Elküldve: 2008. 05. 31. 18:26
Hali!
Tudja valaki a választ?
Van egy gép XP prof, SP2, Nero8-al.
Képtelen vagyok ezzel dvd-t másolni:(
Berakom az olvasóba a dvd lemezt amit át akarok másolni, majd az íróba egy nyers lemezt, és azt adom ki parancsba, hogy DVD másolás, de képtelen megírni mert azt írja ki hogy tegyek be olyan lemezt ami 20Gb-os... mivel ekkora az eredeti forrás...
Nyilvánvaló, hogy ez képtelenség, szóval valami gebasz van itt...
kb 2 hete próbáltam elsőre egy házilag megírt DVD formátumú filmet akartam átmásolni, de nem tudtam ugyanilyen hibaüzi miatt.
Lehúztam a CloneDVD-t de azzal sem tudtam megírni (ha jól emlékszem az is ilyesmire panaszkodott, csak nem ekkora méretben). Azt a filmet úgy tudtam megírni, hogy már nem is tudom milyen progival újrakódoltam abba a méretben amit már megírt szabványos DVD formátumban a Nero.
Ma előkaptam egy két DVD lemezt (Nem gyári! DVD formátumban írt filmmel) és gondoltam átmásolom. Ugyanabba a hibába futottam bele... Ezt is 20GB-osnak látta a Nero!
Ezeket már nincs kedvem újrakódolni, és mivel gondolom nálam van valami hiba meg szeretném szüntetni ezt az anomáliát.
Tudtok erről valamit?
Miért látja ekkorának?
Az első filmnél arra gondoltam kb 2 hete, hogy bizonyára van rajta valami hülye védelem, és nem is nagyon törődtem a dologgal, mivel újrakódolva írhatóvá vált, de látom, hogy nem annak a lemeznek volt dilije, hanem úgy látszik nálam van a gebasz:(
Help!
Erzsébeti