Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 16:45
4.1-es Genius, felfúrva a szoba négy sarkába.
Egyetlen ismert hátulütője, hogy a mélynyomóban hangosan hallatszik az, amit a ~80 éves félig süket szomszédasszony hallgat a rádióban/TV-ben, ugyanis (szerintem) olyan hangosan hallgatja, hogy a mélynyomó fel tudja erősíteni. Most is hegedőszót hallok a mélynyomóból. De amikor zenét hallgatok, és a Nightwish, Scooter, vagy egyéb kedvenceim mixelődnek a mittudoménmilyen zongoraművel, az nagyon nem tetsző tud lenni. Természetesen meg tudom oldani a helyzetet, addig emelem a hangerőt, amíg a fülem számára tökéletesen el nem nyomja a zene a szomszéd TV-jét/rádióját.
Reggel, amikor rádiót hallgat, mélynyomó nélkül is áthallatszik (tisztán lehet hallani minden szót, a falak nem vékonyak)
Ja, meg az se lenne kellemes, ha a felfúrt hangfal gravitációs ereje ébresztene fel mély szendergésemből.

Nem mintha nagy lenne, de kemény anyagú, és elég sok sarka van.
A melynyomod kozephullamu radiokent viselkedik

Ennek semmi koze ahhoz, hogy a szomszed milyen hangosan hallgatja...
A hangero-emelesen kivul mas megoldassal is probalkozhatsz, ugyanis szerintem a radioadast is erosited vele (persze nincs ra garancia, hogy lesz barmi valtozas):
- a szamitogep lehetoleg legyen foldelve
- a szamitogepet es a hangfalat osszekoto kabel lehetoleg ne legyen elekrtomos huzal kozeleben - tudom, nehez, nekem is ott tekergozik egy csomo tyukbel...
- egy kis arnyekolas az audio kabelre a hangfal es szamitogep kozt... (ferrit gyuru)
Respect!
Szerkesztette: Merlot 2005. 03. 30. 14:46 -kor