HWSW Informatikai Kerekasztal: LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor SuliNet MOST aktuális dec. 31-ig!!! Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 20. 22:52

Idézet: kisgabo - Dátum: 2004. dec. 20., hétfő - 21:07

most vettem 17 collos hyundai-t, 12ms.... 3 év gar... 58000 bruttó. :)

Én pedig egy új kiadásu Chevrolet Corvette-t 2.600.000,- Ft-ért. ;)

#62 Felhasználó inaktív   karika76 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 22:54

Idézet: Omega - Dátum: 2004. dec. 20., hétfő - 22:52

Én pedig egy új kiadásu Chevrolet Corvette-t 2.600.000,- Ft-ért. ;)

Én reggel egy kakaós csigát 89 ft-ért. :)
De mi köze a kocsinak meg ennek a monitorokhoz? :think:
karika76

#63 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 06:54

Idézet: Peetie - Dátum: 2004. dec. 20., hétfő - 20:11

Vajon mitol kerulhet tobb mint 1,5x annyiba egy LG ?  :think: Mondjuk biztos megvan a jozan oka :)

:up: Nemsokára olvashtjátok majd egy igen korrekt és szakami írásomat az LCD-kről (sikerült beszélnem egy olyan emberrel, akivel érdemben tudtam eszmét cserélni [szervizmérnök] :up:

Elöljáróban a válaszra egy lista:
A Világ legnagyobb LCD panel gyártói:
Első: Sharp
Második: Philips-LG kutatási-fejlesztési konszern

A Philips-LG konszren pedig -forgalom adatok alapján prognosztizálhatóan- nemsokára megfogja előzni a Sharp-ot.

No comment!

Megsúgom: az a moncsi, amit venni fogok, LG panelt tartalmaz, ja és a monitor típusa is LG.

Persze engem leginkább csak a tények, a műszaki paraméterek, a saját teszt tapasztalataim, és a mások alapján írt tesztek józan adaptálása érdekel. Meg az, hogy ha kiadok 100-130 ezret egy jónak vélt 19"-es monitorra, akkor az tényleg jó legyen!

#64 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 07:38

Idézet: karika76 - Dátum: 2004. dec. 20., hétfő - 22:54

Én reggel egy kakaós csigát 89 ft-ért. :)
De mi köze a kocsinak meg ennek a monitorokhoz? :think:

Úgy értettem, kisgabo írt monitortípus-ár viszonya kb olyan, mint ha azt írnám, egy Új Corvette 2,6milla. Cinikus akartam lenni. :think:

#65 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 21. 10:03

Ismerős vett LG 1730S-t, 9x e Ft Sulinetben, és nagyon elégedett. Bár Tom's HW azért kicsit lehúzta (a győztes a Samsung 710T lett), azért jó moncsi ezért az árért! Pláne fele visszajön. Nézz meg egyet. Igaz, nincs DVI. A tesztet az angol Tom hw-en találod.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#66 Felhasználó inaktív   tki 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 21. 12:22

Szevasztok!

Végignézegettem pár fórumot, de nem tudok már kiigazodni a típusokban és a tulajdonságaikban. Szóval szeretnék venni egy 17 es tft-t. A lényeg, hogy az fps ek jól menjenek rajta(cs különösen fontos). Persze első a képminőség. Segítségeteket kérném a válsztásban.
Üdv
XP 1800+, Abit KR7a, Sapphire Radeon 9500 Pro, SB Audigy, NEC NR-750 8/4/32, Pioneer DVD116, 512 DDR, Realmagic Hollywood+, SMC 1244TX 10/100 Ethernet

#67 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:45

Idézet: karika76 - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 6:37

Nem is értem te miért nem vettél már az első szériából?

Mert nem volt rá pénzem.  :(
Most sincs rá, de inkább kiveszek a bankból (örökölt telekár) és ha majd JÓLmegfizetik Magyarországon  :confused: a munkámat, akkor majd visszateszem, gyűjtök még hozzá, és veszek majd házat. (Csak bírjam kivárni a jó fizetést... illetve bírná kivárni a szemem, ha nem lépnék most...  :mad:
Mert nem létezett még évekkel ezelőtt a SuliNet, ami által 60.000 Ft-al kevesebbe kerül a monitor.  :(
Mert nem volt még annyira kiforva a technológia.  :(

Csak ennyiért!

#68 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 21:27

:offtopic: de MINDENKI OKULÁSÁRA!

Media Markat „Mert tiszta hülye vagyok!” – ha ott vásárolok???
Avagy a klasszikus „van is meg nincs is” mese modern adaptációja egy TFT LCD monitorral

Hosszas utánjárás után vettem egy LCD monitort, avagy az utolsó original darabot egy Media Markt áruházban. (Azért ott, mert az általam kinézett típust [LG L1915S] máshol nem lehetett SuliNetben kapni, az MM-ben is -az általam elérhető vidéki áruházak közül- csak ott.

A csomagolás: alul nikecell, felette a monitor habosított fóliában, felette megint nikecell, felette a talp és a papírok. A vevőszolgálatnál kibontották, de csak a talpat vették ki, hogy hologramos matricát (S.N.EX) ragasszanak rá. Hazaautózom (50 km) és kibontom.
Az ütő megállat bennem, amikor észrevettem, hogy az LCD panelen a jobb felső sarokban három darab kb. 5, 4 és 3 cm-es horzsolás és egy horzsolás folt található. Elővettem a használati útmutató CD-jét és elolvastam, hogy „Tisztításkor … Enyhén nedves (nem vizes) ruhát használjon. Ne fújjon rá aeroszol típusú tisztítószert közvetlenül a képernyőre, mert a túlzott mértékű nedvesség áramütéshez vezethet.”

Enyhén nedves frottír anyaggal törölgettem (mivel a kábeleket ki sem vettem a csomagolásból, és a hálózati csatlakozót még csak meg sem közelítettem, így az „áramütéshez vezethet” könnyen elkerülhető volt.) Először azt gondoltam, hogy valami ragasztó nyom, de amikor már 10. alaklommal sem tompult, felhívtam a MM-et. Ott kétszer oda-vissza kapcsoltak a számítástechnikai osztály és a vevőszolgálat között (és közben háromszor megszakították a vonalat, és mindannyiszor újra kellett hívnom) mire végre egy beosztott elmondta a főosztályvezető álláspontját.

Gondoltam, hogy elnézést kérnek azért, hogy már elfogyott a monitor, és kerítenek valahonnan, de a válasz egészen meglepett:

„Ki kellett volna próbálnom a vevőszolgálaton, főleg ha ilyen messzire viszem.”
(Karácsonyi tömeg, senki nem próbálta ki, hely sem nagyon lett volna rá, s ugye van az a bizonyos 3 napos csere lehetőség, akkor meg minek’?)

Majd folytatta:
„A mechanikai sérülés nem hiba, így a monitort nem tudjuk visszacserélni. Hozza be a készüléket minél hamarabb, volt már olyan, hogy azt hitték a srácok, hogy karcolás van a monitoron, de aztán LCD tisztító folyadékkal eltudták távolítani a szennyeződést.”

Mielőtt elhoztam volna a monitort, ezt kérdeztem a vevőszolgálaton:
„Nem szeretném ha lenne, de ha mégis bármilyen __probléma__ van a készülékkel, ugye 3 napon belül visszacserélik?”
A válasz: „Természetesen!”
NO COMMENT!

Holnap megyek, és várom az eredményt, hogy eltudják -e távolítani a horzsolást.
Ha nem, akkor lenne egy körkérdésem:
Ha kiadsz egy monitorért közel 130 ezer forintot, és évekig szeretnéd használni, JÓL esne -e az, ha egy GYÁRILG karcos képernyőt kell bámulnod?
Ha egy eszköznek az a rendeltetése, hogy (mozgó)képet jelenítsen meg, és a megjelenítés nem lehet tökéletes, mert karcos, horzsolt a megjelenítő felülete, az miért nem adhat leehetőséget a 3 napos jogos cserére?
Természetesen ezeket (ha odakerül) a vásárlók könyvében, az ott készült jegyzőkönyvben, a Media Markt hazai központjának küldött levélben, a Fogysztóvédelmi Főfelügyelőségnek küldött levélben (és egyéb más fórumokon) is meg fogom említeni, s egyben kérelmezem, hogy egy szakértő (a Media Markt költségén!) állapítsa meg, hogy a horzsolás, karcolás MIKOR került a megjelenítőre.
Egyébként ez számomra röhej! Elhozok egy monitort 50 km-ről, kibontom, be sem üzemelem (kábelek original fóliában) és direkt összekarcolom és horzsolom, hogy vissza lehessen cserélni, amikor jól tudom, hogy az utolsó darabot hozom el?
„Mert tiszta hülye vagyok!”???

#69 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 21:53

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 21:27

Az ütő megállat bennem, amikor észrevettem, hogy az LCD panelen a jobb felső sarokban három darab kb. 5, 4 és 3 cm-es horzsolás és egy horzsolás folt található. Elővettem a használati útmutató CD-jét és elolvastam, hogy ?Tisztításkor ? Enyhén nedves (nem vizes) ruhát használjon. Ne fújjon rá aeroszol típusú tisztítószert közvetlenül a képernyőre, mert a túlzott mértékű nedvesség áramütéshez vezethet.?

Enyhén nedves frottír anyaggal törölgettem (mivel a kábeleket ki sem vettem a csomagolásból, és a hálózati csatlakozót még csak meg sem közelítettem, így az ?áramütéshez vezethet? könnyen elkerülhető volt.) Először azt gondoltam, hogy valami ragasztó nyom, de amikor már 10. alaklommal sem tompult, felhívtam a MM-et. Ott kétszer oda-vissza kapcsoltak a számítástechnikai osztály és a vevőszolgálat között (és közben háromszor megszakították a vonalat, és mindannyiszor újra kellett hívnom) mire végre egy beosztott elmondta a főosztályvezető álláspontját.

Gondoltam, hogy elnézést kérnek azért, hogy már elfogyott a monitor, és kerítenek valahonnan, de a válasz egészen meglepett:

?Ki kellett volna próbálnom a vevőszolgálaton, főleg ha ilyen messzire viszem.?
(Karácsonyi tömeg, senki nem próbálta ki, hely sem nagyon lett volna rá, s ugye van az a bizonyos 3 napos csere lehetőség, akkor meg minek??)

Majd folytatta:
?A mechanikai sérülés nem hiba, így a monitort nem tudjuk visszacserélni. Hozza be a készüléket minél hamarabb, volt már olyan, hogy azt hitték a srácok, hogy karcolás van a monitoron, de aztán LCD tisztító folyadékkal eltudták távolítani a szennyeződést.?

Mielőtt elhoztam volna a monitort, ezt kérdeztem a vevőszolgálaton:
?Nem szeretném ha lenne, de ha mégis bármilyen __probléma__ van a készülékkel, ugye 3 napon belül visszacserélik??
A válasz: ?Természetesen!?
NO COMMENT!

Holnap megyek, és várom az eredményt, hogy eltudják -e távolítani a horzsolást.
Ha nem, akkor lenne egy körkérdésem:
Ha kiadsz egy monitorért közel 130 ezer forintot, és évekig szeretnéd használni, JÓL esne -e az, ha egy GYÁRILG karcos képernyőt kell bámulnod?
Ha egy eszköznek az a rendeltetése, hogy (mozgó)képet jelenítsen meg, és a megjelenítés nem lehet tökéletes, mert karcos, horzsolt a megjelenítő felülete, az miért nem adhat leehetőséget a 3 napos jogos cserére?
Természetesen ezeket (ha odakerül) a vásárlók könyvében, az ott készült jegyzőkönyvben, a Media Markt hazai központjának küldött levélben, a Fogysztóvédelmi Főfelügyelőségnek küldött levélben (és egyéb más fórumokon) is meg fogom említeni, s egyben kérelmezem, hogy egy szakértő (a Media Markt költségén!) állapítsa meg, hogy a horzsolás, karcolás MIKOR került a megjelenítőre.
Egyébként ez számomra röhej! Elhozok egy monitort 50 km-ről, kibontom, be sem üzemelem (kábelek original fóliában) és direkt összekarcolom és horzsolom, hogy vissza lehessen cserélni, amikor jól tudom, hogy az utolsó darabot hozom el?
?Mert tiszta hülye vagyok!????

Esetleg megpróbálhatnád ördög?zéssel levenni a rontást róla. Biztosan túl sokáig állt elektronágyúval szemben, és az lôtte bele a karcott.
:D  :D  :D  :D

Szerkesztette: JonesC 2004. 12. 22. 21:54 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#70 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 12:51

Idézet: komo - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 11:34

A kijelzője természetesen LG-Philips.

Nem tapasztalsz balról-jobbra elhúzó halvány szellemkép szerű tükröződést kb. 2-3 mm-es tartományban a nagyobb kontrasztú helyeken? Pl. a desktop ikonjainál

Én LG-t néztem (LG-Philips panel) és MINDEN beállítás mellett a SAJÁT drivere felrakása után is ezt a KELLEMETLENSÉGET láttam.
Igaz, az általam vallatóra fogott készülék csak ANALÓG bemenetű.

#71 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 13:19

Mint írtam vala, én is most vettem egy TFT-t, azzal indítottam, hogy vegyükkipróbáljukkinézzünkfilmetrajta.
Utána nyugodt szívvel hazavittem. Ennyi pénzért nem szabad venni zsákbamacskát.

#72 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 13:20

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 13:51

a SAJÁT drivere felrakása után

:confused:

Miféle driver?

#73 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 13:24

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 12:19

Mint írtam vala, én is most vettem egy TFT-t, azzal indítottam, hogy vegyükkipróbáljukkinézzünkfilmetrajta.
Utána nyugodt szívvel hazavittem. Ennyi pénzért nem szabad venni zsákbamacskát.

Jajj, ne szomoríts te is...
Már tudom...

Amúgy a Media Marktban NEM LEHET PC-n KIPRÓBÁLNI!!!  :mad:

#74 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 13:26

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 12:20

Miféle driver?

Amit az LG adott hozzá. (CD)
Így a Win XP nem "szabványos megjelenítő"-ként,
hanem rendesen "LG L1915S"-nek látja.

De sajnos uygan úgy szellemképes... Most telefonálok majd az LG magyarországnak, és kérem a szervizmérnököt... :reklamacio:

Szerkesztette: MadWhite 2004. 12. 23. 13:27 -kor

#75 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 13:31

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 12:19

nézzünkfilmetrajta.

Filmnél nem látszik.
Valóban 12 ms a frissítés. SEMMI utánhúzás, TŰÉLES kép!

Csak ugye pl. Word, vagy a desktop ikonok... ott szelelmképes, de csak bizonyos szín és kontraszt átmeneteknél.

Ezt leszámítva nagyon jó!
De talán gyári hiba, és akkor EZÉRT visszanyeli nekem a Media Markt. (Vigye a vén csoroszja, az üzletek szülőanyja a fenébe az ilyen cuccokat...  :mad:  Agyjon helyette jót!  :mad: )

(Amúgy az LG nagyon jó, de ezek szerint kifogtam egy hibásat...

#76 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 14:11

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 12:20

Miféle driver?

De sajnos ugyan úgy szellemképes...

VOLT!!!!!  :D 
Mert egy kölcsön (kínai szar) VGA kábellel próbáltam ki, hogy ne kelljen kibontani az erederit, nehogy azt gondolja a Media Markt, hogy használat közben keletkezett a kis kihorzsolódás a panelen.

Gyári VGA kábel és tápkábel be:

Az eredmény:
TŰ ÉLES, TÖKÉLETES KÉP!!! :D
Most gyorsan visszaszaladtam a könyvtárba, (ADSL) hogy erről beszámoljak, hogy korrigáljam a hozzászólásomat.

Itt 15" CRT van 85 Hz-en. Villódzik, rontja a szemet és szar a képminőség.

Otthon pedig a 19"-es TFT LCD, 60 Hz-en és szintén ANALÓG bemenettel olyan élethű a képe, hogy először azt hittem, örömömben kibújok a bőrőmből. :D  ;)  TÖKÉLETES!!!

Csak a kis karc, vagy horzsolás, ami csak fekete háttér mellett lászik...

Mit tegyek?  :think:
Ha visszaviszem, talán már nem is tudnak adni cseredarabot!  :mad:
Akkor elvesztem ezt a gyönyörűséget!!  :mad:

Dilemma a javából! :confused:

TI MIT TENNÉTEK???

Szerkesztette: MadWhite 2004. 12. 23. 14:18 -kor

#77 Felhasználó inaktív   dduvi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 19:30

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 14:11

De sajnos ugyan úgy szellemképes...

VOLT!!!!!  :D 
Mert egy kölcsön (kínai szar) VGA kábellel próbáltam ki, hogy ne kelljen kibontani az erederit, nehogy azt gondolja a Media Markt, hogy használat közben keletkezett a kis kihorzsolódás a panelen.

Gyári VGA kábel és tápkábel be:

Az eredmény:
TŰ ÉLES, TÖKÉLETES KÉP!!! :D
Most gyorsan visszaszaladtam a könyvtárba, (ADSL) hogy erről beszámoljak, hogy korrigáljam a hozzászólásomat.

Itt 15" CRT van 85 Hz-en. Villódzik, rontja a szemet és szar a képminőség.

Otthon pedig a 19"-es TFT LCD, 60 Hz-en és szintén ANALÓG bemenettel olyan élethű a képe, hogy először azt hittem, örömömben kibújok a bőrőmből. :D  ;)  TÖKÉLETES!!!

Csak a kis karc, vagy horzsolás, ami csak fekete háttér mellett lászik...

Mit tegyek?  :think:
Ha visszaviszem, talán már nem is tudnak adni cseredarabot!  :mad:
Akkor elvesztem ezt a gyönyörűséget!!  :mad:

Dilemma a javából! :confused:

TI MIT TENNÉTEK???

Szia MadWhite!

Ha úgy döntesz, hogy visszaviszed, akkor számolj azzal, hogy pénzt nem adnak vissza!!!
Le kell vásárolnod valszeg.
ÉN visszavinném és megnézném, hogy mi jöhetne szóba helyette (ha elfogyott). Ha van alternatíva, akkor inkább kicserélném!
Sok sikert!
Bye!

#78 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 19:37

Idézet: dduvi - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 19:30

Ha úgy döntesz, hogy visszaviszed, akkor számolj azzal, hogy pénzt nem adnak vissza!!!

:offtopic:

Nekem anno, mikor ugyanabból a szériából már a második Philips CD író volt gyári hibás, visszaadták a pénzt. Ráadásul (valszeg véletlenül) nem a leárazott, hanem a normál árát :D
Így még jól is jöttem ki a dologból, de azt megtanultam, hogy ha valamit nagyon leáraznak, akkor azzal a termékkel nem stimmel valami.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#79 Felhasználó inaktív   karika76 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 20:03

Nem pont tft, de már volt ismerősöm, aki több éve a MM-ban vett gépet, monitort, szkennert, nyomtatót meg minden szart 200k-ért. Felinstallálom nekik a gépet, másnap reggel nem idult. MM-hoz vissza, megnézés nélkül kicserélték. Újra felinstallálom (..nám) modem driver nem megy fel (alaplapi), másnap kijöttek alaplapot cserélni. Pénzért, bevinni már nem volt kedve.

Nem tudom, nem akarok semmit mondani, de valahogy én semmilyen sztech cuccot nem vennék MM és hasonlókban. Inkább drágábban, máshol (SN fix ár, tudom). Ha nincs máshol az baj. Én biztos vagyok benne, hogy egy csak sztech boltban másképpen állnak a témához. Én is, mivel ezzel foglalkozom, de ez most mindegy. Kivéve talán a M*str*lban, őket mindenki szídja a garanciájukkal. Már ők is túl nagy cég.

Én a tft-met ki sem bontottam, de ha jól értelmezem, neked is csak a matrica miatt bontották ki. Utálom a személytelen nagy multikat. De sajnos mindenkit elnyomnak.
karika76

#80 Felhasználó inaktív   komo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 23. 20:29

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 13:51

Nem tapasztalsz balról-jobbra elhúzó halvány szellemkép szerű tükröződést kb. 2-3 mm-es tartományban a nagyobb kontrasztú helyeken? Pl. a desktop ikonjainál

Én LG-t néztem (LG-Philips panel) és MINDEN beállítás mellett a SAJÁT drivere felrakása után is ezt a KELLEMETLENSÉGET láttam.
Igaz, az általam vallatóra fogott készülék csak ANALÓG bemenetű.

Az enyém tökéletes, látom már a tied is..  ;)

Én egyébként mindkét bemenetet próbáltam, analógon minimális zaj volt, vizszintes sűrű, nagyon nehezen észrevehető formában. Viszont a DVI az teljesen tökéletes !!

A videokártya ATI RADEON 8500 old style  :D

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.