HWSW Informatikai Kerekasztal: Pioneer DVR-A09 & DVR-109 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pioneer DVR-A09 & DVR-109 16x DVD+/-R, 8x+RW, 6x-RW, 4x+/- DL Értékeld a témát: -----

#1941 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 13. 01:18

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 2:06

Nem lehet, hogy be kellene tudni állítani a programot, amit használsz? Nem a "Determine maximum speed" opcióra gondolsz és azt emlegeted itt "Test" címszó alatt? :nevet: Ami mellesleg kikapcsolható (lenne, ha értenéd is, amit csinálsz, meg amiről másoknak magyarázol, de hát ugye többször is láttuk, hogy osztod az észt olyasmiről is, amihez totál nem értesz. Nem baj, majd belejössz.)

a nero- ról nem tartottam soha kiselőadást mindíg is egy tökéletled hülyérefoltozott alkalmazásként ismertem meg aminek az error metóduskezelésénél sz*rabbat már csak is szándékosan lehet írni.

Bár látom ez ez neked nem tünt fel - de éppen arra kértelek, világosíts fel ha nam így van - igaz látom ez már csak nálad csak amolyan ironiával meg (fejbe szállt valami?)...

ui:
a fogaggyisten az aggyonisten egyenes következménye  :down:
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#1942 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 01:26

Ezt írtad:

"a verify a fájl ellenőrzés az a bosszantó nyavaja amit a néróban nem lehet kikapcsolni, hogy végigdörgöli a vinyán az iso-t írás előtt"

Majd ezt:

"ez is progija válogatja, hogy mit jelent mert pl. nero, burn.now -nál azt jelenti, hogy végigdörgöli a felirni kívánt adatot"

Végül ezt:

"az írás megkezdése előtt végigszalad az iso-n, ellenőrzi, hogy olvasható-e a fájl

VAGY EZ CSAK NÁLAM VAN ÍGY ????????????????????????????????????????????????????????????????

DE EZ VAN ADAT LEMEZNÉL IS, MIELŐTT ELKEZDI FELÍRNI VÉGIGDÖRGÖLI A VINYÁN A FÁJLOKAT, CSAK EZTÁN KEZD AZ ÍRÁSBA - EZ KIKAPCSOLHATÓ VALAHOL???? MERT ÉN NEM TALÁLTAM ILYET!"

Te magabiztosan állítod a hülyeségeidet, aztán ha szól valaki, lásd "adatvesztéses UDF állományrendszer", "a merevlemez szektorok elhelyezkedésének grafikus megjelenítése ", "boot master partíció" aka "Priméri AKTÍV partició" eseteket, akkor mindig neked áll feljebb. Ha vetítesz, akkor legalább ne halandzsázzál, mert lehet hogy a tudatlan ügyfél, meg a buta haver, vagy a kezdő felhasználó megeszi, de itt nem jön be...

OFF-olást és flame-et pedig kéretik befejezni, mert a szakmai tévedéseidet kijavítom barátilag, de ha pattogsz, akkor mész pihenőre. További jó fórumozást.

#1943 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 05:11

Hekkerbarbi szernt a 6x-os iras a legjobb a 109-sel :confused:
Nekem ez gyanus, ez is egy hekkerbarbis hulyeseg?

#1944 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 13. 06:17

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 1:59

:mad: :reklamacio:  :omg:

írj ki egy iso-t a nero -val

az írás megkezdése előtt végigszalad az iso-n, ellenőrzi, hogy olvasható-e a fájl

VAGY EZ CSAK NÁLAM VAN ÍGY

Talán azért van ez így, mert be van kapcsolva a vírusellenőrzés kiírás előtt. :)

Csatolt fájl:

#1945 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 08:33

Idézet: Douglas - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 6:11

Természetesen lemezfüggő, hogy melyik írás sebesség a legjobb, a 6x-os annyiban praktikus, hogy azt még CLV módban tudják a Pioneer írók, tehát nincs "sebességváltás" menet közben.

#1946 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 11:59

Idézet: Douglas - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 6:11

Gondolom nehezedre esett értelmezni a 109 -es kondicióit...  :p

:up:  Sebaj, látom mástéren annál okosabb vagy...  :omg:

Szerkesztette: hekkerbarbi 2005. 10. 13. 12:19 -kor

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#1947 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 14:10

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 12:59

Gondolom nehezedre esett értelmezni a 109 -es kondicióit...  :p

:up:  Sebaj, látom mástéren annál okosabb vagy...  :omg:

:)  Nem baj, Te meg állatira nem vetted észre, hogy a jóember egy 4x-es DVD-R DL lemez írásához kér segítséget, tanácsot, amihez nem igazán jó dolog a 6x-ost ajánlgatni. Na de mindegy, bízzunk bennne, hogy a félreértések most már tisztázódtak és okulni tud a kérdező is, és ez a lényeg, meg a segítő szándék, a kis szakmai tévedéseket meg korrigáltuk.

#1948 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 14:40

Off:

A 109-es feltételeket támasztott (netán a megvásárlására irányuló szerződésben), és azokat volt nehéz értelmezni? Magyarul, ha már magyarul.

Üdv,

On:
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#1949 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 16:25

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 15:10

:)  Nem baj, Te meg állatira nem vetted észre, hogy a jóember egy 4x-es DVD-R DL lemez írásához kér segítséget, tanácsot, amihez nem igazán jó dolog a 6x-ost ajánlgatni. Na de mindegy, bízzunk bennne, hogy a félreértések most már tisztázódtak és okulni tud a kérdező is, és ez a lényeg, meg a segítő szándék, a kis szakmai tévedéseket meg korrigáltuk.

Gondolod, hogy ez az ő képtárhelye?  :omg:

http://images.betane...128426215-1.png

Nem. Fogta magát és gugliképkeresővel 1mp alatt talált feltöltött szkrínsátot, mert nem fáradozott annyit a dolgon, hogy a saját kínja képét felpakolja - nekem ez az első ránézésre a képcímből leesett és úgy véltem ha, hogy a DL lemez pörkölget az nem ilyen tanácsot szokott kérni mert úgy vélem aki DL ezeki az már előtte kipróbált ezt-azt.

Aztán lehet kiderűl én vagyok ismét debil és a Betanews szerkesztőminkatársa itt ugrat minket?  :confused:  :p

#1950 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 16:32

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 17:25

Gondolod, hogy ez az ő képtárhelye?  :omg:

http://images.betane...128426215-1.png

Nem. Fogta magát és gugliképkeresővel 1mp alatt talált feltöltött szkrínsátot, mert nem fáradozott annyit a dolgon, hogy a saját kínja képét felpakolja - nekem ez az első ránézésre a képcímből leesett és úgy véltem ha, hogy a DL lemez pörkölget az nem ilyen tanácsot szokott kérni mert úgy vélem aki DL ezeki az már előtte kipróbált ezt-azt.

Aztán lehet kiderűl én vagyok ismét debil és a Betanews szerkesztőminkatársa itt ugrat minket?  :confused:  :p

Onnantól kezdve, hogy nem is tudjuk/tudod, milyen lemezről van szó, akkor meg végképp nem értem, miért mondtad, hogy a 6x-os jobb lesz, mint a 2x-es. Én arra gondoltam, hogy biztos ilyen DL lemeze van neki is, aztán tanácstalan.

#1951 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 16:39

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 17:32

Onnantól kezdve, hogy nem is tudjuk/tudod, milyen lemezről van szó, akkor meg végképp nem értem, miért mondtad, hogy a 6x-os jobb lesz, mint a 2x-es. Én arra gondoltam, hogy biztos ilyen DL lemeze van neki is, aztán tanácstalan.

Én meg arra, hogy bement egy kisebb számtek bótba, hogy dévéd író köllene osztán nyomtak mellé 1 százas csomag arita g5 -öt és utbaigazitották, hogy a videókéa amarra van... :]

ebben az esetben a bután 6x írok nagyon jó tanács - mert nemiszem, hogy a 30perces 2x írást jóindulatú tanácsa szembeszállhat a 10perces 6x -al átlagos célok melett.

(Kevéssé hiszem, hogy vájszemekkel táió júden verbatimokat vadászó fenevad érdeklődik ilyen ügyben)

Szerkesztette: hekkerbarbi 2005. 10. 13. 16:43 -kor

#1952 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 16:46

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 17:39

Én meg arra,...

Tökmindegy, a lényegen nem változtat. Én konkrét lemezhez adtam konkrét tanácsot, te meg feltéteteztél valamit és pluszban elvitted az erdőbe a Neros, "vinyón végigkergetős" baromsággal. Zárjuk ezt le ha kérhetném.

#1953 Felhasználó inaktív   mexi-cow 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 12:44

:D Jókat nevetgélek rajtatok, halljátok.. 
Ez a vita most is "Optimized for Destruction"  :Đ

#1954 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 13:43

Idézet: mexi-cow - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 13:44

:D Jókat nevetgélek rajtatok, halljátok.. 
Ez a vita most is "Optimized for Destruction"  :Đ

Én annyira nem nevetgélek, bár kimondottan nem is izgat a dolog, csak utálom, ha valaki dezinformál, handabandázik és terelget, márpedig hekkerbarbi - minden segítőkészségének elismerése mellett - gyakran teszi ezt. :offtopic:

#1955 Felhasználó inaktív   fferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 20:49

Sziasztok !

Eddig inkább csak olvasgattam a fórumot (azt se túl régóta),látom hogy sok mindenkinek volt gondja a Pio-val,nekem csak az újraírhatóknál volt egy kis kompatibilitási probléma,ami úgy ahogy,de firmware update-el megoldódott.Eddig szinte kizárólag csak ARITA DVD-R 8x-osra írtam,amivel nem igazán volt még gondom,viszont most belefutottam 25-ös hengerenként 4-5(!) db foltos(1-2 mm-es sötétebb folttal) az írható felületen.Hosszabb távra akarok lemeztípust váltani jobb minőségűre
Valaki hozzáértő segítségét kérném hogy milyen szitázású és kiszerelésű lemezeknél futhatok bele olyan MID-ű lemezbe ami valószínűleg tartósan meg is őrzi az adatokat 4x-es,6x-os írás mellett,és jó eséllyel lejátszható is az összes asztali jétékosban.
előre is köszi.
qtyqrutty.Lógaki,kilóga...Logika !!!
AMD Athlon™ XP2400+,Asrock K7S8X,Samsung 2x512 DDR400,GeForce4 MX440,Samsung 160Gb/7200/2M,Hitachi 160Gb/7200/8M,Pioneer DVR-109,LG GSA4163B,Codegen 300x,Sampo Alphascan 777,Canon MPC 190

#1956 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 22:02

Nekemmeg akadt egy verbatim 6x DVD-RW (nemhamisfrankóeredeti) amit a 109 úgy megírt, hogy semmivel sem tudom letörölni - minden más progi és író kiakad tőle - a 109 teljesen meghülyűl tőle, mindíg újra kezdi a törlést azán újra - újra - újra és leállítani sem lehet...

#1957 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 22:09

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. okt. 15., szombat - 23:02

Nekemmeg akadt egy verbatim 6x DVD-RW (nemhamisfrankóeredeti) amit a 109 úgy megírt, hogy semmivel sem tudom letörölni - minden más progi és író kiakad tőle - a 109 teljesen meghülyűl tőle, mindíg újra kezdi a törlést azán újra - újra - újra és leállítani sem lehet...

Legújabb CDSpeed programban az opciókban pipáld be a "Direct overwrite"-ot és nyomass egy írást (F9) a lemezre, nekem bevált egy ugyanilyen tünettel rakoncátlankodó RW-nél.

#1958 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 22:11

Idézet: fferi - Dátum: 2005. okt. 15., szombat - 21:49

Sziasztok !

Eddig inkább csak olvasgattam a fórumot (azt se túl régóta),látom hogy sok mindenkinek volt gondja a Pio-val,nekem csak az újraírhatóknál volt egy kis kompatibilitási probléma,ami úgy ahogy,de firmware update-el megoldódott.Eddig szinte kizárólag csak ARITA DVD-R 8x-osra írtam,amivel nem igazán volt még gondom,viszont most belefutottam 25-ös hengerenként 4-5(!) db foltos(1-2 mm-es sötétebb folttal) az írható felületen.Hosszabb távra akarok lemeztípust váltani jobb minőségűre
Valaki hozzáértő segítségét kérném hogy milyen szitázású és kiszerelésű lemezeknél futhatok bele olyan MID-ű lemezbe ami valószínűleg tartósan meg is őrzi az adatokat 4x-es,6x-os írás mellett,és jó eséllyel lejátszható is az összes asztali jétékosban.
előre is köszi.

Ha nem ragaszkodsz a DVD-R lemezhez, akkor a Ricoh 16x-os DVD+R lemezét ajánlom, 6x-osan és akár gyorsabban is álomszépen írható, egyenletes minőség, nincsenek benne hullámzó szállítmányok, nagyon jó lemez. De igazából a Verbatimmal sem tudsz ráfázni, a 8x-os és a 16x-os is teljesen jó, attól függetlenül, hogy MCC, vagy CMC gyártókódos, a Pioneer szeretni fogja, főleg moderált sebességgel írva.

#1959 Felhasználó inaktív   fferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 06:51

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. okt. 15., szombat - 23:11

Ha nem ragaszkodsz a DVD-R lemezhez, akkor a Ricoh 16x-os DVD+R lemezét ajánlom, 6x-osan és akár gyorsabban is álomszépen írható, egyenletes minőség, nincsenek benne hullámzó szállítmányok, nagyon jó lemez. De igazából a Verbatimmal sem tudsz ráfázni, a 8x-os és a 16x-os is teljesen jó, attól függetlenül, hogy MCC, vagy CMC gyártókódos, a Pioneer szeretni fogja, főleg moderált sebességgel írva.

Köszi szépen a tanácsot.A Verbatimból a - vagy + lemezt ajánlod,vagy egyformán jó lemezek ?
Az érdekelne még hogy a pluszos lemezeket az asztali játékosok kivétel nélkül lejátszák,vagy van olyan típus amelyik nem játsza le a pluszos lemezt ?
Egy kicsit offtopic,de pl.a panasonic s35-ös asztalim papírjai sehol nem említik hogy lejátszaná a DVD+R,és DVD+RW lemezeket,mégis gyönyörűen lejátssza.(egyébként ez a lejátszó a lemezminőségre sem kényes)De van egy haverom akinek panasonic R-41-ese van az már elég kényes a lemezre,de a PIO-val megírt ARITA-kat az is szépen játszotta mindet.Másoknak is szoktam írni,ezért érdekelne a pluszos lemez kompatibilitása az asztali játékosokban.
qtyqrutty.Lógaki,kilóga...Logika !!!
AMD Athlon™ XP2400+,Asrock K7S8X,Samsung 2x512 DDR400,GeForce4 MX440,Samsung 160Gb/7200/2M,Hitachi 160Gb/7200/8M,Pioneer DVR-109,LG GSA4163B,Codegen 300x,Sampo Alphascan 777,Canon MPC 190

#1960 Felhasználó inaktív   Gabo_69 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 16. 18:44

Idézet: vasquez - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 10:43

üdv.
Segítséget kérnék.
Most készülök írót venni, (pio 109 v. 110d), de ami leginkább foglalkoztat, hogy van-e valamelyikre olyan firmware frissítés, amivel egy 8x lemezt 1 v. 2 szeresen tudnék írni (hogy asztali lejátszó is rendesen vigye).
Erre vonatkozóan nem találtam sehol info-t.
(amúgy sem tudom eldönteni, hogy a sokadik firmware frissítéssel rendelkező 109-est v. az újabb, de még nem biztos,hogy stabil 110d-t vegyem meg).

Nekem is +-os lemezekkel (Ridata, Verbatim) van tapasztalatom, én is próbáltam 2,4x írni, sikerült is egy pár lemezt kukaéretté tennem  :( .
A 4x-esen írt lemezeket eddig minden asztali tökéletesen vitte, 6x-8x-nál volt néha egy kis akadozás.
Bátran előre 4x!  :cool:

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.