HWSW Informatikai Kerekasztal: Akiknek nem kellemes... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Akiknek nem kellemes... Karácsony, Húsvét, augusztushúsz stb. Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 23. 12:32

Hát azt hiszem, hogy nekem is inkább itt a helyem... Nem szeretem az ünnepeket...

Valentin nap: ünnep ez??? Csak a pénzről szól újabban, meg egyébként is giccses. Ha szeretsz valakit, akkor azt egész évben minden nap megteheted. Nem kell egy külön erre szentelt nap...
Húsvét: 2001 óta utálom. Akkor megszakadt bennem valami...
Születésnap: nem nagyon szoktam ünnepelni, idén egy haverinával elmentünk moziba, beszélgettünk, stb.
Névnap: szintén nem csinálok belőle felhajtást...
Karácsony: szvsz ellaposodott az évek folyamán... de nagyon. Gyerekkoromban még nagyon vártam, reménykedve, hogy kapunk ajándékot... de nem így történt... fura a családom, ez van. Aztán ahogy felnőttem, nem igazán tartottam rá igényt... 2000 karácsonya talán még elment... azóta inkább átalszom, amit most is meg fogok tenni. Meg ilyenkor jön rám, hogy karácsonyi dalok helyett Cradle of Filthet hallgatok  :drocker: Fára sincs igényem...
Újév: tavaly beteg voltam. Egész évben szintén...
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#182 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 12:51

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 12:32

Újév: tavaly beteg voltam. Egész évben szintén...

apropó szilveszter... most megoldottam :D

nincs kedvem csak azért elmenni bulizni, mert szilveszter van... úgyhgy dec 29re szerveztem egy kisebb bulit :) az a pár ember ott lesz, akiket szeretek, és csak ez számít :) szerintem... :)

Szerkesztette: babe__me 2006. 12. 23. 12:51 -kor

"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#183 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 13:38

Nálunk a szilveszterkor az van, h kimegyünk a kertbe, és grillezünk + borozunk a haverokkal. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#184 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 14:13

Idézet: leslie - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 13:38

Nálunk a szilveszterkor az van, h kimegyünk a kertbe, és grillezünk + borozunk a haverokkal. :)

Nekünk is hasonló szokott lenni. :D

Most vidéki barátokhoz megy a csapat, azt mondták, a malacokat már megvették. :D Ott röfögnek, várják hogy megsüssük őket. :D

#185 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 14:49

mi az az unnep nap? mar el is felejtettem. talan gyerekkoromban meg vartam is az unnepeket (parat) de mar nagyon regota ignoralok minden szamomra feleslegesnek tartott dolgot. es az unnepek is ide tartoznak. nekem az osszes unnepnap kb ugyanolyan mint a tobbi nap. valahogy nem igazan erdekelnek az unnepek. (legyen az akar nemzeti vagy globalis, szuletes napom, stb. nem erdekel)

az en kis buborek vilagomat nem engedem kilyukasztani. :) de ezek ellenere nem telnek szomoruan ezek a napjaim sem. csak eppen atlagosak. :smoker:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#186 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:14

Idézet: des - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 14:49

mi az az unnep nap?
...
az osszes unnepnap kb ugyanolyan mint a tobbi nap. valahogy nem igazan erdekelnek az unnepek. (legyen az akar nemzeti vagy globalis, szuletes napom, stb. nem erdekel)
...

Ez általános jelenség, egy kicsit szomorú is - talán nyugati civilizációs betegség.
Az ünnepnek kellene megtörnie a hétköznapok egyhangúságát.
Amire készülsz, ami másmilyen, mint a többi nap.
Amikor csak azokkal vagy, akiket szeretsz/kedvelsz.

Röhejes pl ami karácsony címén van: idegrángott emberek hömpölyögnek, az autósok még türelmetlenebbek, a boltokban még agresszívebbek a vevők, mint máskor, s az eladók is teljesen ki vannak készülve.
Az áruházakban szülők üvöltöznek gyermekeikkel, "mert nem érünk rá, jóskapistának még meg kell venni a 15. nyakkendőt karácsonyra".
A szeretet, a béke, a család ünneppén... :think:
Szóval valami elromlott, nagyon elromlott.

Holott az volna a lényeg, hogy örülünk egymásnak a családban, hogy együtt vagyunk, s azokra is édesszomorúan gondolunk, akik már nem lehetnek velünk.
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#187 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:21

Idézet: scaurus - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 22:14

Röhejes pl ami karácsony címén van: idegrángott emberek hömpölyögnek, az autósok még türelmetlenebbek, a boltokban még agresszívebbek a vevők, mint máskor, s az eladók is teljesen ki vannak készülve.
Az áruházakban szülők üvöltöznek gyermekeikkel, "mert nem érünk rá, jóskapistának még meg kell venni a 15. nyakkendőt karácsonyra".
A szeretet, a béke, a család ünneppén... :think:
Szóval valami elromlott, nagyon elromlott.

Nem tudom, Te hol tapasztalod/tad ezeket, de én baromira nem ezt látom. Se idegrángott embereket nem látok, se az autósokkal nincs nagyobb bajom, agresszív vevőkkel, eladókkal és üvöltöző szülőkkel sem találkoztam.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#188 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:45

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 22:21

Nem tudom, Te hol tapasztalod/tad ezeket, de én baromira nem ezt látom. Se idegrángott embereket nem látok, se az autósokkal nincs nagyobb bajom, agresszív vevőkkel, eladókkal és üvöltöző szülőkkel sem találkoztam.

:offtopic:
Kecskeméten.

Pl errefelé nem szokás jobbról előzni, tegnap 2x is megelőztek a parkolósávból, úgy hogy egy egyébként kétsávos út külső sávjában haladtam.
Az elmúlt napokban többször jártam az egyik Alexandra könyvesboltban, valakinek mindig volt valami üvölteni valója (hogy jogos v nem jogos azt nem tudom).
Mifelénk a TESCO-ban nem szoktak (legalábbis abban az időszakban, amikor én járok) tömegjelentek lenni, a pénztárnál sor se, most előfordul, hogy másfél órát kell sorban állni.
Tegnapelőtt többen üvöltöztek életükpárjával, gyermekükkel a TESCO-ban.
Ismeretségi körben, kollégák között sokan tényleg idegrángottak, hogy sehogy se áll a karácsony.
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#189 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:46

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 22:21

Háát, én Budapesten, Kecskeméten és Nagykőrösön is ezt láttam. Soha annyiszor nem akartak még Kecskeméten rámsorolni, mint tegnap cirka 30km városi autózás alatt.

De a boltokban is... veszekedés, hogy ki volt ott hamarabb, kikészült pénztárosok, fáradt eladók, csak úgy, poénból odébblökő kedves vevőtársak, az út közepén úgy leparkolók, hogy véletlenül sem férni el tőlük a kocsival, de ha szólok, ő van megsértődve stb. stb.

#190 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:47

Idézet: scaurus - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 22:45

Kecskeméten.

Pl errefelé nem szokás jobbról előzni, tegnap 2x is megelőztek a parkolósávból, úgy hogy egy egyébként kétsávos út külső sávjában haladtam.
Az elmúlt napokban többször jártam az egyik Alexandra könyvesboltban, valakinek mindig volt valami üvölteni valója (hogy jogos v nem jogos azt nem tudom).
Mifelénk a TESCO-ban nem szoktak (legalábbis abban az időszakban, amikor én járok) tömegjelentek lenni, a pénztárnál sor se, most előfordul, hogy másfél órát kell sorban állni.
Ismeretségi körben, kollégák között sokan tényleg idegrángottak, hogy sehogy se áll a karácsony.

Akkor nem csak én vagyok túl érzékeny... :)

#191 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:55

Idézet: scaurus - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 22:45

Kecskeméten.

Nyílván minden tekintetben nagyobb a felfordulás, mint az év más időszakában, de ez természetes ilyenkor. Nekem viszont nem tünt fel az a káosz, amit említettél. Persze lehet csak én vagyok szűklátókörű. :D  A közlekedés meg úgy káosz, ahogy van, ez most sem kivétel. A Tesco tényleg öngyilkosság, de én jól viseltem az eddig a tumultust. De nézzük a jó oldalát, az élő ponty csak 450Ft. :Đ

Szerkesztette: Lauda 2006. 12. 23. 22:58 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#192 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:52

Számomra az a durva dolog hogy az emberek Magyarországon hiteleket vesznek fel és a zaciba adják a családi aranyat/ezüstöt, hogy meglegyen az öcsinek plazma tv meg apunak GPS-es PDA anyunak meg a 80ezer Ft-os wellness hétvége meg a f@szom tudja még mi. Így a megszorítások idején pláne nem hiszem, hogy ez jó ötlet. Nagyon csak a pénzről szól mostmár az egész karácsonyi őrület. Én nem tudnék így gondolkozni, mindíg csak addig nyújtozkódok ameddig a takaróm ér, ha valamit ezt nagyon megköszönöm a szüleimnek hogy belémnevelték, sok bosszúságtól kímélt ez meg engem mai világunkat elnézve. Viszolygok a hitelektől.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#193 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:57

Háát, ajándékot én sem vennék hitelből/re. De mindenki kerülhet olyan helyzetbe az életben, hogy szüksége lehet a hitelekre. Még Te is. :D

#194 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 24. 00:04

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 22:55

A Tesco tényleg öngyilkosság, de én jól viseltem az eddig a tumultust. De nézzük a jó oldalát, az élő ponty csak 450Ft. :Đ

Es eheto is?

(Multkor ettem Tesco gazdasagos halbol keszult rantott pontyot, de izre meg tavolrol sem emlekeztetett a balatoni pontyra.)

Szerkesztette: nyunyu 2006. 12. 24. 00:07 -kor

#195 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 00:09

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 0:04

Es eheto is?

(Multkor ettem Tesco gazdasagos pontybol keszult rantott pontyot, de izre koze sem volt a balatoni pontyhoz.)

Ez majd holnap kiderül. Ha nem jelentkezem, akkor a ponty volt a sz@r. :reklamacio:  :Đ
Mesélte a pontyos faszi, hogy az első nap 560Ft volt kilója, el is adtak 110 kilót. Másnap levitte a tecsó az árát 450-re, azóta 4-500 kiló megy el naponta. :eek:  :D

#196 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 09:21

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 0:04

Es eheto is?

(Multkor ettem Tesco gazdasagos halbol keszult rantott pontyot, de izre meg tavolrol sem emlekeztetett a balatoni pontyra.)

A nagykanizsai TESCO-ban is, olyan 2kg körüli pontyeszt vettem 1k-ért. Biztos ehető lesz, mivel eladás előtt egy nagy akváriumban uszkálnak, és a vevő szeme láttára ütik agyon. :)
Szerk.: valaki azt mondta, hogy idén azért olcsóbb a halacska, mert jó idő volt, sokat tudtak lehalászni. :think:

Szerkesztette: Omega 2006. 12. 24. 09:22 -kor

#197 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 14:30

Azért ami itt van ez az önsajnáltató, önnyaló klubb. :Đ
Boldog Karácsonyt azért nektek is. : :Đ
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#198 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 15:18

Hát... én is megundorodtam  a karácsomytól. A szüleim az utóbbi 20 évben állandóan veszekedtek sajnos még karaácsonykor is, és ez engem gyerekként nagyon megviselt. Aztán  anyám két éve meghalt, és az első karácsony apámmal nélküle elég rossz érzés volt. Tavaly nem voltam otthon, idén meg a fater felhívott, hogy nem menjek haza, nem tud fogadni, teljesen depressziós, még ő kért elnézést.  Ha egyszer lesz saját családom, valósznűleg meg fog változni az ehhez való viszonyom.

Persze, szép dolog a szeretet ünneope, ha nem rontják el, ha tényleg arról szól!

Én ilyenkor inkább azt ünneplem, hogy végre elindultunk a FÉNY felé, rettenetesen utálom a hosszú sötétséget. Azt eddig is tudtam, hogy Jézus születésnapját nem véleletlen ekkor ünnplik,  de csak most olvastam, hogy koábban a fény ünnepe volt.
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB  OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0  - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A  - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB  - Samsung SyncMaster 710T

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)

Martin

#199 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 15:26

Jelentem fincsi volt a ponty. :D  Valami molnárponty nevezetű lecsós-tésztás cucc készült belőle, nagyon ízlett mindenkinek. :respect:

#200 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 15:50

Idézet: Martin - Dátum: 2006. dec. 25., hétfő - 15:18

...Én ilyenkor inkább azt ünneplem, hogy végre elindultunk a FÉNY felé, rettenetesen utálom a hosszú sötétséget. Azt eddig is tudtam, hogy Jézus születésnapját nem véleletlen ekkor ünnplik,  de csak most olvastam, hogy koábban a fény ünnepe volt.

Én is tegnap jöttem rá! :D Egyetértek, éljen a világosság! :)

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó