HWSW Informatikai Kerekasztal: DVD másolás könnyen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DVD másolás könnyen Értékeld a témát: -----

#1461 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 27. 13:24

Szasztok!

Eddig nem nagyon foglalkoztam ilyennel, (max dvdshrink)  de most volt szerencsém jó néhány eredeti lemezhez, amiket DVDdecrypter-rel lementettem ISO-ba. Jó minőségben szeretném  DVD-R méretben megőrizni a filmeket persze menü és extrák nélkül.

Tudtok használható leírást olyan progikkal (esetleg verziószámokkal) amik ma is elérhetőek és beválltak.

Ez mennyire jó? katt

Köszönom.
:respect:

#1462 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 14:58

Idézet: ma-Zo - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 14:24

Szasztok!

Eddig nem nagyon foglalkoztam ilyennel, (max dvdshrink)  de most volt szerencsém jó néhány eredeti lemezhez, amiket DVDdecrypter-rel lementettem ISO-ba. Jó minőségben szeretném  DVD-R méretben megőrizni a filmeket persze menü és extrák nélkül.

Tudtok használható leírást olyan progikkal (esetleg verziószámokkal) amik ma is elérhetőek és beválltak.

Ez mennyire jó? katt

Köszönom.
:respect:

Ha már lementetted ISO-ba akkor egyszerűen írd ki DVD+R9 kétrétegű lemezre és akkor ugyanabban a minőségben lesz meg mint az eredeti. Ma már a kétrétegű lemez sem drága ezért felesleges 4.7 GB-ra letömöríteni meg kivenni a menüket, extrákat.

#1463 Felhasználó inaktív   Antipasztor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 30. 11:31

Sziasztok!
Van egy eredeti filmem 2 db DVD-n extrákkal,több felirattal meg hangsávval.Hogyan tudnám ezt a filmet egy db DVD-re tenni?

#1464 Felhasználó inaktív   Erzsébeti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 31. 18:26

Hali!

Tudja valaki a választ?

Van egy gép XP prof, SP2, Nero8-al.

Képtelen vagyok ezzel dvd-t másolni:(

Berakom az olvasóba a dvd lemezt amit át akarok másolni, majd az íróba egy nyers lemezt, és azt adom ki parancsba, hogy DVD másolás, de képtelen megírni mert azt írja ki hogy tegyek be olyan lemezt ami 20Gb-os... mivel ekkora az eredeti forrás...
Nyilvánvaló, hogy ez képtelenség, szóval valami gebasz van itt...
kb 2 hete próbáltam elsőre egy házilag megírt DVD formátumú filmet akartam átmásolni, de nem tudtam ugyanilyen hibaüzi miatt.
Lehúztam a CloneDVD-t de azzal sem tudtam megírni (ha jól emlékszem az is ilyesmire panaszkodott, csak nem ekkora méretben). Azt a filmet úgy tudtam megírni, hogy már nem is tudom milyen progival újrakódoltam abba a méretben amit már megírt szabványos DVD formátumban a Nero.
Ma előkaptam egy két DVD lemezt (Nem gyári! DVD formátumban írt filmmel) és gondoltam átmásolom. Ugyanabba a hibába futottam bele... Ezt is 20GB-osnak látta a Nero!
Ezeket már nincs kedvem újrakódolni, és mivel gondolom nálam van valami hiba meg szeretném szüntetni ezt az anomáliát.
Tudtok erről valamit?
Miért látja ekkorának?
Az első filmnél arra gondoltam kb 2 hete, hogy bizonyára van rajta valami hülye védelem, és nem is nagyon törődtem a dologgal, mivel újrakódolva írhatóvá vált, de látom, hogy nem annak a lemeznek volt dilije, hanem úgy látszik nálam van a gebasz:(
Help!

Erzsébeti

#1465 Felhasználó inaktív   TEST11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 09:31

Próbáld ki az alap 8-as NERO verziót. A v8.3.2.1-al nekem is voltak gondjaim (igaz azok más jellegüek voltak). DVD másolásnál a vob-okat is be lehet importálni NERO-ba amiből aztán tudsz készíteni elvileg áttőmörítés nélküli mpeg2-t, majd mehet DVD-re.

#1466 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 06. 01. 09:55

on the fly másolás helyett érdemesebb egy képfájlba felmásolni a vinyóra, aztán meg onnan kiírni pl. imgburn mindkettőre jó. feltéve ha nincs másolásvédelem a dvd-n. ha van, akkor a slysoft clone termékeivel érdemes az img-t felmásolni. ha régebbi, akkor decrypter, shrink is megteszi.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1467 Felhasználó inaktív   Erzsébeti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 10:10

Hááát most úgy szenvedek vele, hogy a nero-nak azt adom ki amikor új feladatot adok ki, hogy DVDfilm írás. ekkor manuálisan bemásolom a Video_ts könyvtárba az eredeti lemezen lévő Video_ts könyvtárban lévő file-okat. Ez igen macerás dolog, mivel ez a másolás valamiféle kódolással járhat (gondolom) mert egy 3.5 Gb anyag ilyentén bemásolása kb 10 percig tert... De legalább működik.
Az én olvasatomban ennek úgy kellene működnie, hogy berakom az olvasóba az erdeti (ez is másolt) lemezt, majd az íróba a nyaers lemezt, és kiadom a nero-nak, hogy dvd másolás, majd ez szépen végigcsinálja oszt kész..
E helyett meg akkor ha így teszek valami 20 Gb nak látja az eredeti lemezt, vagyis ennyi hely kellene neki az új lemezen:(

De írtam, hogy próbáltam már ezzel a Clonedvd-vel is, de az sem sikerült.

#1468 Felhasználó inaktív   Erzsébeti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 10:16

Másolásvédelem szerintem nincs, mert  a DVD decrypter progival is próbálkoztam, és az nem írta ki amikor a vinyóra másolta hogy védett lenne, vagyis azt írta ki hogy nincs védelem.
De ezzel a dvd decrypterrel nem jutottam sehova:( kiakadt egy helyen, hogy nem olvasható a lemez bizonyos helye, és amit meg bemásoltam azt képtelen voltam vele kiírni, pedig ahonnan letöltöttem ott azt írták az ajánlóban, hogy képes a dvd lemez írására is:(
Én nem találtam a lehetőséget benne, vagyis bizonyára nem értek hozzá ezért...

A DVD shrink-el sem tudom, hogy lehet korongot írni... ott sem találom a lehetőséget erre...

Kezd már kimondottan bosszantani a dolog...

#1469 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 06. 01. 10:36

http://www.pcworld.h...p=visit&lid=474
read mode-ban felmásolod a lemezt. kapsz egy .iso file-t. ezt az .iso filet write mode-ban betallózod és kiírod a lemez névleges sebességének felével.
ha nem sikerül felmásolni, mert olvasási hibát ír ki, akkor lehet azért másolásvédelem mégis, vagy a lemez szar. utóbbi esetben érdemes megpróbálni pl. az íróval felmásolni, hátha az jobb.
az elsőben a szintén slysoftos anydvd telepítése az imgburn-ös képfile készítés előtt megoldhatja a problémát. asszem simán együttműködnek.
esetleg ha van fent vmi emulátor (pl. alcohol, daemon) leszedni, mert talán bezavarhat
ez a verzió magyarul is tud, illetve a kiegészító:
http://www.honositomuhely.hu/index.php?opt...0&parent=folder

Szerkesztette: avman 2008. 06. 01. 10:43 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1470 Felhasználó inaktív   Erzsébeti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 16:58

Köszönöm mindenkinek a segítséget.

#1471 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 13:48

Letöltöttem a Stargate mozifilm DVD-9 változatát, ISO kiterjesztéssel. De sajnos akadt vele egy kis gondom,kiíráskor. Az ImgBurn progi az ajánlott a DVD-9 filmek kiírására.Amúgy is a kedvencem.Van ugye egy lehetősége még írás előtt, meg tudja jeleníteni a rétegválás helyének a minőségét. Sajnos hiába szeretném megnézni, a lenti képet adja ki hibának....
Sajnos ez valóban hiba, mert kiírás után a film a rétegváltás helyén akad, gyakorlatilag nézhetetlen. Mit lehet ilyenkor tenni?? Természetesen 8x-n írtam ki Verbatim dual 16x dvd-re, tehát a sebesség és az üres dvd minősége is teljesen megfelelő volt...

Kép

#1472 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 09:14

AnyDVD-re tudtok valami alternatívát?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1473 Felhasználó inaktív   tilla13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 17:50

sziasztok

Tudtok valami DVD tömörítőt kódolot ajánlani? Mert bíztonsági másolatot akarok készíteni.

Tudok a DVD Rebuilder-ről meg a Cinema Craft Encoder SP2-ról de hogyan kell használni?

Találtam valami leírást és be is állítotam úgy de nem haladok sehogy meg nem nagyon értem. Valami nagyon részleteségel valaki el tudná magyarázni?

hello

#1474 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 18:10

Idézet: tilla13 - Dátum: 2009. júl. 24., péntek - 18:50

sziasztok

Tudtok valami DVD tömörítőt kódolot ajánlani? Mert bíztonsági másolatot akarok készíteni.

Tudok a DVD Rebuilder-ről meg a Cinema Craft Encoder SP2-ról de hogyan kell használni?

Találtam valami leírást és be is állítotam úgy de nem haladok sehogy meg nem nagyon értem. Valami nagyon részleteségel valaki el tudná magyarázni?

hello

Itt találsz leírásokat:
http://free.x3.hu/macsman/
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1475 Felhasználó inaktív   tilla13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 25. 01:04

hellosztok

A CloneDVD2 vagy a DVD2One progjam jó-e tömörítésre? Gondolom a DVD Shrink-nél jobb. De melyik?

De ha valaki értelmesebben akár privátba akár itt letudná írni hogy DVD Rebuilder meg a Cinema Craft Encoder SP2-őt hogyan kell használni. A DVD Rebuilder-re találtam használatot de a végét már nem értem. Prepare meg egygombos váltás ezeket nem értem.

2ó 20p filmről akarok bíztonsági másolatot.

Létszíves magyarázátok el.

hello

#1476 Felhasználó inaktív   tilla13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 04:17

sziasztok

Ez mit jelent? - DVD Rebuilder experienced a buffer overflow error 0003 process must abort

Hello

#1477 Felhasználó inaktív   fanatik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 14:05

Idézet: tilla13 - Dátum: 2009. júl. 26., vasárnap - 4:17

sziasztok

Ez mit jelent? - DVD Rebuilder experienced a buffer overflow error 0003 process must abort

Hello

Keress fel E-mail-ben a leirások ügyében!

Szerkesztette: fanatik 2009. 07. 26. 14:17 -kor

#1478 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 18:21

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. máj. 23., szombat - 9:14

AnyDVD-re tudtok valami alternatívát?

PÜ!

#1479 Felhasználó inaktív   tilla13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 04:18

DVD menü-t hogyan lehetne tömöríteni hogy az jó minőség is maradhason. Mert a DVD Rebuilder-el nem tudom vagy nem tudni hogy kell tőmőríteni.

segítsetek

#1480 Felhasználó inaktív   otter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 16:06

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni:

Milyen DVD formátumot író programot ajánlotok arra az esetre ha nem csak *.avi file okat szeretném DVD formátumban kiírni. :confused:
Konkrétan 720p-s *.mkv file-ok átírása érdekel DVD formátumra, úgy hogy a 720p nem romlik és lenne lehetőség feliart választásra is amikor beteszem a lemezt az asztali DVD lejátszóba.
A download.com-on sokat kidobott találatként, de nem tudom melyik progi működik megfelelően. :think:

Válaszotokat előre is köszönöm! :respect:

ÜDv.: András

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.