HWSW Informatikai Kerekasztal: Canon Pixma nyomtatók - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Canon Pixma nyomtatók Kérdések, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#2301 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 04. 16:45

Nyomtatni nem is nyomtattam vele  :Đ Egyébként van egy Pixma ip4200-am az tudja forgatni a lapot. Ez szerintem nem, túl egyszerű ahhoz a belső szerkezete. Lényegében egy olcsóategóriás nyomtató tetejére rá van pakolva egy síkágyas scanner és ez egy nagy dobozba téve.

Na megnéztem csak kézzel megfordítva nyomtat két oldalra.

Szerkesztette: Mumia 2008. 07. 04. 16:52 -kor

#2302 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 21:21

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 17:45

Na megnéztem csak kézzel megfordítva nyomtat két oldalra.

Csak kíváncsi voltam,  mert nem emlékeztem. Gondolkodtam, hogy azt vagy az MX850-et vegyem, végül az utóbbit választottam. Egyelőre megérte... :) (Remélem hosszú befektetés lesz.)

Szerkesztette: LightBringer 2008. 07. 04. 21:22 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#2303 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 18:14

Hát 3x annyit nekem biztos nem érne, főleg mivel nem nyomtatni kell.

#2304 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 18:55

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. júl. 6., vasárnap - 19:14

Hát 3x annyit nekem biztos nem érne, főleg mivel nem nyomtatni kell.

Úgy már nem csodálom... :) (Egyébként nem Mo-n vettem, mert itt arany árban mérik. :( Olcsóbb volt még behozatva is. :eek:)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#2305 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 09. 11:35

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 8:36

Gyors kérdés: A multi funkciós nyomtatóknál a scannelés hogy működik? Van e lehetőség arra, hogy beteszek a lapadagolóba 100 lapot, és azt beavatkozás nélkül bescanneli? _Ugyanis pont erre lenne szükségem, sokat kell scannelnem és semmi kedvem egyesével cserélgetni a lapokat, csak emiatt vennék ilyen multifunkciós valamit.

storno erre mar volt valsz nem neztem csak jart a kezem :D

Szerkesztette: szaki 2008. 07. 09. 11:40 -kor

Az informatika atok de jo hogy van.

#2306 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 09. 11:42

Idézet: LightBringer - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 21:21

Csak kíváncsi voltam,  mert nem emlékeztem. Gondolkodtam, hogy azt vagy az MX850-et vegyem, végül az utóbbit választottam. Egyelőre megérte... :) (Remélem hosszú befektetés lesz.)

Mint az en MP530-asom. En is gondolkodtam az ujab MX sorozat tagjain de en is sokaltam az arat ahoz kepest hogy csak dizajban meg olyan funkcioban volt kulonbseg ami nekem nem volt szempont.
Az informatika atok de jo hogy van.

#2307 Felhasználó inaktív   Graffy 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 13. 15:37

Helló mindenki!
Kérlek benneteket valaki segítsen!
Vettem 1 Canon Pixma mp600- as nyomtatót eredeti helyébe utángyártott patront tettem, chipet átraktam de ugyanúgy villog továbbnyomtatni tudok, de a tintaszint 0-n áll próbáltam már a 10mp-es stornót nyomni neki de nem használt.Órák hosszat böngésztem már a fórumokat, de nem találtam megoldást. :confused:
Tehát patron jó, nyomtatni tudok, csak valami beállítás kellene! :think: ű

Előre is hálás köszönetem!

#2308 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 16:07

Mielőtt bővebben belemennél az utángyártott patronos témába, olvass vissza nem többet, csak egy oldalt. Én lebeszélnélek róla. De ez szubjektív.

#2309 Felhasználó inaktív   Graffy 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 13. 16:24

Nos elolvastam az oldalt, televan hasznos infóval , de a kérdésemre sajna nem kaptam választ!
Nagy vagyok már, vállalom a rizikót :)
Tehát a kérdésem újra:mit tehetek 1 KITŰNŐEN működő utángyártott patron esetében hogy újként ismerje fel a nyomtató?
Előre is köszönöm a válaszokat! :respect:

#2310 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 13. 20:02

Idézet: Graffy - Dátum: 2008. júl. 13., vasárnap - 17:24

Nos elolvastam az oldalt, televan hasznos infóval , de a kérdésemre sajna nem kaptam választ!
Nagy vagyok már, vállalom a rizikót :)
Tehát a kérdésem újra:mit tehetek 1 KITŰNŐEN működő utángyártott patron esetében hogy újként ismerje fel a nyomtató?
Előre is köszönöm a válaszokat! :respect:

1. akkor hajrá! :)
2. lehet hogy mégsem kitűnően működő?

#2311 Felhasználó inaktív   Graffy 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 13. 20:57

Véleményem szerint a patronon lévő chip pontosan azt teszi amire programozta a nyomtató:rögzítette mennyit nyomtattak vele. A kérdés hogyan lehet stornózni(mp600) kérek mindenkit olyan szóljon hozzá ehhez a kérdéshez aki ért hozzá és nem kritizálni próbál, szorítkozzunk a kérdésemre, amire választ várnék.
Előre is hálás köszönetem a segíteni vágyóknak. :)

#2312 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 17:10

Üdv mindenkinek!
Elég ritkán járok erre, de most úgy alakult, hogy lenne egy kérdésem.Van egy IP4000-es nyomtatóm idestova 3 éve.Prímán működik.A helyzet az, hogy a munkámból kifolyólag kinőttem vagyis A3-as nyomtatóra  lenne szükségem.Ma annyi szívtam egy másik gépen, hogy úgy döntöttem mielőbb beszerzek egyet.
Mivel a mostani bevált, ezért úgy döntöttem, maradok a Canonnál és találtam is ugye az iX 4000 és 5000 jelzésűt.Van köztük erdemi különbség vagy csak a nyomtatási sebesség más?Megnéztem a Canon honlapon, de nem tűnt fel, hogy különbség másban is lenne.
Ha volt már róla szó, nekem az is elég, mert akkor visszakeresek, de most nem nagyon van rá időm.
Előre is thx. :respect:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2313 Felhasználó inaktív   vagyi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 19:15

Sziasztok.

Terveim közt szerepel egy Canon Pixma MP600R nyomtató vásárlása. Oka, a mostani HP Photosmart 2575 All-in-one scanner része megadta magát (két vastag fekete kb 2cm széles csík jelenik meg a beszkennelt majd kinyomtatott illetve a másolt output-on). Állítólag nincs értelme megjavíttatni. Ha valaki tud a canon-ról tapasztalatokat megosztani velem, vagy netán a HP hiba javítására van ötlete azt nagyon megköszönném.
Üdv

Szerkesztette: vagyi 2008. 07. 21. 19:18 -kor

#2314 Felhasználó inaktív   Graffy 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 22. 14:28

Idézet: vagyi - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 19:15

Sziasztok.

Terveim közt szerepel egy Canon Pixma MP600R nyomtató vásárlása. Oka, a mostani HP Photosmart 2575 All-in-one scanner része megadta magát (két vastag fekete kb 2cm széles csík jelenik meg a beszkennelt majd kinyomtatott illetve a másolt output-on). Állítólag nincs értelme megjavíttatni. Ha valaki tud a canon-ról tapasztalatokat megosztani velem, vagy netán a HP hiba javítására van ötlete azt nagyon megköszönném.
Üdv

Helló vagyi!
Nekem is ilyen nyomtatóm van kb. 1 hónapja. Az eddigi tapasztalataim:Gyönyörűen nyomtat akár fotót is.
Szerintem egyszerű kezelni és akár egy fotóról is kiváló másolatot készít.Ha eredeti patronokat teszel bele semmi problémád nem lesz, ha viszont utángyártottat teszel bele , nem fogja jelezni a tintaszintet, mert a patronon lévő chip megjegyzi a tintaszintet és ugye ezt a chipet tesszük át az utángyártott patronra.
Sajnos a chip-et eddig nem tudtam stornózni(talán nem is lehet az eddig általam olvasottak alapján)Én utángyártottat használok, így nagyobb odafigyelést igényel a tinta(néha megnézem a patront).
El kell dönteni kinek mi éri meg:2500-3000 ft eredeti probléma nélkül, vagy 500-600ft utángyártott egy kis barkácsolással és figyelni kell a tintát(én az utóbbit választottam). ;)
Felhívom a figyelmed arra, hogy vannak tinták melyek tönkretehetik a nyomtató fejet, ezért nagyon óvatosan kell eljárni az utángyártott patronokkal!Szerencsére nekem semmi problémám nem volt ezzel amit használok:márkanév:MMC
                sorozat:GC-C0008 M/C/Y (az utolsó 3 betű a színekre utal)
Remélem segítettem! :)

#2315 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 22. 20:08

Ájjonmegafáklyásmenet!

Graffy! A hosszas dícsérgetés közben egy apróság kimaradt: mért csíkos a nyomat?

vagyi!
A szeknnelt képen is van csík, vagy csak nyomtatáskor (másoláskor) jelentkezik? Leírásodból egy picit se egyértelmű a dolog.
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#2316 Felhasználó inaktív   Graffy 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 22. 22:17

Idézet: Tron65 - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 20:08

Ájjonmegafáklyásmenet!

Graffy! A hosszas dícsérgetés közben egy apróság kimaradt: mért csíkos a nyomat?

vagyi!
A szeknnelt képen is van csík, vagy csak nyomtatáskor (másoláskor) jelentkezik? Leírásodból egy picit se egyértelmű a dolog.

Helló Tron65!

Lehet. hogy valamit félreértettél, mert nekem Canon nyomtatóm van. Alig pár hozzászólással ezelőtt még kérdeztem is róla itt a fórumban.
Vagyi a véleményem kérdezte erről a nyomtatóról mert ilyet szeretne venni miután a HP beadta a kulcsot neki. Azt a típust nem ismerem, így nem is szólok hozzá!
Nem tudok rosszat mondani a Canon Pixma MP600-ról (hozzáteszem, 1 hónapos a kicsike) de már rengeteget nyomtattam vele! Még soha nem húzott csíkot és mindig szépen másolt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!Ígérem ha hibát találok a működésében azt is megírom! :)

#2317 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 08:30

Idézet: carcass - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 18:10

Üdv mindenkinek!
Elég ritkán járok erre, de most úgy alakult, hogy lenne egy kérdésem.Van egy IP4000-es nyomtatóm idestova 3 éve.Prímán működik.A helyzet az, hogy a munkámból kifolyólag kinőttem vagyis A3-as nyomtatóra  lenne szükségem.Ma annyi szívtam egy másik gépen, hogy úgy döntöttem mielőbb beszerzek egyet.
Mivel a mostani bevált, ezért úgy döntöttem, maradok a Canonnál és találtam is ugye az iX 4000 és 5000 jelzésűt.Van köztük erdemi különbség vagy csak a nyomtatási sebesség más?Megnéztem a Canon honlapon, de nem tűnt fel, hogy különbség másban is lenne.
Ha volt már róla szó, nekem az is elég, mert akkor visszakeresek, de most nem nagyon van rá időm.
Előre is thx. :respect:

Anno valamivel több mint egy éve nézegettem, ha jól emlékszem ugyanezeket a típusokat, és úgy rémlik a sebességen kívül én se találtam más különbséget.

#2318 Felhasználó inaktív   vagyi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 08:36

Idézet: Graffy - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 15:28

Helló vagyi!
Nekem is ilyen nyomtatóm van kb. 1 hónapja. Az eddigi tapasztalataim:Gyönyörűen nyomtat akár fotót is.
Szerintem egyszerű kezelni és akár egy fotóról is kiváló másolatot készít.Ha eredeti patronokat teszel bele semmi problémád nem lesz, ha viszont utángyártottat teszel bele , nem fogja jelezni a tintaszintet, mert a patronon lévő chip megjegyzi a tintaszintet és ugye ezt a chipet tesszük át az utángyártott patronra.
Sajnos a chip-et eddig nem tudtam stornózni(talán nem is lehet az eddig általam olvasottak alapján)Én utángyártottat használok, így nagyobb odafigyelést igényel a tinta(néha megnézem a patront).
El kell dönteni kinek mi éri meg:2500-3000 ft eredeti probléma nélkül, vagy 500-600ft utángyártott egy kis barkácsolással és figyelni kell a tintát(én az utóbbit választottam). ;)
Felhívom a figyelmed arra, hogy vannak tinták melyek tönkretehetik a nyomtató fejet, ezért nagyon óvatosan kell eljárni az utángyártott patronokkal!Szerencsére nekem semmi problémám nem volt ezzel amit használok:márkanév:MMC
                sorozat:GC-C0008 M/C/Y (az utolsó 3 betű a színekre utal)
Remélem segítettem! :)

Szia Graffy.

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólást, igen segítettél vele. Legalábbis lökést adtál a vásárlás irányába, ha a HP nem javítható.  :) Mégegyszer köszi szépen

Vagyi

#2319 Felhasználó inaktív   vagyi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 08:40

Idézet: Tron65 - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 21:08

Ájjonmegafáklyásmenet!

vagyi!

Szia Tron65.

Bocsi ha nem egyértelműen írtam. Igen sajnos a kijelzőjén megjelenő beszkennelt képen is látszik a fekete csík, szóval a szkennerrel (fénycső vagy mittomén :) ) lehet baj. Nyomtatni frankón tudok vele.

Ha van ötleted a javításra azon kívül, hogy zsírozzam be (márhogy könnyebben csússzon a Recyced bin aljára ;) ) várom szíves segítségedet.

Köszi Vagyi

#2320 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 19:26

Idézet: lugosi - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 9:30

Anno valamivel több mint egy éve nézegettem, ha jól emlékszem ugyanezeket a típusokat, és úgy rémlik a sebességen kívül én se találtam más különbséget.

Egy kollégám kb fél éve vett egy IX 5000-est és azt mondja irdatlan módon eszi a festéket,
Nekem a 4000-es bőven megfelel.Lehet, hogy a jövő héten felhívok pár helyi céget ár ügyben.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »