HWSW Informatikai Kerekasztal: Fujitsu-Siemens Notebook - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fujitsu-Siemens Notebook Szerintetek milyen? Értékeld a témát: -----

#1281 Felhasználó inaktív   Teldarien 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 25. 17:45

Sziasztok!

Tegnap a jézuska hozott egy Amilo Li 1705-öt és szeretnék rakni rá egy XP-t ami van rajta azt az üzletben rakták rá, lehet hülyén hangzik, de én jobban szeretem ha én telepítem fel a gépem a saját XPmel és driverekkel. Szóval az lenne a problémám hogy mikor a telepítő odaér a windows indítása részhez "session3..." kékhalállal megfagy, esetleg volt már valakinek hasonló vagy netalán tudja a megoldást a gyógyírre. Néztem a Bios-t de alig van állítási lehetőség, egynlőre azt inkább nem piszkálnám. Hallottam olyat hogy ezek nem kompatibilisek az XPvel, amit mondjuk nem tudok elképzelni :).

#1282 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 12. 25. 17:49

Idézet: Teldarien - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 17:45

Szóval az lenne a problémám hogy mikor a telepítő odaér a windows indítása részhez "session3..." kékhalállal megfagy,

De HDD-t látja, partíciót le bírtad törölni, formázni, meg minden telepítés rendesen így elejéről elkezdődött?
Make love not Wor.

#1283 Felhasználó inaktív   Teldarien 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 18:20

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 17:49

De HDD-t látja, partíciót le bírtad törölni, formázni, meg minden telepítés rendesen így elejéről elkezdődött?

Az előtt írja ki mikor az a rész következne, hogy ha van windows a gépen felajálja a javítást, utánna a partíciót választok amire telepíteni szeretnék, törlés formázás stb. Most szedek egy másik XP-t, hátha az lenne a baja, de nem hinném. Hdd-vel lehet a bibi csak nemtudom mit állátsak át a biosban.

Szerkesztette: Teldarien 2007. 12. 25. 18:22 -kor

#1284 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 25. 22:51

Idézet: Teldarien - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 17:45

Sziasztok!

Tegnap a jézuska hozott egy Amilo Li 1705-öt és szeretnék rakni rá egy XP-t ...

Szia!

1, gyárilag járt hozzá Windows? CD-n vagy esetleg recovery partíción? Ezekről mennie kell a telepítésnek...
2, Acer notiknál volt ilyesmi, esetleg segít ez a link: http://www.mobilx.hu...page_id=xp_acer
+

#1285 Felhasználó inaktív   Ebydr 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 05:35

Üdv!

Nálunk is megjött Jézuska egy Amilo La1703-mal. Persze semmi driver-t nem adtak hozzá gyárilag, de sikerült másik géppel letölteni mindent a netről, egy kivétellel.
A wifi nem működik sajnos, gondolom mert nincs telepítve. A FuSi oldalán fent lévő valami nem jó hozzá, kipróbáltam. Letöltöttem az Odyssey-t is, de a program szerint nincs is wifi kapcsolatom, így azzal se megyek sokra.
Tudna valaki ebben segíteni? Hogyan lehetne használni a jól eldugott wlant? Nézelődtem sokfelé a neten, de nem találtam megoldást rá. Aki tudja a rejtélyt, kérem szépen segítsen!

Előre is köszönöm! :respect2:

#1286 Felhasználó inaktív   Teldarien 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 13:22

Idézet: Thoty - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 22:51

Szia!

1, gyárilag járt hozzá Windows? CD-n vagy esetleg recovery partíción? Ezekről mennie kell a telepítésnek...
2, Acer notiknál volt ilyesmi, esetleg segít ez a link: http://www.mobilx.hu...page_id=xp_acer

Linux dvdt kaptam hozzá gyárilag, de azt nem szeretném felrakni, végül is a problémám megoldódott egy másik XPt raktam fel rá ami simán felment. Már csak a Wlan nem megy :).

#1287 Felhasználó inaktív   Brigusz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 13:33

Sziasztok! Én kb 1 hónapja vettem egy FUSI amilo li1818 cuccot. Picit beleolvastam milyen hibákról írtok, 1-2 nálam is megvan. Úgy általában a gép nem zúg erősen, sőt egész csöndes. A gyorsaságára sem panaszkodhatok, bár néha mintha befagyna, 1-2 percre megáll minden, egyik program/ablak sem válaszol. Ez mitől lehet? Van rá megoldás? Aztán gyárilag fel volt téve rá a nero7, egy kicsit utánanéztem, hát nem dicsérték agyon. Ráadásul a nero home pár napja meghalt, minden indításnál kapom az üzenetet hogy "A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot...". Az a vicc, hogy egyáltalán nem is használtam. Ja, vistával érkezett, az egyik szemem sír, a másik nevet. Még egy gond, ha elindul a képernyővédő, nem mindig a beállított indul el, hanem szimplán fekete a képernyő. Különösebben nem zavar, mert ha elindul úgyse nézem  :rolleyes: , de ez valami komoly hibára utal? Vagy nem is kell róla tudomást venni?
Ha esetleg vkinek van hasonló kütyüje, várok minden tippet és ötletet :)
Köszi előre is

#1288 Felhasználó inaktív   Teldarien 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 19:12

Sziasztok
A via chrome9 hc igp vid kártyáról ami a Li 1705ben tudnátok valamiféle tapasztalatokat mondani, mert valahogy nem tudom elképzelni hogy a 7-8 éves játékok diavetítés szerűen szaggatnak rajta, nem vártam el hogy a Crysis meg a Bioshock 100fpsel repüljön, de azért egy UT2 vagy Q3 jó lett volna ha nem 5fpsel megy, vagy ez ilyen és így kell elfogadni csak nem értem hogy akkor minek eszik a rendszermemóriából 256-ot ha ennyire kaki, egy TnT2 jobb teljesítményt produkált annó mint ez most.

#1289 Felhasználó inaktív   joebatchey 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 23:04

Idézet: Ebydr - Dátum: 2007. dec. 26., szerda - 5:35

Üdv!

Nálunk is megjött Jézuska egy Amilo La1703-mal. Persze semmi driver-t nem adtak hozzá gyárilag, de sikerült másik géppel letölteni mindent a netről, egy kivétellel.
A wifi nem működik sajnos, gondolom mert nincs telepítve. A FuSi oldalán fent lévő valami nem jó hozzá, kipróbáltam. Letöltöttem az Odyssey-t is, de a program szerint nincs is wifi kapcsolatom, így azzal se megyek sokra.
Tudna valaki ebben segíteni? Hogyan lehetne használni a jól eldugott wlant? Nézelődtem sokfelé a neten, de nem találtam megoldást rá. Aki tudja a rejtélyt, kérem szépen segítsen!

Előre is köszönöm! :respect2:

http://support.fujitsu-siemens.com/com/sup.../downloads.html innen letöltheted, amire szükséged van

#1290 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 13:14

Idézet: joebatchey - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 23:04

http://support.fujitsu-siemens.com/com/sup.../downloads.html innen letöltheted, amire szükséged van

Idézet: Ebydr - Dátum: 2007. dec. 26., szerda - 5:35

A wifi nem működik sajnos, gondolom mert nincs telepítve. A FuSi oldalán fent lévő valami nem jó hozzá, kipróbáltam.

Egyébként hogyhogy nincsen driver cd? Hol vetted a gépet?

Idézek a az Amilo La 1703 adatlapjáról:

Idézet

Drivers and Utility DVD included. Updates downloadable at http://www.fujitsu-siemens.com

#1291 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 13:45

Idézet: Teldarien - Dátum: 2007. dec. 26., szerda - 19:12

Sziasztok
A via chrome9 hc igp vid kártyáról ami a Li 1705ben tudnátok valamiféle tapasztalatokat mondani, mert valahogy nem tudom elképzelni hogy a 7-8 éves játékok diavetítés szerűen szaggatnak rajta, nem vártam el hogy a Crysis meg a Bioshock 100fpsel repüljön, de azért egy UT2 vagy Q3 jó lett volna ha nem 5fpsel megy, vagy ez ilyen és így kell elfogadni csak nem értem hogy akkor minek eszik a rendszermemóriából 256-ot ha ennyire kaki, egy TnT2 jobb teljesítményt produkált annó mint ez most.

ha visszakeresel van egy osszehasonlito táblázat, ahol sebesség szerint rendezik be a nitokban elofordulo vga-kat.
a via-s szorny valahol az utolso, vagy utolso elotti helyen lehetett.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1292 Felhasználó inaktív   matrix16 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 20:07

Szia Brigusz!!!

Nekem van egy amilo M3438G laptopom az hogy neked nincs képernyő kimélőd az nem gond.Ezek a gépek ilyenek :).nekem sincs hiába rakok be :D :D nekem is van egy kérdésem te hozzád Brigusz.Neked játéknál fagy a géped?Pl:NFS Mostwanted megvan neked?És fagy vele a géped?Mert én is akarok egy olyat venni mint a tiedé.várj itt van egy link nézd meg innen akarom megvenni az nfs mostwanted ezzel fagyhat?'Fujitsu-siemens LI1818 Katt rá nézd meg!Na Patsy BRIGUSZ IRJ!!!!

Szerkesztette: matrix16 2008. 01. 01. 20:10 -kor

#1293 Felhasználó inaktív   papai.adam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 23:59

Sziasztok!Van egy fujitsu siemens laptopom(esprimo v5515).A problémám az lenne,hogy van benne egy 64mbos videokari.Nem értek nagyon a videokártya témához,de megoldható e az,hogy némileg növelni tudjnam a 64 mb-ot?Szeretnék egy online játékot futtatni a gépen ami nagyon akad.Máshol hallottam már olyanról,hogy a ddrbol lecsíp egy kicsit a videokarinak...Tud valaki segíteni?laptop adatai: v5515 laptop

A játék rendszerkövetelménye itt: Last Chaos

Előre is thx!

#1294 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 00:24

A BIOS-ban kellene keresni egy "Shared Memory" vagy hasonló bejegyzést, ott lehet állítani a videókártya által lefoglalt memóriát, általában két-három fix érték van megadva.

SZERK.: Úgy látom, hogy maximum 256 megabájtig lehet növelni a memóriáját, arra azonban figyelj, hogy a lefoglalt memóriát a rendszer más célra nem tudja használni, tehát olyan, mintha ott se lenne.

Szerkesztette: debaj 2008. 01. 03. 00:28 -kor

#1295 Felhasználó inaktív   papai.adam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 10:25

van vmi UMA video memory size:64mb. De le van sötétítve és nem lehet állítani.Meg lehet valahogy oldani,hogy állíthassam?

(köszönöm válaszod)

#1296 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 10:31

ez valami sis borzadaly, lehet, hogy ugy mukodik, mint intelnel, hogy a program tudja állitani.

de szerintem attol nem fog kevesbe szaggatni, hogyha feljebb rakod a video memoriat.

Idézet

GeForce4 TI/Radeon 8500 (or equivalent) with 64 Mb VRAM

ettől olyan messze van az a vga, mint makó meg jeruzsálem.

#1297 Felhasználó inaktív   papai.adam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 11:58

Nos akkor semmi megoldás rá?Nem tom megcsinálni ,hogy ne szaggasson?Help pls!

#1298 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 12:06

Idézet: papai.adam - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 11:58

Nos akkor semmi megoldás rá?Nem tom megcsinálni ,hogy ne szaggasson?Help pls!

hát, egy 100e huf-os laptoptol nem kell csodakat varni.

#1299 Felhasználó inaktív   papai.adam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 12:11

Ok,értem.Nem várok csidákat.Az asztali gépemet ez meg se közelíti,de azért jó lenne ,ha ez az egy progi futna.Ha valaki esetleg tud vmi megoldást az leírhatná!Nincs erre vmi progi?(azt én is tudom,hogy vmi trutymó a belseje---erről a sis izerol most hallottam eloszor----)

#1300 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 13:16

Sajnos hardveres hiányosságokat elég ritkán lehet szoftverekkel javítani. Próbálj meg esetleg egy driverfrissítést, a Lifebook C1010-esemen gyári FuSi driverrel meg sem szólalt a Half-Life, aztán az S3-tól letöltött legfrissebb driver (FuSi szerint 2002 elején adták ki az utolsó drivert ahhoz a VGA-hoz, az S3 szerint 2003 vége felé :) ), azzal a driverrel már szépen futott.

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.