HWSW Informatikai Kerekasztal: Fujitsu-Siemens Notebook - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fujitsu-Siemens Notebook Szerintetek milyen? Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   Péter58 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 08. 00:06

:rolleyes:  Sziasztok
Első noti előtt kérdezném, miután végigolvastam az alőzményeket, ismeri-e valaki az EW-ben kapható  AMILO T64BHU rejtjelezett cuccot, mert sehol semmi róla! Vagy csak nem vok elég szemfüles :confused:
Ha van tapasztalat, kérlek oszátok meg velem, hátha más is okul belőle.
Ára, tartalma + nak látszik, de nem vagyok a téma nagy ismerője. Egyébként úgy látom mintha az EW saját szériákat rakatna össze? Talán az árgarancia miatt?
Mindenképpen Sulinetest vennék, van
  • 200 e. Celeron
  • 280 e. Athlon
  • 300 e. Turion
egyiknek sem találtam meg a pontos típusát a gyártónál sem,  gondolom nem az elsőt kell választani
Előre is köszönöm a fáradalmakat! 

#262 Felhasználó inaktív   B4n4n 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 23:54

Hello,

Először is Fresi kösz, sikerült beállítani a touchpad-et. :respect:
De. felraktam a HDTune nevű programot, és azt írja hogy 50-60 °C-os a hdd-m üzemhőmérséklete. mivel első mobil gépem nemtudom ez mennyire normális. Amilo M 1450G a típus.
A rendszer ventillátor néha kapcsol csak be akkor is max 2 másodpercig. Szóval elvileg a belső hőmérséklet normális, de nekem akkor is magasnak tűnik ez az 50-60°C. :confused:
Várom tapasztaltabb kollégák véleményét.

kösz

Szerkesztette: B4n4n 2005. 12. 08. 23:55 -kor

What is an airplane...?
It is 3,000,000 individual parts flying in close formation!

#263 Felhasználó inaktív   Scae [Edgar] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 09. 07:39

Amilo D6800-ra keresek drivert. Nem találtam hozzá a bill. fölötti "easy launch" gombokra semmit. Ötlet? teendő?
Egyébként jó noti.  :)

#264 Felhasználó inaktív   GoYoBiSh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 14:31

Szevasztok!

Metroban nézegettem két notebookot, és nem tudok dönteni. Ha valaki tudna valami hasznosat róluk, pls ossza meg velem!
Tehát a két konfig:
Amilo A1650G
Amilo L1310G

Árban mind a kettő 230 bruttó. Szóval szerintetek érdemes a gyorsabb(?) sempront választani, vagy maradjak a jól bevált intelnél? :) Namost a vinyó az a legkevesebb, 20 giga ide vagy oda nagyon nem számít. A noti általános használatra lesz, irodai munka, zene, dvd...nagyon játék nem (meg ugye nem is nagyon lehet vele :)).
Amúgy a metro-s gariról van valakinek valami tapasztalata? Ott lehet +2 évese ráfizetőset játszani?? :)

Előre is köszi, szevasztok!

#265 Felhasználó inaktív   Scae [Edgar] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 16:51

Idézet: GoYoBiSh - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 14:31

Szevasztok!

Metroban nézegettem két notebookot, és nem tudok dönteni. Ha valaki tudna valami hasznosat róluk, pls ossza meg velem!
Tehát a két konfig:
Amilo A1650G
Amilo L1310G

Árban mind a kettő 230 bruttó. Szóval szerintetek érdemes a gyorsabb(?) sempront választani, vagy maradjak a jól bevált intelnél? :) Namost a vinyó az a legkevesebb, 20 giga ide vagy oda nagyon nem számít. A noti általános használatra lesz, irodai munka, zene, dvd...nagyon játék nem (meg ugye nem is nagyon lehet vele :)).
Amúgy a metro-s gariról van valakinek valami tapasztalata? Ott lehet +2 évese ráfizetőset játszani?? :)

Előre is köszi, szevasztok!

Szubjektív:
A: nem csúnya, nem mondom hogy tetszik mert az túlzás lenne
L: csúnya, főleg élőben  :Đ extra műanyag feeling, tapintásra förtelmes.
Szerintem mielőtt döntesz, mindenképpen szaglászd végig mind2t. Ha a végignézésből neked az jött le hogy nem tudsz dönteni akkor úgylátszik nem vagyunk ugyanolyanok :) (esetemben a legnagyobb kontraszt az ibm x32-nél volt ami képen vmi csodás, élőben meg úgy néz ki mint egy elb*szott, vastag műanyagdarab)

Objektív:
A: Uniwill gyártja
L: Fic gyártja

Szóval mind2 teszkó gazdaságos kategória, kopik, idővel széthullik stb.  akksiidőket meg gondolom sejted. 2200 mAh :nevet2:  :nevet2: :nevet: Teszkó forever.

#266 Felhasználó inaktív   GoYoBiSh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 17:13

Idézet: Scae [Edgar] - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 15:51

Szubjektív:
A: nem csúnya, nem mondom hogy tetszik mert az túlzás lenne
L: csúnya, főleg élőben  :Đ extra műanyag feeling, tapintásra förtelmes.
Szerintem mielőtt döntesz, mindenképpen szaglászd végig mind2t. Ha a végignézésből neked az jött le hogy nem tudsz dönteni akkor úgylátszik nem vagyunk ugyanolyanok :) (esetemben a legnagyobb kontraszt az ibm x32-nél volt ami képen vmi csodás, élőben meg úgy néz ki mint egy elb*szott, vastag műanyagdarab)

Objektív:
A: Uniwill gyártja
L: Fic gyártja

Szóval mind2 teszkó gazdaságos kategória, kopik, idővel széthullik stb.  akksiidőket meg gondolom sejted. 2200 mAh :nevet2:  :nevet2: :nevet: Teszkó forever.

;) Hehe...nem is vártam nagy durranásra ennyiért :) Csak gondoltam vannak itt "kisebb költségvetésű" notebook tulajok is, és hátha segítenek dönteni...

Amúgy szívem szerint - mivel már kezd elegem lenni az intelből - az amd-re szavaznék, de nem tudom...a sempronokról nem sok jót hallani...

Szóval akkor teszkó forevör :) Örülök, hogy így látod :) Ha esetleg akad még valaki, aki tud "segíteni" a döntésben szívesen várom a hozzászólásait! :)

#267 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 20:54

Sziasztok!

Aki ért a FUSI-khoz, légyszi nézzen be ide.:

Amilo 7440 - nem látja a vinyót, nem lehet az XP-t újratelepíteni

köszi:
eszpe
"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#268 Felhasználó inaktív   Janeee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 21:19

Sziasztok!
Van egy Amilo L7300-as notit! Memóriát szeretnék benne bővíteni, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom belerakni? Melyik részén van a memória? Szervizbe mondták nem muszály bevinnem, itthon is belerakhatom,ugy hogy a gari megmarad!
Köszi előre is a segítséget..

üdv mindenkinek

#269 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 23:22

Nézd meg a manualt, hogy melyik fedelet kell lecsavarozni (ha több is van). Van olyan noti is, ahol a billentyűzet alatt van a memók helye, RTFM ;)

#270 Felhasználó inaktív   Janeee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 09:46

Idézet: melon - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 0:22

Nézd meg a manualt, hogy melyik fedelet kell lecsavarozni (ha több is van). Van olyan noti is, ahol a billentyűzet alatt van a memók helye, RTFM ;)

Köszi, de az alján egy fedél van csak,de ott a winchester van! Más fedél nincs!! Akkor ezek szerint a billentyűzet alatt kell lennie! Viszont nem kaptam hozzá szerelési manualt...:((
Kerestem a Fujitsu honlapján a szerelési könyvet, de ott sem találtam...
Hogyan tudom kiszedni a billentyűzetet? Nem igazán értek hozzá, ez az első notim...:)

Köszi
üdv

#271 Felhasználó inaktív   Janeee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 11:38

Na végül rájöttem,hogyan lehet kicserélni a memóriát!
A billentyűzet alatt van....
Vettem is bele egy 512Mb os Kingmax-ot!!

Üdv.

#272 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 01:35

Még régebben vki javasolta a Notebook Hardware Control progit. Azóta használom és tényleg baromira jó!  :) A proci feszültségét levettem 0.892-re és így most kb. három és fél óráig bírja az akksi. Esetleg többet is ki lehetne hozni belőle? Egy AMILO M 7405ről van szó.

#273 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 09:26

Nekem most az a bajom vele, hogy egy idő óta nem vált frekvenciát azonnal. Hanem csak a követekző újraindításnál, sztem a windows-ban összeütközik valamivel.

#274 Felhasználó inaktív   don tunante 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 19:57

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 2:35

Még régebben vki javasolta a Notebook Hardware Control progit. Azóta használom és tényleg baromira jó!  :) A proci feszültségét levettem 0.892-re és így most kb. három és fél óráig bírja az akksi. Esetleg többet is ki lehetne hozni belőle? Egy AMILO M 7405ről van szó.

Állítólag lehet 0,7V@600MHz-ig is levinni (a nagyobb frekvenciáknál arányosan), minden eshettőségre ott van benne a stabilitás teszt. Úgy még tovább kellene bírnia, bár már a három és fél óra sem rossz.

#275 Felhasználó inaktív   jani78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 11:49

Idézet: eszpe - Dátum: 2005. dec. 11., vasárnap - 20:54

Sziasztok!

Aki ért a FUSI-khoz, légyszi nézzen be ide.:

Amilo 7440 - nem látja a vinyót, nem lehet az XP-t újratelepíteni

köszi:
eszpe

Szia!
90% hogy nincs baja a HDDnek csak az satás és ezért nem látja az xp.
A fujitsu-siemens.com/support/downloads linkeken keresztül a sata drivert kell lementeni floppyra és amikor az F6-ot kell nyomni nyomd be!
Utána mennie kell magától!

#276 Felhasználó inaktív   jani78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 11:56

Idézet: B4n4n - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 13:55

Hello,

Fujitsu-Siemens Pro2040(Dothan 1,6; 60gb, 512, Intel 915, IGMA, dvd-r/rw) és Amilo M 1450G(Dothan 1,6 80gb, 512, Intel 915, IGMA) között vacilálok. Az első bruttó 259, az utobbi kb 10-essel több, cserébe WXGA kijelző és kicsit nagyobb vinyo. Az első meg ugye nevéből is kiderül Pro széria. Azt hogy belül mi a különbség nemtudom.

Mivel nem vagyok járatos kéne  kis segítség.
-Mi a különbség a kettő között, melyik ajánlanátok?
-Fujitsu-Siemens jó választás vagy felejtsem el?
-Ebben az árkategóriában van e jobb vétel..?

Egyelőre ennyi, kösz!

Szia!
Ha nem késő még szólok!
Mind a kettő consumer kategória, de a pro vmivel jobb.
Ha tudom javasoni lifebookot vegyél, bár drágább de 3 év gari van és ritkábban viszed szervizbe.

üdv

#277 Felhasználó inaktív   jani78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 12:21

Idézet: LML - Dátum: 2005. nov. 26., szombat - 0:11

Szia!

A konfig:
15,4 Wide screen TFT, Mobile Sempron 3000+, 512DDR, Dual layer DVDRW, 60Gb HDD, Sis760 as grafkártya.

Synaptics os drivert letöltöttem ( mondjuk a fujitsu tól, de abban nincs benne ez a feature ).

Így néz ki: Kép

A procit tervezem egy turion ra cserélni, ha már a támogatás bennevan a legújabb biosban :)
Csek egyenlőre drága még a procc kint is, de majd lesz olcsóbb is :)

A Fujitsutól meg küldenek egy új akkut, mert ez elvileg gyári hibás.

Küldtek már valakinek ilyen akkut? Nekem TNT vel küldik, először kapom az újat és utánna kell visszaküldeni a régit... Mi van akkor, ha én ezt elfelejtem megtenni és a saját felelősségemre használom a régi akkut is? :)

Hi!

Ha az akkun G1L1 van tönkrevághatkja az alaplapod. modem , hangkártya, lan bármit, ill. kifolyik vagy felforr!

#278 Felhasználó inaktív   zsozso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 12:32

Idézet: LML - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 19:13

Két napja vásároltam egy Amilo A1640 notit.

Alapvetően elégedett vagyok a Notival, előtte Gericom Bellagio volt pár napig, attól sokkalta jobb.
Gyorsabb, szebb a kijelzője, jóval tovább bírja az akkuja, sokkalta többcélú mint a gericom volt.

A vicc az, hogy mindkét modellt a Uniwill gyártja. Ennyit tesz a márkanév az aggyal.

#279 Felhasználó inaktív   jani78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 16:16

Idézet: zsozso - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 12:32

A vicc az, hogy mindkét modellt a Uniwill gyártja. Ennyit tesz a márkanév az aggyal.

A belaggio az amilo k 7600!
Teljesen ua. Tegnap cseréltem benne egy bill.-t. A k7600-sa bele való. Csak az amilo szürke!

#280 Felhasználó inaktív   Pooh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 15:01

Sziasztok!

Tegnap óta egy A1667G 02-es (AMD Turion 1.8, 15.4 kijelző, ATI X700 128 MB...) tulajdonosa vagyok! Alapvetően fejlesztéshez vettem, néha kikapcs gyanánt valami játék...
Egyelőre csak egy DVD-t volt időm megnézni, meg kicsit pötyögtem, tapasztalatom is csak ez idő alatt keletkezett:
  a géphez XP home Editiont adnak, a szükséges driverekkel, DVD író szoftverrel
  a kijelző gyönyörű képet ad, szövegegszerkesztőben, videóban egyaránt
  a hanggal sincs probléma, egy potméterrel kényelmesen állítható a hangerő
  a géphez kapott DV távirányító okos ötlet, szerencsére nincs lapát kezem...

szóval eddig jó. Ma vagy holnap felpakolom a fejlesztő eszközöket, kipróbálok néhány játékot. Az biztos, hogy melegedni fog, mert az eddig végrehajtott fájlműveletek alatt a vinyó a langyosnál valamivel tovább melegítette a felső burkolatot,  remélem a tűrhető szint fölé nem fog emelkedni.

Ha van fejlemény, írom...

Pooh

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »