HWSW Informatikai Kerekasztal: DVD másolás könnyen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DVD másolás könnyen Értékeld a témát: -----

#1401 Felhasználó inaktív   Fecny 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:13

köszi mendenkinek a segítséget.

#1402 Felhasználó inaktív   pppetya 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:36

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 11:16

Az a DVD véletlenül nem VR formátumban van megírva (ezt a kamerád kézikönyvében megtalálod)? Ha ige azaz VR formátum akkor rippelni ill. normál DVD-VIDEO formátumra átrakni a TMPEG DVD Author programmal tudod. Ez a program olvassa a VR formátumban megírt DVD-ket is.

Sajonos azzal sem ment, mert nem látta a fil-okat a dvd-n. De sikerült visszaszednem róla a Badcopy pro nevű programmal, és itt jelentett nagy segítséget az álatalad ajánoltt softver.

Köszi

Péter

#1403 Felhasználó inaktív   JOINT72 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 06. 17:02

Van egy olyan VOB DVD ISO-m amit túlírással sem tudok ráírni a lemezre.
Nero Recode 2 ->DVD újra-elkészítéssel csináltam egy olyan DVD-t, ahol a főfilmet 100%-on hagytam és a menü minőségét vettem vissza annyira, hoy ráférjen egy DVD-re.
Kipipáltam a különleges analízist és legjobb minőséget.

Ilyenkor a főfilm minősége romlik? Szemmel nem látok különbséget.

#1404 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 11:25

Ha a filmet 100 %-on hagyod, nem nyúl hozzá. VIszont túlírással 60-80 MB-ot simán lehet rápakolni egy lemezre, eszerint ennél többet tömörítettél a menün? Nem lett gáz?

#1405 Felhasználó inaktív   JOINT72 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 12:32

95%-ra kellett tömöríteni a menüt és tényleg nem mindig fogadja el a beállítást. Kétszer kell rámenni.

#1406 Felhasználó inaktív   JOINT72 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 02:42

DVD filmhez hogy tudnék utólag menüt készíteni, úgy hogy a főfilm minősége ne romoljon? Sokan kihagyják a másolatból és nekem nagyon hiányozni szokott.

Nero Recode-ben nincs ilyen?

Szerkesztette: JOINT72 2007. 03. 09. 02:44 -kor

#1407 Felhasználó inaktív   Denopal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 12:21

Szevasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.Gondolom vannak köztetek olyanok akik szoktatok tékából hozott fílmeket másolgatni,nos én is ilyen vagyok :) Most már nem először találkoztam egy olyan problémával hogy a kihozott filmet adathiba miatt nem tudom a gépre feltenni.DVDShrinket. DVD Decryptert és Alcohol 120% szoktam használni.Volt olyan hogy a Shrink még analizálni sem tudta a filmet de legtöbbször a Decrypter sem tudta feltenni mert adathibákat talált.Kérdezném hogy mit lehet ilyenkor tenni?Ezek az adathibák esetleg direkt vannak a DVD-n? Légyszi adjatok tanácsot.
Előre is köszönöm.

#1408 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 13:25

Ha a lemez nem nagyon karcos vagy foltos, akkor szándékos adathibával találkoztál, közismertebb nevén másolásvédelemmel.
Ha jól tudom, ennek kikerülése Magyarországon nem legális, külföldi oldalakon viszont beszélgetnek ilyesmiről: LINK :D

#1409 Felhasználó inaktív   Barbas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 06:43

Sziasztok. Kicsit nem ide tartozik, de nem találtam mást.
Anydvd azt írja: az anydvd le van tíltva a következő meghajtón.
Ha a gépet ujraindítom, azt írja, hogy
Nem érzékelhető a dvd meghajtó, lehetséges okok:
1 nincs dvd meghajtód.
...
...
"probléma van az anydvd meghajtóproramjának inicializálásával", majd leírja, hogy töröljem le, indítsam újra,.....
Ha ezeket megcsinálom, a következő ujraindításnál ugyanez a probléma jön elő.
köszi, Barbas

#1410 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 14:56

Idézet: Denopal - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 13:21

Szevasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.Gondolom vannak köztetek olyanok akik szoktatok tékából hozott fílmeket másolgatni,nos én is ilyen vagyok :) Most már nem először találkoztam egy olyan problémával hogy a kihozott filmet adathiba miatt nem tudom a gépre feltenni.DVDShrinket. DVD Decryptert és Alcohol 120% szoktam használni.Volt olyan hogy a Shrink még analizálni sem tudta a filmet de legtöbbször a Decrypter sem tudta feltenni mert adathibákat talált.Kérdezném hogy mit lehet ilyenkor tenni?Ezek az adathibák esetleg direkt vannak a DVD-n? Légyszi adjatok tanácsot.
Előre is köszönöm.

Pont a Decrypterhez készült a RipIt4Me, grabbelj azzal, lehet segít majd :)

#1411 Felhasználó inaktív   Nter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 07:25

Na ja! Csak a Sony által kiadott filmekkel szívok sokat. A decrypter rengeteg "Packet header not found" hibát ad és baromi lassan másol. A végeredmény meg vagy használható vagy némi(nem kevés!) utómunkát igényel. :reklamacio:
Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD64 x2 5200+  , 2GB Kingstone, Maxtor 160GB, Samsung 250GB, HD3870 512 DDR4 ,SyncMaster 225MW, ASUS 616A, NEC ND3500AG, iP4200

#1412 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 07:50

Tudtommal pont ezért van a Ripit4me, hogy e téren megadja az instrukciókat a decrypternek (együtt is megy csak a két program).

#1413 Felhasználó inaktív   vyaghor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 20. 23:20

Sziasztok!

Sedítsédetekre van szükségem.
Egy cégnek akarok csinálni olyan virtuális termékkatalóust ,ami dvd lejátszóban is megnézhető és alapjában tekintve flash animációs  dvd menü alapon működik. Fő kérdések. A háttérhang állandó és nem indul ujra minden almenüválasztásnál. Az egyes oldalak saját mozgó animációt tartalmaznak. Lényegében nagyon igényes kinézetre godolok. Szóval melyik az a program amelyik erre képes egy amatőr keze alatt és amihez van magyar nyelvű leírás és letölthető akár 30 napos verzióban? kb 300 termékről kell csináljak részleges, külön klikkre pedig részletes leírást képpekkel akár mozgó képekkel. Remélem tudtok nekem segíteni. Mert én mint ebihal igy akarom átuszni az oceánt  ;) Elöre is köszi mindenkinek  :respect: 

#1414 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 24. 16:46

Idézet: Orgi - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 8:50

Tudtommal pont ezért van a Ripit4me, hogy e téren megadja az instrukciókat a decrypternek (együtt is megy csak a két program).

Kellett mondanom, reszeltek a proginak, pedig olyan elegánsan egyszerű volt vele az élet :(
RipIt4Me game over

#1415 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 13:07

Adott egy rakás avi film, amit a FilmMachine-el átkonvertálok DVD formátumba. Milyen (lehetőleg ingyenes) programmal tudnék gyorsan és egyszerűen olyat csinálni, hogy a kész dvd-n majd menüről vagy anélkül, de az egyes filmek elejére tudjak majd ugrani?

Szerkesztette: FakeJack 2007. 04. 28. 13:09 -kor

#1416 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 18:03

Üdv!
Van egy dvd-m amin zöld a felirat. A szokásos megoldást tudom, viszont itt nincs meg az eredeti lemez. Próbáltam más filmről átmásolni a beállításokat, hátha alapon, de elég érdekes kombinációk jöttek ki. Mi lenne a legegyszerűbb megoldás ezt szép fehérré tenni? Köszi!
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#1417 Felhasználó inaktív   Gordon Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 19:21

up

Szerkesztette: Gordon Freeman 2007. 05. 17. 19:22 -kor

Gigabyte K8N51GMF-9 S939, AMD Athlon64 3500 Venice, Hynix 4x512Mb DDR400, Inno3D 7600GS, NEC DVD_RW ND-3520A, LD DVD ROM

#1418 Felhasználó inaktív   monguru 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 20:03

Idézet: Orgi - Dátum: 2007. ápr. 24., kedd - 17:46

Kellett mondanom, reszeltek a proginak, pedig olyan elegánsan egyszerű volt vele az élet :(
RipIt4Me game over

Nekem még megvan és használom is XP-n,de Vistán nem sikerült beüzemelnem,segitséget elfogadnék! :)
"Boldogság mindenkinek ingyen és senki ne maradjon elégedetlen!"

Redrick Schuchart 

#1419 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 01:57

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 14:07

Adott egy rakás avi film, amit a FilmMachine-el átkonvertálok DVD formátumba. Milyen (lehetőleg ingyenes) programmal tudnék gyorsan és egyszerűen olyat csinálni, hogy a kész dvd-n majd menüről vagy anélkül, de az egyes filmek elejére tudjak majd ugrani?

Az utolsó lépésnél xeld be, hogy create files only for authoring. Majd akármilyen free authoring progival összerakod a dvd-t, és úgy chaptereled, hogy pont jó legyen :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1420 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 02:49

Kérdeznék is :)
A filmmachine OPV módban néha hibát ír ki kódolás közben. (mkv -> mpeg2 kódolás.) Vagy a CCE, nem tudom, de az üzenetben benne van az, hogy OPV. Ez mitől lehet? Ha 2-4 pass használata esetén nincs semmi hiba.
- Where are we going?
- Let's go find out.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »