbban is, és az irisz mérete állitható a legolcsóbban is, és ha beég a kép, akkor az egy olyan hiba ami az irisz állíthatóságával kizárható. Lenne. Nem jobb minőségü optika kell. Nem drágább kamera. Nem plusz szopinyali dolgok bele mégpárszáz ezerért. Csak egy kis odafigyelés a gyártó részéről szoftveresen.

1) Manuális módban állithatod hogy ne legyen beégett a kép.
2) Az automatika elcseszi.
3) Autimatika xar.

wpepi mester, ne müszaki leirásokat adj, ezek józan paraszti ésszel felmérhető dolgok. Tessék magyarázd erről a fehérről hogy fekete. sok sikert.
Addig, amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek, mintha jól dolgoznék.

#540 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 18:29

mondok neked egy merészet: készíts két napfényes felvételt, egyet automatikával, beégett foltokkal, egyet pedig kézzel beállítva, és kérdezz meg sok embert, hogy melyik tetszik jobban. lehet, hogy meg fogsz lepődni :) (persze lehet, hogy nem)

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »