HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen típusú hang(fal)rendszered van? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen típusú hang(fal)rendszered van?

Szavazás: Milyen típusú hang(fal)rendszered van? (202 felhasználó adott le szavazatot)

Milyen típusú hang(fal)rendszered van?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#81 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 30. 11:22

'Erősítő rákötött hangfalakkal' - marha hülyén hangzik, de erre szavaztam, mert nem volt olyan , hogy '5.0'. Az aláírásom végén látható...

Egyébként meg waddafakiz 'mélynyomó'?  :D

Szerkesztette: EV6 2005. 03. 30. 11:23 -kor

processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#82 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 11:39

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 12:22

'Erősítő rákötött hangfalakkal' - marha hülyén hangzik, de erre szavaztam, mert nem volt olyan , hogy '5.0'. Az aláírásom végén látható...

Egyébként meg waddafakiz 'mélynyomó'?  :D

ami melyen nyom :)
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#83 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 14:46

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 16:45

4.1-es Genius, felfúrva a szoba négy sarkába.  :cool:
Egyetlen ismert hátulütője, hogy a mélynyomóban hangosan hallatszik az, amit a ~80 éves félig süket szomszédasszony hallgat a rádióban/TV-ben, ugyanis (szerintem) olyan hangosan hallgatja, hogy a mélynyomó fel tudja erősíteni. Most is hegedőszót hallok a mélynyomóból. De amikor zenét hallgatok, és a Nightwish, Scooter, vagy egyéb kedvenceim mixelődnek a mittudoménmilyen zongoraművel, az nagyon nem tetsző tud lenni. Természetesen meg tudom oldani a helyzetet, addig emelem a hangerőt, amíg a fülem számára tökéletesen el nem nyomja a zene a szomszéd TV-jét/rádióját.

Reggel, amikor rádiót hallgat, mélynyomó nélkül is áthallatszik (tisztán lehet hallani minden szót, a falak nem vékonyak)

Ja, meg az se lenne kellemes, ha a felfúrt hangfal gravitációs ereje ébresztene fel mély szendergésemből.  :D Nem mintha nagy lenne, de kemény anyagú, és elég sok sarka van.

A melynyomod kozephullamu radiokent viselkedik :-)
Ennek semmi koze ahhoz, hogy a szomszed milyen hangosan hallgatja...

A hangero-emelesen kivul mas megoldassal is probalkozhatsz, ugyanis szerintem a radioadast is erosited vele (persze nincs ra garancia, hogy lesz barmi valtozas):

- a szamitogep lehetoleg legyen foldelve
- a szamitogepet es a hangfalat osszekoto kabel lehetoleg ne legyen elekrtomos huzal kozeleben - tudom, nehez, nekem is ott tekergozik egy csomo tyukbel...
- egy kis arnyekolas az audio kabelre a hangfal es szamitogep kozt... (ferrit gyuru)

Respect!

Szerkesztette: Merlot 2005. 03. 30. 14:46 -kor

'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó