HWSW Informatikai Kerekasztal: Videokazi archiválás DVD-re - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Videokazi archiválás DVD-re Segítsetek

#1 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 18:37

Sziasztok, azért nyitok új témát mert kicsit komplikált dolgot kéne itthon megoldanom. Videókazettákat kéne archiválnom dvd lemezre. Azt szeretném megtudni hogy milyen tunert ajánlotok hozzá. Tunerrel nekem még sosem volt dolgom, ezért kérdezem itt. Dvd írom sincs, milyet ajánlotok? Szeretném mindezt letudni itt. Apám mondta hogy oldjam meg ezt az ügyet, mert dvd író úgyis kellenne itthonra, és akkor legyen már hasznunk is belőle :Đ

#2 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 18:44

Kezdjük ott, hogy mit akarsz a tunerrel?  :think:

Digitalizáló kártyára volna szükséged, a videomagnó analóg jelének átalakításához.... valami ilyesmire:

Kép

Szerkesztette: lameXpert 2005. 01. 03. 18:45 -kor

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 18:51

Igen közben megtudakoltam hogy digitkártya kell. És valakinek vannak tapsztalatai különböző típusokkal kapcsolatosan? Videón kell valami extra kimenet?

#4 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 18:56

Idézet

Kép

Az ADS Technologies neve és PYRO márkanevű termékei bizonyára mindenki számára ismerősen csengenek. A FireWire csatolóval ellátott -- igen kellemes árú, közkedvelt -- PYRO DV kártyák mellett az ADS több más kiegészítőt is készít a PC-s társadalom számára.

Ezek közül most az itthon még újdonságnak számító USB Instant DVD digitalizáló eszközről osztanám meg tapasztalataimat. Erről a külső kódoló és dekódoló termékről oldalunk hasábjain is beszámoltunk, s már akkor felfigyeltem rá.

A kitüntető figyelmet főként azzal érdemelte ki, hogy olyan szolgáltatást ígért, melyet ebben az árkategóriában nagyon kevesen tudnak. A feature-lista a legnagyobb rosszindulattal sem mondható szerénynek:

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#5 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 18:59

Nos én a digitkártyáról idáig csak annyit tudok hogy léteznek. Igen léteznek. Van valakinek a gépében megbújva? Láttam hogy a fenti Hercules 37k ba kerül. Ez elfogadható ár? Olyat szeretnék ami prímán megy. Ez nem meglepő :]. Meg azt sem szeretném ha boltba átbasznának.

#6 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 19:06

Kép

:cool:

#7 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 19:46

Azt nem értem, hogy az ilyen cuccoknál miért nem írják hogy van-e rajta szinkronstabilizátor vagy TBC? Mert ha nincs rajta, akkor nem ér semmit.
Különben itt alaposan körbejártunk pár dolgot ez ügyben:
https://forum.hwsw.h...showtopic=74575

Szerkesztette: Mykee 2005. 01. 03. 19:46 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó