Idézet: CDDVD - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 17:28
Aki olvasta jelzésemet, annak írom tovább..
Tehát van 1 Pixma IP5000 nyomtatóm. 11 hónapos. kb. 6 garnitúra eredeti patront használtam el. Főleg cd/dvd-t nyomtattam.
1x csak nem akart nyomtatni, visszaköpte a nyomtatni valót. A szervízes kicserélte a szivacsbetétet ami elissza a felesleges festéket, (tele volt) mert a felesleges festékek ráragadnak a mozgó görgőkre. (megtisztitotta) gondolta így már jó lesz. Sajnos tévedett. A fej is megadta magát. Jelenség: a kékszínt elfelejtette nyomtatni, és közölték, hogy a fejnek ennyi volt. ELHASZNÁLÓDOTT. Cserélni kell, hogy jó legyen! A fej ára 28 ezer!!! Nem hittem a füllemnek, 6 garnitúra és ennyi. Nincs több fejtisztítás, fúvóka ellenőrzés mert ezek már nem segítenek.
Kértem segítséget a Canon Magyarországtól és ők is megerősítették, hogy a IP5000 már nem fog nyomtatni ezzel a fejjel. Reklamáltam, hogy eredeti Canon címkés patronokat használtam és még is tönkre ment a fej, hogy van ez??
Fej helyett vettem egy IP4200-t, visszont ebbe még nincs utángyártott festékpatron. Minden patronon valami spéci elektronika figyel.
Így jártam!
Figyeljetek erre oda!
az anyukkájuk p.csáját!!!
jól felkéne dugni a canonos mindenükbe a nyomifejet...
én csakazér is utángyártottal fogom nyomni a 3000-rest, a gyárit meg elteszem mikor már epphogy kifogyna, ha valami reklamálható gáz lenne...

Súgó
A téma zárva.