HWSW Informatikai Kerekasztal: DVD másolás könnyen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DVD másolás könnyen Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 15. 19:44

Nincsen shrink topik? :think: Meg egyébként is, kábé fél perc rájönni ám... :D

Na mind1, lásd kivel van dolgod:
1. Megnyitod a filmet (ha iso-ban másoltad a vinyóra, akkor mountold be valamivel és Open Disc)
2. Fenti menüsor, jobboldali gomb: Re-Author
3. A DVD Browser menüben behúzod a jobboldali hasábból a Main Movie felirat alatt található file-t (vagy file-okat) a baloldali mezőbe (felül a felirat: Re-Authored DVD)
4. Backup (érdemes isoban elmenteni, és IsoBurn-el kiírni)

Ennyi.

RE: szerkesztetted, az eredetiben "azt hogyan kell" volt a "no megpróbálom" helyett, de mind1, most már nem törlöm ki amit leírtam. :D

Szerkesztette: Etele 2005. 10. 15. 19:46 -kor

#402 Felhasználó inaktív   akita 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 20:23

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 15., szombat - 20:44

Nincsen shrink topik? :think: Meg egyébként is, kábé fél perc rájönni ám... :D

Na mind1, lásd kivel van dolgod:
1. Megnyitod a filmet (ha iso-ban másoltad a vinyóra, akkor mountold be valamivel és Open Disc)
2. Fenti menüsor, jobboldali gomb: Re-Author
3. A DVD Browser menüben behúzod a jobboldali hasábból a Main Movie felirat alatt található file-t (vagy file-okat) a baloldali mezőbe (felül a felirat: Re-Authored DVD)
4. Backup (érdemes isoban elmenteni, és IsoBurn-el kiírni)

Ennyi.

RE: szerkesztetted, az eredetiben "azt hogyan kell" volt a "no megpróbálom" helyett, de mind1, most már nem törlöm ki amit leírtam. :D

köszi azééé aranyos vagy de rájöttem  ;) :D

minden ok a gépésszel :up: menü nuku....
"Lenni, vagy nem lenni"
"Bátraké a cseresznye!" és mindenkinek legyen szemcserés a papja :) !

#403 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 20:48

:up:

Egy kis off, de sajna mostanában boldog-boldogtalan (általában lövése sincsen a dologról) release-el itthon, és bittorrentel pestisként terjednek a szarabbnál-szarabb rip-ek.

A menük hol működnek, hol nem. A kódolásnál már az is nagy szó, ha a CCE-ről csak hallottak. :D

A legújabb kedvencem a Mennyei királyság: a nagyeszű rajtahagyta az angol 5.1+DTS-t, és a magyar 5.1-et is, és hogy még szarabb legyen a képminőség, a menüt is. :omg: És mit ír az .nfo-ba? Bitrate: 8148. :rolleyes:  :D

#404 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 22:08

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 15., szombat - 21:48

:up:

Egy kis off, de sajna mostanában boldog-boldogtalan (általában lövése sincsen a dologról) release-el itthon, és bittorrentel pestisként terjednek a szarabbnál-szarabb rip-ek.

A menük hol működnek, hol nem. A kódolásnál már az is nagy szó, ha a CCE-ről csak hallottak. :D

A legújabb kedvencem a Mennyei királyság: a nagyeszű rajtahagyta az angol 5.1+DTS-t, és a magyar 5.1-et is, és hogy még szarabb legyen a képminőség, a menüt is. :omg: És mit ír az .nfo-ba? Bitrate: 8148. :rolleyes:  :D

Ettől én is ki tudok akadni. Rajtahagy mindent, és még neki áll feljebb ha az ember rákérdez hogy milyen a minősége, meghogy menü, extra minek??(pláne egy 2-3 órás filmnél) Erre ő dvd minőség. Naja persze. Olyan ember is van sok akinek egy ilyen release-ben KELL a menü és az extra és képes ilyet mondani hogy akinek a jó minőségü film kell az vegye meg a boltban. Kérdem én noooormális? :bolond:
Az vegye meg a boltban akinek kell ez a sok szar.

Az NBR nevezetü csapat vagy valaki szokott ilyet csinálni. Rajtahagy szinte mindent, 2féle angol hang meg magyar is persze menü meg esetleg extra. Persze ez az NBR nem szarral gurít, CCE 11 vagy mennyi pass meg ilyeneket mondtak nekem, amikor kifogásoltam a dolgot.... Nos meg is látszik a képen  :rolleyes:

Szerkesztette: Valdy 2005. 10. 15. 22:12 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#405 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 22:19

Sokszor emlegettem, ma már mindenki "releasel", az is, aki csak a Shrink vagy a Recode elindítására képes. Tök röhej. :nevet: És mennyi ilyen droid van, csak úgy terjed a fos a neten. :omg: Alig merek letölteni már olyat, ami magyar csoporttól van kint, pedig korábban se sok mindent szedtem le.

#406 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 22:42

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. okt. 15., szombat - 23:08

...Persze ez az NBR nem szarral gurít, CCE 11 vagy mennyi pass meg ilyeneket mondtak nekem, amikor kifogásoltam a dolgot.... Nos meg is látszik a képen  :rolleyes:

Ebben az a jó, hogy 6 passtól felfelé nem nagyin változik már a minőség. :)

Az utóbbi idők egyik legkeményebb dumája szerintem (egy .nfo-ból):

Idézet

Nero Recode 2, Advanced Analysys-el High Quality módban készült, úgyhogy felesleges képet beraknom, mert garantáltan az elérhető legjobb minőség.

#407 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 22:47

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 15., szombat - 23:42

Nero Recode 2, Advanced Analysys-el High Quality módban készült, úgyhogy felesleges képet beraknom, mert garantáltan az elérhető legjobb minőség.

:eek:  :D :pokeas: Ez durva. :Đ

#408 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 23:10

Másik. Valami vígjáték, 3.8GB, a kommenteknél kérdezik, hogy miért csak 2.0 magyar hang van rajta, mikor még bőven elférne az 5.1 angol is, válasz:

Idézet

Nem avi-ból gyártott verzió, DVD-ről készült,  egyedül a 2.0-ás magyar hang lett rádobva
Sajnos én is így kaptam 
Ez van

:omg:

RE: egyébként az a másik idegesítő dolog, hogy csomószor minőségben nem lenne rossz a kép (CCE-vel persze) de hogy ne kelljen kódolgatni, kiadják csak magyar szinkronnal a release-t, mikor a DVD fő előnye (szerintem) az, hogy megnézheted a filmet eredeti hanggal is. :(
Menü meg extrák tényleg nem fontosak, meg az se, hogy egy nyelvből legyen a korongon 5.1+DTS+2.0 :D, de legalább az eredeti nyelven legyen ott a hangsáv. Persze lehet rosszul látom.

:offtopic: kezdek lenni, le is lövöm magam, jó éjszakát. :)

Szerkesztette: Etele 2005. 10. 15. 23:19 -kor

#409 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 23:18

Azért a gyári dvd-k is elég gagyik szoktak lenni. Haver tékából vesz ki filmet rendszeresen és azért elég furcsa látni hogy pl a kaptár 2 film része csak 3.5 gb kb. Szal ha ilyen van, az mellett elfér minden jóformán. És még van egy pár film ami el sem éri a 4 gigát sem. Érdekes :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#410 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 23:20

Persze, ha elfér, menjen rá minden nyugodtan. :D

Egyébként én is inkább magamnak kódolgatok, DVDRent erre jó is. :D

#411 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 10. 16. 10:19

a terence hill/bud spencer filmeken tudok nagyogat nyögni eredetiben és dvd5-ön (főleg a rötölö érdekcsoport által kiadott filmekre jellemző). még jó h minimálmenüsek meg csak magyarhangosak (van úgy h mono!). hálistennek a kincs ami nincs dvd9.
amit nagyon rühellek, az a tetű figyelmeztetés az elején meg a menü agyonbonyolítása, elnyújtása. megunom, mire végre el lehet indítani a filmet... ha minsőget akarnának gyártani szar helyett a release groupk: no menü, 2 hangsáv, no extra. dehát az nem kúl.
egyébként a régebbi ázsiai filmek release-eit nem lehet alulmúlni (akinek volt szerencséje pölö a sonatine, violent cop, versus asiandvd-s torrenjéhez az tudja miről beszélek). bár az igazsághoz hozzátartozik, h megvan a musa (the warrior) c. film eredetiben (150 perc) és egy 5 pass cce-vel is produkált furcsaságokat  vízszintes kameramozgáskor (maszatos, megugró, vibráló kép az egyébként szép, majdnem kristálytiszta állóképek illetve statikus kameraállásnál gyors mozgással sem volt gond). megvettem a palos magyar verzióit is, csak kíváncsiságból pár darabot újrakódoltattam a rebuilderrel az elejéből és ott nem volt ilyen jelenség.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#412 Felhasználó inaktív   akita 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 11:04

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 0:18

Azért a gyári dvd-k is elég gagyik szoktak lenni.

nekem a tékás filmmel csak az volt a bibim h shrinkkel behívtam és mikor kiválasztom h csak 1-2 felírat legyen rajta utánna mikor elkészül a film belelesek és tessék nincs rajta felírat... nemtom mié biztos nemjól pipálgatok?? :think:  most nem úgy van h ahol pipát hagyok az a felírat lesz csak elérhető??? erre az elkészült filmen nem volt a display subtitle elérhető és ennek köszönhetően a felíratok nem jelentek meg....
"Lenni, vagy nem lenni"

#413 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 11:34

Idézet: akita - Dátum: 2005. okt. 15., szombat - 21:23

köszi azééé aranyos vagy de rájöttem  ;) :D

minden ok a gépésszel :up:   menü nuku....

akita elindult a fejlődés úttyán  :D

ki gondolta volna, mire nem jó egy topic :) ugyi?  :p

#414 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 12:48

Idézet: akita - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 12:04

nekem a tékás filmmel csak az volt a bibim h shrinkkel behívtam és mikor kiválasztom h csak 1-2 felírat legyen rajta utánna mikor elkészül a film belelesek és tessék nincs rajta felírat... nemtom mié biztos nemjól pipálgatok?? :think:  most nem úgy van h ahol pipát hagyok az a felírat lesz csak elérhető??? erre az elkészült filmen nem volt a display subtitle elérhető és ennek köszönhetően a felíratok nem jelentek meg....

Hát amelyik be van pipálva az marad rajta. Igazából nemtom miért nem került rá, ha bepipáltad, ilyen problémával még nem találkoztam :)

#415 Felhasználó inaktív   akita 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 13:26

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 12:34

akita elindult a fejlődés úttyán  :D

ki gondolta volna, mire nem jó egy topic :) ugyi?  :p

jaja jó kis totyikok :D
  :p  jó pap is holtig tanul :D
"Lenni, vagy nem lenni"

#416 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 14:17

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 13:48

Hát amelyik be van pipálva az marad rajta. Igazából nemtom miért nem került rá, ha bepipáltad, ilyen problémával még nem találkoztam :)

mert talán nem nézte meg előre, hogy melyik felirat a rendes, és melyik esetleg a másodlagos... Azaz Melyik az amelyik végig rajta van, és melyik, amelyik csak pár alkalommal, pl ha filmközben a választot szinkron helyett pár szó erejéig más nyelven beszélnek.  :)

#417 Felhasználó inaktív   akita 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 20:37

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 15:17

mert talán nem nézte meg előre, hogy melyik felirat a rendes, és melyik esetleg a másodlagos... Azaz Melyik az amelyik végig rajta van, és melyik, amelyik csak pár alkalommal, pl ha filmközben a választot szinkron helyett pár szó erejéig más nyelven beszélnek.  :)

hááát én az alap hanghoz nem nyúltam a felíratoknál meg nincs odaírva hogy melyik elsődleges v másodlagos..... csak a különböző nyelvek fel vannak sorolva...  :think:

na más kérdés... hogy tudok úgy másolni, hogy csak menü és film legyen extra pedig ne  :confused:

a filmmel azzal nincs gond  :up:  :D
de ha mellé másolom a menüt akkor nem könyvtárba rakja át hanem amit az eredeti menü könyvtára tartalmaz , és nem lesz jóóóóóóóóóó 

Szerkesztette: akita 2005. 10. 18. 20:38 -kor

"Lenni, vagy nem lenni"

#418 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 20:47

azonos nyelvnél nem egyszerűbb mindkét felirat fenthagyása? :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#419 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 10:42

Idézet: akita - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 21:37

hááát én az alap hanghoz nem nyúltam a felíratoknál meg nincs odaírva hogy melyik elsődleges v másodlagos..... csak a különböző nyelvek fel vannak sorolva...  :think:

na más kérdés... hogy tudok úgy másolni, hogy csak menü és film legyen extra pedig ne  :confused:

a filmmel azzal nincs gond  :up:  :D
de ha mellé másolom a menüt akkor nem könyvtárba rakja át hanem amit az eredeti menü könyvtára tartalmaz , és nem lesz jóóóóóóóóóó 

Asszem ez nem fog menni ilyen egyszerűen  :) Sokféle megoldás van, többé kevésbé bonyodalmasok. Egy progival nem fogod megcsinálni. DVD2DVD-R -rel letömöríted a kellő nagyságra a filmet a kivánt hangokkal és feliratokkal, persze a kalkulációban megadod a menünek megfelelő méret helyét, és a progi ennek a méretét kivonja a féjlméretből, és úgy tömörít. Utána melléilleszted a menüt is, majd mondjuk DVD-ReMake progival a menügombokat megfelelően linkeled...

Ez egy átlagos megoldás. Mennyire vagy otthon az ilyesmikben? Ajánlhatom a következőt: www.doom9.org

Itten találsz rengeteg leírást.

Amugy a fentebb említett munkához szükség lesz egy CCE-re is, amelyik műxik az adott verziószámú DVD2DVD-R -rel.  :up:

#420 Felhasználó inaktív   akita 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 20:56

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 11:42

Ez egy átlagos megoldás. Mennyire vagy otthon az ilyesmikben? Ajánlhatom a következőt: www.doom9.org

Itten találsz rengeteg leírást.

Amugy a fentebb említett munkához szükség lesz egy CCE-re is, amelyik műxik az adott verziószámú DVD2DVD-R -rel.  :up:

hááát izéééééé :D otthon nem vagyok, csak kezdőőő :D

:( nekem nem jött össze a DVD2DVDR használat.....

amit írtál elsőre izéé kicsit kinááj volt :)
"Lenni, vagy nem lenni"

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.