Üdv mindenkinek!
Ma reggel 7.01 perckor

boldog (remélem) tulajdonosa lettem a hőn áhított 3000-es nyomtatónak, potom 19988 Ft-ért. Az mondta a Tescos eladó, hogy 80 db-ot hoztak belőle, reggel 6-kor kezdődött az akció, és még volt vagy 60db, viszik mint a cukrot, - gondoltam

. Egyébként a 2000-es 22e Ft, na ja, az akcijóó...

Úgy látom a patronok azért elég jól fel vannak töltve, de az is lehet hogy a behelyezés után a szivacs felszívja a tartályból mindet. Valamint 1 év teljesen normál Canon gari van hozzá.
Értekeztem e-mailben egy tintapatron töltésével foglalkozó emberkével, és ezt most +osztom veletek, mit gondoltok ?
ÉN (szerényen

)
"Szia !
Tanácsodat szeretném kérni, mivel nyomtatóvásárlás előtt állok.
A Canon Pixma IP3000-es 4 patronos gépét néztem ki, most akcióban 20e alatt lesz, és mindent tud ami nekem kell.
Azt olvastam internetes fórumokon róla, hogy nem szereti az utángyártott és utántöltött patronokat, nagyon drága hozzá a fej és könnyen tönkre megy nem eredeti patron/tinta esetén, amúgy sok jót mondanak róla a felhasználók.
Mi a tapasztalatod, mennyi a meghibásodás esélye, légyszíves írd meg ajánlod-e, ezen tipus patronjainak a töltését?"
Válasz:
"Szia. A kérdéses nyomtatót merem ajánlani. Aki azt mondta,hogy nem lehet után gyártott patront vagy töltöttet használni az vagy nem ért hozzá vagy hazudik.Személyes tapasztalat, hogy töltés után semmi baj nem történik.Több fotozással foglalkozó embernek is töltök és nagyon megvannak elégedve a minőséggel.Ráadásul a nézett nyomtatók 4000-5000-es kimondottan foto nyomtatók.A fej hozzá tényleg drága,de van rajta fúvóka tisztító program.
Egy * barátomnak is ez van ő is töltéssel foglalkozik, és nincs baj. A töltési ár 800ft/db én csak eredeti tintát használok minden típushoz. A tinta minósége az fontos. Én csak amerikai PTI-típusú után gyártott patront forgalmazok."
Meri vagy nem meri Én ? Nah,szerintetek?