Idézet: lugosi - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 20:41
Vegyél egy 4200-ast, és felejtds el az utángyártott tintát. Szerinted UGYANAZT kapod ötödannyiért? Drága dolog a fejcsere a nyomtatóban, kár lenne érte.
Nem akarok kötekedő lenni, de minden egyes alkalommal mikor valaki ilyesmit ír elgondolkodom hogy miért is csinalja ezt.
Mindenki _utálja_ azt az embert ebben a topikban aki nem eredeti cuccost használ ?
Mintha "keresztes" hadjárat menne az a nem ertedeti patronok ellen. Most lehet kicst hosszú leszek es ez az en veleményem és tapasztalataim ....
Nem vonom kétségbe hogy vannak akik elből nem használnak sohasem utángyártott patront a nyomtatóba, de biztosan tudom hogy vannak igen jó minőségű tintával elátott ilyen jellegű patronok.
Nem akarok erről vitát nyitni, mert már volt elég, de szerintem mindenki döntse el mire és miért használja a szerkezetet és úgy válassza meg az alapanyagot.
Ha úgy érzi vegyen eredeti patront mert az az igazi csúcsminőségű nyomatot eredményezi, aki meg nem fotót nyomtat hanem masra hasznalja az meg vegyen bele nem olyan draga nem eredetit persze ebből is van sokféle. Oda kell figyelni mit vesz meg az ember a nem eredeti patronból is.. Lehetséges hogy a fej nem lesz olyan hosszu életű mintha eredetit használna de az en tapasztalataim alajpan ez azert nem megy olyan gyorsan.
Annyit tudok mondani a saját tapasztalataim alapján, hogy másfél év alatt amióta megvan a 4000-esem egyszer sem kellet fejet cserélnem (most tervezem egyébként hogy beszerzek fejet), igaz volt kis problémám az elmult pár hónapban a fejjel. De viszont majdnem hetente de kéthetente biztosan elhasználtam egy garnitúra patront ... az új fej ára cirka 25-28e ... egy garnitura nem eredeti patron 1900, egy garnitura eredeti patron kb nagyker ára 10500. Mindeki számoljon egy kicsit .. eleg meglepő a végeredmény nem ?
Mellesleg megjegyzem van egy 5200asom is amin fotót nyomtatók csakis eredeti patronnal ... mert az úgy szép. Ezt nem vitatja senki.
Szerkesztette: KovA 2006. 06. 22. 20:44 -kor

Súgó
A téma zárva.