A minap próbáltam egy adat DVD-t írni, azonban furcsamód elrontotta a lemezt: lecsökkent a read buffer nulláig, utána újra "feltöltődött", majd a write buffer százalékjelzője megállt 48%-on, és a lemezt nem írta tovább, hiába vártam. Talán csak kifogtam egy rossz lemezt, így megpróbáltam újra, de ugyanez volt. :confused: Az íróprogram Nero Burning ROM 6.3.1.6 volt.
Megpróbáltam egy újraírható lemezen, hátha sikerül megírni. Tévedtem, write error hibaüzenettel elszállt. Gondoltam akkor próbáljuk meg frissíteni a programot, így az új verzió a 7.5.1.1-es lett. Ezzel csak az újraírható lemezt próbáltam törölni, újfent write error üzenetet kaptam.
Az íróban 1.40-es firmware volt, eddig nem nyúltam hozzá, nem volt rá szükség. Viszont most próbaképpen frissítettem az 1.58-asra, azonban a hibajelenség továbbra is fennáll. Nincs tippje valakinek mitől lehet ez, vagy hogy mit tudnék ez ellen tenni?
Az íróm persze még garanciális (ha jól emlékszem), de a bolt, ahol vettem legjobb tudomásom szerint megszűnt, szóval jó lenne megoldani a dolgot.
A segítséget előre is köszönöm!

Súgó
A téma zárva.