HWSW Informatikai Kerekasztal: Canon Pixma nyomtatók - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Canon Pixma nyomtatók Kérdések, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   ansmann 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 12. 14:26

Most vettem egy IP 5000-es nyomtatót, szerintetek milyen utángyártott (az-az olcsóbb) tintapatront érdemes bele venni. Az ITmédia-nál lehet datawrite-ot  és gng-t venni. van erről valakinek tapasztalata. Azért irok ebbe a forumba, mert a 4000-es hez is ilyenek kellenek.

Szerkesztette: ansmann 2005. 08. 12. 14:27 -kor

#262 Felhasználó inaktív   CDDVD 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 12. 15:02

Idézet: ansmann - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 15:26

Most vettem egy IP 5000-es nyomtatót, szerintetek milyen utángyártott (az-az olcsóbb) tintapatront érdemes bele venni. Az ITmédia-nál lehet datawrite-ot  és gng-t venni. van erről valakinek tapasztalata. Azért irok ebbe a forumba, mert a 4000-es hez is ilyenek kellenek.

Hi!

Nekem is ilyen készülekem van. Az véleményem, hogy nagy hiba lenne elrontanod utángyártottal eme remek készüléket.

Ha valaki probálta már az vésse ide a tapasztalatait.

Köszi ;)
BITTORRENT FOREVER!

#263 Felhasználó inaktív   hemo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 22:12

Ha ilyen készüléked van akkor igazán irhatnál valamit az én problémámra is...
hemo

#264 Felhasználó inaktív   hemo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 22:14

Cd-dvd cimkét csinálnék!!
Most a hozzá adott progi az 1mm-ert hagy a szélén ami elég zavaró szerintem főleg úgy, hogy fehér.
A canon szerint nincs mit csinálni, ennyi kell, hogy be tudja a lemezt azonositani
Nem is lehet kijjebb állitani 118mm. A lemez mindegyik 119mm
Pedig ez szerintem butaság, mert láttam már én lemezt ami tökéletes volt, és varbatim 8*-os minuszos fhoto print volt. Rá is volt irva a lemez belsejére.

Gondoltam megpróbálom más progival, de a nérót meg nem birom beállitani.
Ismer olyat, hogy ip 3000 ott is a tálca, ott a lemez, rá is tudom vinni a képet, de felül akarja nyomni, azt mondja hogy zárjam be a tálcát..

Nincs valakinek valami ötlete?
Más program bármi...
Már az őrületbe kerget.
hemo

#265 Felhasználó inaktív   pik20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 07:10

Idézet: hemo - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 21:14

Most a hozzá adott progi az 1mm-ert hagy a szélén ami elég zavaró szerintem főleg úgy, hogy fehér.
A canon szerint nincs mit csinálni, ennyi kell, hogy be tudja a lemezt azonositani
Pedig ez szerintem butaság, mert láttam már én lemezt ami tökéletes volt, és varbatim 8*-os minuszos fhoto print volt. Rá is volt irva a lemez belsejére.

Ismer olyat, hogy ip 3000 ott is a tálca, ott a lemez, rá is tudom vinni a képet, de felül akarja nyomni, azt mondja hogy zárjam be a tálcát..

Más program bármi...
Már az őrületbe kerget.

Bocs,hogy eddig nem válaszoltam, de nem voltam gépközelben.
Én még nem nyomtattam cd-re, nincs tapasztalatom sajna. :confused:

#266 Felhasználó inaktív   CDDVD 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 09:12

Idézet: hemo - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 23:14

Más program bármi...
Már az őrületbe kerget.

HALI!

NEM HASZNÁLOM A GYÁRI PROGIT, MINDENKI SZIDTA ÉS ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY KI SEM PRÓBÁLOM.
HELYETTE A ROXIO CD-DVD CREATOR 7 ALPROGRAMJÁT GYŐTRÖM ÉS CSAK JÓKAT TUDOK MONDANI RÓLA. VISZONT VAN 1 PROFI CIMKE ÉS BORÍTÓ KÉSZÍTŐ PROGI : SURETHING CD/DVD LABELer Deluxe MOST EZT HASZNÁLOM. TÉNYLEG PROFI. KÖZEL 600-700 CD CIMKÉT NYOMTATTAM TRAXDATA, FUJI, MEMOREX LEMEZRE.  NEM TÉVESZT MERT NYOMTATÁS ELŐTT KÉREK 1 ELŐKÉPET ÉS HA MEGFELEL AKKOR GO!

;)
BITTORRENT FOREVER!

#267 Felhasználó inaktív   Kamile 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 09:19

Idézet: CDDVD - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 8:12

HALI!

NEM HASZNÁLOM A GYÁRI PROGIT, MINDENKI SZIDTA ÉS ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY KI SEM PRÓBÁLOM.
HELYETTE A ROXIO CD-DVD CREATOR 7 ALPROGRAMJÁT GYŐTRÖM ÉS CSAK JÓKAT TUDOK MONDANI RÓLA. VISZONT VAN 1 PROFI CIMKE ÉS BORÍTÓ KÉSZÍTŐ PROGI : SURETHING CD/DVD LABELer Deluxe MOST EZT HASZNÁLOM. TÉNYLEG PROFI. KÖZEL 600-700 CD CIMKÉT NYOMTATTAM TRAXDATA, FUJI, MEMOREX LEMEZRE.  NEM TÉVESZT MERT NYOMTATÁS ELŐTT KÉREK 1 ELŐKÉPET ÉS HA MEGFELEL AKKOR GO!

;)

Szeva!

Erről a SURETHING CD/DVD LABELer Deluxe programról szeretnék érdeklődni egy kicsit.
Mégpedig,  hogy állítom be a Canon iP3000-es nyomtatómhoz? És esetleg serialt küldhetnél vagy valami feloldót mailba!

Gtalk: weasel.razr@gmail.com

#268 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 09:52

Idézet: hemo - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 23:14

Más program bármi...
Már az őrületbe kerget.

A hozzaadott gyari cd-labelerrel marpedig nem fogsz tudni 118mm-nel "nagyobbra" nyomtatni...sajnos :(

#269 Felhasználó inaktív   CDDVD 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 10:45

Idézet: Kamile - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 10:19

Szeva!

Erről a SURETHING CD/DVD LABELer Deluxe programról szeretnék érdeklődni egy kicsit.
Mégpedig,  hogy állítom be a Canon iP3000-es nyomtatómhoz? És esetleg serialt küldhetnél vagy valami feloldót mailba!

Feloldó kereső  :D

Állítsd be Epson R300 paramétereire, és láss csodát müködni fog.

:respect:
BITTORRENT FOREVER!

#270 Felhasználó inaktív   K.L.A 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 16:49

Üdv Mindenkinek
Mivel közel egy éve használom e készüléket teljes megelégedéssel, gondoltam leirom tapasztalataimat.
Eredeti patront csak a hozzá adottat használtam, azóta 5 garnitura utángyártott ment bele/csak 6-os széria/ és tökéletesen müködik.Én  személyszerint nem nem osztom aszt a véleményt hony minden harmadik garnitura eredeti mert biztos hogy a két tinta vegyi összetétele nem egyforma.Ez talán az autó motorjához tudnám hasonlitani aholis a gyártok és a szervizek is mindid ugyanaszt a márkáju és tipusu  olajat ajálják olajcserénél.Mert mit csinálhat a gyári tinta?Legrosszabb esetben a tintacsatornákban ESETLEG! lerakódott más tipusu tintát leoldja, és eltömitheti a fufókát.Meg van a baj, és ráfogjuk az utántintára.
Egy garnitura cca.1600Ft/4db/ tehát a második már behozta egy esetleges fej csere árát, amely élettartama szerintem legalább 12000 a4-es oldal szinenként 5%-os lefedetséggel/a HP-nál ennyit irnak , a canon is van olyan jó/
Fotopapirt probáltam HP nekem a fekete összeugrott rajta
Forte ugyan az mint HP.
Avery 230 fényes, ez tökéletes/4000FT 50db A4-es/
A cd nyomtatásról annyit hogy nem baj az-az egy miliméter a szélén  mivel általában ott fogjuk meg egy időután elszineződik a nyomtatott felület /ez azért csak nem szitanyomott felület/
Sima papir lehet hogy nem lényeges sok fajtát próbáltam a canon tetszett a legjobban/1100Ft/ árban/minőségben Tescopremium /zőld csomagolás 799Ft/
Még talán annyit a vastag papirokat/főleg foto/ lehetőleg felülről adogassuk, itt törik legkevésbé, az alsón egy hurkot ir le.
Röviden ennyi.

#271 Felhasználó inaktív   CDDVD 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 07:41

Sziasztok!

Megjelent a nyugati piacokon a Pixma 4200 photo printer klikk>> Ahogy kivettem, már Ő is  az 1 picoliter távolságot használja mint a 5000-es modell. A külső is változott, (szerintem nem lett szebb) olcsóbb hatást kelt az a szürke borításal.
BITTORRENT FOREVER!

#272 Felhasználó inaktív   brainticket 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 10:34

Idézet: CDDVD - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 8:41

Sziasztok!

Megjelent a nyugati piacokon a Pixma 4200 photo printer klikk>> Ahogy kivettem, már Ő is  az 1 picoliter távolságot használja mint a 5000-es modell. A külső is változott, (szerintem nem lett szebb) olcsóbb hatást kelt az a szürke borításal.

ez egyelőre amerikai modell, az amerikai website-on, lehet, hogy soha nem is lesz európában kapható.
meg asszem új tintarendszere is van. link

#273 Felhasználó inaktív   nonamequest 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 17:08

Sziasztok!
Most készülök nyomtatót venni. Eddig egy Lexmark Z25 csődhelyzet előkészítőt használtam. Miután beszáradt a festék az utolsó patronba is, úgy döntöttem visszatérek a Canon-hoz. Régebben kb 5-6 évig használtam egy Canon BJC-250-et fekete patronnal és soha-soha nem volt vele gondom.
Végignézve a jelenlegi kínálatot és pénztárcám tartalmát, úgy döntöttem Canon Pixma IP3000-est veszek. Különálló (olcsó) patronok, Cd nyomtatás stb.
Sok-sok számtech. boltba és WebShop-ba tértem be, 26-32e Ft árig találtam a nyomtatót. Most került a kezembe a Tesco köv. akciója, ami szerint kevéssel 20e alatt lesz a masina. Ezért az árért asszem megveszem. Aki használja ezt a tipust légyszi írjon véleményt, megvegyemevagyne :)

#274 Felhasználó inaktív   K.L.A 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 18:05

Nyugottan megveheted ugyan az mint a 4000-es, csak 1 feketével/6-os sorozat/-al kevesebb patronnal megy.Minőségben gyakorlatilag nem észrevehető.Gyárilag teljes tőltésü patront adnak hozzá.Ha ugy vesszük a készlet tinta Kb 10 rugó akkor másik 10-ért vettél egy nagyon jó kétoldalas nyomtatásra plussz cd-re való készüléket.
olvasd végig ezt a topikot.AJÁNDÉK !!!!. Csak kapjál!

#275 Felhasználó inaktív   pik20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 18:18

Idézet: nonamequest - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 16:08

Ezért az árért asszem megveszem. Aki használja ezt a tipust légyszi írjon véleményt, megvegyemevagyne :)

Vedd Meg!  ;)

#276 Felhasználó inaktív   nonamequest 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 20:24

Köszi ! Mindenképpen +veszem, ha nem a tescóban akkor máshol.

#277 Felhasználó inaktív   CDDVD 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 08:20

Idézet: nonamequest - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 21:24

Köszi ! Mindenképpen +veszem, ha nem a tescóban akkor máshol.

Az Interneten sokkal olcsóbban megkapod, mint a Tesc..-ban!

Nézz körül és házhoz is hozzák! (ingyen)

(www.depo.hu)  pl. :cool:
BITTORRENT FOREVER!

#278 Felhasználó inaktív   nonamequest 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 19:21

A neten 22-25 a legolcsóbb ár a 22e egy usa központu cég. A Tescoban most 19988,- pénz lesz.
Viszont sok helyen olvastam, hogy nagyon drága a fej, és komolyan kezdek pánikba esni, mindenki azt mondja nagyon szuper nyomtató, csak a fej...
Nekem azért kellene mert nagyon gazdaságos a különálló fejek miatt, ha még hozzáveszem az olcsó utángyártott patront akkor szuper lenne.
Ha valaki számolómester lenne, megmondhatná, hogy jobban jövök-e ki, ha gyári patronszettel használom a pixma-t, mint ha a lexmark 10n0016 és 26 szettet vásárolom a Z25-ös nyomtatómhoz, amihez nincs utángyártott, ezek 1 készlete 10-14e Ft-ba kerül, figyelembe véve a nyomtatható mennyiséget is.

Szerkesztette: nonamequest 2005. 08. 19. 19:26 -kor

#279 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 21:06

Idézet: nonamequest - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 20:21

A neten 22-25 a legolcsóbb ár a 22e egy usa központu cég. A Tescoban most 19988,- pénz lesz.
Viszont sok helyen olvastam, hogy nagyon drága a fej, és komolyan kezdek pánikba esni, mindenki azt mondja nagyon szuper nyomtató, csak a fej...
Nekem azért kellene mert nagyon gazdaságos a különálló fejek miatt, ha még hozzáveszem az olcsó utángyártott patront akkor szuper lenne.
Ha valaki számolómester lenne, megmondhatná, hogy jobban jövök-e ki, ha gyári patronszettel használom a pixma-t, mint ha a lexmark 10n0016 és 26 szettet vásárolom a Z25-ös nyomtatómhoz, amihez nincs utángyártott, ezek 1 készlete 10-14e Ft-ba kerül, figyelembe véve a nyomtatható mennyiséget is.

A fej tényleg drága, ha meghal érdemesebb új nyomtatót venni, mint javíttatni. Biztos recept nincs. Az utángyártott/töltött, gagyi tinták tönkretehetik a fejet. Egyáltalán nem biztos, hogy ez így lesz, de előfordulhat. Nekem egy 4000-es nyomtatóm van (a régi i865-öm fejével  ;) , ha már egyszer ugyanaz a kettő, így legalább van egy tartalék fejem).
Nekem egy teljes készlet eredeti patron (5db) úgy 12-13e pénz. Ez durván 100 A4-es színes képhez elég. Szerintem ez is elég gazdaságos. 
42

#280 Felhasználó inaktív   castorr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 11:53

Hi!

Kineztem enis egy ip4000 es nyomtatot.

Tudna vki egy(par) kepet mutatni milyen lett a cd/dvd re nyomtatas?

thx
Gigabyte GA-M57SLI-S4, AMD Athlon 64 X2 4200+, 4x1024MB Kingmax DDRII, GeForce 7300 GT, Western Digital Caviar RE16 SATA 500GB+250GB 16MB Cache, Seagate Barracuda 200GB+200GB, Samsung 80GB+80GB, Pioneer 110D DVD-RW, S1690-GS Ház, Chieftec GPS-400AA-101A, Samsung 940N, Genius KB-19e NB, Logitech MX500 egér, Canon PIXMA IP4000 nyomtató, Canon Canoscan Lide 25, Creative Inspire P380, Sony VAIO 2.5"

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.