zerowatt
Idézet
melyből most érkeznek meg az első databok a kereskedelmi forgalomba
Idézet
és HDMI-csatlakozójukkal éppen beleillienek
Idézet
kimutatható havi többletet jelent
szerintem többletkiadást
Idézet
kapcsoló révén gyakorlati lag
egy felesleges space, de tetszik
Idézet
Azon túl, hogy még egy fokkal kényelmesebbé vált az informatika
nekem ez a szókapcsolat szúrja a szemem.
Idézet
Azon túl, hogy még egy fokkal kényelmesebbé vált az informatika, az eszköz beépítésével minden egyes monitor esetében (később akár tévé, hangrendszer, vagy más berendezés is) éves szinten körülbelül 200-600 forint megtakarítást jelent magyarországi villanyárral számolva,
Enélkül mást jelent a mondat.
Idézet
Az Egyesült Királyságban persze ez akár 1500-1800 forintnyi megtakarítás lehet, de csupán ezért egyáltalán nem éri meg ezeket az eszközöket beszerezni, hiszen még egy egéralátétet is alig lehet venni az éves megtakarításból, ha viszont általánossá válik a használata, akkor az világszinten egy kis lépést jelent a fenntartható fejlődés irányába.
Sztem túl hosszú a mondat, de az nagyobb baj, hogy önmagával ellentmondásos. Nem éri meg megvenni, de ha elterjed akkor de jó lesz. Meg milyen fejlődés irányába?
Idézet
vagy a többi gyártót érdekli-e a megoldás licencelés szintjén
Ezt tényleg licenszelésnek szokás nevezni?
Idézet
de értelme valóban akkor lenne, ha a világon minden egyes televízió és monitor ezzel a kapcsolóval felszerelve érkezne.
Csuda se tudja, az én tévémbe mindig jön a videojel, tehát menne egész nap, max akkor nem ha kihúzom a koaxot.
Lehet a felére azt mondjátok hogy marhaság, de nekem annyira "szétesett" volt a cikk, hogy muszáj volt kiemelnem belőle ezeket.
42
Szerkesztette: negyvenketto 2008. 08. 14. 07:50 -kor
Az élet a világmindenség meg minden...
Hivatásos topicsüllyesztő...