Idézet: narpi - Dátum: 2008. ápr. 4., péntek - 15:58
Most tervezek nyomtatót venni, s a pixma ip4300-asról rengeteg jót olvastam. ám nekem a funkciói közül a cd-dvd nyomtatás lenne a legfontosabb. ám az egyetlen teszt, ami erre is kitér, elég gyengusnak találja.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek a tipus cd-dvd nyomtatási képességéről, illetve ha valaki aki már nyomtatott valami látványosabb dolgot cd-dvd-re feltenne valahová egy-egy képet az eredményről, annak nagyon hálás lennék:)
a tesztet egyébként itt olvastam:
http://pixinfo.com/c...on_pixma_ip4300
előre is köszi mindenkinek
Szia!
Nekem a régebbi változata, a 4000-es van meg. cd-re eddig párszor nyomtattam, nem tudom hogy más készülékek milyen minőségben csinálják, de én 100%-ig elégedett voltam/vagyok vele. Igaz én szinte minden funkcióját használom, a kétoldalas nyomtatást is, a fotónyomtatást is, és nem tervezem lecserélni. Az egy nagyon hasznos funkciója nekem (ebben az árkategóriában) hogy van saját papírtartó kazettája, azaz alul a (zárt) tálcában lehet tárolni A/4-es lapokat, nem kell a tetejébe betölteni. Évek óta megvan, de most is ezt venném. Az irodai 130e ft-os csúcs tintasugarasról (HP) már nem vagyok ilyen jó véleménnyel...

Súgó
A téma zárva.