HWSW Informatikai Kerekasztal: Karácsonyi ajándék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Karácsonyi ajándék Ki mivel lepi meg szeretteit? Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 12. 13:38

Hello!

Keresgéltem, de nem találtam ilyen témájú topikot. Ha mégis lenne, akkor bocs... :rolleyes:
Szóval arra gondoltam, hogy ebben a topikban összegyűjthetnénk (ezáltal egymásnak tippeket adva), hogy ki mivel fogja idén meglepni, illetve korábban mivel lepte meg szeretteit karácsonykor.
Akkor kezdem is én:
Szülőknek ami eddig a legjobban bejött az a színházjegy, illetve a saját készítésű családi naptár volt (ezt szerintem legalább egyszer mindenki ellövi életében :)  - de tényleg egy kis Photoshop/Illustrator munkával nagyon szép és személyes ajándék készíthető...)
Idén édesanyám egy vezeték nélküli fejhallgatót fog kapni, mivel szeret sokáig tévézni, amit édesapám nem mindig tolerál szívesen.... :)

Barátnőm tavaly egy akváriumot kapott tőlem (csak egy pici gömbakváriumot), mivel nagyon szereti a halakat, aztán együtt kerestünk lakókat bele...
Idén kicsit bajban vagyok, még nincs túl sok ötletem...

Egyelőre ennyi, kíváncsian várom, hogy ti mit ajándékoztok. Akár saját készítésű ajándék-tippeket is várok, mert hát mégiscsak az a legszemélyesebb!!

üdv.: begbie

#2 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 13:59

KicsiZöld kap egy új terráriumot...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#3 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 14:15

Dézsavü :) Egyébként leginkább megint könyveket kapnak, és egy új telefonkártyát, hogy a kapcsolat még szorosabb legyen .:)
"Légy szerény mint én..."

#4 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 12. 14:38

Mivel az idei építkezések miatt igen lefogyott a pénztárca, erre a karácsonyra mindenki többnyire "csak" szeretetet fog kapni. Persze azért néhány kis apróságot beszórunk a fa alá a szaloncukrok mellé... Kép

Még fát is kell szereznem... Kép

Szerkesztette: LightBringer 2004. 12. 12. 14:38 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 12. 12. 14:44

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 13:59

KicsiZöld kap egy új terráriumot...

Éppen ződ'... ;) :p

#6 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 15:20

Kedves begbie!

Kérlek fogadd el tőlem Karácsony alkalmából:

https://forum.hwsw.h...showtopic=21576

#7 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 15:55

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 16:20

Kedves begbie!

Kérlek fogadd el tőlem Karácsony alkalmából:

Jól van na.... :rolleyes:
Mondtam, hogy ha van már ilyen, akkor bocs...
Egyébként tényleg kerestem kutattam, de nem dobott ki semmit a kereső...gondoltam ebben a témában ilyen kulcsszavak lehetnek, hogy: karácsony, ajándék...

ezek szerint mégsem...

lehet zárni...

#8 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 16:17

Én nem tudom még, hogy miket adok, semmi ötletem nincs még. :(
Tesóm kitaláta szüleimnek, hogy befizetjük Őket egy welness hétvére. Apukám kap még egy műszert, anyukám egy Samsonite táskát és egy öntöttvas serpenyőt. Ezeket közösen adjuk, de apunak még valamit ki akarok taláni, mert a műszert inkább tesóm veszi.
Nagyapámank közösen függönyt adunk. :)
Tesómnak, barátnőmnek, tesóm barátnőjének még nem tudom mit adok, semmi olyan nem jutott eszembe ami tényleg jó lenne.
Viszek haza pár Svéd lekvárt, mert az nagyon ízlett Nekik. :D Mindenki kap majd pár darabot. :)

Szerkesztette: Lipton 2004. 12. 12. 16:19 -kor

#9 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 17:34

Idézet: begbie - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 12:38

Egyelőre ennyi, kíváncsian várom, hogy ti mit ajándékoztok. Akár saját készítésű ajándék-tippeket is várok, mert hát mégiscsak az a legszemélyesebb!!

Akkor ne KP-t adj neki!
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#10 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 17:37

Idézet: begbie - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 12:38

Komolyan: Vegyél neki kiskutyát. Ha nem megoldható, akkor tengeri malacot, vagy esetleg madarat.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#11 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 17:41

Sminkkészlet, telefon, ékszer, nagy plüssállat, ágytakaró, ágyhuzat, ágy, Discman/Mp3, utazás...
Most ennyi jutott eszembe. Használható?

#12 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 18:13

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 18:41

Sminkkészlet, telefon, ékszer, nagy plüssállat, ágytakaró, ágyhuzat, ágy, Discman/Mp3, utazás...
Most ennyi jutott eszembe. Használható?

köszi, igen van közötte használható...nemsokára saját lakásba költözik. Egy nagy ágytakaró egész jó ötlet (először úgyis valószínűleg csak egy ágy lesz a lakásban  :)  )

De ne csak erről a kérdésről beszéljünk, tényleg érdekelne, hogy ki, mit fog ajándékozni, illetve mik voltak azok az ajándékok, amik a legjobban bejöttek, aminek a legjobban örült a megajándékozott?

#13 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 18:22

Anyukám immár második éve saját maga készíti az ajándékokhoz tartozó üdvözlő kártyácskákat. Meg kell hagyni, nagyon tehetségesen csinálja.  :cool: Megmutattam neki a google és az altavista képkeresőjét, abból éjszakákba (hajnalokba) hajló keresgéléssel letölt néhány képet, majd Wordben elkészíti a személyre szóló kártyákat. Szerintem ez nagyon jó kis ajándék kiegészítő lehet, hiszen személyes is, kreatív is. Valamint olcsóbb jóval, mint amit a képeslap boltokban meg lehet vásárolni.
Ajándék választásnál pedig sokszor nehéz helyzetben vagyok. Van olyan családtag, akinek könnyű ajándékot venni, de a többségnek inkább nehéz.  :cool: Ami biztos, hogy sajnos sokszor úgy alakul, hogy a legtöbben "hasznos" ajándékot kapnak, amivel csak az a baj, hogy egy hónap múlva nem emlékszik már rá senki, kitől és mit kapott.
Szívesen bevezetném az "ajándék-stop intézményét" idehaza, hogy senki nem kap semmit, csak legfeljebb valami jelképeset, de azt hiszem, még nem érkezett el ez az idő. :)

(Egyébként az új avatoromban látható cica jellegű macit is anyukám kötötte, és amolyan előkarácsonyi ajándékként adta oda. Ha valaki kíváncsi az egész macira, szívesen beszúrom az egészet :))
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#14 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 18:37

Idézet: begbie - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 13:38

Szülőknek ami eddig a legjobban bejött az a színházjegy, illetve a saját készítésű családi naptár volt (ezt szerintem legalább egyszer mindenki ellövi életében

ez nagyon jó, köszi! mekkora méretben, milyen formában szoktad? nyomtatást nem tudnám igazán jó minőségben, ígyhát fotónagyítás marad, gondolom A4-re
(elsőre, gyorsolvasva "saját készítésű színházjegy" villant be - na, az sem rossz :)

#15 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 19:01

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 19:37

ez nagyon jó, köszi! mekkora méretben, milyen formában szoktad? nyomtatást nem tudnám igazán jó minőségben, ígyhát fotónagyítás marad, gondolom A4-re
(elsőre, gyorsolvasva "saját készítésű színházjegy" villant be - na, az sem rossz :)

Én tavaly csináltam, A/3-as formátumban. Családi kpeket beszkenneltem jó nagy felbontásban, Photoshopban kicsit gyógyítottam rajtuk. A naptár részt Illustratorban csináltam és a végén PDF-be mentettem. Nem tudom szabad-e reklámozni a céget, ahol nyomtattam, egyelőre nem írom ide a nevét. Szóval ők nagyban nyomják, de foglalkoznak az oda betévedt emberekkel is. Elég jó minőségben és olcsón nyomtatnak. (150 Ft/A3).

#16 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 19:13

az tényleg nem sok, ennél lényegesen több az A4 fénykép (ami még hagyján, de a fényes papírra írni sem lehet)
valszeg keresek egy efféle céget itt is (Szeged)

#17 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 13:48

Nah, mivel Breccsó által megtudtam, hogy a záró hozzászólásom ment a levesbe, ezért:

Ismételt témafelvetés miatt a topicot zártam, kérem itt folytatni:

Drummaster

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó